Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Situada entre dues branques de la gran vall del Rift i envoltada per multitud de llacs, Uganda és un paradís per als amants de la natura. Al bosc de Bwindi es troba el refugi dels últims goril·les de muntanya del món, que podrem observar de prop.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2020 DES DE ENTEBBE
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A ENTEBBE Hotel
2 ENTEBBE – PN MURCHISON FALLS E / D / S Lodge
3 PN MURCHISON FALLS E / D / S Lodge
4 PN MURCHISON FALLS – RIFT ALBERTÍ – FORT PORTAL E / D / S Lodge
5 FORT PORTAL – PN KIBALE – PN QUEEN ELIZABETH E / D / S Lodge
6 PN QUEEN ELIZABETH E / D / S Lodge
7 ISHASHA – BOSC IMPENETRABLE DE BWINDI E / D / S Lodge
8 BWINDI. SAFARI DELS GORIL·LES DE MUNTANYA E / D / S Lodge
9 BWINDI – ENTEBBE. TRASLLAT A L’AEROPORT E / D
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Entebbe
Arribada a Entebbe, tràmits d’entrada i trasllat a l’hotel.

DIA 2.- Entebbe – Parc Nacional de les Cataractes de Murchison
Esmorzar. Sortida per carretera cap al nord-oest de país, en direcció a la ciutat de Masindi i el Parc Nacional de les Cataractes de Murchison, el més gran i majestuós de país.
En ruta visitarem el projecte de conservació de rinoceronts blancs a Ziwa, obert el 2003. El propòsit d’aquesta reserva de 70 km² és protegir els rinoceronts i reintroduir-los al seu hàbitat natural. Acompanyats dels rangers de parc, tindrem l’oportunitat de veure’ls de prop. Dinar en un restaurant. Continuem fins arribar al P.N. de les Cataractes Murchison, travessat pel Nil fins que desemboca al Llac Albert. Arribada al lodge al capvespre després de gairebé 6 hores de viatge, algunes d’elles a través de camins de terra dins de parc.

DIA 3.- Parc Nacional de les Cataractes de Murchison
Esmorzar. Safari de mig dia en vehicle 4×4 per explorar la sabana, a la regió del nord de delta del Nil al Llac Albert. Podem trobar elefants, lleons, búfals, girafes, antílops d’aigua, oribíes, lleopards, així com hienes tacades. El parc té una vegetació densa i ofereix una vista espectacular. Tornada al lodge per dinar. A la tarda farem un safari en llanxa per les ribes del riu, podent observar hipopòtams, cocodrils i una important varietat d’aus, entre elles l’àguila de panxa africana, el pelicà comú, una varietat de Blauet i l’oca del Nil. Desembarcarem en un punt de la ribera del riu i farem una caminada fins a dalt de les Cataractes Murchison, on el Nil passa per un canó molt estret formant una cascada espectacular i inoblidable.

DIA 4.- PN de les Cascades de Murchison – Rift Albertí – Fort Portal
Esmorzar. Sortida per carretera cap a el sud-oest per la vall del Rift, gaudint de les excel·lents vistes a el pas per la ciutat de Hoima, la capital de el regne de Bunyoro. Dinar en un restaurant local.
El camí està ple de plantacions de canya de sucre, te, cafè, plàtans i cacau, fins a l’arribada a Fort Portal, la capital del regne de Toro, situada a l’ombra del Ruwenzori, la serralada més gran d’Àfrica.

DIA 5.- ​​Fort Portal – PN Kibale – PN Queen Elizabeth
Esmorzar. El dia començarà amb una caminada guiada al Parc Nacional de Kibale. Aquesta selva tropical és l’hàbitat natural dels ximpanzés. El parc presenta la major densitat de primats a tot el continent. Entre les espècies que trobarem destaquen el colobo blanc i negre, el mico amb colobo vermell i la granota blava. Dinar en un restaurant local on podem degustar plats típics de la regió. A la tarda, continuació cap al Parc Nacional de Queen Elizabeth.

DIA 6.- PN Queen Elizabeth
Esmorzar. Safari en vehicles 4×4 per l’àrea nord de parc cap al Llac George i el poblet de Kasenyi. Aquí tindrem l’oportunitat de veure lleons, elefants, hienes tacades, antílops d’aigua, antílops cobo i amb sort, algun lleopard (encara que són bastant esquius). El parc és un espai ideal per observar fauna salvatge i gaudir de vistes panoràmiques, com els llacs de cràter i la vall del Rift.
A la tarda farem una excursió en vaixell per la península de Mweya al canal de Kazinga, un dels llocs més bells de país per la seva concentració de vida selvàtica. Durant aquesta excursió observarem espècies d’aus endèmiques, així com hipopòtams, búfals i elefants. Sortida per carretera cap a Ishasha.

DIA 7.- Ishasha – Bosc impenetrable de Bwindi
Esmorzar. Safari fotogràfic pel sud de el Parc Nacional de Queen Elizabeth en recerca dels “lleons trepadors” que es refugien en les branques dels arbres durant les hores més caloroses del dia. Podem observar també búfals, elefants, antílops, lleopards (amb sort) i una gran varietat d’aus. Dinar al lodge. Continuació per carretera fins a Bwindi.

DIA 8.- Bwindi. Safari dels goril·les de muntanya
Esmorzar molt d’hora i sortida per iniciar el trekking dels goril·les. L’activitat començarà a les 08:00h del matí amb el guia ranger que acompanyarà un grup de màxim 8 persones a la trobada amb els goril·les. La selva de Bwindi conté una població de 450 goril·les (la meitat dels goril·les de muntanya del món), algunes famílies dels quals s’han habituat a la presència humana.
Disposarem d’una hora per contemplar a aquests animals amb mirada commovedorament humana i gaudir d’una de les experiències més increïbles de la nostra vida. Dinar tipus pícnic. Tornada al lodge.

DIA 9.- Bwindi – Entebbe. Trasllat a l’aeroport
Esmorzar. Trasllat per carretera fins a Entebbe. Dinar en ruta. Arribada i trasllat a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 3.510 €
Suplement Sortides de Juliol a Desembre 185 €
Suplement Individual 395 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Allotjament en hotels i lodges indicats o similars en base habitació doble.
Pensió completa durant tot el recorregut (excepte el dia d’arribada a Entebbe).
Transport en vehicle 4×4 tipus Toyota Land Cruiser amb conductor de parla anglesa i guia de parla hispana (màxim 6 persones per vehicle).
Entrades als parques mencionats a l’itinerari.
Permís per safari dels goril·les a Bwindi (600 USD per persona / 700 USD a partir de 01 Juliol 2020).
Trekking dels ximpanzés a Kibale (150 USD per persona / 200 USD a partir de 01 Juliol 2020).
Passeig en barco compartit a Murchison Falls i al canal de Kazinga.
Aigua mineral durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Uganda (50 USD aprox.).
Begudes en hotels ni restaurants.
Visites i excursions no especificades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació