Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Aquest itinerari recorre la zona occidental del país al llarg de la Vall del Rift, oferint un interessant viatge basat en la naturalesa i diferents activitats (trekking per a veure goril·les, atraccions paisatgístiques com Murchison Falls, safaris fotogràfics…). Durant el recorregut coneixerem als nostres parents més pròxims: els ximpanzés de la selva de Budongo i els goril·les de muntanya en el Bosc Impenetrable de Bwindi.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ENTEBBE – KAMPALA Hotel
2 KAMPALA – PN MURCHISON FALLS E / D / S Lodge
3 PN MURCHISON FALLS E / D / S Lodge
4 TREKKING XIMPANZÉS BOSC DE BUDONGO – BUGOMA E / D / S Lodge
5 BUGOMA – PN QUEEN ELISABETH E / D / S Hotel
6 PN QUEEN ELISABETH E / D / S Hotel
7 ISHASHA – PN BOSC DE BWINDI E / D / S Hotel
8 PN BWINDI. SAFARI GORIL·LES DE MUNTANYA E / D / S Hotel
9 PN BWINDI – ENTEBBE. VOLS DE TORNADA E / D A bord
10 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Entebbe. Trasllat a Kampala
Embarcament en el vol amb destinació Entebbe (connexions intermèdies). Arribada i trasllat a l’hotel a Kampala. Allotjament.

Dia 02 | Kampala – Parc Nacional Murchison Falls
Després d’esmorzar, sortida cap al nord-oest via Masindi, en direcció al Parc Nacional Murchison Falls. Travessat pel riu Nil, és el major parc nacional del país i ofereix una variada mescla de paisatges: acàcies, sabanes en el nord i boscos tropicals en el sud. Ens detindrem en el santuari de Ziwa Rhino per a realitzar una caminada senzilla i conèixer de prop el projecte de cria i cura dels rinoceronts blancs, en perill d’extinció. Dinar. Visitarem l’alt de les belles cataractes Murchison, on el Nil passa per un canó molt estret formant una cascada espectacular. Arribada al lodge al capvespre. Sopar i allotjament.

Dia 03 | Parc Nacional Murchison Falls
Després d’esmorzar, iniciarem un safari en 4×4 per a explorar la sabana, a la regió del nord del delta del Nil en el llac Alberto. Podrem observar una important varietat de fauna salvatge: búfals, antílops, elefants, lleons, girafes, oribíes, lleopards i hienes tacades. El parc té una vegetació densa i ofereix unes vistes espectaculars. Tornada al lodge per a dinar. A la tarda realitzarem un altre safari, però aquesta vegada a bord d’una embarcació per a navegar pel Nil. Durant aquest trajecte, podrem veure hipopòtams, cocodrils i una gran varietat d’ocells, com l’àguila-astor africana, el pelicà comú, o l’oca del Nil. Per a l’albirament de fauna recomanem usar prismàtics. Tornada al lodge. Sopar i allotjament.

Dia 04 | Trekking ximpanzés en Budongo – Bugoma
Després d’esmorzar ens dirigim al bosc de Budongo per a realitzar un trekking en el bosc tropical i conèixer als ximpanzés en el seu hàbitat natural. A més d’aquests, en el bosc també viuen altres primats com el mico colobo blanc i negre, el mico de cua vermella, el mico blau, el mico vervet i els babuins. Aquí s’està duent a terme un projecte de conservació del bosc, amb diferents iniciatives i desenvolupament d’activitats d’ecoturisme, en benefici de les comunitats locals. Dinar.
A la tarda, es pot realitzar una activitat cultural amb Boomu Women Group o l’Associació Kapega, per a interactuar amb les persones que viuen prop del bosc, així com els guies locals que han estat treballant en la zona. Sopar i allotjament a Bugoma Jungle Lodge.

Dia 05 | Bugoma – Parc Nacional Queen Elisabeth
Després d’esmorzar farem una breu caminada en el bosc de Bugoma. Amb una grandària de 410 km², és l’hàbitat dels ximpanzés i mangabeys d’Uganda. Continuació en 4×4 en direcció sud-oest al llarg del llac Alberto, seguint la serralada de Rwenzori fins a la ciutat de Kasese. El camí d’avui segueix pistes de terra que en alguns trams poden estar en mal estat. Parada en un restaurant en ruta per a dinar. Sopar i allotjament en lodge.

Dia 06 | Parc Nacional Queen Elisabeth
D’hora al matí realitzarem un safari pel sector nord del parc, cap al llac George i el llogaret de Kasenyi. Aquí es té l’oportunitat de veure lleons, elefants, hienes tacades, antílops d’aigua, antílops cobo, i amb sort potser el lleopard. El Parc Nacional Queen Elisabeth és la destinació turística més popular d’Uganda. Els diversos ecosistemes del parc (sabana arbustiva, bosc humit, llacs i aiguamolls) donen peu a una gran varietat de mamífers i més de 600 espècies d’ocells. A mitjan matí, realitzarem un safari amb vaixell des de la península de Mweya al llarg del canal de Kazinga, un dels llocs més bells d’Uganda per la seva concentració de vida salvatge. Durant el recorregut podem observar molts hipopòtams, així com búfals i elefants que acudeixen a la zona per a beure o descansar. Sopar i allotjament en el lodge.

Dia 07 | Ishasha – Parc Nacional de Bwindi
Després d’esmorzar, safari pel sector de Ishasha, a la regió sud del PN Queen Elisabeth. Sortirem a la recerca dels famosos “lleons trepadores” que es veuen descansant en les figueres durant les hores més caloroses del dia. També podrem observar búfals, elefants, antílops topi, etc. Dinar.
Continuem el nostre viatge cap als boscos tropicals plujosos, que són l’hàbitat natural dels goril·les de muntanya. Aconseguirem en Bwindi una altitud de fins a 2.300 metres sobre el nivell de la mar. L’elecció de l’àrea del “safari de goril·les” depèn de la disponibilitat i assignació dels permisos per a aquesta activitat. Arribada al Parc Nacional Bwindi. Sopar i allotjament en el lodge.

Dia 08 | Parc Nacional de Bwindi. Safari goril·les de muntanya
Al matí, trasllat a la selva tropical de Bwindi per a realitzar el safari de goril·les de muntanya. El Parc Nacional del Bosc Impenetrable de Bwindi se situa en el sud-oest del país, limitant amb la Falla del Rift. Les seves muntanyes estan cobertes per un dels boscos humits més diversos del món, entre boires permanents. Aquest bosc és l’hàbitat de 459 goril·les de muntanya (segons l’últim cens), la meitat de la població mundial, a més d’altres espècies de primats i mamífers. Al finalitzar l’activitat, tornada al lodge, sopar i allotjament.

Dia 09 | Parc Nacional de Bwindi – Entebbe. Vols de tornada
Esmorzar. Sortida cap a l’aeroport internacional de Entebbe, parant en algun mercat d’artesania local. Dinar en ruta. Arribada a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada. Nit a bord.

Dia 10 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 3.235 €
Permisos goril·les i ximpanzés (a pagar en el moment d’inscripció) 820 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 475 €
Nit Extra a Entebbe (Hab. Doble), categoria turista 70 €
Nit Extra a Entebbe (Hab. Individual), categoria turista 120 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Aigua mineral embotellada durant els trajectes en vehicle.
Recorregut en vehicles de safari 4×4 amb conductor/guia de parla anglesa.
Permisos pel safari de goril·les a Bwindi i el trekking de ximpanzés a Budongo (preu desglossat a pagar en el moment d’inscripció).
Passeig en barco compartit a Murchison Falls i al Canal de Kazinga.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Uganda (50 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Nits addicionals pre o post tour.
Propines i extres personals, així com activitats opcionals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.