Àsia
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Viatjar a Uzbekistan és rememorar algunes de les pàgines més interessants dels llibres d’Història. Centre neuràlgic de la mítica Ruta de la Seda, unió d’Orient i Occident; cobejada per grecs, perses, mongols, russos… Pàtria de el gran Tamerlà i bressol de grans científics i filòsofs. Viatjar a Uzbekistan és anar a la recerca de les petjades de la Ruta de la Seda amb la ment posada en la llegendària Samarcanda i tornant enamorat de Khiva i Bukhara, ciutats que semblen tretes d’un comte de Les mil i una nits.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL BARCELONA / TASHKENT Vol / Hotel
05 ABR ARRIBADA A TASHKENT E Hotel
06 ABR TREN TASHKENT – SAMARCANDA E Hotel
07 ABR SAMARCANDA E Hotel
08 ABR SAMARCANDA – SHAKHRISABZ – BUKHARA E Hotel
09 ABR BUKHARA E Hotel
10 ABR BUKHARA – KHIVA E Hotel
11 ABR KHIVA E Hotel
12 ABR KHIVA – URGENCH. VOL A TASHKENT E A bord
13 ABR VOL TASHKENT / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

04 ABR.- Vol Barcelona / Tashkent
Sortida en vol regular amb destinació Tashkent fent connexió intermèdia a Estambul. Nit a bord.

05 ABR.- Arribada a Tashkent
Arribada a primera hora del matí i recepció per part del nostre corresponsal a destí. Trasllat a l’hotel per descansar. Sortida per visitar la part antiga de la capital d’Uzbekistan. Tashkent és una ciutat amb molta activitat cultural, a més del centre econòmic d’Àsia Central. La seva història i esplendor s’originen fa més de 2.000 anys, amb el comerç de la seda entre Orient i Occident. Una barreja entre el passat esplèndid com a centre important de comerç i un recent passat soviètic confereixen a Tashkent un caràcter especial. Avui visitarem la plaça Khast-Imam, la madrassa de Barak-khan, el mausoleu de Kaffal-ash-Shashi, la madrassa Kukeldash, el mercat més antic de Tashkent – Chorsu. Després de dinar la visita del museu de les arts aplicades, la plaça de la Independència i el parc d’Amir Timur.

06 ABR.- Tren Tashkent – Samarcanda
Esmorzar a l’hotel. D’hora al matí trasllat a Samarcanda en tren d’alta velocitat. Arribada i inici de la visita d’una de les ciutats més antigues del món, considerada des d’antany com la joia de el desert i la Perla del Món Musulmà, capital de l’Imperi d’Amir Temur. A causa de la seva situació estratègica, va rebre influència de cultures tan diverses com la persa, hindú, àrab i xinesa. En l’actualitat, el seu gairebé mig milió d’habitants conviuen amb la influència d’aquell antic mosaic cultural i religiós. Visitarem el mausoleu Gur-Emir – sepulcre de el gran Tamerlà i la plaça de Registan (la madrassa d’Ulugbek, la madrassa Sher-Dor, la madrassa Tilla-Kari) – la plaça més famosa d’Àsia Central. Després de dinar farem la visita de la mesquita Bibi Khanum, el conjunt arquitectònic Shakhi-Zinda i l’observatori d’Ulugbek. Després de les visites, retorn i nit en hotel.

07 ABR.- Samarcanda
Avui realitzarem un segon dia de visites a Samarcanda i els seus voltants. Concretament, anem a visitar el poble de Konigil, el mausoleu de el Sant Daniel, el museu “Afrosiab” i la mesquita Khazrat Khizr. Finalment farem una visita al mercat oriental Siab. Temps lliure a la tarda i nit en hotel.

08 ABR.- Samarcanda – Shakhrisabz – Bukhara
Esmorzar a l’hotel. Trasllat a Bukhara per carretera via Shakhrisabz. Tots els monuments d’aquesta localitat d’una o altra manera estan relacionats amb el gran Amir Timur i la seva família. Visitarem el conjunt Dorus Siadat (Lloc del Poder), així com el conjunt de monuments que abans estaven emmurallats i pertanyien a la Madrassa Dorut-Tilavat, el nom de la qual es tradueix com “La casa de la Contemplació”. En 1435, en addició als mausoleus, al territori de la madrassa van construir la mesquita de divendres Kok-Gumbaz, que significa “La cúpula blava”, que també visitarem, així com el palau de Ak Saray. Trasllat fins a Bukhara i nit en hotel.

09 ABR.- Bukhara
Esmorzar i visites a la ciutat. Aquest bell oasi situat en ple desert respira un aire de profunda i enigmàtica espiritualitat. Construïda sobre un turó sagrada, durant més de 20 segles s’han anat edificant monuments i edificis que en molts casos han arribat fins als nostres dies en molt bon estat de conservació. Es troba present l’empremta de l’antiga ciutat comercial i de el trànsit de caravanes que provenien dels diferents punts d’Àsia Central. Avui visitem el mausoleu dels Samànides, el sepulcre Chashma Ayub, el conjunt Bolo-Jauz, l’antiga fortalesa Ark, el conjunt Poy Kalyan, la madrassa d’Abdulaziz-Khan, la madrassa de Ulugbek. Després de dinar vam realitzar la visita del conjunt Lyabi Jauz, la madrassa Kukeldash, la madrassa de Nodir Divan Begui i les cúpules comercials.

10 ABR.- Bukhara – Khiva
Esmorzar i sortida al matí cap a Khiva via el desert de Kyzyl-Kum a través de la ruta de les caravanes. Aquest recorregut de 550 km es realitza en unes 8 hores.

11 ABR.- Khiva
Esmorzar i visita de la ciutat. Khiva és un conte fet realitat. Aquí veurem molts monuments històrics i antigues cases de fang, tot en un petit territori barrat per les muralles de la ciutat.

Ichan-Kala (segle XVIII) és la ciutat interior de Khiva i la part més antiga. Precisament aquí hi ha els monuments principals: l’alcàsser Kunya-Ark (segle XVII), el complex de Pkhlaván Makhmud (segle XIV – XIX), el Mausoleu de Pajlavan Majmud (que té la cúpula més gran de Khiva, coberta de rajoles celestes), la madrassa i el minaret Islam Khodzha (1908), uns edificis meravellosos decorats amb mosaics pintorescos. Retorn i nit a l’hotel.

12 ABR.- Khiva – Urgench. Vol Urgench / Tashkent/ Istanbul
Esmorzar a l’hotel. Seguim amb la visita al Palau de Tash Khauli Alakuli-khan (segle XVIII – XIX), la Mesquita Juma (segle XVIII), el minaret i madrassa de Mukhammad Amin Khan (1831-1855) i el museu de Avesta. Temps lliure fins l’hora del trasllat a Urgench per prendre un vol a l’aeroport de Tashkent, on esperaràs unes hores fins a la sortida, ja de matinada, del teu vol a Barcelona. Nit a bord.

13 ABR.- Vol Estambul / Barcelona
Sortida passada la mitjanit de el vol amb destinació a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 1.495 €
En base a grup de 5 a 9 persones 1.595 €
Suplement Habitació Individual 170 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 305 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Urgench / Tashkent.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament amb esmorzar en base habitacions dobles en hotels 3*, amb early check-in a l’hotel de Tashkent el dia d’arribada.
Bitllet de tren d’alta velocitat Tashkent – Samarcanda.
Transport en vehicle privat durant el circuit.
Guia acompanyant de parla hispana durant tota la ruta.
Entrades a museus i monuments a visitar.
Visites i excursions detallades a l’itinerari com a incloses.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no indicades com a incloses.
Entrades a llocs no especificats.
Taxes per a realitzar fotografies o gravar en llocs històrics.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari