Àsia
Destinació
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Uzbekistan representa l’essència mateixa de la Ruta de la Seda. Els seus paisatges desèrtics, les ciutats oasi amb els seus caravanserais, madrasses i mesquites, a més d’una barreja de cultures nascudes com a conseqüència de l’època de les caravanes, atorguen al país un toc de màgia molt especial.

El pols nocturn de Tashkent, l’autenticitat de Khiva, les brillants cúpules blaves de Bukhara i Samarcanda, els basars, la barreja ètnica … tot això afavoreix un ambient que et seduirà mentre creues Àsia Central a través de les antigues rutes comercials.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A OCTUBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TASHKENT Hotel
2 TASHKENT – SAMARCANDA E Hotel
3 SAMARCANDA E Hotel
4 SAMARCANDA – BUKHARA E Hotel
5 BUKHARA E Hotel
6 BUKHARA – KHIVA E Hotel
7 KHIVA – URGENCH. VOL A TASHKENT E Hotel
8 VOL TASHKENT / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Tashkent
Sortida del vol amb destinació Tashkent, amb connexió intermèdia. Arribada, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Check-in a partir de les 14.00. Resta del dia lliure a Tashkent.

Dia 02 | Tashkent – Samarcanda
A les 09.00, trobada amb el grup a la recepció de l’hotel. Iniciem un recorregut per la ciutat de Tashkent, visitant la plaça Khast-Imam, la madrassa de Barak-Khan, el mausoleu de Kaffal-ash-Shashi, la madrassa Kukeldash i el mercat de Chorsu, el més antic de la ciutat. Després d’esmorzar seguim amb la visita de la plaça de la Independència i el parc d’Amir Temur. Al finalitzar les visites sortida per carretera cap a Samarcanda. Arribada i allotjament en hotel.

Dia 03 | Samarcanda
Després d’esmorzar iniciem la visita per la màgica ciutat de Samarcanda. Descobrirem la plaça del Registan, la més famosa d’Àsia Central (formada per la madrassa d’Ulugbek, la madrassa Sher-Dor i la madrassa Tilla-Kari). També observarem el Mausoleu Gur-e Amir – el sepulcre del Gran Tamerlà. Després de dinar continuarem l’excursió per Samarcanda visitant la mesquita Bibi Khanum, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zinda i l’observatori d’Ulugbek.

Dia 04 | Samarcanda – Bukhara
Esmorzar i sortida per carretera en direcció a Bukhara (4-5 hores aprox.).
Després d’esmorzar visitarem el conjunt arquitectònic Lyabi Hauz, les madrasses de Kukeldash i Nodir Divan Begui, així com les cúpules comercials. A continuació visitarem la sala d’exposició de la fàbrica de brodat en or i producció de karakul de Bukhara.

Dia 05 | Bukhara
Després d’esmorzar continuem amb les visites a Bukhara, començant pel mausoleu dels Samànides, el sepulcre Chashma Ayub, el conjunt Bitlla Hauz, l’antiga fortalesa Ark, el conjunt Poy Kalyan, la madrassa d’Abdulaziz-Khan i la madrassa d’Ulugbek.
Després anirem d’excursió pels afores de Bukhara, visitant el palau Sitorai Mokhi Khosa (antiga residència d’estiu de l’Emir de Bukhara) i el conjunt arquitectònic Nakshbandi. Tornada a Bukhara i allotjament.

Dia 06 | Bukhara – Khiva
Esmorzar a l’hotel. Sortida d’hora a través del famós desert de Kyzyl Kum al llarg del riu Amu Daria (8-9 hores aprox.). Arribada a Khiva i temps lliure per a explorar la ciutat al capvespre. Nit en hotel.

Dia 07 | Khiva. Vol Urgench / Tashkent
Després d’esmorzar comencem la visita de Khiva. Coneixerem la zona d’Ichan Kala (ciutat interior, dins de les muralles) veient el conjunt arquitectònic de Pakhlavan Makhmud, la fortalesa Kunya-Ark, la madrassa i el minaret d’Islam Khodja, el palau Tash Khauli, la mesquita Juma (mesquita dels divendres), a més del minaret i la madrassa de Mukhamad Amin Khan. Més tard, trasllat a l’aeroport d’Urgench i embarcament en el vol amb destinació Tashkent. Recepció a l’aeroport, trasllat i allotjament en hotel.

Dia 08 | Vol Tashkent / Ciutat d’origen
Esmorzar. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport per a prendre el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen (connexions intermèdies). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.510 €
Suplement Habitació Individual 220 €
Taxes Aèries (Aprox.) 315 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Urgench / Tashkent (equipatge facturat 20 Kg màxim).
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat.
Guia de parla hispana durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades a museus i monuments (100 USD aprox.).
Taxes per a realitzar fotografies o gravar en vídeos a llocs històrics.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació