Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un viatge intens i actiu, en el qual buscarem el Vietnam rural a les muntanyes de Sapa i a l’illa de An Binh, en ple Delta del Mekong, combinant visites en les bullicioses ciutats d’Hanoi i Ho Chi Minh.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MARÇ A DESEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / HANOI
2 HANOI – XICLO Hotel
3 HANOI (VISITES). TREN NOCTURN A LAO CAI E Tren
4 MERCATS TRIBALS BAC HA – NAVEGACIÓ RIU CHAY – SAPA E / D Hotel
5 TREK DE BAN LECH A SIN CHAI B E / D / S Casa local
6 TREK DE SIN CHAI B A MY SON Y NAM TOONG – SAPA. TORNADA A HANOI E / D Hotel
7 HALONG BAY E / D / S Barco
8 HALONG BAY – HANOI. VOL A HUE E Hotel
9 HUE: EXCURSIÓ PEL RIU PERFUM I CIUTAT – HOI AN E Hotel
10 HOI AN. DIA LLIURE E Hotel
11 VOL A HO CHI MINH. VISITES I TARDA LLIURE E Hotel
12 DELTA DEL MEKONG – VINH LONG – ILLA AN BINH (BICIS I BARCA) E / D / S Casa local
13 DELTA DEL MEKONG. TORNADA A HO CHI MINH E / D Hotel
14 VOL HO CHI MINH / CIUTAT D’ORIGEN E
15 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Hanoi
Sortida en vol amb destinació Hanoi (connexions intermèdies). Nit a bord.

DIA 2.- Hanoi
Arribada a la ciutat d’Hanoi, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel.
La capital de Vietnam és la segona ciutat en grandària del país, amb més de tres milions d’habitants, darrere de Ho Chi Minh. L’any 1010 es va convertir en la capital de l’antic regne, florint una rica cultura, la mostra de la qual més destacable és la primera universitat de Vietnam (1074) i alguns temples interessants com el Chau Mot Cot (1928). És una ciutat tranquil·la i acollidora, amb llacs i carrers ombrejats per arbres, ideal per a passejar. Però en el seu interior, hi ha una gran activitat des de la matinada fins a ben entrada la nit. A la tarda donarem un impactant recorregut en «xiclo», el mitjà tradicional de transport local. Tornada a l’hotel.
En cas que no doni temps a realitzar aquesta activitat el dia d’arribada, es farà l’endemà.

DIA 3.- Hanoi (visites). Tren nocturn a Lao Cai
Mig dia de visites a Hanoi per gaudir dels llocs més interessants: el Temple de la Literatura, el Mausoleu de Ho Chi Minh, la Pagoda d’un Pilar, la casa sobre pilars, el Palau del Governador francès, el Museu Etnològic, etc. Tarda lliure. A última hora, trasllat a l’estació per a prendre el tren nocturn a Lao Cai.

DIA 4.- Mercats tribals zona de Bac Ha – Navegació riu Chay – Sapa
A primera hora del matí arribem a l’estació de Lao Cai, on ens espera el nostre vehicle per a portar-nos a un restaurant a esmorzar.
Continuació per carretera cap a l’est per a visitar un dels mercats tribals que se celebren en aquesta zona, al qual acudeixen abillats dels seus acolorits vestits els H’mong-florejats, Dao, Tay…
Depenent del dia de la setmana, s’acudeix a un dels següents mercats: Coc Ly, Cao Son, Lung Kao Nhi i Bac Ha. Disposarem del temps necessari per a passejar per tots els llocs i empapar-nos dels seus colors i olors abans de tornar al vehicle.
Continuem per carretera cap als voltants del poble de Trung Do, de la tribu Tay negres on esmorzarem. Des d’allà iniciem un recorregut amb barca pel riu Chay, que ofereix un paisatge molt interessant. Desembarquem a Bao Nhai on ens espera el vehicle per dirigir-nos a Sapa, on disposarem de temps lliure. A causa de la construcció d’una presa, ocasionalment el riu Chay no porta suficient aigua per a poder navegar. En aquests casos realitzarem un pla alternatiu.

DIA 5.- Trek de Ban Lech a Sin Chai B
Esmorzar a Sapa i trasllat cap a la zona oriental de la vall, fins a la localitat de Ban Lech, a uns 18 km. En aquest poble dels Dao Vermells és on comencem la caminada. Després d’unes dues hores de suau descens per la vall arribem al riu Ngoi Bo, des d’on remuntarem per uns pendents moderats una hora més per a arribar al poble de Muong Bo, centre de la comunitat Thanh Phu. Aquí esmorzarem en una casa local.
A la tarda, continuem caminant cap al poblet de Nam Cun i acabem en el poble de Sin Chai B (de minoria Dao Vermella) on passem la nit en una casa local. Opcionalment existeix la possibilitat de finalitzar la caminada a Muong Bo i realitzar l’últim tram en un vehicle local.

DIA 6.- Trek de Sin Chai B a Nam Toong – Tornada a Sapa i trasllat a Hanoi
Despertem en el poble entre el cant dels galls i el lladruc dels gossos que competeixen per la matinada. Després d’un senzill esmorzar sortim caminant cap al poble de My Son, de la tribu Xa Pho, una de les més petites de Vietnam. Continuem cap a Nam Toong, poblat dels Dao Vermells, on pararem per a menjar. Esmorzar i tornada cap a Sapa. Disposarem del temps just per a una dutxa abans de prendre l’autobús que ens portarà de tornada a Hanoi, on passarem la nit.

DIA 7.- Hanoi – Badia de Ha Long – Kayak
Sortida cap al port de la Badia de Ha Long i embarcament. Navegació per la badia, esmorzar a bord i recorregut en kayak per a experimentar una altra perspectiva més pròxima. Ha Long Bay és un magnífic conjunt de més de 3000 illes, illots i penyals repartits en una superfície de 1500 km², per tot el Golf de Tonkín. La «Badia dels Dracs Caiguts» presenta un paisatge fantàstic i fascinant, amb milers de puntes escarpades cobertes de vegetació emergint de la mar. Està protegida per la UNESCO, i considerada per molts com la vuitena meravella del món. Nit en vaixell.

DIA 8.- Badia de Ha Long – Hanoi. Vol a Hue
Després d’esmorzar, continuem el nostre creuer que ens portarà de tornada al port, on ens espera el nostre vehicle per a portar-nos de tornada a Hanoi. Trasllat per carretera a l’aeroport de Hanoi i vol a Hue. Arribada a Hue, trasllat a l’hotel i temps lliure.

DIA 9.- Hue: Excursió riu del Perfum i trasllat a Hoi An
Esmorzar i trasllat a l’embarcador on prenem un vaixell tradicional privat per a recórrer el riu dels Perfums. La primera parada serà en la Pagoda Thien Mu, el lloc més venerat de la part central de Vietnam. Després de la visita, continuem pel riu fins a Tu Duc, impressionant complex que alberga el Mausoleu de Kien Phuc. Al finalitzar les visites, trasllat en vehicle cap a Hoi An (130 km), lloc declarat Patrimoni de la Humanitat per UNESCO. Arribada i temps lliure.

DIA 10.- Hoi An. Dia lliure
Hoi An, anomenada “Faifo” pels primers portuguesos que van arribar a les seves costes, posseeix un especial encant històric. Esmorzar a l’hotel. Disposarem del dia lliure per a poder descobrir, al nostre propi ritme, cadascun dels racons d’aquesta preciosa ciutat, fer compres o descansar en la piscina de l’hotel. Per als qui prefereixin sortir de la ciutat, a 4 km es troba la platja de Cua Dai, accessible amb bicicleta o amb moto de lloguer; un lloc perfecte per a practicar qualsevol tipus d’activitat aquàtica: surf, moto d’aigua, kayak, etc.

DIA 11.- Vol a Ho Chi Minh. Visites
Esmorzar i sortida cap a l’aeroport de Danang, per a prendre un vol a Ho Chi Minh. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel.
Ho Chi Minh és una ciutat moderna i en constant canvi; amb més de 4.000.000 d’habitants, és el centre econòmic i financer del país. Pels carrers del centre, grans rius de motocicletes conduïdes per joves avancen superant obstacles. Visitarem els llocs més interessants de la ciutat, incloent entre ells el Museu de Guerra, el Temple de l’Emperador de Jade, la catedral de Notre Damme, l’Oficina de Correus, el Palau de l’Opera, l’Ajuntament i el Mercat de Ben Thanh.

DIA 12.- Ho Chi Minh – Delta del Mekong – Vinh Long – Illa de An Binh – Bicis i recorregut en barques
Sortida d’hora per carretera cap al Delta del Mekong. En unes tres hores arribarem a Cai Be, lloc que utilitzarem com a base per a la nostra exploració del delta. Prenem una barca motora per a recórrer la bandeja nord del llit principal del Mekong. Pararem per a conèixer algunes de les petites indústries familiars de la zona, com la fabricació de paper d’arròs, caramels de sucre de canya, crispetes d’arròs…Passejarem i ens acostarem a conèixer una de les antigues cases de la zona.
A mig matí travessarem el riu fins a l’illa Tan Phong. Allí prendrem una barca a rems en la qual, de la mà d’un local, recorrerem un estret canal que es va estrenyent per moments envoltat d’una vegetació exuberant. Continuarem fins a l’illa de An Binh per a esmorzar en una casa local. A la tarda farem una passejada entre arbres fruiters fins a un petit berenador on podrem escoltar un exemple de Do Ca Tai Tu, música tradicional de la zona, acabada de declarar Patrimoni Cultural Intangible de la Humanitat per la UNESCO.

Amb bicicleta, recorrerem l’illa fins a l’embarcador, i des d’allí navegarem amb barca fins a la casa on passarem la nit, en la zona més apartada de l’illa. Disposarem de temps per a visitar el jardí i passejar pel poble abans del sopar.
El recorregut amb bicicleta és molt tranquil, però els passatgers han de ser advertits que és al seu propi risc. Podem arreglar sense cap cost el trasllat sense bicicleta.

DIA 13.- Delta del Mekong – Ho Chi Minh
Després d’esmorzar a la casa ens posarem en marxa travessant el riu Co Chien i arribant a una fàbrica de ceràmica i maons que visitarem abans de continuar al mercat de Vinh Long, un dels més grans i animats de la zona.
Continuem per carretera fins al districte de Cao Lanh on entrarem en la jungla de Rung Tram, una immensa plana de joncs, permanentment inundada, amb una densa vegetació dominada pel cajeput, que impregna en l’aire el seu característic perfum. Visitarem la base guerrillera de Xeo Quyt, lloc on els líders locals del Viet Minh primer i del Viet Cong després van dirigir importants batalles contra els exèrcits francès i americà respectivament.
Tornem al nostre vehicle que ens portarà a Mytho, la porta d’entrada al Mekong. Gaudirem d’un esmorzar amb especialitats de la zona en un restaurant local al costat d’un canal del riu. Tornada per carretera al nostre hotel a Ho Chi Minh.

DIA 14.- Vol Ho Chi Minh / Ciutat d’origen
Esmorzar i temps lliure. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada (connexions intermèdies). Nit a bord.

DIA 15.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 12 a 16 persones 1.890 € 2.020 €
En base a grup de 9 a 11 persones 1.990 € 2.110 €
En base a grup de 6 a 8 persones 2.080 € 2.190 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 290 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Hanoi / Hue i Danang / Ho Chi Minh.
Tots els trasllats aeroport – hotel – port i viceversa.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat.
Tren nocturn en cabines amb llits des de Hanoi.
Excursions en barco local al Delta del Mekong; i barco i kayaks a Halong Bay.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions segons itinerari.
Entrades als llocs visitar.
Guies locals de parla hispana durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no indicades com a incloses.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació