Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Les caravanes van començar a rodar pels camins de l’Orient Llunyà fa milers d’anys, a través de la coneguda Ruta de la Seda, una ruta d’intercanvi mercantil i cultural de les antigues civilitzacions entre Orient i Occident. Els seus vestigis són encara ben visibles al llarg de les diferents poblacions del país.

Començant per Beijing, ens endinsem ràpidament fins als deserts del Xinjiang, en terres Uigur, iniciant una travessia en tren i per carretera a través de llocs icònics de la Ruta de la Seda fins arribar a Xi’an, l’antiga capital de l’Imperi, i acabant finalment a la bulliciosa metròpolis de Shanghai. Pel camí descobrirem el basar d’Urumqi, les ‘Flaming Mountains’ de Turpan, les gegants dunes de Dunhuang, el començament de la Gran Muralla a la seva zona més occidental a Jiayuguan, i fins i tot un autèntic Tibet fora del Tibet a Xiahe, població dominada per l’impressionant monestir de Labrang.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DÍAS ITINERARIO ALIM. ALOJ.
03 AGO VOL BARCELONA / BEIJING Vol / Hotel
04 AGO ARRIBADA A BEIJING. DIA LLIURE E Hotel
05 AGO BEIJING. EXCURSIÓ A LA GRAN MURALLA E Hotel
06 AGO VOL BEIJING / URUMQI E Hotel
07 AGO URUMQI – TURPAN E Hotel
08 AGO TURPAN. TREN NOCTURN A LIUYUAN E Tren
09 AGO LIUYUAN – DUNHUANG E
Hotel
10 AGO DUNHUANG – JIAYUGUAN E Hotel
11 AGO JIAYUGUAN E Hotel
12 AGO TREN JIAYUGUAN – LANZHOU E Hotel
13 AGO LANZHOU – XIAHE E Hotel
14 AGO XIAHE – LANZHOU. TREN A XI’AN E Hotel
15 AGO XI’AN. DIA LLIURE E Hotel
16 AGO XI’AN. TREN NOCTURN A SHANGHAI E Tren
17 AGO SHANGHAI. DIA LLIURE E Hotel
18 AGO VOL SHANGHAI / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

03 AGO. Vol Barcelona / Beijing
Sortida des de Barcelona en vol regular amb destinació a Beijing. Nit a bord.

04 AGO. Arribada a Beijing. Dia lliure
Arribada a l’aeroport de Beijing a primera hora del matí. Trobada amb el nostre corresponsal i trasllat fins a l’hotel per esmorzar i descansar unes hores. Disposes del dia lliure per visitar els llocs més destacats de la capital de la Xina: la plaça de Tian’anmen, la Ciutat Prohibida, el Parc de Jingshan, i fins i tot els Hutong, els barris tradicionals que encara es conserven a la ciutat. Nit en hotel.

05 AGO. Beijing. Excursió a la Gran Muralla
Sortida d’hora al matí per fer una excursió a un tram molt especial i sense restaurar de la Gran Muralla en una secció remota de Badaling, evitant per complet les multituds i gaudint de l’autenticitat i bellesa de la muralla en tot el seu esplendor. Trigarem unes 2 hores a arribar i podrem passar unes 2 o 3 hores caminant per les ruïnes de la muralla. Tornada a Beijing (2 hores) i descans. A la nit sortirem a visitar el mercat nocturn de Wangfujing, on podràs gaudir de la barreja d’olors i provar les delícies del ‘street food’, un dels punts forts de país. Nit en hotel.

06 AGO. Vol Beijing / Urumqi
Avui després d’esmorzar sortim cap a l’aeroport de Beijing per agafar el vol interior directe a Urumqi (9:05-13:15), situat al Xinjiang, la província més occidental de la Xina, llar de l’ètnia Uigur. Després de l’arribada, trasllat per carretera a l’allotjament. Sortirem llavors a visitar el Museu de la Regió Autònoma Uigur de Xinjiang, que conté una exposició sobre la cultura de l’ètnia Uigur i una altra exhibició sobre la història de Xinjiang, regió clau per al pas de les caravanes al llarg de la Ruta de la seda. També inclou la presentació de cultures materials locals, exhibint objectes (roba, eines, instruments musicals, etc.) de la vida quotidiana dels tretze grups ètnics de Xinjiang, inclosos els xinesos Han. A continuació, ens dirigim a el Gran Basar de Erdaoqiao, que és el lloc perfecte per experimentar la vida local i el deliciós menjar. Recomanem sopar en algun restaurant Uigur per provar les especialitats de la regió (no inclòs).

07 AGO. Urumqi – Turpan
Esmorzar i sortida del nostre allotjament a Urumqi per traslladar-nos a Turpan per carretera. Després de l’arribada, visita de les ruïnes de Jiaohe, de 2.300 anys d’antiguitat, que representen les restes antigues d’una ciutat oasi de la Ruta de la Seda que es va establir ja en la dinastia Han (206 a. C.-220 d. C .). Es tracta, a més, d’un lloc que és molt poc turístic i que molts viatgers obliden visitar, de manera que pràcticament tindrem el lloc per a nosaltres sols. A la tarda visita del Museu de Turpan per conèixer alguns dels millors tresors / antiguitats de la província, a més d’aprendre sobre la història que hi ha darrere d’aquesta cultura tan única. Turpan és una localitat de marcat caràcter Uigur i, a la nit, podràs gaudir del seu mercat nocturn pel teu propi compte, visitant les seves parades de menjar local. També és famosa a la zona la Cervesa de Mel, de gust molt dolç. Nit en hotel.

08 AGO. Turpan. Tren nocturn a Liuyuan
Després de l’esmorzar visitem les Coves dels mil budes de Bezeklik, que contenen fascinants obres d’art budista que daten dels segles VI a la XIV en un emplaçament enmig d’un paisatge desèrtic. Posteriorment visitem un antic poblet Uygur, que probablement també tindrem per a nosaltres sols. El clima és extremadament calorós a Turpan a l’migdia, així que aprofitarem per visitar el sistema de canals de karez, un canal d’aigua subterrani que es va construir fa milers d’anys per portar aigua de les muntanyes de Tianshan a les granges i persones que vivien en desert, convertint aquest en un oasi. Es tracta realment d’una enorme gesta d’enginyeria tenint en compte l’època en què es va construir. Després de sopar per compte propi prenem un tren nocturn de Turpan a Liuyuan. Nit al tren.

09 AGO. Liuyuan – Dunhuang
Després de l’arribada del tren a Liuyuan a primera hora del matí, trasllat a Dunhuang Mogao Cave amb autobús, arribant al voltant de les 9:00h. A les coves de Mogao, declarades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, podrem veure dos documentals sobre les coves i la Ruta de la Seda per guanyar perspectiva de la rellevància del lloc. Després, un guia professional expert en la zona ens portarà a explorar entre 7 i 9 coves de prop. Et sorprendran els frescos ben conservats i les estàtues en les coves de segle IV. Les coves van ser construïdes per monjos amb fons donats i pintades elaborada per servir com a santuaris i per a la meditació i la il·luminació. Aquestes pintures també són eines d’ensenyament per informar els analfabets sobre les creences i històries budistes. Les coves primàries van ser patrocinades per importants clergues, elits governants locals, dignataris estrangers i emperadors xinesos. Algunes de les coves també van ser finançades per comerciants, oficials militars i residents locals. A la tarda seguim fins al nostre allotjament a Dunhuang i tenim temps lliure per descansar. A mitja tarda, trasllat per veure les Singing Sand Dunes i el Crescent Moon Spring, un conjunt d’enormes dunes de sorra de centenars de metres d’altura per on podrem caminar i relaxar-nos veient la posta de sol. La deu de Crescent Moon és un petit oasi les aigües segueixen brollant des de fa centenars d’anys i ha constituït un lloc de parada de les caravanes durant segles. Nit en hotel.

10 AGO. Dunhuang – Jiayuguan
Després de l’esmorzar, conduïm fins al Parc Geològic Nacional Dunhuang Yadan. Aquest parc és conegut comunament com la «Ciutat del Diable» per la població local. Les seves formes ens recorden a un antic castell medieval, que és el resultat de canvis geològics i escultures naturals esculpides pel vent. És una veritable obra mestra de la natura. A la tarda, de camí de tornada a Dunhuang, visita del pas de Yumen, un estret pas a la Ruta de la Seda que condueix a nord de la Regió Occidental. Des dels temps de la dinastia Han occidental, el pas de Yumen s’omplia del so dels camells i els crits dels comerciants de les caravanes, escenari d’una època de prosperitat. Amb el pas el temps i la destrucció de vent i la pluja, molts trams de la Gran Muralla d’aquesta època han estat arrasats i és en aquest pas on podem contemplar el tram de la Gran Muralla Han més intacta de la Xina. Després de la visita, sortida en tren fins a Jiayuguan. Arribada i nit en hotel.

11 AGO. Jiayuguan
Després de l’esmorzar, la primera parada d’avui és el Fort de Jiayuguan, que constitueix el final de l’extrem occidental de la Gran Muralla a la dinastia Ming. La construcció del Fort de Jiayuguan va començar el 1372 per voltar als mongols. Avui en dia, encara es poden veure les parets i edificis ben conservats. Conegut com «El primer pas sota el cel», el fort forma part del Patrimoni Mundial per la UNESCO des de 1987. Després de la visita, trasllat per pujar per un tram molt especial de la Gran Muralla, que va ser reconstruïda en la dècada de 1980 segons la petjada original. Resulta molt interessant aquesta construcció de tova en contrast amb la construcció de pedra que hem vist a l’inici del viatge prop de Beijing. A la tarda ens dirigim a la primera torre de guàrdia de la Gran Muralla, que es troba al costat de riu Talai, amb impressionants vistes a la vall. Més tard, continuem visitant les Tombes Antigues Wei i Jin, on veurem que una d’elles té un colorit gravat en maó que representa la vida quotidiana de fa 1.500 anys. Trasllat de tornada a Jiayuguan i nit a l’hotel.

12 AGO. Tren Jiayuguan – Lanzhou
Avui després d’esmorzar trasllat cap a l’estació de tren per agafar el tren a Lanzhou seguint el corredor de Gansu. Arribem a Lanzhou al migdia, trasllat a l’hotel per descansar. Lanzhou és una enorme metròpolis que ha perdut gran part de l’encant dels temps en què les caravanes creuaven les seves portes, tot i que segueix sent un centre logístic molt important que connecta la Xina Oriental amb l’Occidental. Avui disposem de la tarda lliure per descobrir la ciutat al nostre aire o descansar després d’un dia de tren. Com de costum, les ciutats Xineses destaquen pels seus mercats de carrer a la nit, així que és bona idea sortir a fer una passejada després de la posta de sol. Nit en hotel.

13 AGO. Lanzhou – Xiahe
Després de l’esmorzar, ens dirigim a Xiahe al matí (uns 260 km, 4 hores en cotxe) Aquesta ruta poc freqüentada està plena de curiosos poblets hui musulmans, així com granges i poblets tibetans. Després d’arribar sortim a explorar el Monestir Labrang, lloc sagrat on els seguidors del budisme aprenen l’essència de budisme. Més de quatre mil monjos viuen aquí. Construït en 1709 per Ngawang Tsondru, el Monestir Labrang alberga una rica col·lecció d’escriptures budistes, al voltant de 65,000 d’elles en 18,200 volums en diverses categories, que inclouen filosofia, obres recopilades, medicina, Sabda, història, biografia i artesania. Caminem pels passadissos i patis, coneixent la història del budisme tibetà, admirant la increïble arquitectura que combina l’estil Han i el tibetà, aprenent sobre les creences, les persones i l’ànima del temple. I és que la Ruta de la Seda no només va portar productes d’un costat a un altre de la planeta, sinó també coneixements, ciència i, per descomptat, religió. Durant la caiguda del sol, a la zona residencial on viuen els monjos, aquests solen sortir als patis i teulades de les seves cases i entonen diverses pregàries, creant un ambient màgic de llum i so. Nit en hotel.

14 AGO. Xiahe – Lanzhou. Tren a Xi’an
Després de l’esmorzar, sortida de Xiahe per visitar la ciutat antiga de Bajiao (que significa ‘8 cantons’). Es tracta d’un antic castell que va quedar de la dinastia Han occidental i està molt ben preservat tot i que té uns 1.900 anys d’antiguitat. Les seves muralles en forma de creu està molt ben preservades i pràcticament intactes, i dins de les muralles trobem un autèntic poble tibetà, on pots experimentar la vida en una comunitat activa de tibetans nòmades. Al costat de la ciutat antiga de Bajiao es troba el monestir de Tsewey, força diferent al què vam veure ahir, ja que serveix a una religió local abans que el budisme entrés en l’àrea del Tibet. Resulta interessant observar les notables diferència entre tots dos temples. Posteriorment, trasllat amb autobús des de Xiahe a Lanzhou (4 hores) i posterior connexió amb el tren bala que es dirigeix ​​a Xi’an, arribant a última hora del dia. Trasllat a l’hotel i nit en hotel a Xi’an.

15 AGO. Xi’an. Dia lliure
Després d’esmorzar a l’hotel, disposem de tot el dia lliure per gaudir de la històrica ciutat de Xi’an, origen de la ruta de la seda durant segles, potser la més important de les antigues capitals de la Xina. Aquí podem visitar la Pagoda del Gran Oca Salvatge, amb la seva rica història budista: es va construir per tal d’albergar i preservar les escriptures budistes que Xuanzang va portar a Chang’an (on es troba el Xi’an actualment) per la Ruta de la seda després del seu viatge a l’Índia. També podem recórrer els seus muralles, visitar els seus temples i, a el capvespre, realitzar un recorregut pel mercat de barri musulmà de Xi’an gaudint de tots els seus colors, sons i sabors. Nit en hotel.

16 AGO. Xi’an. Tren nocturn a Shanghai
Sortim després d’esmorzar conduint a fora de la ciutat (1,5 hores) per aprofundir en l’antic passat de la Xina descobrint els Guerrers de Terracota. Aquesta visita ens ocuparà tot el matí. A la tarda, tindràs l’oportunitat de recórrer la Muralla de Xi’an amb bicicleta obtenint així les millors vistes de centre. Trasllat posterior a l’estació de tren i sortida en direcció a Shanghai amb tren nocturn. Nit al tren.

17 AGO. Shanghai
Arribada del tren a Shanghai i dia lliure per recórrer aquesta moderna metròpolis al teu aire. A Shanghai pots visitar els Jardins Yu Yuan per aprendre més sobre l’art dels jardins xinesos, passejar pel basar local per veure l’artesania i fer compres si t’interessa, o dirigir-te cap al barri de negocis de Shanghai. Al capvespre, pots sortir a fer una passejada per The Bund per conèixer el ràpid desenvolupament urbà de la Xina, escenificat a Shanghai com en cap altre lloc de país. Nit a Shanghai.

18 AGO. Vol Shanghai / Barcelona
Sortida de matinada en vol directe cap a Barcelona, ​​en classe turista. Nit a bord i arribada a Barcelona al matí del mateix dia. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 2.660 €
En base a grup de 10 a 11 personeas 2.795 €
En base a grup de 8 a 9 persones 2.995 €
En base a grup de 6 a 7 persones 3.335 €
Suplement Habitació Individual 565 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 395 €
Visat i Tramitació 150 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 16
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals directes des de Barcelona.
Vol domèstic Beijing / Urumqi.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Bitllets de segona classe pels trajectes en tren convencional i tren d’alta velocitat i en compartiments de ‘llit tou’, amb 4 persones per cabina, en els trajectes en tren nocturn.
Trasllats per carretera durant la resta de desplaçaments i des de / fins a aeroports i estacions de tren.
Guia de parla hispana a Beijing, Xi’an i Shanghai. Guia de parla anglesa en la resta de llocs de Xinjiang i Gansu.
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari