Àsia
Destinació
12 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge de 12 dies intens i actiu, buscant el Vietnam rural a les muntanyes de Sapa, la part cultural a Hue i visitant les bullicioses ciutats de Hanoi i Ho Chi Minh. 

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 26 DESEMBRE 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / HANOI A bord
27 DES ARRIBADA A HANOI Hotel
28 DES HANOI. TREN NOCTURN A LAO CAI E Tren
29 DES LAO CAI – SAPA. TREK DE BAN LECH A SIN CHAI B E / D / S Casa local
30 DES TREK DE SIN CHAI B A MY SON I NAM TOONG – SAPA – HANOI E / D Hotel
31 DES HANOI – HALONG BAY E / D / S Barco
01 GEN HALONG BAY – HANOI. VOL A HUE E Hotel
02 GEN HUE – RIU DELS PERFUMS – HOI AN E Hotel
03 GEN HOI AN E / D Hotel
04 GEN HOI AN – DANANG. VOL A HO CHI MINH E / D Hotel
05 GEN VOL HO CHI MINH / CIUTAT D’ORIGEN E A bord
06 GEN ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DES.- Vol Ciutat d’origen / Hanoi
Sortida en el vol amb destinació Hanoi (connexions intermèdies). Nit a bord.

27 DES.- Arribada a Hanoi
Arribada a Hanoi, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel.
La capital de Vietnam és la segona ciutat en grandària, amb més de set milions d’habitants, només darrere de Ho Chi Minh. L’any 1010 va esdevenir la capital de l’antic regne Viet, florint una rica cultura, la mostra més destacable és la primera Universitat de Vietnam (1074) i alguns temples interessants com el Chau Mot Cot (1928).
És una ciutat tranquil·la i acollidora, amb llacs i carrers ombrejades per arbres, ideal per passejar. Però en el seu interior, hi ha una gran activitat des de la matinada fins entrada la nit.
A la tarda anem a experimentar un impactant recorregut en “xiclo”, el mitjà més tradicional del transport local i disposarem de temps lliure. Allotjament.

28 DES.- Hanoi. Tren nocturn a Lao Cai
Visita dels llocs més interessants de la ciutat: la plaça de Ba Dinh, la Pagoda d’un Pilar, el mausoleu de Ho Chi Minh, la casa presidencial sobre pilars, la pagoda de Tran Quoc, el temple de Quan Thanh al llac del oest, el temple de Literatura, el museu Etnològic … Farem també un recorregut a peu pel barri antic. A última hora, trasllat a l’estació de tren de Hanoi per agafar el tren nocturn a Lao Cai. Nit al tren.

29 DES.- Lao Cai – Sapa. Trek de Ban Lech a Sin Chai B
Arribada a Lao Cai i trasllat a Sapa. Esmorzar i trasllat cap a la zona oriental de la vall, fins a la localitat de Ban Lech, a uns 18 km. En aquest poblet dels Dao Vermells és on iniciem la caminada. Després d’unes dues hores de suau descens per la vall arribem al riu Ngoi Bo, des d’on anem a remuntar per unes pendents moderades una hora més per arribar al poble de Muong Bo, centre de la comunitat Thanh Phu. Dinar en una casa local.
A la tarda, seguim caminant cap a Nam Cun i acabem al poble de Sin Chai B (de minoria Dao Vermells), on passem la nit en una casa local. Opcionalment hi ha la possibilitat de caminar fins a Muong Bo i realitzar l’últim tram en vehicle.

30 DES.- Trek de Sin Chai B a Nam Toong. Tornada a Sapa i trasllat a Hanoi
Despertem en el poblet entre el cant dels galls i el lladruc dels gossos que competeixen per la matinada. Després d’un senzill esmorzar sortim caminant cap al poble de My Son, de la tribu Xa Pho, una de les més petites del Vietnam. Continuem cap a Nam Toong, poblet dels Dao Vermells, on pararem per menjar. Després de dinar agafem el transport de tornada a Sapa. Disposarem del temps just per una dutxa abans de prendre l’autobús que ens portarà de tornada a Hanoi, on passarem la nit.

31 DES.- Hanoi – Halong Bay
Sortida cap al port de la Badia de Ha Long i inici de la navegació per la badia. Dinar i sopar a bord.
La Badia de Halong és un magnífic conjunt de més de 3000 illes, illots i penyals repartits en una superfície de 1500 km², per tot el Golf de Tonkín. La “Badia dels Dracs Caiguts” presenta un paisatge fantàstic i fascinant, amb milers de puntes escarpades cobertes de vegetació emergint del mar. Està protegida per la UNESCO i està considerada per molts com la vuitena meravella del món. Nit al vaixell.

01 GEN.- Halong Bay – Hanoi. Vol a Hue
Gaudirem del primer alba de l’any amb unes magnífiques primeres llums i bromes a la badia.
Esmorzar i continuació amb el nostre creuer que ens portarà de tornada al port. Allà ens espera el nostre vehicle per portar-nos a l’aeroport de Hanoi. Embarcament en el vol a Hue, la ciutat més monumental de Vietnam. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Allotjament.

02 GEN.- Hue – Riu dels Perfums – Hoi An
Esmorzar i trasllat a l’embarcador on prenem un vaixell tradicional privat per recórrer el riu dels Perfums. La primera parada serà a la Pagoda Thien Mu, el lloc més venerat de la part central del Vietnam. Després de la visita, continuem pel riu fins Tu Duc, impressionant complex que alberga el Mausoleu de Kien Phuc. En acabar les visites, trasllat en vehicle cap a Hoi An (130 km), lloc declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Temps lliure. Allotjament.

03 GEN.- Hoi An
Programa de visites per la ciutat de Hoi An on tindrem ocasió de conèixer alguns dels monuments més rellevants: la casa antiga Duc An, la congregació xinesa de Phuc Kien, el pont cobert japonès, el museu de ceràmiques, el centre de treballs artesanals i el colorista mercat.
Recorregut en bicicleta fins a la bonica vila de Treball Que, on una família local ens rebrà i explicarà les feines pròpies de la seva horta, convidant-nos a col·laborar. Participarem també en la preparació del dinar, seguint les explicacions que ens donaran per confeccionar alguns dels plats més típics de la zona, entre ells els rotllos de primavera i el cèlebre Banh Xeo. Tornada a l’hotel després del dinar. Temps lliure i allotjament.

04 GEN.- Hoi An – Danang. Vol a Ho Chi Minh
Esmorzar. Sortida cap a l’aeroport de Danang per prendre el vol amb destinació a Ho Chi Minh. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel.
Ho Chi Minh és una ciutat moderna i en constant canvi; amb més de 8.000.000 d’habitants és el centre econòmic i financer del país. Pels carrers del centre, grans rius de motocicletes conduïdes per joves avancen sortejant obstacles.

05 GEN.- Vol Ho Chi Minh / Ciutat d’origen
Esmorzar. Inici del programa de visites als llocs més interessants de la ciutat: el Museu de Guerra, el Temple de l’Emperador de Jade, la Catedral de Notre Damme, l’Oficina de Correus, el Palau de l’Òpera, l’Ajuntament i el Mercat de Ben Thanh. A la tarda trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen (connexions intermèdies). Nit a bord.

06 GEN.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 PRIMERES INSCRIPCIONS PREU BASE
En base a grup de 10 a 15 persones 1.880 € 1.990 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.030 € 2.140 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 250 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Hanoi / Hue i Danang / Ho Chi Minh.
Trasllats a aeroports, ports i hotels.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat.
Tren nocturn en cabines amb llits de Hanoi a Lao Cai.
Excursions en barco a la Badia de Halong.
Visites i excursions segons itinerari.
Allotjament en hotels categoria turista en base habitacions dobles amb bany privat i esmorzar inclòs. Cabanes o cases locals a Sapa.
Guies locals de parla hispana durant la ruta.
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació