Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Les successives dinasties que al llarg dels segles han governat a la Xina han deixat un dels llegats més rics i variats del planeta. Des de la construcció de la gran muralla per a defensar-se de les incursions dels pobles del Nord, fins a la recreació d’un exèrcit de terracota que va ser enterrat al costat del emperador perquè seguissin estant al seu comandament.

Aquest viatge se centra en descobrir el més destacat d’aquesta herència de l’Imperi Xinès al llarg dels segles, descobrint els secrets de Beijing, seguint pels temples de Datong, l’antiga ciutat de Pingyao, l’origen de la Ruta de la seda a Xi’an, les antigues capitals de Luoyang i Kaifeng, i acabant en la moderna i cosmopolita Shanghai, símbol de l’accelerada evolució del país en els últims anys.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
03 AGO VOL BARCELONA / BEIJING Vol / Hotel
04 AGO ARRIBADA A BEIJING. DIA LLIURE E Hotel
05 AGO BEIJING. EXCURSIÓ A LA GRAN MURALLA E Hotel
06 AGO BEIJING. TREN NOCTURN A DATONG E Tren / Hotel
07 AGO ARRIBADA A DATONG E Hotel
08 AGO DATONG E Hotel
09 AGO TREN DATONG – PINGYAO E Hotel
10 AGO PINGYAO E Hotel
11 AGO TREN PINGYAO – XI’AN E Hotel
12 AGO XI’AN E Hotel
13 AGO TREN XI’AN – LUOYANG E Hotel
14 AGO TREN LUOYANG – KAIFENG E Hotel
15 AGO TREN KAIFENG – SHANGHAI E Hotel
16 AGO SHANGHAI E Hotel
17 AGO SHANGHAI. DIA LLIURE Hotel
18 AGO VOL SHANGHAI / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

03 AGO.- Vol Barcelona / Beijing
Sortida en vol regular amb destinació Beijing. Nit a bord.

04 AGO.- Arribada a Beijing. Dia lliure
Arribada a la capital xinesa a primera hora del matí, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel per descansar i esmorzar. Dia lliure per explorar la ciutat o relaxar-se.

05 AGO.- Beijing. Excursió a la Gran Muralla
Sortida d’hora al matí per fer una excursió a un tram molt especial i sense restaurar de la Gran Muralla en una secció remota de Badaling, evitant per complet les multituds i gaudint de l’autenticitat i bellesa de la muralla en tot el seu esplendor. Trigarem unes 2 hores a arribar i podrem passar unes 2 o 3 hores caminant per les ruïnes de la muralla. Tornada a Beijing (2 hores) i descans. A la tarda, el nostre guia ens acompanyarà a visitar un dels antics Hutong de Beijing, barris de carrerons estrets, amb cases tradicionals amb preciosa arquitectura i patis interiors.

06 AGO.- Beijing. Tren nocturn Beijing – Datong
Al matí després d’esmorzar comencem amb una lliçó de Kung Fu al parc, un costum social i cultural que veuràs repetida en molts parcs al llarg i ample del país. Seguirem amb la visita fins al Temple de el Cel per veure l’arquitectura imperial xinesa clàssica. A la tarda, aprenem sobre la història imperial de la Xina a la Plaça Tiananmen i a la Ciutat Prohibida, per finalment gaudir de la vista panoràmica del Beijing històric des del Parc de Jingshan. A última hora del dia, trasllat a l’estació de tren per agafar el nocturn que es dirigeix ​​de Beijing a Datong. Nit en tren.

07 AGO.- Arribada a Datong
Trobada amb el guia local a l’estació de tren i trasllat a l’hotel per descansar i endreçar-nos. Després de l’esmorzar, trasllat a les grutes de Yungang, a uns 48 km del centre de Datong. El lloc alberga més de 250 grutes que daten del segle XV i estan plenes de milers d’estàtues de Buda tallades a mà. Explorem diferents talles de pedra d’estàtues de Buda construïdes en tres fases diferents i després passarem per la Nine Dragon Screen, un mur amb representacions en relleu de 9 dracs. Tornada a l’hotel i temps lliure per dinar. Després de descansar, ens trobarem novament a la sala principal amb el guia per continuar cap al Temple de Huanyan, un temple budista situat al centre de Datong. Va ser construït durant la dinastia Liao (907-1125) i ha estat incendiat i reconstruït diverses vegades. El Saló Mahavira i la Biblioteca de Textos Budistes encara conserven l’estil arquitectònic de les dinasties Liao i Jin (907-1234). És un complex artístic de l’antiga arquitectura xinesa, escultura, fresc i inscripció, així com una síntesi cultural de la religió i la política.

08 AGO.- Datong
Després de l’esmorzar a l’hotel, trobada amb el guia i trasllat al Monestir Penjant (Hanging Monastery), l’anomenat «temple en l’aire», construït en algun moment al llarg del cinquè segle. És literalment una construcció «voladora» a la vora d’un penya-segat. El temple s’ha convertit en un lloc on s’uneixen tres religions, que són el budisme, el taoisme i el confucianisme. Si es desitja, i segons el clima, es pot continuar pujant fins al cim de la muntanya Heng. A la tarda caminem per sobre de les antigues muralles de la ciutat de Datong, una gran oportunitat per gaudir de tots els llocs d’interès amb perspectiva.

09 AGO.- Tren Datong – Pingyao
Després d’esmorzar, check-out i trasllat a l’estació de tren per al proper trajecte a Pingyao, arribant a primera hora de la tarda a destinació. Trasllat a l’allotjament i temps lliure per explorar la antiga ciutat de Pingyao al teu aire.

10 AGO.- Pingyao
Trobada amb el guia a la sala principal de l’hotel després d’esmorzar i sortida per realitzar un recorregut de dia complet per l’antiga ciutat de Pingyao. Passarem a través de tots els llocs més rellevants, descobrint l’arquitectura dels seus edificis i muralles, així com la seva història. A la tarda tens l’opció de seguir amb les visites amb el guia o bé explorar pel teu propi compte els racons de la localitat. A la nit gaudirem d’una de les actuacions teatrals interactives més famoses de la Xina, Youjian Pingyao. El guia ens explicarà la història abans de començar i s’unirà a nosaltres durant l’espectacle perquè puguem comprendre i apreciar completament la commovedora història.

11 AGO.- Tren Pingyao – Xi’an
Després d’esmorzar ens reunim amb el guia al vestíbul de l’hotel per visitar el Gran Pati de Qiao. Aquest complex residencial privat de 9.000 m² va ser construït en l’última meitat de segle XVIII. Compta amb 313 habitacions i 25 patis de diferents mides: un gegant, cinc molt grans i 19 més petits. El seu resident més conegut va ser Qiao Zhiyong (1818 a 1907), un famós financer xinès de segle XIX. L’arquitectura de la dinastia Qing, les talles de fusta, les talles de maó i pedra, i moltes altres característiques són tan espectaculars que el complex de vegades s’usa en sets de pel·lícula, com ara «La llanterna vermella». La propietat ara s’utilitza com a museu de cultura popular del comtat de Qixian. A la tarda trasllat a l’estació de tren de Pingyao per agafar el tren bala a Xi’an, arribant a mitja tarda a la destinació. Trasllat a l’hotel i temps lliure.

12 AGO.- Xi’an
Al matí, després de l’esmorzar sortirem a visitar el Museu d’Història de Shanxi, molt interessant per comprendre l’època en què Xi’an era el més important dels extrems de la Ruta de la Seda. Després seguim la ruta per visitar la Gran Pagoda de l’Oca Salvatge, amb la seva rica història budista. A la tarda recorrem el mercat de barri musulmà de Xi’an amb totes les seves imatges i sons. Com a recomanacions per a la nit (no incloses) pots provar els sabors únics del menjar musulmà de mercat nocturn Hui i posteriorment realitzar una passejada nocturna per veure el tambor i el campanar il·luminats a la nit.

13 AGO.- Tren Xi’an – Luoyang
Esmorzar i sortida en vehicle fora de la ciutat (1,5 hrs) per aprofundir en l’antic passat de la Xina descobrint els Guerrers de Terracota.
Després de la visita, que durarà tot el matí, trasllat a l’estació de tren i continuació en tren bala en direcció a Luoyang (1h), arribant a primeríssima hora de la tarda. A Luoyang visitem les ruïnes de de les dinasties Sui i Tang. Restaurat en base a les restes trobades, aquest lloc imita l’estil arquitectònic més luxós de l’època daurada de l’antiga Xina. Gaudirem d’una actuació en aquest lloc. Al capvespre, visita de la porta de Lijing, la secció de casc antic de Luoyang, on un laberint de carrers estrets estan preparats per ser explorats, així com les antigues cases amb patis interiors, que sobreviuen enmig de construccions més modernes. L’escena nocturna aquí és particularment bella.

14 AGO.- Tren Luoyang – Kaifeng
Prenem l’esmorzar a l’hotel i sortim a visitar el Museu de Luoyang, que alberga una quantitat gairebé il·limitada d’exhibicions en dos pisos enormes i és un dels pocs llocs on poder viure el pols de l’antiga Luoyang, tan desconeguda a occident, però no obstant això capital de res menys que 13 dinasties. Després de la visita, ens desplacem en tren fins a la no menys important Kaifeng, que ha estat fins a 7 vegades capital de la Xina al llarg de la seva història. Descansem i sortim a visitar el parc Millennium City, que va donar vida a una famosa pintura històrica amb vestits de l’era Song, presentacions culturals, art popular i demostracions musicals. Per sopar (no inclòs) Kaifeng ofereix un colorit i divers mercat nocturn on podràs gaudir de totes les especialitats culinàries locals en un mateix lloc.

15 AGO.- Tren Kaifeng – Shanghai
Esmorzem a l’hotel i visita del parc Kaifeng Longting, lloc on es troba l’antic palau imperial. Creuem un pont i pujem al Pavelló del Drac per gaudir de les vistes de la ciutat. Seguim amb la visita al temple del primer ministre, fundat per primera vegada l’any 555. Aquest temple freqüentment reconstruït va ser destruït juntament amb la ciutat a principis de la dècada de 1640; va arribar a cobrir 34 hectàrees i albergava a més de 10,000 monjos. Després passarem pel proper Shanshangan Guild Hall. La petita sala de gremis d’estil elaborat va ser construïda com a lloc d’allotjament i reunió durant la dinastia Qing per una associació de comerciants de les províncies de Shanxi, Shaanxi i Gansu. A mitja tarda, trasllat a l’estació de tren i sortida cap a Shanghai, on arribarem a la nit. Trasllat a l’hotel.

16 AGO.- Shanghai
Després d’esmorzar visitarem els Jardins Yu Yuan per aprendre més sobre l’art dels jardins xinesos. Yu en xinès significa agradable i satisfactori. En aquests jardins es troba una extraordinària roca de Jade, considerada la millor de les tres estranyes pedres trobades al sud del riu Yangtze. Passejada després pel basar local per veure l’artesania i fer compres si t’interessa.

Canviant d’aires, ens dirigim cap al districte financer de Shanghai, Lujiazui, concretament fins al capdamunt de la Torre de TV Pearl per veure tota la ciutat amb perspectiva. Al capvespre, sortida cap a The Bund per conèixer el ràpid desenvolupament urbà de la Xina, escenificat en aquesta ciutat com en cap altre lloc. Gaudirem finalment d’un creuer nocturn pel riu Huangpu per obtenir les vistes més impressionants del “Skyline” de Shanghai..

17 AGO.- Shanghai. Dia lliure
Esmorzar. Dia lliure per acabar d’explorar al teu aire la gran metròpoli de Shanghai i els seus barris i jardins. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol que surt just passada la mitjanit.

18 AGO.- Vol Shanghai / Barcelona
Sortida de matinada en el vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona al matí i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 2.105 €
En base a grup de 10 a 11 persones 2.210 €
En base a grup de 8 a 9 persones 2.360 €
En base a grup de 6 a 7 persones 2.620 €
Suplement Habitació Individual 415 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 395 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals directes Barcelona / Beijing i Shanghai / Barcelona, en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Bitllets de tren Beijing – Datong i Datong – Pingyao (en lliteres ‘soft sleeper’).
Bitllets de tren d’alta velocitat en els trajectes Pingyao – Xi’an – Luoyang – Kaifeng – Shanghai (en classe turista).
Transport per carretera en vehicle privat en les visites segons programa.
Guies locals de parla hispana en totes les ciutats visitades.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Xina (126 €).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

19 agost, 2016

Tenía muchas ganas de viajar a China y vuelvo muy contenta, como primer viaje al país creo que es perfecto. Lo mejor sin duda es Pekín, que es espectacular, y todo el itinerario entre Datong y Xi’an, visitando templos, mausoleos y museos de gran valor histórico, como el de los guerreros de terracota.

5 octubre, 2016

El viaje ha ido muy bien, éramos un grupo pequeño así que hemos estado cómodos. La ruta es muy interesante, con unos contrastes muy grandes entre las gigantes metrópolis chinas y otras zonas mucho más tradicionales. Me hubiera gustado ver la Gran Muralla más a fondo (quizás otra parte donde hubiera menos gente), pero el resto ha sido perfecto.

Deixar un comentari