Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Viatjar a Uzbekistan és rememorar algunes de les pàgines més interessants dels llibres d’història. Aquí es trobaven les principals etapes de l’antiga Ruta de la Seda; també aquí Tamerlà es va proclamar hereu de Gengis Khan i, ja en la nostra era, aquesta república va viure l’enfonsament de la Unió Soviètica. En aquest viatge seguirem la ruta clàssica monumental, amb una incursió en la localitat de Sentiab entre les muntanyes de Nurata i el desert de Kyzylkum, lluny de l’enrenou de les ciutats.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TASHKENT Hotel
2 TASHKENT. VISITES E Hotel
3 VOL A URGENCH – KHIVA E Hotel
4 KHIVA – BUKHARA E Hotel
5 BUKHARA E Hotel
6 BUKHARA – POBLE DE SENTIAB E / D / S Casa local
7 SENTIAB (CAMINADA) – SAMARCANDA E / D Hotel
8 SAMARCANDA E Hotel
9 SAMARCANDA – TREN A TASHKENT E Hotel
10 TASHKENT E Hotel
11 VOL TASHKENT / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Tashkent
A l’hora prevista, sortida en vol amb destinació Tashkent (connexions intermèdies). Arribada i trasllat a l’hotel.

Dia 02 | Tashkent. Visita de la ciutat
Visita de la ciutat per a descobrir els seus mausoleus, marasses, el mercat més antic de la ciutat i el seu metre, considerat un dels més bells del món, superant en bellesa al de Moscou. Les seves estacions competeixen en bellesa amb els grans palaus on tant l’art d’estil soviètic com els dissenys islàmics queden representats. A principis del passat 2018 es va aixecar l’estricta prohibició de fotografiar les ornamentades estacions del sistema de metre més antic d’Àsia Central.

Dia 03 | Vol a Urgench – Khiva
Esmorzar i trasllat a l’aeroport per a volar a Urgench, des d’on seguirem per carretera a Khiva (30 km). Jornada completa destinada a recórrer Khiva, visitant la ciutat i els seus diferents grups arquitectònics en maó vermellós decorats amb motius variats en tons blaus i fusta llaurada. Podríem passar hores explorant els seus diminuts carrers i els edificis històrics d’aquest “museu a l’aire lliure”. Aquí trobarem la idea tradicional de basar oriental com a lloc d’abundant mercaderia, lluentor, colors i bullícia. Esmorzar i tarda lliure. Nit a Khiva.

Dia 04 | Khiva – Bukhara
Sortida a primera hora cap a la població de Bukhara, recorrent un total de 470 km (7-8 hores). Gairebé 300 km del recorregut són travessant el desert de Kyzyl Kum, que es tradueix com a “sorra vermella”. Arribada a Bukhara i a la tarda passeig pel barri antic.

Dia 05 | Bukhara
Dia dedicat a visitar Bukhara, l’anomenada ciutat-museu que conté al voltant de 170 antics monuments arquitectònics. Bukhara és la capital de la cultura islàmica, manté les tradicions i els rituals antics. Aquí es concentra el major nombre de tombes, mausoleus i mesquites, sent el centre de la civilització islàmica. Tarda lliure per a poder gaudir de la seva vida, els seus acolorits mercats orientals i els seus mil·lenaris monuments.

Dia 06 | Bukhara – Poble de Sentiab
Avui ens dirigirem per carretera al poble de Sentiab (4 hores). Arribada a la localitat de Sentiab, esmorzar i temps lliure per a passejar pel poble. Sentiab es troba en un congost pel qual passa un rierol envoltat d’arbres, formant un petit oasi a la regió. El temps sembla estar parat en aquesta localitat. Les cases estan construïdes de manera tradicional, a base de pedres petites i argila. És una població hospitalària i amistosa que ens permetrà descobrir la vida rural, fora de les grans ciutats uzbekes. A última hora, podrem participar en l’elaboració del sopar tradicional en una casa local.

Dia 07 | Sentiab (caminada) – Samarcanda
Després d’esmorzar començarem la nostra caminada cap al Castell de Korgon per un agradable sender pel qual podrem observar diferents ocells i gaudirem de la naturalesa. Tornada pel mateix camí de descens a Sentiab. Dinar a la casa local. A mitja tarda trasllat a Samarcanda.

Dia 08 | Samarcanda. Visites
Jornada de visites a Samarcanda coneixent entre altres grans construccions la famosa Plaça del Registan, un dels conjunts arquitectònics més imponents del món islàmic, vorejada per les seves tres belles madrasses. El dia a dia dels habitants de Samarcanda el descobrirem en el mercat de Siab, deixant per al final els impressionants mausoleus de la necròpoli de Shahi-Zinda, un dels conjunts més bells d’aquesta sorprenent ciutat.
Va haver-hi un temps en el qual les caravanes de camells, que viatjaven de la Xina a Europa, paraven a Samarcanda propiciant l’intercanvi de productes com va ser el cas de la fabricació de paper. El procés l’aprendrem en una visita a una fàbrica artesanal, on seguint les antigues tècniques es produeix el paper, reconegut per la seva exquisida qualitat, i també denominat “paper de seda” perquè la seva superfície és brillant i llisa.

Dia 09 | Samarcanda – Tren a Tashkent
Esmorzar abans de seguir amb les visites de la mítica Samarcanda. A la tarda trasllat a l’estació, on el tren Afrosiab ens portarà de tornada a Tashkent.

Dia 10 | Tashkent. Visites
Avui visitarem les grans places de la part moderna de la ciutat, amb el seu monument a la Valentia i la Mesquita Blanca. A la tarda, gaudirem del temps lliure per a recórrer la ciutat al nostre aire.

Dia 11 | Vol Tashkent / Ciutat d’origen
Sortida del vol de tornada a casa (connexions intermèdies). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble (taxes aèries incloses) 2.035 €
Suplement Habitació Individual 150 €
GRUP MÍNIM 11 PERSONES
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 11 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.

SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona o Madrid / Tashkent i tornada (connexió intermèdia a Estambul) amb la companyia aèria Turkish Airlines, en classe turista.
Vol domèstic Tashkent / Urgench.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Trajecte en tren de Samarcanda a Tashkent.
Transport per terra en vehicle privat amb aire condicionat segons itinerari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia /coordinador de parla hispana durant tota la ruta.
Guia local de muntanya de parla anglesa a Sentiab.
Taxes aèries (de carburant, aeroport, seguretat): 305 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Taxes per realitzar fotografies o gravar en vídeo als llocs històrics.
Propines i extres personals.
Cost del test PCR a Tashkent (aproximadament 20 € al canvi).
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.