Àsia
Destinació
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Uzbekistan representa l’essència mateixa de la Ruta de la Seda. Els seus paisatges desèrtics, les ciutats oasi amb els seus caravanserais, madrasses i mesquites, a més d’una barreja de cultures nascudes com a conseqüència de l’època de les caravanes, atorguen al país un toc de màgia molt especial.

El pols nocturn de Tashkent, l’autenticitat de Khiva, les brillants cúpules blaves de Bukhara i Samarcanda, els basars, la barreja ètnica … tot això afavoreix un ambient que et seduirà mentre creues Àsia Central a través de les antigues rutes comercials.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES D’ABRIL A OCTUBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TASHKENT Vol / Hotel
2 TASHKENT. VOL A URGENCH – KHIVA E / D Hotel
3 KHIVA E / D Hotel
4 KHIVA – BUKHARA E / P Hotel
5 BUKHARA E / D Hotel
6 BUKHARA – SAMARCANDA E / D Hotel
7 SAMARCANDA. TREN A TASHKENT E / D Hotel
8 VOL TASHKENT / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / DINAR = D

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Tashkent
Sortida en vol de línia regular destinació Tashkent, amb connexió intermèdia. Nit a bord.

DIA 2.- Tashkent. Vol a Urgench – Khiva
Arribada a Tashkent i trasllat a l’hotel després de passar els controls duaners.
Esmorzar a l’hotel. Visitarem la part antiga de la ciutat: Khasti Imom, Madrassa Barak Khan, Madrassa Kafal Shohi i la Biblioteca, situada a la mateixa plaça i que té la seva importància per albergar el “Alcorà d’Usman”, original del segle VII. Continuarem amb les madrasses Kukaldosh i Abdulkasim, que daten dels segles XVI-XIX. També ens aproparem fins al mercat oriental de Chorsu. Dinar en un restaurant local.
City tour a Taixkent. Visitarem el Museu d’Arts Aplicades, la Plaça de la Independència i Eternitat (aquesta plaça es compon del Monument de la Independència i el Humanitarisme inaugurat el 1991), el Memorial de la II Guerra Mundial (una estàtua en honor als caiguts) o el arc Ezgulik. També es poden visitar les fonts de la ciutat i diversos monuments moderns: Plaça d’Òpera i Ballet, Plaça d’Amir Temur, etc. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol cap a Urgench (segons l’horari de vols). Arribada a Urgench i trasllat a Khiva (30 km).

DIA 3.- Khiva
Esmorzar. Aquesta població, juntament amb Bukhara i Samarcanda, va formar el Gran Triangle Oriental en la seva època d’esplendor, el que ens dóna una idea de la importància que van arribar a aconseguir en l’Edat Mitjana. Fundada al segle VI, la ciutat va viure la seva màxima esplendor amb el comerç caravaner durant el segle XVI.

Visita del complex arquitectònic Ichan-Kala (segles XII-XIX): Kalta Minor, el Castell Kunya Ark, la Madrassa Mohammed Rahim Khan, el Minaret i Madrassa Islom Khodja. També visitarem el complex arquitectònic Tash Hovli, 1 Harem del segle XIX, el Mausoleu de Pahlavan Mahmud (segles XIV a XVIII), la Mesquita Juma del segle X i la Madrassa Allikulikhan. Dinar en un restaurant local.

DIA 4.- Khiva – Bukhara
Esmorzar i sortida per carretera cap a Bukhara. El trajecte és llarg i una mica pesat ja que recorrerem uns 500 km en una mica més de 8 hores travessant el desert del Kizil-Kum, que significa “les sorres vermelles”. Creuarem l’històric riu Amudaira, que al costat del riu Sirdaria (que discorre més al nord marcant la frontera amb Kazakhstan), segueixen sent els únics proveïdors d’aigua del mar d’Aral. Dinar tipus picnic al camí. Arribada a Bukhara i allotjament.

DIA 5.- ​​Bukhara
Esmorzar. Aquest bell oasi situat en ple desert respira un aire de profunda i enigmàtica espiritualitat. Construïda sobre un turó sagrada, durant més de 20 segles s’han anat edificant monuments i edificis que en molts casos han arribat fins als nostres dies en molt bon estat de conservació. Es troba present l’empremta de l’antiga ciutat comercial i de trànsit de caravanes que provenien dels diferents punts d’Àsia Central. Visita del Mausoleu dels Samani, el Deu sant Chashmai Ayub, la Mesquita Bolo Hauz i la Ciutadella Ark. Dinar en un restaurant local.
A la tarda seguirem visitant el Minaret Kalyan i la Mesquita Poi Kalyan, la Madrassa Miri Arab, la Cúpula Toki Zargaron, les Madrasses de Ulugbek i Abfullazizkan, la Cúpula Toki Telpak Furushon, la Mesquita Magoki Attory, la Cúpula Toki Sarafon, el complex arquitectònic Lyabi Hauz i el conjunt de les dues madrasses Khanaka i chor Minor.

DIA 6.- Bukhara – Samarcanda
Esmorzar i sortida amb destinació a Samarcanda, una de les ciutats més antigues del món, considerada des d’antany com la joia del desert i la Perla del Món Musulmà, va ser capital de l’Imperi d’Amir Temur. A causa de la seva situació estratègica, va rebre influència de cultures tan diverses com la persa, hindú, àrab i xinesa. En l’actualitat, el seu gairebé mig milió d’habitants, conviuen amb la influència d’aquell antic mosaic cultural i religiós. Dinar en un restaurant local.
A la tarda visita de la Plaça Registan, la Madrassa Ulugbek del segle XV, la Madrassa Shir-Dor (segle XVII, la Madrassa Tilla-Kori (segle XVII), el Mausoleu Guri Emir (tomba de Tamerlà dels segles XIV-XV) , la Mesquita Bibi Khonum i el Basar Siab.

DIA 7.- Samarcanda. Tren a Tashkent
Esmorzar a l’hotel i visita del Complex Arquitectònic Shakhi-Zinda dels segles IX-XV, el Museu de la ciutat antiga Afrosiyab i l’Observatori de Ulugbek (segle XV). Dinar en un restaurant local.
Al voltant de les 16.00 hores trasllat a l’estació de trens per agafar el tren d’alta velocitat Afrosiab que surt aproximadament a les 17.00 hrs. Arribada a Tashkent i trasllat a l’hotel.

DIA 8.- Vol Tashkent / Ciutat d’origen
Esmorzar. A l’hora convinguda trasllat a l’aeroport per agafar el vol de tornada a Ciutat d’origen, fent escala intermèdia. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 4 persones 1.535 €
En base a grup de 2 a 3 persones 1.705 €
Suplement Habitació Individual 180 €
Taxes Aèries (Aprox.) 310 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport per terra en vehicle privat amb aire condicionat segons programa.
Guia de parla hispana durant la ruta.
Entrades a museus, monuments i llocs històrics.
Tren Samarcanda – Tashkent en classe econòmica.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visites i excursions no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Taxes per realitzar fotografies o gravar en vídeo a llocs històrics.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació