Àsia
Destinació
12 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge de 12 dies intens i actiu, buscant el Vietnam rural a les muntanyes de Sapa i a l’illa d’An Binh, en ple Delta del Mekong, combinat amb la visita a les bullicioses ciutats de Hanoi i Ho Chi Minh.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / HANOI
27 DES ARRIBADA A HANOI – XICLO Hotel
28 DES HANOI (VISITES). TREN NOCTURN A LAO CAI E Tren
29 DES MERCATS TRIBALS ZONA BAC HA – NAVEGACIÓ RIU CHAY – SAPA E / D Hotel
30 DES TREK DE BAN LECH A SIN CHAI B E / D / S Casa local
31 DES TREK DE SIN CHAI B A MY SON Y NAM TOONG – SAPA – HANOI E / D Hotel
01 GEN HALONG BAY E / D / S Barco
02 GEN HALONG BAY – HANOI. VOL A HO CHI MINH E Hotel
03 GEN HO CHI MINH – DELTA DEL MEKONG – VINH LONG – ILLA AN BINH. BICIS I RECORREGUT EN BARQUES E / D / S Casa local
04 GEN DELTA DEL MEKONG – HO CHI MINH E / D Hotel
05 GEN HO CHI MINH (VISITES). VOL DE TORNADA A CIUTAT D’ORIGEN E
06 GEN ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DES.- Vol Ciutat d’origen / Hanoi
Sortida en vol amb destinació Hanoi (connexions intermèdies). Nit a bord.

27 DES.- Arribada a Hanoi
Arribada a la ciutat de Hanoi, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel.
Hanoi, capital de Vietnam, és la segona ciutat en grandària, amb més de set milions d’habitants, darrere de Ho Chi Minh. En 1.010, es va convertir en la capital de l’antic regne Viet, florint una rica cultura, la mostra més destacable és la primera universitat de Vietnam (1.074) i alguns temples interessants com el Chau Mot Cot (1.928).
És una ciutat tranquil·la i acollidora, amb llacs i carrers ombrejades per arbres, ideal per passejar. Però en el seu interior, hi ha una gran activitat des de la matinada fins entrada la nit. A la tarda anem a experimentar un impactant recorregut en “xiclo”, el mitjà més tradicional de transport local i disposarem de temps lliure. Allotjament.

28 DES.- Hanoi (visites). Tren nocturn a Lao Cai
Visita dels llocs més interessants de la ciutat: la plaça de Ba Dinh, la pagoda d’un Pilar, el mausoleu de Ho Chi Minh, la casa presidencial sobre pilars, la pagoda de Tran Quoc, el temple de Quan Thanh al llac del oest, el temple de Literatura,
el museu Etnològic … Farem també un recorregut a peu pel barri antic.
A última hora, trasllat a l’estació de tren de Hanoi per agafar el tren nocturn a Lao Cai. Nit al tren.

29 DES.- Mercats tribals zona de Bac Ha – Navegació riu Chay – Sapa
A primera hora del matí arribem a l’estació de Lao Cai. Allà ens espera el nostre vehicle per portar-nos a un restaurant a esmorzar.
Sortim per carretera cap a l’est per visitar un dels mercats tribals que se celebren en aquesta zona, on van abillats dels seus colorits vestits els H’mong-florejats, Dao, Tay … Acudirem al mercat dels diumenges a Bac Ha.
Disposarem del temps necessari per a passejar per tots els llocs i emborratxar dels seus colors i olors abans de tornar al nostre vehicle.
Continuem per carretera cap a voltants del poblet de Trung Do, de la tribu Tay negres on esmorzarem. Des d’allà iniciem un recorregut amb barca pel riu Chay, que ofereix un paisatge molt interessant. Desembarquem a Bao Nhai on espera el nostre vehicle per portar-nos a Sapa. Allà disposarem de temps lliure. A causa de la construcció d’una presa a les rodalies, ocasionalment el riu Chay no porta prou aigua per poder navegar. En aquests casos farem un pla alternatiu.

30 DES.- Sapa – inici Trek de Ban Lech a Sin Chai B
Esmorzar i trasllat cap a la zona oriental de la vall, fins a la localitat de Ban Lech, a uns 18 km. En aquest poblet dels Dao Vermells, és on comencem la caminada.
Després d’unes dues hores de suau descens per la vall arribem al riu Ngoi Bo, des d’on anem a remuntar per unes pendents moderades una hora més per arribar al poblat de Muong Bo, centre de la comunitat Thanh Phu. Aquí dinarem en una casa local.
A la tarda, seguim caminant cap al poble de Nam Cun fins acabar en el poblat de Sin Chai B (de minoria Dao Roja) on passarem la nit en una casa local. Opcionalment hi ha la possibilitat de retallar la caminada a Muong Bo i realitzar l’últim tram en vehicle local.

31 DES.- Trek de Sin Chai B a Nam Toong – Sapa. Trasllat a Hanoi
Despertem en el poblet entre el cant dels galls i el lladruc dels gossos que competeixen per la matinada. Després d’un senzill esmorzar sortim caminant cap al poble de My Son, de la tribu Xa Pho, una de les més petites del Vietnam. Continuem cap a Nam Toong, poblat dels Dao Vermells, on pararem per menjar. Després de dinar agafem el vehicle de tornada a Sapa. Disposarem del temps just per una dutxa abans de prendre l’autobús que ens portarà de tornada a Hanoi, on passarem la nit.

01 GEN.- Hanoi – Badia de Ha Long
Sortida cap al port de la Badia de Ha Long i embarcament. Navegació per la badia, dinar i sopar a bord. Ha Long Bay és un magnífic conjunt de més de 3000 illes, illots i penyals repartits en una superfície de 1500 km², per tot el Golf de Tonkin. La “Badia dels Dracs Caiguts” presenta un paisatge fantàstic i fascinant, amb milers de puntes escarpades cobertes de vegetació emergint del mar. Està protegida per la UNESCO, i considerada per molts com la vuitena meravella del món. Nit al vaixell.

02 GEN.- Badia de Ha Long – Hanoi. Vol a Ho Chi Minh
Despertarem amb unes magnífiques primeres llums i bromes a la badia.
Esmorzar i continuació amb el nostre creuer que ens portarà de tornada al port. Allà ens espera el nostre vehicle per portar-nos a l’aeroport de Hanoi. Vol de Hanoi a Ho Chi Minh, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Allotjament.

03 GEN.- Ho Chi Minh – Delta del Mekong – Vinh Long – Illa de An Binh. Bicis i recorregut en barques
Sortida d’hora per carretera cap al Delta del Mekong. En unes tres hores arribarem a Cai Be, lloc que utilitzarem com a base per a la nostra exploració del delta. Prenem una barca motora per recórrer la riba nord de la llera principal del Mekong. Pararem per conèixer algunes de les petites indústries familiars de la zona, com la fabricació de paper d’arròs, caramels de sucre de canya, crispetes d’arròs … Passejarem i ens aproparem a conèixer una de les antigues cases de la zona.
A mig matí creuarem el riu fins a l’illa Tan Phong. Allà prendrem una barca a rems en la qual, de la mà d’un local, recorrerem un estret canal que es va estrenyent per moments envoltat d’una vegetació exuberant. Continuarem fins a la illa de An Binh per dinar en una casa local.
A la tarda farem una passejada entre arbres fruiters fins a un petit berenador on podrem escoltar un exemple de Don Ca Tai teu, música tradicional de la zona, recentment declarada Patrimoni Cultural Intangible de la Humanitat per la UNESCO.
Amb bicicleta, recorrerem l’illa fins a l’embarcador, i des d’allà navegarem en barca fins a la casa on passarem la nit, a la zona més apartada de l’illa. Disposarem de temps per visitar el jardí i passejar pel poblet abans del sopar. El recorregut en bicicleta és molt tranquil, però els passatgers han de ser advertits que és al seu propi risc. Podem arreglar sense cap cost el trasllat sense bicicleta.

04 GEN.- Delta del Mekong – Ho Chi Minh
Després d’esmorzar a la casa ens posarem en marxa creuant el riu Co Chien i arribant a una fàbrica de ceràmica i maons que visitarem abans de continuar al mercat de Vinh Long, un dels més grans i animats de la zona.
Continuem per carretera fins al districte de Cao Lanh on entrarem a la jungla de Rung Tram, una immensa plana de joncs, permanentment inundada, amb una densa vegetació dominada pel cajeput, que impregna en l’aire el seu característic perfum. Visitarem la base guerrillera de Xeo Quyt, lloc on els líders locals del Viet Minh primer i del Viet Cong després van dirigir importants batalles contra els exèrcits francès i americà respectivament.
Tornem al nostre vehicle que ens portarà a Mytho, la porta d’entrada al Mekong. Gaudirem d’un dinar amb especialitats de la zona en un restaurant local al costat d’un canal del riu. Tornada per carretera al nostre hotel a Ho Chi Minh.

05 GEN.- Ho Chi Minh (visites). Vols de tornada a Ciutat d’origen
Després de l’esmorzar iniciem el programa de visites als llocs més interessants de la ciutat, incloent entre ells el Museu de Guerra, el Temple de l’Emperador de Jade, la catedral de Notre Damme, l’Oficina de Correus, el Palau de l’Òpera, el Ajuntament i el Mercat de Ben Thanh. A la tarda trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen. Nit a bord.

06 GEN.- Arribada a Ciutat d’origen
Connexió amb el vol a la nostra Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 PRIMERES INSCRIPCIONS PREU BASE
En base a grup de 10 a 15 persones 1.820 € 1.930 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.970 € 2.080 €
Taxes Aèries (Aprox.) 390 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 230 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Hanoi / Ho Chi Minh.
Trasllats a aeroports, ports, hotels i viceversa.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat.
Tren nocturn en cabines amb llits de Hanoi a Lao Cai.
Excursions en barco a la Badia de Halong.
Visites i excursions segons itinerari.
Allotjament en hotels categoria turista en base habitacions dobles amb bany privat i esmorzar inclòs. Cabanyes o cases locals a Sapa i al Delta del Mekong.
Guies locals de parla hispana durant la ruta.
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari