Àsia
Destinació
9 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Viatjar a Uzbekistan és rememorar algunes de les pàgines més interessants dels llibres d’Història. Uzbekistan va ser el centre neuràlgic de la mítica Ruta de la Seda, punt d’unió entre Orient i Occident. Cobejada per grecs, perses, mongols i russos, va ser la pàtria del gran Tamerlà i bressol de grans científics i filòsofs. Viatjar a Uzbekistan és anar a la recerca de les empremtes de la Ruta de la Seda. Amb la ment posada en la llegendària Samarcanda, el viatger torna enamorat de Khiva i Bukhara, del paisatge de “Les mil i una nits”.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
14 ABR VOL BARCELONA / TASHKENT Hotel
15 ABR TASHKENT. TREN A SAMARCANDA E Hotel
16 ABR SAMARCANDA E Hotel
17 ABR SAMARCANDA – BUKHARA E Hotel
18 ABR BUKHARA E Hotel
19 ABR BUKHARA – KHIVA E Hotel
20 ABR KHIVA E Hotel
21 ABR KHIVA – URGENCH. VOL URGENCH / TASHKENT / BARCELONA E Hotel day use
22 ABR ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

14 ABR.- Vol Barcelona / Tashkent
Sortida en vol regular amb destinació Tashkent fent connexió intermèdia a Estambul. Arribada de matinada i recepció per part del nostre corresponsal a destí. Trasllat a l’hotel. Allotjament.

15 ABR.- Tashkent. Tren a Samarcanda
Esmorzar i visita de la part antiga de la ciutat, capital de l’Uzbekistan. Tashkent és una ciutat amb molta activitat cultural, a més del centre econòmic d’Àsia Central. La seva història i esplendor s’originen fa més de 2.000 anys, amb el comerç de la seda entre Orient i Occident. Una barreja entre el passat esplèndid com a centre important de comerç i un recent passat soviètic confereixen a Tashkent un caràcter especial. Avui visitarem la plaça Khast-Imam, la madrassa de Barak-khan, el mausoleu de Kaffal-ash-Shashi, la madrassa Kukeldash, el mercat més antic de Tashkent – Chorsu. Després de dinar la visita del museu de les arts aplicades, la plaça de la Independència i el parc d’Amir Timur. Més tard, trasllat a Samarcanda en tren d’alta velocitat. Arribada i nit en hotel.

16 ABR.- Samarcanda
Esmorzar a l’hotel. Avui dedicarem el dia a explorar Samarcanda, una de les ciutats més antigues del món, considerada des de temps llunyans com la joia del desert i la Perla del Món Musulmà, que va ser capital de l’Imperi d’Amir Temur. A causa de la seva situació estratègica, va rebre influència de cultures tan diverses com la persa, hindú, àrab i xinesa. En l’actualitat, el seu gairebé mig milió d’habitants conviuen amb la influència d’aquell antic mosaic cultural i religiós. Visitarem el mausoleu Gur-Emir – sepulcre del gran Tamerlà i la plaça de Registan (la madrassa de Ulugbek, la madrassa Sher-Dor, la madrassa Tilla-Kari) – la plaça més famosa d’Àsia Central. Després de dinar farem la visita de la mesquita Bibi Khanum, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zinda i l’observatori de Ulugbek. Després de les visites, retorn i nit a l’hotel.

17 ABR.- Samarcanda – Bukhara
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a Bukhara per carretera (unes 5 hores). Després de l’arribada, iniciem una excursió per la ciutat: visita del mausoleu dels Samànides, el sepulcre Chashma Ayub, el conjunt Bolo-Jauz, l’antiga fortalesa Ark, el conjunt Poy Kalyan, la madrassa d’Abdulaziz-Khan i la madrassa de Ulugbek. Trasllat i nit en hotel.

18 ABR.- Bukhara
Esmorzar a l’hotel i continuació de les visites: el conjunt Lyabi Jauz, la madrassa Kukeldash, la madrassa de Nodir Divan Begui i les cúpules comercials. Posteriorment, sortim les afores de Bukhara per visitar la residència d’estiu de l’emir de Bukhara (segles XIX-XX) Sitora-i Mohi Hosa, necròpolis del xeic sufí Bahaaddin Nakshbandi, un místic molt influent, mestre espiritual d’Amir Timur i un dels fundadors de l’ordre sufí Nakshbandiya, que aviat es va convertir en una de les ordres més importants del país.
Aquesta ordre es va avenir amb l’islam oficial i estimulava als seus partidaris a treballar en profit de la societat, és a dir, es basava sobre els principis de la sensatesa.
L’ordre va absorbir les nocions heterogènies d’altres creences i religions com zoroastristes i fins i tot budistes. El conjunt inclou molts edificis diferents: mesquites, minarets, mausoleus, khanakos, etc. Un dels més destacats és el sepulcre de emirs que representa un laberint de parets una mica més altes que una persona. Retorn a Bukhara i allotjament.

19 ABR.- Bukhara – Khiva
Esmorzar i sortida al matí destí Khiva via el desert de Kyzyl-Kum a través de la ruta de les caravanes. Aquest recorregut de 550 km es realitza en unes 8 hores. Allotjament.

20 ABR.- Khiva
Esmorzar i visita de la ciutat. Khiva és un conte fet realitat. Aquí veurem molts monuments històrics i antigues cases de fang, tot en un petit territori barrat per les muralles de la ciutat.
Ichan-Kala (segle XVIII) és la ciutat interior de Khiva i la part més antiga de la ciutat. Precisament aquí hi ha els monuments principals: l’alcàsser Kunya-Ark (segle XVII), el complex de Pkhlaván Makhmud (segles XIV – XIX), el Mausoleu de Pajlaván Majmud (que té la cúpula més gran de Khiva, coberta de rajoles celestes amb una cim daurada), la madrassa i el minaret Islam Khodzha (1908), uns edificis meravellosos decorats amb mosaics pintorescos, el Palau de Tash Khauli Alakuli-khan (segles XVIII – XIX), la Mesquita Juma (segles XVIII), el minaret i madrassa de Mukhammad Amin Khan (1831-1855) i el museu de Avesta. Retorn i nit a l’hotel.

21 ABR.- Khiva – Urgench. Vol Urgench / Tashkent / Barcelona
Esmorzar a l’hotel. Excursió a les ruïnes de les fortaleses antigues de Toprak i Ayaz Kala. Retorn a Khiva i trasllat a Urgench per prendre un vol a l’aeroport de Tashkent, on esperarem unes hores fins a la sortida del vol internacional en destinació Barcelona (connexions intermèdies).

22 ABR.- Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.595 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.650 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.725 €
Suplement Habitació Individual 135 €
Taxes Aèries (Aprox.) 305 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Urgench / Tashkent.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels de 3* amb esmorzar inclòs. Inclou entrada aviat a l’hotel de Tashkent el dia d’arribada.
Bitllet de tren d’alta velocitat de Tashkent a Samarcanda en classe turista.
Transport en vehicle privat durant tota la ruta.
Guia acompanyant de parla hispana.
Entrades a monuments i museus a visitar.
Visites i excursions detallades a l’itinerari com a incloses.
Ampolla d’aigua de 1 litre per cada dia.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no indicades com a incloses.
Entrades als llocs a visitar no especificats.
Propines i extres personals.
Taxes per a realitzar fotografies i vídeos als llocs històrics.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació