Àsia
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Uzbekistan representa l’essència mateixa de la Ruta de la Seda. Els seus paisatges desèrtics, les ciutats oasi amb els seus caravanserais, madrasses i mesquites, a més d’una barreja de cultures nascudes com a conseqüència de l’època de les caravanes, atorguen al país un toc de màgia molt especial. El pols nocturn de Tashkent, l’autenticitat de Khiva, les brillants cúpules blaves de Bukhara i Samarcanda, els basars, la barreja ètnica … tot això afavoreix un ambient que et seduirà mentre creues Àsia Central a través de les antigues rutes comercials.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MAIG A NOVEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARIBADA A TASHKENT Hotel
2 TASHKENT E / D Hotel
3 VOL TASHKENT / URGENCH – KHIVA E / D Hotel
4 KHIVA – BUKHARA E / D / S Hotel
5 BUKHARA E / D Hotel
6 BUKHARA – SAMARCANDA E / D Hotel
7 SAMARCANDA – TREN A TASHKENT E / D Hotel
8 TASHKENT. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

* Consultar extensió a Fergana en la fitxa tècnica adjunta.

Dia 01 | Arribada a Tashkent
Arribada a Tashkent i trasllat a l’hotel. Nit a Tashkent.

Dia 02 | Tashkent
Esmorzar. Visitarem la part antiga de la ciutat: Khasti Imom, les madrasas de Barak Kan i Kafal Shohi, i la Biblioteca, situada en la mateixa plaça i que té la seva importància per albergar el “Alcorà de Usman”, original del segle VII. Continuarem amb les madrasas Kukaldosh i Abdulkasim, que daten dels segles XVI-XIX. També ens acostarem fins al mercat oriental de Chorsu, el Museu d’Arts Aplicades i el metre. Esmorzar en restaurant local.

A la tarda seguirem amb les visites a Tashkent: la Plaça d’Independència i Eternitat, composta pel Monument de la Independència i l’Humanitarisme inaugurat en 1991, el Memorial de la II Guerra Mundial (una estàtua en honor als caiguts) o l’Arc Ezgulik. També es poden visitar les fonts de la ciutat i diversos monuments moderns: Plaza d’Òpera i Ballet, Plaza de Amir Temur, etc. Nit en hotel.

Dia 03 | Vol Tashkent / Urgench – Khiva
Després d’esmorzar, trasllat a l’aeroport per a prendre el vol a Urgench (segons l’horari del vol). Arribada a Urgench i posterior trasllat a Khiva (30 km), on ens allotjarem. Aquesta població, juntament amb Bukhara i Samarcanda, va formar El Gran Triangle Oriental en la seva època d’esplendor, la qual cosa ens dona una idea de la importància que van arribar a aconseguir en l’Edat mitjana. Fundada en el segle VI, la ciutat va viure la seva màxima esplendor amb el comerç caravanero durant el segle XVI. Visita del complex arquitectònic Ichan-Kala (segles XII-XIX): Kalta Minor, el Castell Kunya Ark, la Marassa Mohammed Rahim Khan, el Minaret i Marassa Islom Khodja. També visitarem el complex arquitectònic Tash Hovli, un Harem del segle XIX, el Mausoleu de Pahlavan Mahmud (segles XIV a XVIII), la Mesquita Juma (segle X) i la Madrasa Allikulikhan. Esmorzar en restaurant local. Visita de Ak Sheik Babau per a veure la vista panoràmica per Ichan Kala. Nit en Khiva.

Dia 04 | Khiva – Bukhara (450 km)
Esmorzar. Trasllat a Bukhara per carretera. Esmorzo tipus pícnic en ruta. Arribada i trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure. Sopar en restaurant local i allotjament en Bukhara.

Dia 05 | Bukhara
Esmorzar. Aquest bell oasi situat en ple desert respira un aire de profunda i enigmàtica espiritualitat. Construïda sobre un pujol sagrat, durant més de 20 segles s’han anat edificant monuments i edificis que en molts casos han arribat fins als nostres dies en molt bon estat de conservació. Es troba present la petjada de l’antiga ciutat comercial i de trànsit de caravanes que provenien dels diferents punts d’Àsia Central.
Visitarem el Mausoleu dels Samani, la deu santa Chashmai Ayub, la Mesquita Bitlla Hauz i la Ciutadella Ark. Esmorzar en restaurant local.
A la tarda seguirem amb les visites del Minaret Kalyan i la Mesquita Poi Kalyan, la Madrasa Miri Arab, la Cúpula Toki Zargaron, les Madrasas de Ulughbek i Abfullazizkan, la Cúpula Toki Telpak Furushon, la Mesquita Magoki Attory, la Cúpula Toki Sarafon, el complex arquitectònic Lyabi Hauz i el conjunt de les dues madrasas Khanaka i Chor Minor. Nit en Bukhara.

Dia 06 | Bukhara – Samarcanda (290 km)
Esmorzar i sortida amb destinació a Samarcanda, una de les ciutats més antigues del món, considerada des d’antany com la joia del desert i la Perla del Món Musulmà, i capital durant l’Imperi de Amir Temur. A causa de la seva situació estratègica, va rebre influència de cultures tan diverses com la persa, hindú, àrab i xinesa.
En l’actualitat, el seu gairebé mig milió d’habitants, conviuen amb la influència d’aquell antic mosaic cultural i religiós. Esmorzar en un restaurant local.
A la tarda visita de la Plaça del Registán: Madrasa Ulughbek (segle XV), la Madrasa Shir-Dor (segle XVII), la Madrasa Tilla-Kori (segle XVII), el Mausoleu Guri Emir (tomba de Tamerlán dels segles XIV-XV), la Mesquita Bibi Khonum i el Basar Siab. Nit en Samarcanda.

Dia 07 | Samarcanda – Tren a Tashkent
Esmorzar. Finalitzem les visites en Samarcanda amb el Complex Arquitectònic Shakhi-Zinda (segles IX-XV), el Museu de la ciutat antiga Afrosiyab i l’Observatori de Ulughbek (segle XV). Esmorzar en un restaurant local. Trasllat a l’estació de trens per a agafar el tren cap a Tashkent. Arribada a Tashkent i allotjament en hotel.

Dia 08 | Tashkent. Trasllat a l’aeroport
Esmorzar. A l’hora prevista trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona (sortides juny, juliol i novembre) 1.185 €
Preu Base per persona (resta de sortides) 1.225 €
Suplement Habitació Individual 225 €
EXTENSIÓ VALL DE FERGANA
Preu Base per persona 290 €
Suplement Habitació Individual 65 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vol domèstic Tashkent / Urgench.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb A/C segons itinerari.
Trajecte en tren Samarcanda – Tashkent.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Entrades als llocs a visitar.
Taxes turístiques en els hotels.
Guia de parla hispana durant totes les visites i excursions.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Taxes per realitzar fotografies o gravar en vídeo a llocs històrics.
Propines (calcular 25 – 30 € aprox.) i extres personals.
Trajecte en tren Khiva – Bukhara (opcional). En cas d’estar interessat, reconfirmar operativa (30 – 35 € aprox.).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.