Àsia
Destinació
12 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge intens i actiu, en què descobrirem el Vietnam rural més autèntic a les muntanyes de Sapa i al Delta de Mekong, visitant a més bullicioses ciutats com Hanoi i Ho Chi Minh. Navegarem pel laberint d’illes de la Badia de Halong on disposarem de kayaks per recórrer la costa. Finalment, gaudirem de l’antiga Saigon, Ho Chi Minh, una ciutat fascinant on conviuen mons molt diversos.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
26 DES VOL CIUTAT D’ORIGEN / HANOI A bord
27 DES ARRIBADA A HANOI Hotel
28 DES HANOI. TREN NOCTURN A LAO CAI E Tren
29 DES LAO CAI – SAPA. TREK DE BAN LECH A SIN CHAI B E / D / S Casa local
30 DES TREK DE SIN CHAI B A MY SON I NAM TOONG – SAPA – HANOI E / D Hotel
31 DES HANOI – HALONG BAY E / D / S Barco
01 GEN HALONG BAY – HANOI. VOL A HUE E Hotel
02 GEN HUE – RIU DELS PERFUMS – HOI AN E Hotel
03 GEN HOI AN E / D Hotel
04 GEN HOI AN. VOL A HO CHI MINH E Hotel
05 GEN CREUER PEL DELTA DEL MEKONG. VOL A CIUTAT D’ORIGEN E A bord
06 GEN ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

26 DES.- Vol Ciutat d’Origen / Hanoi
Sortida en vol des de ciutat d’origen amb destinació Hanoi fent connexió intermèdia. Nit a bord.

27 DES.- Hanoi
Arribada a la ciutat de Hanoi, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel.
Hanoi, capital de Vietnam, és la segona ciutat en grandària, amb més de set milions d’habitants, darrere de Ho Chi Minh. En 1.010, es va convertir en la capital de l’antic regne Viet, florint una rica cultura, la mostra més destacable és la primera universitat de Vietnam (1.074) i alguns temples interessants com el Chau Mot Cot (1.928). És una ciutat tranquil·la i acollidora, amb llacs i carrers ombrejades per arbres, ideal per passejar. Però en el seu interior, hi ha una gran activitat des de la matinada fins entrada la nit.

28 DES.- Hanoi. Tren nocturn a Lao Cai
Visita dels llocs més interessants de la ciutat: la plaça de Ba Dinh, la pagoda d’un Pilar, el mausoleu de Ho Chi Minh, la casa presidencial sobre pilars, la pagoda de Tran Quoc, el temple de Quan Thanh al llac del oest, el temple de Literatura, el museu Etnològic … Farem també un recorregut a peu pel barri antic. A última hora, trasllat a l’estació de tren de Hanoi per agafar el tren nocturn a Lao Cai. Nit al tren.

29 DES.- Lao Cai. Trasllat a Sapa i inici del trek de Ban Lech a Sense Chai B
Arribada a Lao Cai i trasllat a Sapa. Arribada, esmorzar i trasllat cap a la zona oriental de la vall, fins a la localitat de Ban Lech, a uns 18 km. En aquest poblet dels Dao Vermells, és on iniciem la caminada. Després d’unes dues hores de suau descens per la vall arribem al riu Ngoi Bo, des d’on anem a remuntar per unes pendents moderades una hora més per arribar al poble de Muong Bo, centre de la comunitat Thanh Phu. Aquí dinarem en una casa local.
A la tarda, seguim caminant cap al poble de Nam Cun i acabem en el poble de Sense Chai B (de minoria Dao Roja) on passem la nit en una casa local. Opcionalment hi ha la possibilitat de tallar la caminada a Muong Bo i realitzar l’últim tram en vehicle local.

30 DES.- Trek de Sense Chai B a Nam Toong – tornada a Sapa i trasllat a Hanoi
Despertem en el poble entre el cant dels galls i el lladruc dels gossos que competeixen per la matinada. Després d’un senzill esmorzar sortim caminant cap al poble de My Son, de la tribu Xa Pho, una de les més petites del Vietnam. Continuem cap a Nam Toong, poblet dels Dao Vermells, on pararem per menjar.
Després de dinar agafem el transport de tornada a Sapa. Disposarem del temps just per una dutxa abans de prendre l’autobús que ens portarà de tornada a Hanoi, on passarem la nit.

31 DES.- Hanoi – Badia de Ha Long
Sortida cap al port de la Badia de Ha Long i embarcament. Navegació per la badia, dinar i sopar a bord. Ha Long Bay, és un magnífic conjunt de més de 3000 illes, illots i penyals repartits en una superfície de 1500 kms², per tot el Golf de Tonkin. La “Badia dels Dracs Caiguts” presenta un paisatge fantàstic i fascinant, amb milers de puntes escarpades cobertes de vegetació emergint del mar. Està protegida per la UNESCO, i considerada per molts com la vuitena meravella del món.

01 GEN.- Badia de Ha Long – Hanoi – Vol a Hue
Després de l’esmorzar, continuem el nostre creuer que ens portarà de tornada al port. Allà ens espera el nostre vehicle per portar-nos a l’aeroport de Hanoi. Vol de Hanoi a Hue, la ciutat més monumental de Vietnam. Recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel. Allotjament.

02 GEN.- Excursió al Riu dels Perfums. Trasllat a Hoi An
Esmorzar i trasllat a l’embarcador on prenem un vaixell tradicional privat per recórrer el riu dels Perfums. La primera parada serà a la Pagoda Thien Mu, el lloc més venerat de la part central del Vietnam. Després de la visita, continuem pel riu fins Tu Duc, impressionant complex que alberga el Mausoleu de Kien Phuc. En acabar les visites, trasllat en vehicle cap a Hoi An (a 130 km), lloc declarat Patrimoni de la humanitat per la UNESCO.

03 GEN.- Hoi An
Programa per la ciutat de Hoi An en la qual es tindrà ocasió de visitar alguns dels monuments més rellevants: la casa antiga Duc An, la congregació xinesa de Phuc Kien, el pont cobert japonès, el museu de ceràmiques de la ciutat, el centre de treballs artesanals i el colorista mercat.
Recorregut en bicicleta fins a la bonica vila de Treball Que, on una família local els rebrà i ens explicarà les feines pròpies de la seva horta, convidant-nos a col·laborar. Participarem també en la preparació del dinar, seguint les explicacions de ens donaran per confeccionar alguns dels plats més típics de la zona, entre ells els rotllos de primavera i el cèlebre Banh Xeo. Després de dinar tornarem a l’hotel, on disposarem de temps lliure i allotjament.

04 GEN.- Hoi An. Vol a Ho Chi Minh
Esmorzar i sortida cap a l’aeroport de Danang, per prendre un vol a Ho Chi Minh. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Ho Chi Minh, és una ciutat moderna i en constant canvi; amb més de 4.000.000 d’habitants, és el centre econòmic i financer del país. Pels carrers del centre, grans rius de motocicletes conduïdes per joves avancen sortejant obstacles.
Programa de visites als llocs més interessants de la ciutat, incloent entre ells el Museu de Guerra, el Temple de l’Emperador de Jade, la catedral de Notre Damme, l’Oficina de Correus, el Palau de l’Òpera, l’Ajuntament i el Mercat de Ben Thanh. Temps lliure i allotjament.

05 GEN.- Creuer pel Mekong. Vol a Ciutat d’Origen
Després de l’esmorzar, creuer pel Mekong per obtenir una altra visió de la ciutat. És interessant observar els diferents barris, les zones verdes i jardins, les noves zones urbanes i l’impressionant Skyline de Saigon. Retorn a l’hotel i temps lliure. A la tarda trasllat a l’aeroport i vol de tornada a ciutat d’origen. Nit a bord.

06 GEN.- Arribada a Ciutat d’origen
Connexions intermèdies, arribada a ciutat d’origen i fi dels serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 6 a 12 persones 1.980 €
Preu 4 Primeres Places d’Inscripció 1.870 €
Suplement Habitació Individual 210 €
Taxes Aèries (Aprox.) 380 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES 
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionaes.
Vols domèstics Hanoi / Hue i Danang / Ho Chi Minh.
Tots els trasllats aeroport – hotel – port i viceversa.
Transport privat per terra en vehicles amb A/C.
Excursions i visites segons itinerari.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Tren nocturn en cabines amb llits Hanoi – Lao Cai.
Guies locals de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no indicades com a incloses.
Entrades als llocs a visitar (20 USD aprox.).
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació