Àsia
Destinació
9 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Viatjar a Uzbekistan és rememorar algunes de les pàgines més interessants dels llibres d’Història. Centre neuràlgic de la mítica Ruta de la Seda, unió d’Orient i Occident; cobejada per grecs, perses, mongols, russos… Pàtria del gran Tamerlán i bressol de grans científics i filòsofs.

En aquest viatge començarem per la capital, Tashkent, molt més moderna i amb fortes influències de l’època en què va estar sota domini soviètic, i acabarem en la zona més occidental, en la localitat de Khiva, amb la seva preciosa ciutat emmurallada i els seus habitatges de fang. De camí, ens endinsarem en el desert, recorrent ciutats-oasis, com ara Bukhara i Samarcanda, amb les seves esplendoroses madrasas i cúpules blaves.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 AGO VOL BARCELONA / TASHKENT Hotel
05 AGO TASHKENT E Hotel
06 AGO TREN TASHKENT – SAMARCANDA E Hotel
07 AGO SAMARCANDA E Hotel
08 AGO SAMARCANDA – SHAKHRISABZ – BUKHARA E Hotel
09 AGO BUKHARA E Hotel
10 AGO BUKHARA – KHIVA E Hotel
11 AGO KHIVA E Hotel
12 AGO VOL URGENCH / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

04 AGO | Vol Barcelona / Tashkent
Sortida en el vol regular, destinació Tashkent, amb connexió intermèdia a Istanbul. Arribada de matinada i trasllat a l’hotel.

05 AGO | Tashkent
Esmorzar. Tashkent és la capital d’Uzbekistan, la seva arquitectura posseeix una marcada influència soviètica, perquè el país va estar baix domini de l’URSS durant diverses dècades i la major part de la construcció pertany a aquella època. Avui visitarem la plaça Khast-Imam, la madrassa de Barak-khan, el mausoleu de Kaffal-ash-Shashi, la madrassa Kukeldash, i el mercat més antic de Tashkent – Chorsu. Després d’esmorzar, visitarem el museu de les arts aplicades, la plaça de la Independència, i el parc de Amir Timur. Nit a Tashkent.

06 AGO | Tren Tashkent- Samarcanda
D’hora al matí, trasllat a l’estació de tren. Sortida de Tashkent a Samarcanda, al tren d’alta velocitat Talgo “Afrosiab” (hora prevista de sortida a les 08:00h i arribada prevista a les 10:10h aprox). Rebuda en l’estació de tren de Samarcanda i trasllat a l’hotel.
Samarcanda, és una de les ciutats més antigues del món, considerada des d’antany, com la joia del desert i la Perla del Món Musulmà, antiga capital de l’Imperi de Amir Temur. A causa de la seva situació estratègica, va rebre influència de cultures tan diverses com la persa, hindú, àrab i xinesa. En l’actualitat, el seu gairebé mig milió d’habitants, conviuen amb la influència d’aquell antic mosaic cultural i religiós.
Al matí, visita del mausoleu Gur-Emir – sepulcre del gran Tamerlán, la plaça de Registán, la plaça més famosa d’Àsia Central (la madrassa d’Ulugbek, la madrassa Sher-Dor, la madrassa Tilla-Kari). A la tarda, visita de la mesquita Bibi Khanum, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zinda, i l’observatori d’Ulugbek. Nit a Samarcanda.

07 AGO | Samarcanda
Esmorzar. Avui visitarem el mausoleu de Sant Daniel, i el museu i assentament de Afrosiab. Resta del dia lliure per a passejar per Samarcanda, o podem opcionalment contractar alguna de les visites ofertes. Nit a Samarcanda.

08 AGO | Samarcanda – Shajrisabz – Bukhara
Esmorzar i sortida cap a Shajrisabz (85 km / 1’30), la ciutat natal del gran Tamerlán. Tots els monuments d’aquesta localitat, de l’una o l’altra manera, estan relacionats amb el gran Amir Timur i la seva família. Visitarem el palau Ak Saray, el conjunt Kok Gumbaz, el conjunt Dorut-Tilavat i el conjunt Dorus. Després d’esmorzar, continuarem fins a Bukhara (264 km/ 4h aprox). Arribada prevista a Bukhara, entre les 18h i les 19h aprox. Trasllat a l’hotel, i resta del temps lliure. Nit a Bukhara.

09 AGO | Bukhara
Esmorzar i visites a la ciutat. Aquest bell oasi situat en ple desert, respira un aire de profunda i enigmàtica espiritualitat. Construïda sobre un pujol sagrat, durant més de 20 segles, s’han anat edificant monuments i edificis que en molts casos han arribat fins als nostres dies en molt bon estat de conservació. Es troba present, la petjada de l’antiga ciutat comercial i del trànsit de caravanes, que provenien dels diferents punts d’Àsia Central. Avui visitarem el mausoleu dels Samánidas, el mausoleu Chashma Ayub, el complex de Bitlla Khauz, la fortalesa antiga Ark, el conjunt Poi-Kalan, la madrassa de Abdulaziz khan, i la madrassa d’Ulugbek. A la tarda, visita del conjunt Lyabi Hauz, la madrassa de Kukeldash, i la madrassa de Nadir Divanbegui. Resta de la tarda lliure. Nit a Bukhara.

10 AGO | Bukhara – Khiva
Esmorzar. Avui sortirem cap a Khiva, realitzant el camí més llarg per carretera, a través del famós desert Kyzyl Kum, al llarg del va riure Nuaria. (440 km / 7’30h aprox). Arribada a Khiva, i temps lliure per a descansar o passejar per la ciutat. Nit a Khiva.

11 AGO | Khiva
Esmorzar. A primera hora del matí, visita de la ciutat de Khiva, que va ser una de les parades clau de la Ruta de la Seda, per a les caravanes que creuaven cap a o des de Turkmenistan, i el seu centre es troba envoltat d’una muralla de fang, en perfecta harmonia amb els habitatges que es troben en el seu interior, on encara avui dia i malgrat la creixent influència del turisme, es continua desenvolupant una vida bastant tradicional i autèntica.
Realitzem una excursió per la ciutat interna de Itchan Kala, visitant el conjunt de Pakhlavan Makhmud, la fortalesa Kunya Ark, la Madrasa i el minaret d’Islam Khodja, el palau Tash Khauli, la mesquita Juma, el minaret i la madrassa de Mukhammad Amin Khan. Nit a Khiva.

12 AGO | Vol Urgench / Barcelona
Sortida del vol de tornada a Ciutat d’origen, amb connexió intermèdia. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.180 €
En base a grup de 7 a 9 persones 1.265 €
En base a grup de 5 a 6 persones 1.325 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 190 €
Taxes Aèries (Aprox.) 320 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb aire condicionat.
Trajecte en tren Tashkent – Samarcanda (Talgo Afrosiab), en classe turista.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Guia de parla hispana durant tota la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades a monuments i museus (85 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Taxes per realitzar fotografies o gravar en vídeo en llocs històrics.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

8 juliol, 2016

El viaje fue muy interesante y las ciudades son preciosas, especialmente Jiva y Bukhara. Me pareció curioso que hay muchas flores y árboles siempre acompañando los principales monumentos y le dan un toque más bonito. Se nota que está todo muy bien cuidado.

7 agost, 2016

Uzbekistán es un país precioso con una historia milenaria que te atrapa desde el principio. Su pasado como centro de la mítica Ruta de la Seda hacen del país algo mágico.
Su pueblo tiene raíces muy diversas y hacen el país más interesante si cabe. Un país muy recomendable de visitar.

Deixar un comentari