Àsia
Destinació
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Uzbekistan representa l’essència mateixa de la Ruta de la Seda. Els seus paisatges desèrtics, les ciutats oasi amb els seus caravanserais, madrasses i mesquites, a més d’una barreja de cultures nascudes com a conseqüència de l’època de les caravanes, atorguen al país un toc de màgia molt especial.

El pols nocturn de Tashkent, l’autenticitat de Khiva, les brillants cúpules blaves de Bukhara i Samarcanda, els basars, la barreja ètnica … tot això afavoreix un ambient que et seduirà mentre creues Àsia Central a través de les antigues rutes comercials.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MARÇ NOVEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TASHKENT Hotel
2 TASHKENT – SAMARCANDA E Hotel
3 SAMARCANDA E Hotel
4 SAMARCANDA – BUKHARA E Hotel
5 BUKHARA E Hotel
6 BUKHARA – KHIVA E Hotel
7 KHIVA – URGENCH. VOL A TASHKENT E Hotel
8 VOL TASHKENT / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Tashkent
Sortida en vol de línia regular destinació Tashkent, amb connexió intermèdia. Arribada, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel.

DIA 2.- Tashkent – Samarcanda
Esmorzar a l’hotel. A les 09:00, trobada del grup a la recepció de l’hotel. Sortida per fer una excursió per Tashkent, visitant: la plaça Khast-Imam, la madrassa de Barak-Khan, el mausoleu de Kaffal-ash-Shashi Mazar, la madrassa Kukeldash i el mercat més antic de la ciutat: Chorsú. Després de l’esmorzar seguim amb la visita de la plaça de la Independència i el parc d’Amir Temur. A les 15:00 sortida cap a Samarcanda per carretera.

DIA 3.- Samarcanda
Esmorzar a l’hotel. Posteriorment, a les 10:00 iniciem la visita per Samarcanda. Veurem la plaça més famosa d’Àsia Central, el Registan (formada per la madrassa d’Ulugbek, la madrassa Sher-Dor i la madrassa Tilla-Kari), així com el mausoleu Gur-i Amir – el sepulcre del Gran Tamerlà. Després de l’esmorzar continuarem l’excursió per Samarcanda visitant la mesquita Bibi-Khanum, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zinda i l’observatori d’Ulugbek.

DIA 4.- Samarcanda – Bukhara
Esmorzar a l’hotel. A les 08:00 ens trobem amb el guia a la recepció i realitzem el check-out de l’hotel. Trasllat a Bukhara per carretera, en un trajecte d’unes 4-5 hores de durada. Allotjament a l’hotel a l’arribada.
Després de l’esmorzar excursió per Bukhara, visitant el conjunt arquitectònic Lyabi-Khauz, la madrassa Kukeldash, la madrassa de Nodir Divan Beguí i les cúpules comercials, així com la sala d’exposició de la fàbrica de tèxtils elaborats amb or de Bukhara i el taller de astracan (karakul).

DIA 5.- ​​Bukhara
Esmorzar a l’hotel i segon dia de visites a Bukhara, iniciant el dia amb la visita del mausoleu dels Samànides, el sepulcre Chashma Ayub, el conjunt Bolo-Jauz, l’antiga fortalesa Ark, el conjunt Poy Kalyan, la madrassa de Abdulaziz- Khan i la madrassa d’Ulugbek. Després de l’esmorzar excursió pels voltants de Bukhara, visitant el palau Sitorai Mokhi Khosa i el conjunt arquitectònic Nakshbandi.

DIA 6.- Bukhara – Khiva
Esmorzar a l’hotel. A les 08:00 trasllat a través del famós desert de Kyzyl Kum al llarg del riu Amu Daria. Dinar pel camí. Arribada a Khiva i temps lliure per explorar la ciutat a la posta de sol.

DIA 7.- Khiva. Vol Urgench / Tashkent
Esmorzar a l’hotel. A les 09:00 trobada del grup a la recepció i sortida de l’hotel. Excursió per Khiva a la zona de Ichan Kala (ciutat interior, dins de les muralles) veient el conjunt arquitectònic de Pakhlaván Makhmud, la fortalesa Kunya-Ark, la Madrassa i el minaret d’Islam Khodja, el palau Tash Khauli, la madrassa Alakuli- khana, la mesquita Djuma, el minaret i la madrassa de Mukhamad Amin-Khan.
Més tard, trasllat a l’aeroport de Urgench. Sortida de Urgench a Tashkent en vol regular. Rebuda a l’aeroport de Tashkent, trasllat i nit a l’hotel.

DIA 8.- Vol Tashkent / Ciutat d’origen
Esmorzar i a l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per prendre el vol de tornada a la teva Ciutat d’origen, fent escala intermèdia. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 2 a 15 persones 1.215 €
Suplement Habitació Individual 250 €
Taxes Aèries (Aprox.) 310 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Urgench / Tashkent.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels 3* en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Transport per terra en vehicle amb aire condicionat.
Guia de parla hispana durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Entrades a museus i monuments (100 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Taxes per a realitzar fotografies o gravar en vídeos a llocs històrics.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació