Àsia
Destinació
15 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un viatge intens i actiu, en el qual buscarem el Vietnam rural a les muntanyes de Sapa i a l’illa de An Binh, en ple Delta del Mekong, combinant visites en les bullicioses ciutats d’Hanoi i Ho Chi Minh.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / HANOI
2 HANOI Hotel
3 HANOI (VISITES). TREN NOCTURN A LAO CAI E Tren
4 SENDERISME DE Y LINH HO, LAO CAI I TA VAN – SAPA E / D Hotel
5 SENDERISME DE BAN KHOANG A PHINH HO I TA PHIN E / D / S Casa local
6 SENDERISME DE TA PHIN A TRUNG CHAI – SAPA – HANOI E / D Hotel
7 HALONG BAY E / D / S Barco
8 HALONG BAY – HANOI. VOL A HUE E Hotel
9 HUE (VISITES CIUTAT) – HOI AN E Hotel
10 HOI AN. DIA LLIURE E Hotel
11 VOL A HO CHI MINH. VISITES I TARDA LLIURE E Hotel
12 DELTA DEL MEKONG – VINH LONG – ILLA AN BINH EN BICI E / D / S Casa local
13 DELTA DEL MEKONG. NAVEGACIÓ I TORNADA A HO CHI MINH E / D Hotel
14 VOL HO CHI MINH / CIUTAT D’ORIGEN E
15 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Hanoi
Sortida a vol amb destinació Hanoi (connexions intermèdies). Nit a bord.

DIA 2.- Hanoi
Arribada a la ciutat d’Hanoi, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Temps lliure. Allotjament en hotel. La capital de Vietnam és la segona ciutat en grandària del país, amb més de 7 milions d’habitants, darrere d’Ho Chi Minh. L’any 1010 es va convertir en la capital de l’antic regne Viet, florint una rica cultura, la mostra de la qual més destacable és la primera universitat de Vietnam (1076) i alguns temples interessants com la pagoda de Chau Mot Cot (1049), més coneguda com la Pagoda d’un Pilar.
És una ciutat bulliciosa, amb llacs tranquils vorejats de terrasses i carrers caòtics on manen les motocicletes. Equilibri perfecte que la converteix en una ciutat activa des de la matinada fins a ben entrada la nit.

DIA 3.- Hanoi (visites). Tren nocturn a Lao Cai
Esmorzar. Mig dia de visites a Hanoi recorrent els llocs més interessants. Disposarem de la tarda lliure per a activitats personals. A la nit, trasllat a l’estació d’Hanoi per a prendre el tren nocturn a Lao Cai. Allotjament al tren (lliteres).

DIA 4.- Senderisme de Y Linh Ho, Lao Chai i Ta Van – Sapa
Per raons de seguretat, davant la impossibilitat de garantir la distància mínima obligatòria durant la visita dels mercats tribals, aquesta visita serà substituïda temporalment per una ruta de senderisme pels pobles ètnics de la vall de Sa Pa.

A primera hora del matí arribem a l’estació de Lao Cai i des d’allí continuem per carretera a l’hotel en Sapa (1 hora), on deixarem l’equipatge i esmorzarem abans d’iniciar el programa del dia amb una caminada per la vall de Sa Pa que ens ajudarà a conèixer millor el dia a dia dels seus habitants.

DIA 5.- De Ban Khoang a Phin Ho i Ta Phin
Després d’esmorzar ens traslladem a uns 14 km de Sapa travessant els paisatges més bonics i suggeridors rumb al poble dels Dao-vermells deBan Khoang, on iniciarem la nostra ruta de senderisme. Esmorzo tipus pícnic en ruta. Sopar i allotjament en una casa local de l’ètnia Dao-vermell.

DIA 6.- De Ta Phin a Trung Chai – Sapa. Tornada a Hanoi
Esmorzar i camí de retorn a Sapa, a la nostra arribada, disposarem del temps suficient per a una dutxa i esmorzar abans de prendre l’autobús de retorn a Hanoi, on passarem la nit.

DIA 7.- Hanoi – Badia de Ha Long
Esmorzar i sortida per carretera a Ha Long Bay. Després d’una mica menys de 4 hores arribem al port on embarquem en el nostre creuer. Iniciem de seguida la navegació per aquesta badia mentre gaudim d’un esmorzar basat en productes de la mar a bord. La navegació del dia acabarà en una bella ancorada on soparem i passarem la nit.

DIA 8.- Badia de Ha Long – Hanoi. Vol a Hue
Els qui vulguin matinar, tindran ocasió de veure la sortida del sol, apuntant per darrere de les moles de roca pintant-les amb mil noves llums i ombres a cada moment. Després d’esmorzar, iniciem de nou la navegació de retorn al port on ens espera el nostre vehicle per a portar-nos a l’aeroport d’Hanoi per a prendre el vol a Hue, la ciutat més monumental de Vietnam. Arribada i trasllat a l’hotel. Temps lliure i allotjament.

DIA 9.- Hue (visites). Trasllat a Hoi An
Esmorzar i sortida per a realitzar la visita dels monuments més interessants Hue. A la tarda, sortim per la carretera panoràmica de la costa cap a Hoi An, lloc declarat per UNESCO “Patrimoni de la humanitat”, situat a uns 130 km al sud de Hue. Arribada i temps lliure. Allotjament

DIA 10.- Hoi An. Dia lliure
Esmorzar a l’hotel. Disposarem del dia lliure, per a poder vagarejar i descobrir, al nostre propi ritme, cadascun dels racons d’aquesta preciosa ciutat, fer compres o descansar en la piscina de l’hotel.

DIA 11.- Vol a Ho Chi Minh. Visites
Esmorzar i sortida cap a l’aeroport de Danang, per a prendre un vol a Ho Chi Minh l’antiga Saigon. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel abans de començar les visites. Allotjament.

DIA 12.- Ho Chi Minh – Delta del Mekong – Xeo Quyt – Vinh Long – Bicis i recorregut en barques
Sortida d’hora per carretera cap al Delta del Mekong i després d’una mica menys de tres hores de camí, arribarem a Cao Lanh on entrarem en la jungla de Rung Tram, una immensa plana de joncs, permanentment inundada, amb una densa vegetació dominada pel cajeput, que impregna en l’aire el seu característic perfum. Esmorzar i sortida cap a Vinh Long on passejarem amb bicicleta i travessarem el riu Co Chien amb el ferri cap a l’illa de An Binh, on es troba la casa local on passarem la nit, en una zona més apartada de l’illa envoltats de canals i arbres fruiters. Sopar i allotjament a casa local.

DIA 13.- Delta del Mekong – An Binh – Barco / Canoa – Cai Be – Ho Chi Minh
Després d’esmorzar a la casa local ens posarem en marxa dedicant mig dia a navegar pel Delta abans de tornar a Ho Chi Minh on passarem la nostra última nit.

DIA 14.- Vol Ho Chi Minh / Ciutat d’origen
Esmorzar i matí lliure. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport i vol de retorn a ciutat d’origen (connexions intermèdies). Nit a bord.

DIA 15.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 12 a 16 persones 1.890 € 2.020 €
En base a grup de 9 a 11 persones 1.990 € 2.110 €
En base a grup de 6 a 8 persones 2.080 € 2.190 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 290 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Hanoi / Hue i Danang / Ho Chi Minh.
Tots els trasllats aeroport – hotel – port i viceversa.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat.
Tren nocturn en cabines amb llits des de Hanoi.
Excursions en barco local al Delta del Mekong; i barco i kayaks a Halong Bay.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions segons itinerari.
Entrades als llocs visitar.
Guies locals de parla hispana durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no indicades com a incloses.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari