Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Les caravanes van començar a rodar pels camins de l’Orient Llunyà fa milers d’anys, a través de la coneguda Ruta de la Seda, una ruta d’intercanvi mercantil i cultural de les antigues civilitzacions entre Orient i Occident. Els seus vestigis són encara ben visibles al llarg de les diferents poblacions del país.

Començant per Beijing, ens endinsem ràpidament fins als deserts del Xinjiang, en terres Uigur, iniciant una travessia en tren i per carretera a través de llocs icònics de la Ruta de la Seda fins arribar a Xi’an, l’antiga capital de l’Imperi, i acabant finalment a la bulliciosa metròpolis de Shanghai. Pel camí descobrirem el basar d’Urumqi, les ‘Flaming Mountains’ de Turpan, les gegants dunes de Dunhuang, el començament de la Gran Muralla a la seva zona més occidental a Jiayuguan, i fins i tot un autèntic Tibet fora del Tibet a Xiahe, població dominada per l’impressionant monestir de Labrang.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: 04 AGOST 2019
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 AGO VOL BARCELONA / BEIJING Vol / Hotel
05 AGO ARRIBADA A BEIJING. VISITES E Hotel
06 AGO VOL BEIJING / URUMQI E Hotel
07 AGO URUMQI – TURPAN E Hotel
08 AGO TURPAN E Hotel
09 AGO TREN TURPAN – LIUYUAN – DUNHUANG E Hotel
10 AGO DUNHUANG E Hotel
11 AGO DUNHUANG – JIAYUGUAN E Hotel
12 AGO TREN JIAYUGUAN – LANZHOU E Hotel
13 AGO LANZHOU – XIAHE E Hotel
14 AGO XIAHE – LANZHOU. TREN A XI’AN E Hotel
15 AGO XI’AN E Hotel
16 AGO TREN XI’AN – SHANGHAI E
17 AGO VOL SHANGHAI / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

04 AGO.- Vol Barcelona / Beijing
Sortida en vol regular amb destinació Beijing. Nit a bord.

05 AGO.- Arribada a Beijing
Arribada a l’aeroport de Beijing de matinada, trobada amb el nostre representant local a la Xina i trasllat a l’hotel per esmorzar i descansar fins al migdia. Després d’haver recuperat forces, sortim a la tarda per fer una visita guiada a peu per una de les antigues àrees de hutong, les tradicionals cases amb patis dels antics barris residencials de Pequín. A continuació, visitem també el Temple del Cel, on podem observar la clàssica arquitectura imperial xinesa i entretenir-nos tafanejant i observant la vida dels xinesos en els seus parcs, sempre molt aprofitats a tota hora del dia.

06 AGO.- Vol Beijing / Urumqi
Avui després d’esmorzar visitarem els llocs més emblemàtics de la capital; aprendrem sobre la història imperial de la Xina a la Plaça de Tiananmen i visitarem la Ciutat Prohibida, per posteriorment pujar fins al parc de Jingshan, des d’on es pot obtenir una fabulosa vista panoràmica del Beijing històric. Posterior trasllat a l’aeroport per agafar el vol interior directe a Urumqi (15.50 – 20:00), situat al Xinjiang, la província més occidental de la Xina, llar de l’ètnia Uigur. Després de l’arribada, trasllat per carretera a l’allotjament.

07 AGO.- Urumqi – Turpan
Després de l’esmorzar, fem una passejada pel Basar Internacional de Erdaoqiao, el més gran de tot Àsia Central, i passem el matí descobrint la vida de comerciants i clients en els seus voltants. A la tarda, sortim per carretera cap a Turpan (aproximadament 3 hores en cotxe), seguint el camí de les caravanes en direcció a l’Est. Fem el check-in a l’hotel i disposem de temps lliure per descansar o sortir a descobrir la ciutat. Turpan és una localitat de marcat caràcter Uigur i, a la nit, podràs gaudir de les seves parades de menjar local. També és famosa a la zona la Cervesa de Mel, de gust molt dolç.

08 AGO.- Turpan
Avui després de l’esmorzar visitem les ‘Flaming Mountains’, unes muntanyes amb magnífiques vistes a la serralada del Tianshan ia la vall de Turpan, amb les seves vinyes. Aquestes muntanyes d’intens color vermell són també un lloc particularment calent del planeta, el que incita a relacionar-les amb el foc. També visitem les coves de Bezeklik, que es troben en una bonica vall d’aquestes muntanyes: més de 100 coves van ser excavades en aquest penya-segat entre els segles VI i IX pels monjos budistes que conreaven la vall. Van ser abandonades gairebé al mateix temps que les antigues ciutats de Gaochang i Jiaohe després que els musulmans prenguessin el control de la regió a finals del segle XIV. A la tarda, tornem a la ciutat de Turpan i visitem el Sistema de Reg de karez, el més antic de la província de Xinjiang. Cap al tard, sortida per gaudir del colorit mercat uigur.

09 AGO.- Tren Turpan – Liuyuan – Dunhuang
Prenem l’esmorzar i sortim a visitar l’antiga ciutat de Jiaohe al matí, ciutat que es va convertir en important guarnició militar i una destacada parada de la Ruta de la Seda. Les colossals ruïnes han superat les dificultats de la vida al desert durant 2.300 anys, creant una sensació molt especial en el moment en què et trobis cara a cara amb elles. A la tarda, després de la visita, sortida en tren d’alta velocitat fins a Liuyuan (13:12-16:48), seguint de nou el camí de les caravanes. Després de l’arribada, recepció i trasllat per carretera cap al sud fins a la localitat de Dunhuang. Temps lliure per passejar pel mercat nocturn.

10 AGO.- Dunhuang
Després de l’esmorzar sortim a visitar el llac Crescent Moon (Lluna Creixent) i les espectaculars dunes de sorra de fins 250 metres d’altitud situades pràcticament dins de la ciutat. El llac és una meravella natural enmig d’un desert de dunes de sorra, que ha aconseguit mantenir-se intacte i sense omplir-se de sorra a través dels milers d’anys que han transcorregut des de la seva formació. A la tarda visitem les grutes de Mogao després de dinar; Aquestes grutes són una de les tres grutes més famoses a la Xina per les seves fabulosos frescos i estàtues. Va ser la galeria d’art budista més gran, antiga i rica del món i va ser declarada Patrimoni Cultural de la Humanitat per la UNESCO el 1987. Temps lliure al final del dia per passejar per la ciutat.

11 AGO.- Dunhuang – Jiayuguan
Després d’esmorzar a l’hotel, agafem un autobús a Jiayuguan, novament cap a l’Est seguint el corredor de Gansu, un estret pas entre muntanyes per on circulaven les caravanes en temps de la Ruta de la Seda. La durada del trajecte de Dunhuang a Jiayuguan rondarà les 5 hores de viatge, ja que recorrem gairebé 400 km. A la tarda sortirem a visitar la Fortalesa de Jiayuguan, situada a l’extrem occidental de la Gran Muralla de la Xina, sent aquesta la primera Fortalesa de la Gran Muralla pel costat occidental. També visitem el Museu de la Gran Muralla, on podem aprendre sobre la història, mètodes de construcció i la vida de les persones que habitaven al llarg de la Gran Muralla Xina.

12 AGO.- Tren Jiayuguan – Lanzhou
Avui després d’esmorzar a l’hotel visitem algunes tombes subterrànies de les dinasties Wei i Jin, construïdes fa uns 1700 anys. Aquest lloc és famós per les seves pintures a parets de maó que representen escenes de la vida quotidiana, des del cultiu del te fins a la producció de seda. Més tard, sortida del tren d’alta velocitat a Lanzhou seguint el corredor de Gansu (13:31-17:58). Lanzhou és una enorme metròpolis que ha perdut gran part de l’encant dels temps en què les caravanes creuaven les seves portes, tot i que segueix sent un centre logístic molt important que connecta la Xina Oriental amb l’Occidental.

13 AGO.- Lanzhou – Xiahe
Després d’esmorzar, ens dirigim a Xiahe al matí (uns 260 km, 4 hores en cotxe) Aquesta ruta menys freqüentada està plena de pintorescs pobles hui musulmans, a més de granges i poblats tibetans. Les verdes prades ondulades a gran alçada amb ramats de iacs i ovelles són especialment boniques. A l’arribada a Xiahe pots passejar al teu aire per la ciutat o caminar al voltant de l’àrea del monestir. Durant la posta del sol, a la zona residencial on viuen els monjos, aquests solen sortir als patis i teulades de les seves cases i entonen diverses pregàries, creant un ambient màgic de llum i so.

14 AGO. Xiahe – Lanzhou. Tren a Xi’an
Avui al matí ens aixequem a la prefectura autònoma tibetana de Xiahe, a uns 3.000 metres d’alçada. Després d’esmorzar sortim a visitar el monestir de Labrang, del qual es diu que és més tibetà que el propi Tibet. Tenim el temps adequat per passejar i gaudir de l’ambient, ja que es tracta d’un lloc molt important per als fidels del budisme i, en efecte, ens donarà la sensació de trobar-nos en algun lloc recòndit del Tibet, envoltats de gent d’ètnia Tibetana, realitzant els seus ritus religiosos amb molta devoció. A la tarda, toca abandonar la localitat de Xiahe per dirigir-nos de tornada a Lanzhou per carretera, on agafem el tren d’alta velocitat a Xi’an (17:47-21:01), el punt final i més oriental de la Ruta la Seda i antiga capital de l’Imperi Xinès.

15 AGO. Xi’an
Després d’esmorzar a l’hotel, conduïm als afores de la ciutat de Xi’an (1,5 hores) i ens endinsem en l’antic passat de la Xina visitant els Guerrers de Terracota, aquest immens exèrcit enterrat al costat del seu emperador per protegir després de la seva mort. A la tarda visitem la Pagoda del Gran Oca Salvatge, amb la seva rica història budista: es va construir per tal d’albergar i preservar les escriptures budistes que Xuanzang va portar a Chang’an (on es troba Xi’an actualment) per la Ruta la Seda després del seu viatge a l’Índia (no pujem a la part superior de la Pagoda). Cap al tard realitzem un recorregut pel mercat del barri musulmà de Xi’an gaudint de tots els seus colors, sons i sabors.

16 AGO. Tren Xi’an – Shanghai
Avui sortim després d’esmorzar amb el tren d’alta velocitat a Shanghai (8:49-14:45) Després d’arribar a la moderna metròpolis de Shanghai, ja fora dels camins de les caravanes, realitzem un recorregut a peu pel carrer de Nanjing i pel colonial barri del Bund. Disposem de temps lliure per fer les últimes compres a la zona comercial de la ciutat. A la nit, trasllat a l’aeroport.

17 AGO.- Vol Shanghai / Barcelona
Sortida poc més tard de les 12 de la matinada en vol directe cap a Barcelona, ​​en classe turista. Nit a bord i arribada a Barcelona al matí del mateix dia.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 2.595 €
En base a grup de 7 a 9 persones 2.875 €
En base a grup de 5 a 6 persones 3.205 €
Suplement Habitació Individual 435 €
Taxes Aèries (Aprox.) 395 €
Visat i Tramitació 150 €
  GRUP MÍNIM 5 PERSONES / MÀXIM 16
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals directes Barcelona / Beijing i Shanghai / Barcelona, en classe turista.
Vol domèstic Beijing / Urumqi.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Bitllets de tren d’alta velocitat pels trajectes indicats (en segona classe).
Trasllats per carretera en la resta de desplaçaments i trasllats des de / fins a aeroports i estacions de tren.
Guia de parla hispana a Beijing, Xi’an i Shanghai. Guia de parla anglesa en la resta de llocs de Xinjiang i Gansu.
Entrades als llocs a visitar.
Ampolles d’aigua.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació