Àsia
Destinació
10 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge començarem per la zona més occidental, a la localitat de Khiva, amb la seva preciosa ciutat emmurallada i els seus habitatges de fang, per progressivament anar-nos endinsant en el desert i recorrent ciutats-oasi com ara Bukhara i Samarcanda, amb les seves esplendoroses madrasses i cúpules blaves, i acabant a la capital, Tashkent, molt més moderna i amb fortes influències de l’època en que va estar sota domini soviètic.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 04 AGOST 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 AGO VOL BARCELONA / URGENCH A bord
05 AGO ARRIBADA A URGENCH – KHIVA Hotel
06 AGO KHIVA E Hotel
07 AGO TREN KHIVA – BUKHARA E Hotel
08 AGO BUKHARA E Hotel
09 AGO BUKHARA – SHAKHRISABZ – SAMARCANDA E Hotel
10 AGO SAMARCANDA E Hotel
11 AGO TREN SAMARCANDA – TASHKENT E Hotel
12 AGO TASHKENT E Hotel
13 AGO VOL TASHKENT / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

04 AGO.- Vol Barcelona / Urgench
Sortida en vol de línia regular, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

05 AGO.- Arribada a Urgench – Khiva
Arribada a Urgench a primera hora del matí, trobada amb el representant local i, a continuació, trasllat a l’hotel situat a Khiva. Després de descansar una estona, sortim a visitar la ciutat, que va ser una de les parades clau de la Ruta de la Seda per a les caravanes que creuaven cap o des Turkmenistan i el seu centre es troba envoltat d’una muralla de fang, en perfecta harmonia amb les habitatges que es troben en el seu interior, on encara avui en dia i malgrat la creixent influència del turisme se segueix desenvolupant una vida bastant tradicional i autèntica. Realitzem una excursió per la ciutat interna de Itchan Kala, visitant la fortalesa Kunya-Ark, la madrassa i el minaret d’Islam Jodja, el palau de Tash Hauli, i la madrassa de Alakuli-khan.

06 AGO.- Khiva
Després de l’esmorzar gaudirem d’un altre dia a la població de Khiva per continuar amb les visites del dia anterior. Concretament, visitarem el conjunt de Pahlavan Mahmud, la mesquita Juma, el minaret i la madrassa de Muhamad Amin khan, i el museu de Avesta.

07 AGO.- Tren Khiva – Bukhara
Esmorzar i sortida amb tren al matí destí Bukhara via el desert de Kyzyl-Kum a través de la ruta de les caravanes. Aquest recorregut de 460 km es realitza en unes 5 hores i mitja. Arribada i temps lliure per passejar per Bukhara, visitar els seus tallers i mercats. Nit a l’hotel.

08 AGO.- Bukhara
Esmorzar i visites a la ciutat. Aquest bell oasi situat en ple desert respira un aire de profunda i enigmàtica espiritualitat. Construïda sobre un turó sagrada, durant més de 20 segles s’han anat edificant monuments i edificis que en molts casos han arribat fins als nostres dies en molt bon estat de conservació. Es troba present l’empremta de l’antiga ciutat comercial i de el trànsit de caravanes que provenien dels diferents punts d’Àsia Central. Avui visitem el mausoleu dels Samánidas, el sepulcre Chashma Ayub, el conjunt Bolo-Jauz, l’antiga fortalesa Ark, el conjunt Poy Kalyan, la madrassa d’Abdulaziz-Khan, la madrassa de Ulugbek. Després de dinar visitarem el conjunt Lyabi Jauz, la madrassa Kukeldash, la madrassa de Nodir Divan Begui i les cúpules comercials.

09 AGO.- Bukhara – Shakhrisabz – Samarkand
Esmorzar i trasllat a Samarkand a través de Shakhrisabz. Tots els monuments d’aquesta localitat d’una o altra manera estan relacionats amb el gran Amir Timur i la seva família. Visitarem el conjunt Dorus Siadat (Lloc del Poder), així com el conjunt de monuments que abans estaven emmurallats i pertanyien a la Madrassa Dorut-Tilavat, el nom de la qual es tradueix com “La casa de la Contemplació”. En 1435, en addició als mausoleus, al territori de la madrassa van construir la mesquita de divendres Kok-Gumbaz, que significa “La cúpula blava”, que també visitarem, així com el palau de Ak Saray. Seguim per carretera fins a Samarkand.

10 AGO.- Samarkand
Samarkand és una de les ciutats més antigues del món, considerada des d’antany com la joia de el desert i la Perla del Món Musulmà, antany capital de l’Imperi d’Amir Temur. A causa de la seva situació estratègica, va rebre influència de cultures tan diverses com la persa, hindú, àrab i xinesa. En l’actualitat, el seu gairebé mig milió d’habitants, conviuen amb la influència d’aquell antic mosaic cultural i religiós. Avui visitarem els llocs següents: la plaça més famosa d’Àsia Central, el Registan, amb les madrasses de Ulugbek, Sher-Dor, i Tilla-Kari; el mausoleu de Gur-i Amir, sepulcre dels Timúridas; la mesquita Bibi-Khanim, el conjunt arquitectònic Shahi-Zinda i l’observatori d’Ulugbek.

11 AGO.- Tren Samarkand – Tashkent
Després d’esmorzar sortim a explorar altres llocs de la ciutat de Samarkand. Concretament visitarem el mausoleu de el Sant Daniel, el museu “Afrosiab”, la mesquita Khazrat Khizr i ens perdrem pel mercat oriental de Siab. A la tarda sortirem cap a Tashkent en tren d’alta velocitat, arribant en poc més de 2 hores a la capital.

12 AGO.- Tashkent
Tashkent és una ciutat més moderna i és la capital de l’Uzbekistan. La seva arquitectura posseeix una marcada influència soviètica, ja que el país va estar sota domini de l’URSS durant diverses dècades i la major part de la construcció pertany a aquella època. Després d’esmorzar sortim a visitar la plaça Khast-Imam, la madrassa de Barak-khan, el mausoleu de Kaffal-ash-Shashi, la madrassa Kukeldash i el mercat més antic de Tashkent – Chorsu. Després de dinar seguim amb una visita al museu de les arts aplicades, la plaça de la Independència, i acabem al parc d’Amir Timur.

13 AGO.- Vol Tashkent / Barcelona
Sortida a primera hora del matí en el vol de tornada a Barcelona fent escala intermèdia. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.570 €
En base a grup de 7 a 9 persones 1.605 €
En base a grup de 5 a 6 persones 1.675 €
Suplement Habitació Individual 185 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 285 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb aire condicionat.
Bitllets de tren en segona classe pels trajectes Khiva – Bukhara i Samarcanda – Tashkent.
Allotjament en hotels 3* en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Guia acompanyant de parla hispana durant tota la ruta.
Entrades als llocs a visitar.
Taxes turístiques.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Taxes per a realitzar fotografies o gravar en vídeo en llocs històrics.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

4.5 Basat en 2 ressenyes
8 juliol, 2016

El viaje fue muy interesante y las ciudades son preciosas, especialmente Jiva y Bukhara. Me pareció curioso que hay muchas flores y árboles siempre acompañando los principales monumentos y le dan un toque más bonito. Se nota que está todo muy bien cuidado.

7 agost, 2016

Uzbekistán es un país precioso con una historia milenaria que te atrapa desde el principio. Su pasado como centro de la mítica Ruta de la Seda hacen del país algo mágico.
Su pueblo tiene raíces muy diversas y hacen el país más interesante si cabe. Un país muy recomendable de visitar.

Deixar un comentari

Classificació