Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Aquest itinerari recorre el país al llarg de la Vall del Rift i ofereix un interessant viatge basat en la naturalesa amb moltes activitats (safaris fotogràfics, increïbles paisatges com Murchison Falls i observació d’ocells i fauna salvatge. Els dos moments estavella del viatge serà quan coneguem els nostres parents més pròxims: els ximpanzés de la selva de Budongo i els goril·les de muntanya en el P.N. Bosc Impenetrable de Bwindi.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MAIG A DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ENTEBBE – KAMPALA Hotel
2 KAMPALA – PN MURCHISON FALLS E / D / S Lodge
3 PN MURCHISON FALLS E / D / S Lodge
4 TREKKING XIMPANZÉS BUDONGO – HOIMA o MASANDI E / D / S Lodge
5 HOIMA o MASANDI – PN QUEEN ELISABETH E / D / S Hotel
6 PN QUEEN ELISABETH E / D / S Hotel
7 ISHASHA – PN BWINDI E / D / S Hotel
8 PN BWINDI. SAFARI GORIL·LES DE MUNTANYA E / D / S Hotel
9 PN BWINDI – ENTEBBE. VOLS DE TORNADA E / D A bord
10 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Entebbe. Trasllat a Kampala
Embarcament en el vol amb destinació Entebbe (connexions intermèdies). Arribada i trasllat a Kampala.

Dia 02 | Kampala – Parc Nacional Murchison Falls
Sortida per carretera en direcció nord-oest via Masindi, cap al Parc Nacional Murchison Falls. Travessat pel riu Nil, és el major d’Uganda i ofereix una variada mescla de paisatges: acàcies, sabanes en el nord i boscos tropicals en el sud. Ens detindrem en el santuari de Ziwa Rhino per a realitzar una caminada abans de l’esmorzar. Continuem cap al parc nacional arribant al riu Nil, on les belles cataractes Murchison creen un estret canó d’aigües eixordadores. Sopar i allotjament en el lodge.

Dia 03 | Parc Nacional Murchison Falls
Al matí, safari en 4×4 per a explorar la sabana de la regió del nord del delta del Nil en el llac Albert. Podrem trobar elefants, lleons, búfals, girafes, antílops d’aigua, oribíes, lleopards i hienes tacades. El parc té una vegetació densa i ofereix unes vistes espectaculars.
A la tarda pujarem a bord d’una embarcació per a navegar remuntant el Nil fins a les cataractes. Desembarcarem per a ascendir a peu fins a la part alta de les cataractes de Murchison on el Nil passa per un canó molt estret formant un assortidor.

Dia 04 | Trekking ximpanzés en Budongo – Hoima o Masindi
D’hora al matí, després d’esmorzar, ens dirigirem cap a la selva de Budongo, en el lloc ecoturístic Kaniyo-Pabidi, per a realitzar una caminada en aquest bosc tropical i trobar els ximpanzés en el seu hàbitat natural.
A la tarda es pot realitzar una activitat cultural amb l’organització Boomu Women Group o l’Associació Kapega, formada pels guies locals que treballen en la zona. Aquest és un moment per a interactuar amb les persones que viuen prop del bosc i conèixer la seva manera de vida.

Dia 05 | Hoima o Masindi – Parc Nacional Queen Elisabeth
Caminata en el bosc de Bugoma abans de sortir en 4×4 seguint en paral·lel la serralada dels Rwenzori fins a la ciutat de Kasese. El camí d’avui segueix pistes de terra que en alguns trams poden estar en mal estat.

Dia 06 | Parc Nacional Queen Elisabeth
Al matí realitzarem un safari pels camins del sector del nord del parc, cap al llac George i el llogaret de Kasenyi. Aquí es té l’oportunitat de veure lleons, elefants, hienes tacades, antílops d’aigua i antílops cobo.
A la tarda safari amb vaixell des de la península de Mweya al llarg del canal de Kazinga, un dels llocs més bells d’Uganda per la seva concentració de vida salvatge i les excel·lents oportunitats de treure precioses fotografies. Durant aquest recorregut es poden veure diverses espècies d’ocells, a més de cocodrils, hipopòtams, búfals i elefants, que s’acosten al canal a beure o a descansar.

Dia 07 | Ishasha – Parc Nacional de Bwindi
Safari pel sector de Ishasha, a la regió sud del PN Queen Elisabeth. Sortirem a la recerca dels famosos “lleons trepadores” que es veuen descansant en les figueres durant les hores més càlides. També podrem observar búfals, elefants, antílops topi, etc. Esmorzar en ruta.
Continuem el nostre viatge cap als boscos tropicals plujosos, que són l’hàbitat natural dels goril·les de muntanya. Aconseguirem en Bwindi una altitud de fins a 2.300 m. L’elecció de l’àrea del «safari de goril·les» depèn de la disponibilitat i assignació dels permisos per a aquesta activitat. Arribada al Parc Nacional Bwindi.

Dia 08 | Parc Nacional de Bwindi. Safari goril·les de muntanya
Al matí, trasllat a la selva tropical de Bwindi per a realitzar el safari de goril·les de muntanya. Una vegada finalitzat, tornada al lodge.

Dia 09 | Parc Nacional de Bwindi – Entebbe. Vols de tornada
Després d’esmorzar, tornada cap a l’aeroport internacional de Entebbe. Arribada a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada. Nit a bord.

Dia 10 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble 2.815 €
Permisos goril·les i ximpanzés 820 $
Taxes Aèries (Aprox.) 375 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 380 €
Nit Extra a Entebbe (en Habitació Doble) 80 €
Nit Extra a Entebbe (en Habitació Individual) 125 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Aigua mineral embotellada durant la ruta (excepte als àpats).
Recorregut en vehicles de safari 4×4 amb conductor/guia de parla anglesa.
Permisos pel safari de goril·les a Bwindi i el trekking de ximpanzés a Budongo (preu desglossat a part a sumar al preu base del viatge).
Passeig en barco compartit a Murchison Falls i al Canal de Kazinga.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Guia adicional de parla hispana; en aquest cas l’organització inclou un guia adicional que fa de traductor. El guia local de parla anglesa segueix tenint la responsabilitat de la ruta i el guia adicional fa bàsicament les funcions de traducció. L’import d’aquesta persona de suport es repartiria entre tots els participants (consultar).
Visat Uganda (50 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Nits addicionals pre o post tour.
Propines i extres personals, així com activitats opcionals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.