Àsia
Destinació
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Uzbekistan representa l’essència mateixa de la Ruta de la Seda. Els seus paisatges desèrtics, les ciutats oasi amb els seus caravanserais, madrasses i mesquites, a més d’una barreja de cultures nascudes com a conseqüència de l’època de les caravanes, atorguen al país un toc de màgia molt especial. El pols nocturn de Tashkent, l’autenticitat de Khiva, les brillants cúpules blaves de Bukhara i Samarcanda, els basars, la barreja ètnica … tot això afavoreix un ambient que et seduirà mentre creues Àsia Central a través de les antigues rutes comercials.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES D’ABRIL A NOVEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TASHKENT Vol / Hotel
2 VOL TASHKENT / URGENCH – KHIVA E / D Hotel
3 KHIVA E / D Hotel
4 KHIVA – TREN A BUKHARA E / D Hotel
5 BUKHARA E / D Hotel
6 BUKHARA – SAMARCANDA E / D Hotel
7 SAMARCANDA – TREN A TASHKENT E / D Hotel
8 VOL TASHKENT / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Tashkent
Sortida del vol amb destinació Tashkent (connexions intermèdies). Arribada de matinada i trasllat a l’hotel. Nit a Tashkent .

Dia 02 | Vol Tashkent / Urgench – Khiva
Esmorzar. Visitarem la part antiga de la ciutat: Khasti Imom, les madrasas de Barak Kan i Kafal Shohi, i la Biblioteca, situada en la mateixa plaça i que té la seva importància per albergar el “Alcorà de Usman”, original del segle VII. Continuarem amb les madrasas Kukaldosh i Abdulkasim, que daten dels segles XVI-XIX. També ens acostarem fins al mercat oriental de Chorsu i el Museu d’Arts Aplicades. Esmorzar en restaurant local.

A la tarda seguirem amb les visites a Tashkent: la Plaça d’Independència i Eternitat, composta pel Monument de la Independència i l’Humanitarisme inaugurat en 1991, el Memorial de la II Guerra Mundial (una estàtua en honor als caiguts) o l’Arc Ezgulik. També es poden visitar les fonts de la ciutat i diversos monuments moderns: Plaza d’Òpera i Ballet, Plaza de Amir Temur, etc.
En finalitzar les visites, trasllat a l’aeroport per a prendre el vol a Urgench (segons l’horari del vol). Arribada a Urgench i posterior trasllat a Khiva (30 km), on ens allotjarem.

Dia 03 | Khiva
Esmorzar. Aquesta població, juntament amb Bukhara i Samarcanda, va formar El Gran Triangle Oriental en la seva època d’esplendor, la qual cosa ens dóna una idea de la importància que van arribar a aconseguir en l’Edat mitjana. Fundada en el segle VI, la ciutat va viure la seva màxima esplendor amb el comerç caravanero durant el segle XVI.
Visita del complex arquitectònic Ichan-Kala (segles XII-XIX): Kalta Minor, el Castell Kunya Ark, la Marassa Mohammed Rahim Khan, el Minaret i Marassa Islom Khodja. També visitarem el complex arquitectònic Tash Hovli, un Harem del segle XIX, el Mausoleu de Pahlavan Mahmud (segles XIV a XVIII), la Mesquita Juma (segle X) i la Madrasa Allikulikhan. Esmorzar en restaurant local. Nit en Khiva.

Dia 04 | Khiva – Tren a Bukhara
Esmorzar. Trasllat a primera hora del matí a l’estació de trens per a agafar el tren cap a Bukhara (08:15h – 13:35h). Trasllat a l’hotel i esmorzar en restaurant local. Resta del dia lliure. Nit en Bukhara.

Dia 05 | Bukhara
Esmorzar. Aquest bell oasi situat en ple desert respira un aire de profunda i enigmàtica espiritualitat. Construïda sobre un pujol sagrat, durant més de 20 segles s’han anat edificant monuments i edificis que en molts casos han arribat fins als nostres dies en molt bon estat de conservació. Es troba present la petjada de l’antiga ciutat comercial i de trànsit de caravanes que provenien dels diferents punts d’Àsia Central.
Visitarem el Mausoleu dels Samani, la deu santa Chashmai Ayub, la Mesquita Bitlla Hauz i la Ciutadella Ark. Esmorzar en restaurant local.
A la tarda seguirem amb les visites del Minaret Kalyan i la Mesquita Poi Kalyan, la Madrasa Miri Arab, la Cúpula Toki Zargaron, les Madrasas de Ulughbek i Abfullazizkan, la Cúpula Toki Telpak Furushon, la Mesquita Magoki Attory, la Cúpula Toki Sarafon, el complex arquitectònic Lyabi Hauz i el conjunt de les dues madrasas Khanaka i Chor Minor.

Dia 06 | Bukhara – Samarcanda (290 km)
Esmorzar i sortida amb destinació a Samarcanda, una de les ciutats més antigues del món, considerada des d’antany com la joia del desert i la Perla del Món Musulmà, i capital durant l’Imperi de Amir Temur. A causa de la seva situació estratègica, va rebre influència de cultures tan diverses com la persa, hindú, àrab i xinesa. En l’actualitat, el seu gairebé mig milió d’habitants, conviuen amb la influència d’aquell antic mosaic cultural i religiós. Esmorzar en un restaurant local.

A la tarda visita de la Plaça del Registán: Madrasa Ulughbek (segle XV), la Madrasa Shir-Dor (segle XVII), la Madrasa Tilla-Kori (segle XVII), el Mausoleu Guri Emir (tomba de Tamerlán dels segles XIV-XV), la Mesquita Bibi Khonum i el Basar Siab. Nit a Samarcanda.

Dia 07 | Samarcanda – Tren a Tashkent 
Esmorzar. Finalitzem les visites en Samarcanda amb el Complex Arquitectònic Shakhi-Zinda (segles IX-XV), el Museu de la ciutat antiga Afrosiyab i l’Observatori de Ulughbek (segle XV). Esmorzar en un restaurant local.
Trasllat a l’estació de trens per a agafar el tren d’alta velocitat Afrosiab. Arribada a Tashkent i allotjament en hotel.

Dia 08 | Vol Tashkent / Ciutat d’origen
Esmorzar. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per a prendre el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen (connexions intermèdies). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble (taxes aèries incloses) 1.905 €
Suplement Habitació Individual 225 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.

SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals Barcelona / Tashkent / Barcelona (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia Turkish Airlines, en classe turista (T).
Vol domèstic Tashkent / Urgench, en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb A/C segons itinerari.
Trajectes en tren especificats: Khiva – Bukhara (classe turista); Samarcanda – Tashkent (tren Afrosiab alta velocitat, classe turista).
7 nits d’allotjaments en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Dinars indicats al programa (te i aigua en els àpats).
Entrades als llocs a visitar.
Taxes turístiques als hotels.
Guia de parla hispana durant totes les visites i excursions.
Taxes aèries (de carburant, aeroport, seguretat): 310 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Maleters als hotels.
Taxes per realitzar fotografies o gravar en video als llocs històrics.
Propines (calcular 25 – 30 € aprox.) i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.