Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Des de l’emblemàtica Ho Chi Minh, on descobrirem el Delta del Mekong, travessant el país cap al nord, coneixent ciutats tan belles com Hoi An, fins arribar a la capital del país, Hanoi. Navegarem per la fascinant Badia de Halong i ens endinsarem a conèixer les minories ètniques del nord i el vistós mercat de Sapa. Una ruta que ens porta a aprofundir en un país molt ric a nivell històric, cultural i paisatgístic.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
01 AGO VOL BARCELONA / HO CHI MINH A bord
02 AGO ARRIBADA A HO CHI MINH Hotel
03 AGO HO CHI MINH – CU CHI – HO CHI MINH E Hotel
04 AGO HO CH MINH – BEN TRE – CAN THO E / D Hotel
05 AGO CAN THO – HO CHI MINH. VOL A HUE E Hotel
06 AGO HUE E Hotel
07 AGO HUE – DANANG – HOI AN E Hotel
08 AGO HOI AN E Hotel
09 AGO HOI AN – DANANG. VOL A HANOI E Hotel
10 AGO HANOI. TREN A LAO CAI E Tren
11 AGO MERCAT BAC HA E Hotel
12 AGO CAT CAT – LAO CHAI – TA VAN – HANOI E Hotel
13 AGO HOA LU – TAM COC E Hotel
14 AGO HANOI – BADIA DE HALONG E / D / S Barco
15 AGO BADIA DE HALONG – HANOI E / D Hotel
16 AGO VOL HANOI / BARCELONA E A bord
17 AGO ARRIBADA A BARCELONA – 
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S 

01 AGO.- Vol Barcelona / Ho Chi Minh
Sortida en vol regular amb destinació Ho Chi Minh fent escala intermèdia a Estambul. Nit a bord.

02 AGO.- Arribada a Ho Chi Minh
Arribada a Ho Chi Minh i benvinguda per part del nostre representant local. Trasllat a l’hotel i temps lliure per començar a conèixer la ciutat.

03 AGO.- Ho Chi Minh – Cu Chi – Ho Chi Minh
Esmorzar i sortida per visitar els túnels de Cu Chi, una immensa xarxa de galeries subterrànies i estretes cavades a mà pels guerrillers per refugiar-se i defensar-se durant la guerra del Vietnam. Durant el recorregut per la zona es podran veure diferents trampes usades pels vietcongs, algun tanc nord-americà destruït o els cràters formats per les bombes llançades pels bombarders B-52 ianquis. També es tindrà l’oportunitat d’introduir-se en un dels túnels per recórrer amagat un tros. Després de la visita, retorn a Ho Chi Minh.
Visita del Museu de la Guerra o dels Crims de Guerra on hi ha una àmplia exposició adreçada a demostrar els crims de guerra que els americans van cometre durant la Guerra de Vietnam. La visita continuarà amb la visita de la Catedral de Nôtre Dame. Aquesta església va ser construïda entre els anys 1877-1880 en l’època de dominació francesa. Al costat de la catedral es troba l’oficina de correus, dissenyada per Gustave Eiffel. Temps lliure per visitar el mercat Ben Thanh on podem trobar tot tipus d’articles a preus molt econòmics.

04 AGO.- Ho Chi Minh – Ben Tre – Can Tho
Esmorzar i sortida des Saigon a Ben Tre, a unes dues hores per carretera de les bullicioses i animats carrers de Saigon. En arribar a Phong Nam, ens embarcarem en un vaixell i ens portés al llarg del riu Chet Say per observar l’escena del transport de càrrega de pot al riu, instal·lacions de processament de coco al llarg del riu. Farem una parada per visitar els forns de maons i descobrir com es fan a mà per la gent local.
També gaudirem de l’aigua de coco fresc bord mentre el vaixell ens porta al canal Cai Són per veure la pesca fluvial de la gent local. Visitarem també el forn de coco, on podrem gaudir dels dolços de coco, fruites de temporada i te amb mel. A continuació, passarem per Nhon Thanh, un poblet que conserven encara el treball artesanal tradicional: teixir estoretes.
Dinarem al restaurant local en el poble. Després amb barca de rems, navegarem pel petit canal ple de palmeres de coco d’aigua i finalment un vaixell de motor ens portés fins al moll Hung Vuong per tornar a l’embarcador i agafar el cotxe per dirigir-nos a Can Tho.

05 AGO.- Can Tho – Ho Chi Minh. Vol a Hue
Esmorzar i sortida al matí en una travessia en vaixell pel riu Mekong en direcció al animat mercat flotant de Cai Rang, un mercat majorista de fruites i hortalisses. La raó que es faci la venda sobre el riu és que, a la zona del delta, les autovies són fluvials. No hi ha carreteres preparades per al transport amb grans camions. A més, un vaixell resulta molt més assequible que un camió.
Aturada en Ba Cong, un hort fruiter per degustar algunes de les delicioses fruites del delta del Mekong. Retorn a Ho Chi Minh i trasllat a l’aeroport per a un vol de curta durada a la ciutat de Hue, antiga capital de Vietnam. Assistència i trasllat a l’hotel.

06 AGO.- Hue
Esmorzar. Continuem el nostre viatge visitant la ciutat imperial de Hue que va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco l’any 1993. Es va establir Hue com la capital de l’imperi i es va construir una ciutat emmurallada a semblança de la Ciutat Prohibida de Pequín. Ha sofert importants danys durant les diferents guerres del país, i en l’actualitat s’estan restaurant diverses estructures i edificis.
Passeig en vaixell pel Riu Perfum, per visitar la pagoda Thien Mu, un altre lloc molt interessant de Hue i podem trobar un cotxe Austin dels anys 60 des del qual el cèlebre monjo Thich Quang Duc va baixar per immediatament suïcidar-se en acte de protesta cap al nou govern de Saigon (actual Ho Chi Minh). Posteriorment visitem la Tomba de l’emperador Tu Duc, un dels treballs més bells de l’arquitectura real de la dinastia dels Nguyen. Es troba dins d’un bosc de pins, a 8 km de Hue. La tomba de Khai Dinh per contra és més gran i amb una decoració més elaborada conjugant la grandesa vietnamita i l’opulència francesa. Les dues tombes ens transportaran en el temps per tenir una idea de la vida dels antics emperadors. Si el temps ho permet, visitarem el bulliciós mercat de Dong Ba.

07 AGO.- Hue – Da Nang – Hoi An
Esmorzar i al matí trasllat, per la panoràmica carretera de la costa a Hoi An uns 130km al sud de Hue. Pel camí ens aturarem primer en el Pas dels Núvols (Pas de Hai Van). Després d’aquesta visita visitarem la pagoda Linh Ung i l’última parada serà, ja a Da Nang per visitar l’interessant Museu Cham que allotja la major col·lecció del món d’escultures i artefactes d’aquesta antiga civilització i les Muntanyes de Marbre complex de 5 formacions rocoses al costat del mar que ha estat al llarg dels segles, un lloc d’importància espiritual religiosa. Tindrem l’oportunitat de pujar a “La muntanya de l’Aigua” i visitar alguna de les seves coves i pagodes. A continuació ens dirigirem a Hoi An. Aquesta ciutat va ser en el passat un pròsper port i punt de trobada entre Orient i Occident, durant l’època dels senyors Nguyen.

08 AGO.- Hoi An
Esmorzar i visites a Hoi An. Al matí visitarem la Pagoda de Phuoc Kien, construïda per mariners xinesos al segle XVII en honor a Thien Hau Thanh Mau, considera per ells com la Deessa del mar i protectora de mariners i pescadors. El Pont cobert Japonès que compta amb 400 anys d’antiguitat. També la Casa Vella de Tan Ky, casa antiga i típica vietnamita (Phung Hung), antiga casa de comerciants edificada fa més de 2 segles. Es mostra la riquíssima decoració de l’habitatge, en la qual es reflecteixen elements estilístics xinesos i japonesos al costat de la clàssica ornamentació local i el Museu d’història de la ciutat “Sa Huynh”.
Qui ho desitgi, de forma opcional (no inclòs) pot fer una excursió al Santuari de My Son, situat a uns 40 km de Hoi An, de manera que es triga poc a arribar amb cotxe. La meva Són era un centre religiós hinduista especialment dedicat a Shiva i considerat el fundador de la dinastia Cham. Originalment molts edificis estaven recoberts per una capa d’or que a poc a poc va anar desapareixent. Segles més tard, durant la guerra del Vietnam, la zona va patir bombardejos i saquejos que van destruir moltes estructures. Les ruïnes estan catalogades com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

09 AGO.- Hoi An – Danang. Vol a Hanoi
Esmorzar i matí lliure per descansar a la zona de platja. A l’hora indicada trasllat a l’aeroport per agafar el vol a Hanoi. A la seva arribada assistència per la seva guia i trasllat a l’hotel.

10 AGO.- Hanoi – Tren a Lao Cai
Esmorzar i visita de Hanoi. Començarem la visita per l’exterior del Mausoleu de Ho Chi Minh (obert cada dia menys el dilluns, divendres i els mesos de setembre i octubre). Molt a prop del mausoleu es troben el groc Palau Presidencial (visita exterior), i la Casa sobre Pilots d’Ho Chi Minh. En sortir visitem la Pagoda del Pilar Únic o d’una sola columna. La visita continua amb el Temple de la Literatura que va ser fundat al segle XI dedicat al culte de Confucio, convertint-se més tard a la primera Universitat del país dedicada a la formació de mandarins segons les normes del confucianisme. A la tarda, ens dirigirem al llac Hoan Kiem on es troba el Temple de la Muntanya de Jade (Ngoc Son), a la qual s’accedeix pel cèlebre Pont del Sol Naixent i que va ser erigit durant el segle XVIII. Dins el temple es pot veure una enorme tortuga dissecada trobada al llac. Al final de la tarda, assistiran a un espectacle tradicional de titelles sobre aigua (45 minuts). A l’hora convinguda trasllat a l’estació de trens per arribar a Lao Cai. Allotjament a bord (cabina compartida de 4 persones).

11 AGO.- Lao Cai – Mercat de Bac Ha – Sapa
Arribada a l’estació de trens de Lao Cai a les 5.30 aproximadament. Esmorzarem en un restaurant local, després del esmorzar sortirem a visitar el mercat de Bac Ha, un dels mercats ètnics més interessants de Vietnam. El diumenge és dia de mercat, que és l’ocasió per a les diferents ètniques locals per reunir-se i intercanviar les últimes notícies, fer compres i menjar. Després de la visita tornada a Sapa i tempo lliure.

12 AGO.- Lao Chai – Ta Van – Cat Cat – Bus a Hanoi
Després d’esmorzar, posem rumb al poblat Cat Cat, a uns 3 km de Sapa. És un petit poble done es pot veure com viuen les ètnies vietnamites de les muntanyes. Un cop a baix passem el pont i arribem a la cascada de Tien Sa. A la tarda visitarem Lao Chai, un poblet de 2000 habitants distribuïts pels vessants de diverses muntanyes en cabanes, barraques i cases de fusta o bambú. Seguim fins arribar al poblat Ta Van, que és un poble de la tribu Dzay. Després d’una estona lliure, a l’hora indicada trasllat a la parada d’autobús per tornar a Hanoi (5h30 aproximadament). Arribada i trasllat a l’hotel.

13 AGO.- Hanoi – Hoa Lu – Tam Coc – Hanoi
Esmorzar. Al matí sortida cap a Hoa Lu, triada com l’antiga capital de Dai Co Viet. Visitarem dos temples de les dinasties Dinh i Le. Després ens dirigirem fins a l’embarcador Tam Coc per realitzar un recorregut en pot de rem a través d’un paisatge fantàstic al llarg del Riu Ngo Dong per més de 2 hores per la també anomenada Badia de Halong Seca o Badia de Halong entre els arrossars, un paisatge impressionant ple de roques, coves i arrossars. Ens dirigirem cap a la pagoda de Bich Dong on veurem 3 pagodes antigues del segle XVII. Pujarem per una cova humida i fosca fins al cim per la seva vista espectacular. Retorn a Hanoi i allotjament.

14 AGO.- Hanoi – Badia de Halong (180km)
Després de l’esmorzar ens dirigirem a la nostra propera parada, la badia de Halong, un dels 5 patrimonis mundials de Vietnam, reconeguts per la UNESCO. Travessarem pels camps d’arròs immensos on trobarem camperoles treballant en un paisatge bucòlic. Seran 4 hores fins arribar al port amb una parada de 20 minuts per descansar i estirar les cames. Cap a les 12.30 arribarem al creuer on prendrem el dinar durant la navegació a través de la Badia Bai Tu Long i Halong, creuant el poble de pescadors de Vung Vieng. Coneixerem el poble i aprendrem la vida de les comunitats de Ha Long Bay. Després de dinar visitarem la platja Vung Ha on tindrem temps per nedar i relaxar-nos a una de les cales amagades de la badia. Posteriorment ens relaxarem al vaixell mentre naveguem a la apartada de Ho Dong Tien on el vaixell ancorarà durant la nit. Sopar a bord. Allotjament a bord.

15 AGO.- Badia de Halong – Hanoi
A l’alba possibilitat de realitzar una classe de tai-txi a les 6.30 PM. Després gaudirem d’un esmorzar lleuger a bord, mentre creuem la Cova de Sung Sot, també coneguda com la Cova sorpresa, nom posat darrere seu descobridor d’origen francès. Baixarem i podrem pujar 90 graons que ens porten a l’entrada de la primera caverna. A la tornada al vaixell gaudirem dels paisatges de la badia de Ha Long i tindrem un esmorzar-dinar a bord. Desembarcament i trasllat cap a Hanoi. Opcionalment podran acudir a un sopar amb Show, Tonkin show, un espectacle cultural a l’aire lliure, per explorar la cultura del nord del Vietnam i després s’acaba amb un sopar amb plats típics de la zona. Allotjament.

16 AGO.- Hanoi – Barcelona
Esmorzar i temps lliure. A les 12.00 haurem de deixar l’habitació; podrem deixar l’equipatge a l’hotel fins a l’hora determinada per a realitzar el trasllat a l’aeroport. Sortida amb el vol nocturn destinació a la nostra ciutat d’origen fent escala intermèdia a Estambul. Nit a bord.

17 AGO.- Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 11 a 16 persones 2.065 €
En base a grup de 8 a 10 persones 2.145 €
En base a grup de 5 a 7 persones 2.205 €
En base a grup de 4 persones 2.270 €
Suplement Habitació Individual 513 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 405 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 16
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Ho Chi Minh / Hue i Danang / Hanoi.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en vehicle amb A/C durant la ruta.
Guies locals de parla hispana durant les visites (excepte a Halong Bay, que serà de parla anglesa o hispana segons tamany del grup).
Tren nocturn Hanoi – Lao Cai en cabina compartida de 4 persones amb llit tou i aire condicionat.
Bitllet d’autobús públic de Lao Cai a Hanoi.
Excursions en ferry compartit a Halong Bay en cabina doble compartida.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació