Àsia
Destinació
12 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Navegarem per la Badia de Ha Long i farem un petit trekking a Sapa abans de finalitzar a l’antiga Saigon, on es troba el Delta del Mekong. Un vol a Siem Reap ens servirà per descobrir els espectaculars Temples d’Angkor a Cambodja.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A HANOI Hotel
2 HANOI E Hotel
3 HANOI – HA LONG BAY E / D / S Barco
4 HA LONG BAY – HANOI. TREN NOCTURN A LAO CAI E Tren
5 TREKKING A SAPA E / D Hotel
6 SAPA – MERCAT BAC HA – HANOI E Hotel
7 VOL HANOI / HO CHI MINH. VISITA TÚNELS DE CU CHI E Hotel
8 HO CHI MINH. EXCURSIÓ PEL DELTA DEL MEKONG E / D Hotel
9 VOL HO CHI MINH / SIEM REAP E Hotel
10 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
11 SIEM REAP. TEMPLES D’ANGKOR E Hotel
12 SIEM REAP. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Hanoi
Recepció a l’aeroport de Hanoi i trasllat a l’hotel, on disposarem de temps lliure. Allotjament.

DIA 2.- Hanoi
Dia dedicat a visitar els llocs més interessants de Hanoi: el Temple de la Literatura, la Plaça Ba Dinh, la Pagoda del Pilar Únic, el mausoleu de Ho Chi Minh, la casa presidencial, la Pagoda Tran Quoc i el Temple Quanh Thanh al llac de l’oest. Tarda lliure.

DIA 3.- Hanoi – Ha Long Bay
Sortida per carretera cap a Ha Long Bay. Després d’una mica menys de 4 hores arribem al port on embarquem embarcar en el nostre creuer. La tripulació del vaixell ens rep amb una beguda de benvinguda i ens condueix als nostres cabines.

Iniciem de seguida la navegació per aquesta badia declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Recorrerem els seus impressionants paisatges formats per una combinació capritxosa i variada de pedra, aigua i vegetació, mentre gaudim d’un dinar basat en productes del mar al restaurant panoràmic del vaixell.
Durant la navegació tindrem ocasió de visitar algunes de les impressionants coves que l’aigua i el vent han perforat a través dels mil·lennis, en els colossos de pedra que s’alcen per tot arreu. Si el temps acompanya podrem donar-nos una capbussada a les aigües del Golf de Tonkín. La navegació del dia acabarà en una bella cala on soparem i passarem la nit.

DIA 4.- Ha Long Bay – Hanoi. Tren nocturn a Lao Cai
Els que vulguin matinar tindran ocasió de veure la sortida del sol, sortint per darrere de les moles de roca i pintant-les amb mil noves llums i ombres a cada moment.
Tornem de nou al vaixell per finalitzar el recorregut a través del gran laberint de moles de pedra que formen la Badia de Ha Long. Arribada a mig matí al port, on ens espera el vehicle per portar-nos de tornada a Hanoi. Temps lliure fins l’hora del trasllat a l’estació per agafar el tren nocturn a Lao Cai.

DIA 5.- ​​TREKKING a Sapa
Arribada a Lao Cai a primera hora i continuació per carretera fins a l’hotel de Sapa, on deixarem el nostre equipatge i esmorzarem abans d’iniciar el programa del dia. Sortida per carretera des Sapa travessant els paisatges més bonics i inspiradors en direcció a Sa Seng, un poblat de la tribu H’mong-negres, on iniciarem el nostre trekking.
La caminada ens permet gaudir de vistes impressionants fins arribar a Hang Da, un altre poble on dinarem. Continuarem el nostre itinerari a peu fins Hau Thao, pintoresc poble també dels H’mong-negres. Des d’allà baixarem a la carretera on ens espera el nostre vehicle. Tornada a Sapa. Temps lliure i allotjament.

DIA 6.- Sapa – Mercat Bac Ha – Hanoi
Sortida d’hora cap a l’oest fins arribar a Bac Ha, un petit poble de muntanya en el qual els diumenges es celebra el Mercat Tribal més important de Vietnam. És el principal lloc de socialització de la gent de muntanya, que van amb les seves millors gales a intercanviar productes, notícies i xafarderies. Disposarem de temps per perdre’ns entre els llocs i menjar en algun dels senzills locals.

A primera hora de la tarda ens dirigirem al poble de Trung Do, de l’ètnia Tay, on prendrem una barqueta per remuntar el riu Chay, a través d’un paisatge molt suggerent. El recorregut acabarà a l’aldea de Bao Nhai, on ens espera el nostre vehicle. Trasllat a Lao Cai i continuació amb autobús fins a Hanoi, on passarem la nit.

DIA 7.- Vol Hanoi / Ho Chi Minh. Visita Túnels de Cu Chi
Sortim a primera hora a l’aeroport per prendre un vol a la ciutat de Ho Chi Minh, on passarem els propers dies.
A la tarda farem una excursió al districte de Cu Chi, on la guerrilla va excavar un vast complex de túnels que alberguen les més variades instal·lacions sota terra: hospitals, sales de reunions, menjadors, cuines … Després de la visita d’aquestes impressionants instal·lacions tornarem a Ho Chi Minh.

DIA 8.- Ho Chi Minh. Excursió pel Delta del Mekong
Sortida d’hora per carretera cap al Delta del Mekong. Després d’una mica menys de tres hores arribarem a Cai Be, lloc que utilitzarem com a base per a explorar un dels deltes més famosos del món. Prenem una barca motora per recórrer la riba nord de la llera principal del gran riu, parant per conèixer algunes de les petites indústries familiars de la zona: fabricació de paper d’arròs, caramels de sucre de canya, crispetes d’arròs, etc. També ens aproparem a conèixer alguna de les cases més antigues de la zona. A mig matí creuarem el riu fins a la Illa Tan Phong.
Recorrerem un estret canal que es va estrenyent per moments en una barca a rems, mentre ens envolta una vegetació exuberant. Continuarem després cap a la Illa An Binh per dinar en una casa local.
A la tarda farem una passejada enmig d’arbres fruiters fins a un petit berenador on podrem escoltar un exemple de Don Ca Tai teu, (un tipus de música tradicional que ha estat declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO).
Després de provar algunes de les fruites de temporada i prendre un te, farem un recorregut per l’illa amb bicicleta fins a l’embarcador. Tornada a Ho Chi Minh i allotjament.

DIA 9. Vol Ho Chi Minh / Siem Reap
Avui ens acomiadem de l’antiga Saigon. A l’hora prevista, embarcament en el vol cap a Siem Reap, el centre de les nostres visites als trepidants Temples d’Angkor.

DIA 10.- Siem Reap. Temples d’Angkor
Sortida al matí cap al complex arqueològic principal. En primer lloc visitarem la porta sud d’Angkor Thom i el seu pont d’accés, que mostra l’eterna lluita entre el bé i el mal, representada pels colossos i els dimonis.
Una mica més endavant entrem en Bayon. Sens dubte, aquest és un dels monuments més impressionants de tota la zona, amb 54 torres i més de 200 rostres enormes tallats, representant a la bodhisatva Avalokitecvara.

La nostra següent visita serà als temples Phimean Akas i Bapuon, i a les magnifiques Terrasses del Rei Leprós i dels Elefants, que tenen uns magnífics baix relleus. Continuació per carretera cap a Kravan, un dels temples més peculiars de l’àrea, construït en maó al segle X i dedicat al déu hindú Vixnu. Tant la distribució de les seves torres com els seus baix relleus (sobre maó) són únics en l’art khemer.

La nostra última visita serà a Angkor Wat, la joia de l’àrea, el temple més gran i monumental mai construït. Dedicat també a Visnu, és la perfecta replica de la Muntanya Meru, lloc on habiten els déus del panteó hindú.
Per acabar aquest complet dia de visites ens aproparem al Temple Pre Rup, des d’on gaudirem d’una bonica posta de sol. Tornada a l’hotel i allotjament.

DIA 11.- Siem Reap. Temples d’Angkor
Sortida cap al remot Temple Banteay Srei, la ciutadella de les dones, que té magnífics baix relleus en pedra rosa. Aquest temple del segle X, que ha estat inaccessible als visitants durant molt de temps, és un dels més bells i harmoniosos de tot l’art khemer. Després de la visita ens dirigim a Banteay Samre, un petit temple dedicat a Visnu que va ser construït al segle XII seguint l’estil d’Angkor Wat, i que ha estat restaurat recentment.
Sortim de nou cap a l’àrea arqueològica on visitarem Ta Prohm, el temple germà de la jungla, un dels grans monuments de l’àrea que s’ha mantingut tal com el van trobar els exploradors del segle XIX. Enormes arbres abracen les pedres del temple, formant un conjunt surrealista en el qual no se sap on comença i acaba cada un dels dos elements.
Continuem el nostre recorregut visitant Chau Say Tevoda i Tomanom, dos temples bessons i molt petits de gran harmonia que inspiren serenitat. La nostra última parada serà a Takeo, la Torre de Cristall, un monument a la simplicitat i a l’elegància

DIA 12.- Siem Reap. Trasllat a l’aeroport
Temps lliure fins l’hora prevista del trasllat a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base en Habitació Doble 1.570 €
Suplement Habitació Individual 370 €
Suplement Extra Habitació Individual (Temporada Alta) 45 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 20
SERVEIS INCLOSOS Vol domèstic Hanoi / Ho Chi Minh.
Transport per terra en vehicle privat amb aire condicionat.
Jonc per a l’excursió a Ha Long Bay, barca motora en el Delta del Mekong i barca a rems a l’Illa Tan Phong.
Recorregut en bicicleta i degustació de fruites a l’Illa An Binh (Delta del Mekong).
Tren nocturn en cabines compartides de 4 lliteres toves en el trajecte Hanoi – Lao Cai.
Guies locals de parla hispana durant les visites (excepte durant el creuer a Ha Long Bay, que serà de parla anglesa propi del barco). La zona de Sapa s’opera en espanyol per a grups a partir de 5 persones (de 2 a 4 persones en anglès).
Entrades als llocs a visitar a Vietnam.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Vol Ho Chi Minh / Siem Reap. Trasllats segons horari de vols (veure nota dia 9).
Activitats i visites opcionals o no especificades com a incloses.
Entrades als Temples d’Angkor a Cambodja.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari