Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Situada entre dues branques de la gran vall del Rift i envoltada per multitud de llacs, Uganda és un paradís per als amants de la natura. Al bosc de Bwindi es troba el refugi dels últims goril·les de muntanya del món, que podrem observar de prop.

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2021 DES DE ENTEBBE
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A ENTEBBE Hotel
2 ENTEBBE – PN MURCHISON FALLS E / D / S Lodge
3 PN MURCHISON FALLS E / D / S Lodge
4 PN MURCHISON FALLS – RIFT ALBERTÍ – FORT PORTAL E / D / S Lodge
5 FORT PORTAL – PN KIBALE – PN QUEEN ELIZABETH E / D / S Lodge
6 PN QUEEN ELIZABETH E / D / S Lodge
7 ISHASHA – BOSC IMPENETRABLE DE BWINDI E / D / S Lodge
8 BWINDI. SAFARI DELS GORIL·LES DE MUNTANYA E / D / S Lodge
9 BWINDI – ENTEBBE. TRASLLAT A L’AEROPORT E / D
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Entebbe
Arribada a Entebbe, tràmits d’entrada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

Dia 02 | Entebbe – Parc Nacional de les Cataractes de Murchison
Sortida per carretera cap al nord-oest del país, en direcció a la ciutat de Masindi i el Parc Nacional de les Cataractes de Murchison, el més gran i majestuós del país. En ruta visitarem el projecte de conservació de rinoceronts blancs en Ziwa, obert en 2003. El propòsit d’aquesta reserva de 70 km² és protegir els rinoceronts i reintroduir-los en el seu hàbitat natural. Acompanyats dels rangers del parc, tindrem l’oportunitat de veure’ls de prop. Dinar en un restaurant. Continuem fins a arribar al P.N. de les Cataractes Murchison, travessat pel Nil fins que desemboca en el Llac Alberto. Arribada al lodge al capvespre després de gairebé 6 hores de viatge, algunes d’elles a través de camins de terra dins del parc.

Dia 03 | Parc Nacional de les Cataractes de Murchison
Safari de mig dia en vehicle 4×4 per a explorar la sabana, a la regió del nord del delta del Nil en el Llac Alberto. Podem trobar elefants, lleons, búfals, girafes, antílops d’aigua, lleopards, així com hienes tacades. El parc té una vegetació densa i ofereix una vista espectacular. Tornada al lodge per dinar. A la tarda realitzarem un safari amb llanxa per les ribes del riu, podent observar hipopòtams, cocodrils i una important varietat d’ocells, entre elles l’àguila-astor africana, el pelicà comú, una varietat de Martí Pescador i l’oca del Nil. Desembarcarem en un punt de la ribera del riu i realitzarem una caminada fins a l’alt de les Cataractes Murchison, on el Nil passa per un canó molt estret formant una cascada espectacular i inoblidable.

Dia 04 | PN de les Cataractes de Murchison – Valle Albertino del Rift – Fort Portal
Sortida per carretera rumb al sud-oest per la vall del Rift, gaudint de les excel·lents vistes al pas per la ciutat de Hoima, la capital del regne de Bunyoro. Dinar en un restaurant local. El camí està ple de plantacions de canya de sucre, te, cafè, plàtans i cacau, fins a l’arribada a Fort Portal, la capital del regne de Toro, situada a l’ombra del Ruwenzori, la serralada més gran d’Àfrica.

Dia 05 | Fort Portal – PN Kibale – PN Queen Elizabeth
El dia començarà amb una caminada guiada al Parc Nacional de Kibale. Aquesta selva tropical és l’hàbitat natural dels ximpanzés. El parc presenta la major densitat de primats en tot el continent. Entre les espècies que trobarem destaquen el colobo blanc i negre, el mico amb colobo vermell i el mico blau. Dinar en un restaurant local on podem degustar plats típics de la regió. A la tarda, continuació cap al Parc Nacional de Queen Elisabeth.

Dia 06 | PN Queen Elizabeth
Safari en vehicles 4×4 per l’àrea nord del parc cap al Llac Jorge i el llogaret de Kasenyi. Aquí tindrem l’oportunitat de veure lleons, elefants, hienes tacades, antílops d’aigua, antílops cobo i amb sort, algun lleopard (encara que són bastant esquius). El parc és un excel·lent lloc per a observar fauna salvatge i gaudir de vistes panoràmiques, com els llacs de cràter i la vall del Rift. A la tarda realitzarem una excursió amb vaixell per la península de Mweya en el canal de Kazinga, un dels llocs més bells del país per la seva concentració de vida selvàtica. Durant aquesta excursió observarem espècies d’ocells endèmics, així com hipopòtams, búfals i elefants. Sortida per carretera cap a Ishasha.

Dia 07 | Ishasha – Bosc Impenetrable de Bwindi
Safari fotogràfic pel sud del Parc Nacional de Queen Elizabeth en cerca dels “lleons trepadores” que es refugien en les branques dels arbres durant les hores més caloroses del dia. Podem observar també búfals, elefants, antílops, lleopards (amb sort) i una gran varietat d’ocells. Dinar en el lodge. Continuació per carretera fins a Bwindi.

Dia 08 | Bwindi. Safari dels goril·les de muntanya
Esmorzar a primera hora i sortida per a iniciar el trekking dels goril·les. L’activitat començarà a les 08:00h del matí amb el guia ranger que acompanyarà a un grup de màxim 8 persones a la trobada amb els goril·les. La selva de Bwindi conté una població de 450 goril·les (la meitat dels goril·les de muntanya del món), algunes famílies dels quals s’han habituat a la presència humana. Disposarem d’una hora per a contemplar a aquests animals amb mirada commovedorament humana i gaudir d’una de les experiències més increïbles de la nostra vida. Esmorzo tipus pícnic. Tornada al lodge.

Dia 09 | Bwindi – Entebbe. Trasllat a l’aeroport
Esmorzar. Trasllat per carretera fins a Entebbe. Dinar en ruta. Arribada i trasllat a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 3.610 €
Suplement Individual 340 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Allotjament en hotels i lodges indicats o similars en base habitacions dobles.
Pensió completa durant tot el recorregut (excepte el dia d’arribada a Entebbe).
Transport en vehicle 4×4 tipus Toyota Land Cruiser amb conductor de parla anglesa i guia de parla hispana (màxim 6 persones per vehicle).
Entrades als parques mencionats a l’itinerari.
Permís safari dels goril·les a Bwindi (700 USD per persona).
Trekking dels ximpanzés a Kibale (200 USD per persona).
Passeig en barco compartit a Murchison Falls i al canal de Kazinga.
Aigua mineral durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Uganda (50 USD aprox.).
Begudes en hotels ni restaurants.
Visites i excursions no especificades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari