Àsia
Destinació
18 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Visitem dos països d’Àsia Central completament diferents. Iniciem el recorregut a través de la ruta cultural i monumental de l’Uzbekistan, on es trobaven algunes de les principals etapes de l’antiga Ruta de la Seda: Khiva, Bukhara i Samarcanda. A Kirguistan, un país muntanyós i amb importants espais naturals, l’itinerari transcorre al voltant del Llac Son Kul i de les muntanyes Tien Shan.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / TASHKENT Hotel
2 TASHKENT – SAMARCANDA E Hotel
3 SAMARCANDA E Hotel
4 SAMARCANDA – SHAKHRISABZ – LANGAR E / S Casa local
5 MASSÍS DE GUISSAR – LANGAR (EXPLORACIÓ MUNTANYES) E / D / S Casa local
6 LANGAR – BUKHARA E / D Hotel
7 BUKHARA E Hotel
8 BUKHARA – KHIVA E Hotel
9 KHIVA – URGENCH. VOL A TASHKENT E Hotel
10 TASHKENT. VOL A BISHKEK E Hotel
11 BISHKEK. EXCURSIÓ PARC NATURAL D’ALA ARCHA E Hotel
12 BISHKEK – LLAC ISSYK KUL E Hotel local
13 LLAC ISSYK KUL – CIUTAT DE KARAKOL E Hotel
14 CIUTAT DE KARAKOL – CANÓ DE YETY OGUZ E / D / S Camp. / Iurtes
15 CANÓ DE YETY OGUZ – POBLE DE KOCHKOR E / S Guesthouse
16 POBLE DE KOCHKOR – LLAC SON KUL E / D / S Camp. / Iurtes
17 LLAC SON KUL – BISHKEK E Hotel
18 VOL BISHKEK / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D  / SOPAR = S

Dia 1.- Vol Ciutat d’origen / Tashkent
A l’hora acordada sortida en vol amb destinació Tashkent (connexions intermèdies). Arribada de matinada, trasllat a l’hotel i nit en hotel.

Dia 2.- Tashkent. Trasllat a Samarcanda
Esmorzar, curta visita en bus per la capital de Tashkent i sortida cap a Samarcanda, arribada a mitja tarda. Trasllat a l’hotel i temps lliure.

Dia 3.- Samarcanda
Samarcanda és una de les ciutats més antigues del món, considerada des de sempre com la joia del desert i capital de l’Imperi d’Amir Temur. A causa de la seva situació estratègica, va rebre influència de cultures tan diverses com la persa, la hindú, l’àrab o la xinesa. En l’actualitat, el seu gairebé mig milió d’habitants, conviuen amb la influència d’aquell antic mosaic cultural i religiós. Al matí, visita de la ciutat: complex de Shahi-Zinda, Mesquita de Bibi-Khanum i Observatori Ulugbek. Tarda lliure per recórrer el basar i la ciutat.

Dia 4.- Samarcanda – Shakhisabz – Langar
Sortida cap a Shakhisabz, població natal de Tamerlà. Visita del palau de Ak-Sarai, la Mesquita Kok-Goumbaz i el Mausoleu de Djakhanghir. Continuació fins al poblat de Langar, situat a 1.000 m, a les muntanyes de Ghissar, les més altes del país. La pista de muntanya que ens porta fins al poblat travessa una gola de més de 500 metres de profunditat. Allotjament en cases locals.

Dia 5.- Langar (Massís de Ghissar). Caminades per la vall
Avui fem una caminada pels voltants del poblat. A primera hora, per evitar les hores de màxima calor, prendrem un sender per ascendir a la part més alta del poblat de Langar. Des d’aquest punt seguirem un sender que sense perdre alçada ens conduirà al poblat veí. Per aquesta ruta podrem observar tota la vall de Langar i pel camí ens creuarem amb els habitants dels diferents pobles. Continuació cap al següent poblat de la vall, on baixarem fins a la carretera principal. L’excursió dura unes 3 hores.
La idea és que tornem a casa local per protegir-nos de la calor durant el migdia. Dinar lleuger ia la tarda excursió al canó de Qapchigoy. Segons les condicions meteorològiques, l’objectiu és creuar el canó caminant (entre 1,5 i 2 hores). És important portar unes esportives o algun calçat similar que permeti mullar-se i caminar per l’aigua. Serà una bona ocasió per saltar en algunes de les gorgs d’aigua i refrescar-nos. Allotjament en cases locals.

Dia 6.- Langar – Bukhara
Després de l’esmorzar continuació de la ruta fins Bukhara. Construïda sobre un turó sagrada, Bukhara deu el seu nom a la paraula «vihara», que significa Monestir. Durant més de 20 segles s’han estat edificant monuments i edificis que en molts casos han arribat fins als nostres dies en molt bon estat de conservació. Es troba present l’empremta de l’antiga ciutat comercial i de trànsit de caravanes que provenien dels diferents punts d’Àsia Central.

Dia 7.- Bukhara
Visita de la ciutat: complexos arquitectònics de Poi-Kalan (S. XII-XVI) i Lyabi-Hauz (S. XVI-XVII) i Mausoleu de Samani (S. IX-X). Són d’especial interès el Palau d’estiu de Khosa, la Mesquita de Chasma Aub, la Madrassa d’Ulugbek i recórrer el basar d’una de les ciutats més antigues del país.

Dia 8.- Bukhara – Khorezm (Tupra Kala i Ayaz Kala) – Khiva
Sortida cap a Khiva a través del desert de Kizil Kum. Abans d’arribar a Khiva ens desviem per la regió de Khorezm per visitar Tuppra Kala, Ellik Kala i Ayaz Kala. Arribada a mitja tarda. Visita de la ciutat i els seus diferents grups arquitectònics en maó vermellós decorats amb motius variats en tons blaus i fusta llaurada. Aquesta població, juntament amb Bukhara i Samarcanda van formar El Gran Triangle Oriental en la seva època d’esplendor, el que ens dóna una idea de la importància que van arribar a aconseguir en l’Edat Mitjana.
Destaquen les madrasses de Mohamed Amin Khan, Ichan Kala, el complex de Pakhlavan Mahmud, la Mesquita de Jumma (segle X-XVIII), el Palau de Tash Hauli i el basar.

Dia 9.- Khiva – Urgench. Vol a Tashkent
Matí de visites per Khiva. Al migdia, sortida per carretera cap a l’aeroport d’Urgench (30 km.) Sortida del vol amb destinació Tashkent. Arribada i trasllat a l’hotel.

Dia 10.- Tashkent. Vol a Bishkek
A l’hora acordada sortida cap a l’aeroport per embarcar en el vol de Tashkent amb destinació Bishkek (connexions intermèdies). A l’arribada a l’aeroport internacional “Manas” seran rebuts pel guia de Kirguistan. Trasllat a Bishkek i allotjament.

Dia 11.- Bishkek – Parc Natural Ala-Archa
A primera hora sortida cap al PN d’Ala-Archa, al costat del massís de Terskey Alatoo, muntanyes de tipus alpí, per efectuar una caminada (d’aprox. 3 hrs) des d’on s’obtenen unes magnífiques vistes dels congostos sobre el riu Al·là- Archa i els seus cims de més de 4.000 mts. Es troba a tan sols 40 km de la capital i és un lloc molt popular durant els caps de setmana per als habitants de Bishkek. Retorn a primera hora de la tarda i visita de la ciutat de Bishkek: Plaça Ala Too, Casa del Parlament i Plaça de la Victòria.

Dia 12.- Bishkek – Llac Issyk Kul
Esmorzar i trasllat al Llac Issyk Kul. De camí passarem per la Torre de Burana que es troba prop de la ciutat de Tokmok. Passeig i visita. Continuació fins arribar a Cholpon Ata on farem una excursió al lloc petroglífico. Allotjament en hotel a la vora del llac Issyk Kul.

Dia 13.- Llac Issyk Kul – Ciutat de Karakol
Esmorzar i temps lliure per gaudir de l’hotel i les platges del Llac Issyk Kul. Al migdia sortida cap a la ciutat de Karakol. De camí visitarem el museu de N. Sr. Przhevalskii, l’eminent explorador rus. A Karakol visitarem la mesquita Dungana, construcció singular d’estil xinès i que serveix per a fins de culte musulmà, a més d’una vella Església Ortodoxa Russa construïda de fusta. Allotjament en hotel local.

Dia 14.- Karakol – Canó Yety Oguz
Després de l’esmorzar curta visita de la ciutat de Karakol. Iniciem les visites pel Museu local, també es pot fer una passejada pels carrers de la típica ciutat russa i veure les seves cases decorades amb talles de fusta. Sortida cap al canó de Yety Oguz. Arribada a les praderies on hi ha instal·lat el campament de iurtes, base per a les nostres excursions. Jornada de caminades per recórrer la zona i oportunitat de contactar amb les famílies nòmades que habiten. Allotjament en iurtes.

Dia 15.- Canó Yety Oguz – Poble de Kochkor
Després de l’esmorzar sortirem cap al poble de Kochkor. En ruta farem una parada curta en els congostos de Skazka (la història fantàstica) per breus caminades i explorar la zona.
Opcional: una parada en el poblet de Bokonboevo en un taller, on les dones fabriquen feltre. També es pot veure la botiga d’artesania. Després seguirem al nostre camí cap al poble de Kochkor. Allotjament i sopar a casa d’una família local.

Dia 16.- Poble de Kochkor – Llac Son Kul
Després de l’esmorzar a casa d’una família local passarem pel poble de Kochkor per veure com els artesans locals fabriquen feltre, tapets, brodats, filats i altres treballs d’artesania. Visita a la botiga d’artesania. Seguirem el camí fins al llac Son Kul via el Pas de Sary Bulak. Arribada i temps dedicat a recórrer els voltants del llac (caminades) i a conèixer la vida nòmada dels kirguizes. Allotjament, dinar i sopar en campament de iurtes.

Dia 17.- Llac Son Kul – Bishkek
Esmorzar al campament i trasllat cap a Bishkek via el pas de “els 33 papagais”, de 3.130 metres. Parada i curta caminada fins a la cascada i gaudir de les vistes panoràmiques. Retorn al vehicle i continuació fins arribar a Bishkek. Temps lliure i allotjament a l’hotel.

Dia 18.- Bishkek. Vol a Ciutat d’origen
Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol destinació ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA Oferta 4 Primeres Inscripcions Preu Base
En base a grup de 9 a 15 persones 2.090 € 2.220 €
En base a grup de 6 a 8 persones 2.230 € 2.370 €
Taxes Aèries (Aprox.) 290 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 280 €
Tramitació Visat d’Uzbekistan 90 €
Suplement Sortides Agost 40 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Urgench / Tashkent.
Vol Tashkent / Bishkek.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb A/C.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions detallades a l’itinerari.
Entrades als llocs a visitar indicats al programa.
Tràmit Visat Uzbekistan.
Guies de parla hispana durant tota la ruta.
Guia local de muntanya de parla anglesa a Langar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no indicades com a incloses.
Entrades als llocs a visitar no indicats al programa.
Propines i extres personals.
Taxes per a realitzar fotografies o enregistrar en vídeo en els llocs històrics.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació