Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Corea del Nord té fama de ser el país més hermètic del món. Enemistat amb bona part del món occidental, el seu govern lluita per presentar una imatge de riquesa, pau i benestar als seus ciutadans enfront d’un món ple de guerres i vandalisme més enllà de les seves fronteres.

Aquest viatge se centra a descobrir aquest món paral·lel que representa Corea del Nord a través d’un itinerari que ens permetrà posar-nos en contacte amb la seva història, la seva gent, el seu llegat arquitectònic, la seva naturalesa i, molt especialment, amb la seva particular forma de viure i d’entendre el món exterior. Com a contrast, passarem també uns dies a Beijing i un a Shanghai per conèixer aquestes dues increïbles metròpolis i la seva història antiga i modernitat actual.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 AGO VOL BARCELONA / BEIJING Vol
05 AGO ARRIBADA A BEIJING. DIA LLIURE Hotel
06 AGO BEIJING E / D Hotel
07 AGO BEIJING. EXCURSIÓ A LA GRAN MURALLA E / D Hotel
08 AGO VOL BEIJING / PYONGYANG E / S Hotel
09 AGO PYONGYANG – NAMPO E / D / S Hotel
10 AGO NAMPO – SARIWON – KAESONG E / D / S Hotel
11 AGO KAESONG – DMZ (DEMILITARIZED ZONE) – PYONGYANG E / D / S Hotel
12 AGO PYONGYANG – WONSAN – MT. KUMGANG E / D / S Hotel
13 AGO MT. KUMGANG – WONSAN E / D / S Hotel
14 AGO WONSAN – PYONGYANG E / D / S Hotel
15 AGO VOL PYONGYANG / SHANGHAI E / D / S Hotel
16 AGO SHANGHAI. DIA LLIURE E Hotel
17 AGO VOL SHANGHAI / BARCELONA Vol
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

04 AGO.- Vol Barcelona / Beijing
Sortida en vol regular directe amb destinació a Beijing. Nit a bord.

05 AGO.- Arribada a Beijing. Descans i dia lliure
Arribada a la capital xinesa a les 04’15h del matí, recepció i trasllat a l’hotel. Hotel inclòs des de la nit del 4 d’agost per poder descansar. Dia lliure per explorar la ciutat o relaxar-se.

06 AGO.- Beijing
Després d’esmorzar, sortida per visitar la plaça de Tiananmen i la Ciutat Prohibida, dos dels més importants llegats arquitectònics de la nova Xina i la Xina Imperial respectivament. Dinar. A la tarda seguim amb una visita al Palau d’estiu, que és en realitat un immens parc de gairebé 300 hectàrees a la vora del llac Kunming, a 12 km del centre de Beijing.

07 AGO.- Excursió a la Gran Muralla
Després d’esmorzar, sortim per carretera per fer una excursió a la Gran Muralla, concretament a la secció de Mutianyu, una de les més importants i boniques de l’obra arquitectònica més gran del planeta. La Gran Muralla, que en realitat està constituïda per diverses línies de defensa pertanyents a diferents èpoques, ha servit durant segles per protegir l’Imperi Xinès de les invasions del Nord i els atacs a les caravanes que circulaven per la Ruta de la Seda. Després de la visita i d’esmorzar, visitarem per la tarda el temple del Lama.

08 AGO.- Vol Beijing / Pyongyang
Després d’esmorzar disposem de les primeres hores del matí lliures fins a l’hora de sortida cap a l’aeroport, poc abans del migdia, per prendre el vol de Beijing a Pyongyang (14:00 – 17:00 hores), la capital de l’hermètic país de Corea del Nord. Aquí ens rep l’equip del nostre corresponsal, format per guies i supervisors que s’encarregaran de guiar-nos i assegurar-se que complim totes les normes durant la nostra estada al país. Després del trasllat a l’hotel visitem l’Arc de Triomf i ens desplacem al restaurant Chongryu Hotpot per gaudir d’un sopar tradicional.

09 AGO.- Pyongyang – Nampo
Després d’esmorzar, sortim de nou a explorar la ciutat. Visitarem la llibreria ‘Grand People Study House’, una llibreria especialitzada en idiomes estrangers, la Porta de Taedong, el pavelló de Ryongwang i la Campana de Bronze de Pyongyang. Realitzem una pausa per dinar a bord del vaixell de Daedonggangon, al riu de Taedong, per després seguir amb la visites passant per la gran Plaça de Kim Il Sung, Mangyondae (el lloc de naixement de Kim Il Sung) i acabant al metro de Pyonyang, una autèntica obra d’art. Sortim llavors per carretera cap al sud fins a arribar a Nampo, on soparem. Allotjament en hotel.

10 AGO.- Nampo – Sariwon – Kaesong
A Nampo visitem la coneguda com a ‘West Sigui Barrage’, una gegantina presa que separa l’aigua del mar de l’aigua dolça de l’interior, i que realitza una important funció per evitar inundacions i regular els nivells d’aigua per garantir les collites. Deixem enrere Nampo i ens dirigim llavors cap a Sariwon, on realitzem una visita a una granja local. Dinem en un hotel i visitem ‘Sariwon Folk Park’. Continuació per carretera fins a Kaesong, on podem explorar la tomba del Rei Kongmin. Sopar tradicional i nit en hotel.

11 AGO.- Kaesong – DMZ – Pyongyang
Kaesong està situada pràcticament al costat de la frontera entre les dues Corees. Després d’esmorzar, sortida a explorar aquesta zona tan peculiar. Entre les dues Corees hi ha una franja desmilitaritzada de diversos quilòmetres d’amplada (DMZ) per evitar incidències armades, i hi ha tan sols un punt on els soldats d’un i altre exèrcit es troben cara a cara sense separació entre ells. Aquest lloc és el poble de Panmunjom, on es va signar la pau entre els dos països. Llevat que per motius de seguretat no resulti possible, generalment se’ns permet visitar els edificis blaus que se situen just a sobre de la frontera, i la meitat de l’edificació en un país i l’altra meitat en l’altre, i on se’ns permet circular d’una Corea a l’altra amb llibertat, sempre que sortim per la mateixa porta per on hem entrat. Després de la visita, dinem a l’hotel i iniciem el camí de tornada a Pyongyang, on hi ha l’opció d’assistir a un espectacle de circ (activitat opcional: 20 € / pers.). Sopar i nit en hotel.

12 AGO.- Pyongyang – Wonsan – Mt. Kumgang
Després d’esmorzar, sortida per carretera aquesta vegada cap a l’est del país, realitzant un dinar tipus picnic al costat de la cascada d’Ullim i arribant fins a la costa de Wonsan.
En aquesta ciutat visitem l’antiga estació de tren, el campament d’estiu per a nens de Songdowon i ens relaxem a les platges de Songdowon i Lagoon Sijung. Més tard sortim per carretera cap al Parc Nacional de Mt. Kumgang. Trasllat a l’hotel, sopar, i possibilitat de realitzar una sessió de spa a l’aire lliure amb massatge (15 € / persona). Nit a l’hotel.

13 AGO.- Mt. Kumgang – Wonsan
Després de l’esmorzar realitzarem una excursió pel Parc Nacional del Mt. Kumgang fins a la cascada de Kuryong. Prenem després el dinar al restaurant local Moknan, per finalment visitar la Llacuna de Samil, molt propera al mar. Després de la visita, trasllat per carretera de tornada a la ciutat de Wonsan i arribada al resort en un complex en plena natura, prop d’una pistes d’esquí, a pocs quilòmetres de Wonsan. Nit al resort.

14 AGO.- Wonsan – Pyongyang
Després d’esmorzar hi ha la possibilitat de prendre un telefèric fins al cim de la muntanya de Daehwa (15 € / pers.), des d’on poden obtenir-se vistes impressionants de l’entorn. En tot cas, aquest matí serà per relaxar-se al resort, assimilant tots els esdeveniments dels últims dies, en un bell paratge natural. Prenem el dinar en el mateix resort i ens dirigim per carretera a Pyongyang, visitant pel camí el mausoleu del Rei Tongmyong, fundador de l’antic regne de Goguryeo, que ocupava gran part de les dues Corees de l’actualitat, fa més de 2.000 anys. Arribada a Pyongyang i sopar tradicional al restaurant ‘Paradise’. Trasllat i nit a l’hotel.

15 AGO.- Vol Pyongyang / Shanghai
Avui visitarem el centre comercial de Kwangbok i sortirem a passejar pel carrer de Ryomyong, una moderna zona de la ciutat inaugurada el 2017 pel govern del país i que pretén ser la imatge que el país gaudeix de bona salut econòmica i de bones condicions de vida per als seus ciutadans. Dinar a l’hotel i continuació de les visites, passant per una botiga de souvenirs, el Parc de Moran, el Parc de la font de Mansudae i per la Torre de Juche, monument a la fundació del Partit. Sopar en un restaurant local i trasllat a l’aeroport per agafar el vol d’última hora cap a Shanghai (22:10-23:30). Arribada a Shanghai, recepció i trasllat a l’hotel.

16 AGO.- Shanghai. Dia lliure
Esmorzar i dia lliure a Shanghai. Disposarem de l’habitació de l’hotel fins a les 18:00 de la tarda. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol que surt ja el dia següent a les 00’45h.

17 AGO.- Vol Shanghai / Barcelona
Sortida de matinada en el vol a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 15 persones 3.055 €
En base a grup de 6 a 9 persones 3.275 €
En base a grup de 4 a 5 persones 3.620 €
Suplement Habitació Individual 775 €
Visat Xina i Tramitació 150 €
Taxes Aèries (Aprox.) 395 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals directes Barcelona / Beijing i Shangai / Barcelona, en classe turista.
Bitllets d’avió Beijing / Pyongyang i Pyongyang / Shanghai.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport en vehicle privat i guia de parla hispana a Beijing i Shanghai.
Transport per carretera en vehicle privat durant les visites indicades a Xina i Corea del Nord.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana a Corea del Nord.
Entrades especificades a Corea del Nord i Xina.
Visat Corea del Nord.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Xina i tramitació (150 €).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació