Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Situada entre dues branques de la gran vall del Rift i envoltada per multitud de llacs, Uganda és un paradís per als amants de la natura. Al bosc de Bwindi es troba el refugi dels últims goril·les de muntanya del món, que podrem observar de prop.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MAIG A DESEMBRE 2019 DES DE ENTEBBE
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A ENTEBBE Hotel
2 ENTEBBE – PN MURCHISON FALLS E / D / S Lodge
3 PN MURCHISON FALLS E / D / S Lodge
4 PN MURCHISON FALLS – RIFT ALBERTÍ – FORT PORTAL E / D / S Lodge
5 FORT PORTAL – PN KIBALE – PN QUEEN ELIZABETH E / D / S Lodge
6 PN QUEEN ELIZABETH E / D / S Lodge
7 ISHASHA – BOSC IMPENETRABLE DE BWINDI E / D / S Lodge
8 BWINDI. SAFARI DELS GORIL·LES DE MUNTANYA E / D / S Lodge
9 BWINDI – ENTEBBE. TRASLLAT A L’AEROPORT E / D
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Entebbe
Arribada a Entebbe, tràmits de duana i trasllat a l’hotel. Allotjament.

DIA 2.- Entebbe – Parc Nacional de les Cataractes de Murchison
Esmorzar. Sortida per carretera cap al nord-oest del país, cap a la ciutat de Masindi i el Parc Nacional de les Cataractes de Murchison, el més gran i majestuós del país.
En ruta visitarem el projecte de conservació de rinoceronts blancs en Ziwa, obert el 2003. El propòsit d’aquesta reserva de 70 km² és protegir els rinoceronts i reintroduir-los al seu hàbitat natural. Acompanyats de rangers, tindrem l’oportunitat de veure’ls de prop. Després de la caminada, dinar en un restaurant. Continuem fins arribar al P.N. de les Cataractes Murchison, travessat pel Nil fins que desemboca al Llac Albert. Arribada al lodge al vespre després de gairebé 6 hores de viatge, algunes d’elles a través de camins de terra dins del parc.

DIA 3.- Parc Nacional de les Cataractes de Murchison
Esmorzar. Safari de mig dia en vehicle 4×4 per explorar la sabana, a la regió del nord del delta del Nil al Llac Albert. Podem trobar elefants, lleons, búfals, girafes, antílops d’aigua, oribíes, lleopards, així com hienes tacades. El parc té una vegetació densa i ofereix una vista espectacular. Dinar al lodge.
A la tarda farem un safari en llanxa per les ribes del Nil, on veurem hipopòtams, cocodrils i una important varietat d’aus, entre elles l’àguila de panxa africana, el pelicà comú, una varietat de Blauet, l’oca del Nil, etc. 
Desembarcarem a un punt de la ribera del riu i farem una caminada fins a dalt de les Cataractes Murchison, on el Nil passa per un canó molt estret formant una cascada espectacular i inoblidable.

DIA 4.- PN de les Cascades de Murchison – Vall Albertino del Rift – Fort Portal
Esmorzar. Sortida per carretera rumb al sud-oest per la vall del Rift, gaudint de les excel·lents vistes al pas per la ciutat de Hoima, la capital del regne de Bunyoro. Dinar en un restaurant local. El camí està ple de plantacions de canya de sucre, te, cafè, plàtans i cacau. Arribada a Fort Portal, situada a l’ombra del Ruwenzori, la serralada més gran d’Àfrica.

DIA 5.- ​​Fort Portal – PN Kibale – PN Queen Elizabeth
Esmorzar. El dia començarà amb una caminada guiada al Parc Nacional de Kibale, una selva tropical i hàbitat natural dels ximpanzés. El parc presenta la major densitat de primats a tot el continent. Entre els primats que trobarem hi ha: el colobo blanc i negre, el mico amb colobo vermell i la granota blava. Dinar en un restaurant local on podem degustar plats típics de la regió. A la tarda, continuació cap al Parc Nacional de Queen Elizabeth.

DIA 6.- PN Queen Elizabeth
Esmorzar. Safari en vehicles 4×4 per l’àrea nord del parc cap al Llac Jordi i el poblet de Kasenyi. Aquí tindran l’oportunitat de veure lleons, elefants, hienes tacades, antílops d’aigua, antílops cobo i amb sort, algun lleopard (encara que són bastant esquius). El parc és un espai ideal per veure animals i gaudir de vistes panoràmiques, com els llacs de cràter i la vall del Rift. Dinar.
A la tarda farem una excursió en vaixell per la península de Mweya al canal de Kazinga, un dels llocs més bells del país per la seva concentració de vida selvàtica. Durant aquesta excursió observarem espècies d’aus endèmiques, així com hipopòtams, búfals i elefants. Sortida per carretera cap a Ishasha.

DIA 7.- Ishasha – Bosc impenetrable de Bwindi
Esmorzar. Safari fotogràfic pel sud del parc Queen Elizabeth en recerca dels “lleons trepadors” que es refugien en les branques dels arbres durant les hores més caloroses del dia. Observarem també búfals, elefants, antílops, lleopards (amb sort) i una gran varietat d’aus. Dinar al lodge. Sortida per carretera cap a Bwindi. A l’arribada, sopar i allotjament.

DIA 8.- Bwindi. Safari dels goril·les de muntanya
Esmorzar molt d’hora i sortida per iniciar el trekking dels goril·les. L’activitat començarà a les 8 del matí amb el guia ranger que acompanyarà un grup màxim de 8 persones a la trobada amb els goril·les.
La selva de Bwindi conté una població de 450 goril·les (la meitat dels goril·les de muntanya del món), algunes famílies dels quals s’han habituat a la presència humana.
Disposarem d’una hora per contemplar a aquests animals amb mirada conmovedorament humana i gaudir d’una de les experiències més increïbles de la nostra vida. Dinar tipus pícnic. Retorn al lodge.

DIA 9.- Bwindi – Entebbe
Esmorzar. Trasllat per carretera fins a Entebbe (8 hores aprox. per carreteres asfaltades). Dinar en ruta. Arribada a Entebbe i trasllat a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 3.310 €
Suplement Individual 340 €
Suplement Nit Extra a Entebbe (Hab. Doble) 85 €
Suplement Nit Extra a Entebbe (Hab. Individual) 140 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Allotjament en els hotels i lodges indicats o similars.
Pensió completa durant tot el recorregut (excepte el dia d’arribada).
Transport en vehicle 4×4 tipus Toyota Land Cruiser amb conductor de parla anglesa i guia de parla hispana (màxim 6 persones per cotxe).
Entrades als parcs indicats a l’itinerari.
Permisos per a safari dels goril·les a Bwindi (600 USD) i trekking dels ximpanzés a Kibale (150 USD).
Passeig en barco compartit a Murchison Falls i al canal Kazinga.
Aigua mineral durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visat Uganda (50 USD aprox.). Es tramita de forma online.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no especificades a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4 Basat en 1 ressenya
2 setembre, 2015

Es un país muy distinto a lo que había visitado hasta ahora y en general me ha gustado. Los gorilas no decepcionan en absoluto, una auténtica maravilla verlos tan de cerca.

Deixar un comentari

Classificació