Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Les successives dinasties que al llarg dels segles han governat a la Xina han deixat un dels llegats més rics i variats del planeta. Des de la construcció de la gran muralla per a defensar-se de les incursions dels pobles del Nord, fins a la recreació d’un exèrcit de terracota que va ser enterrat al costat del emperador perquè seguissin estant al seu comandament.

Aquest viatge se centra a descobrir el més destacat d’aquesta herència de l’Imperi Xinès al llarg dels segles, començant per descobrir els secrets de Beijing, seguint pels temples de Datong, l’antiga ciutat de Pingyao, l’origen de la Ruta de la seda a Xi’an, i acabant en la moderna i cosmopolita Shanghai, com a símbol de l’accelerada evolució del país en els últims anys.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 AGO VOL BARCELONA / BEIJING Vol
05 AGO ARRIBADA A BEIJING. DIA LLIURE Hotel
06 AGO BEIJING E / D Hotel
07 AGO BEIJING. EXCURSIÓ A LA GRAN MURALLA E / D Hotel
08 AGO TREN BEIJING – DATONG E Hotel
09 AGO DATONG E / D Hotel
10 AGO TREN DATONG – PINGYAO E Hotel
11 AGO PINGYAO E / D Hotel
12 AGO TREN PINGYAO – XI’AN E / D Hotel
13 AGO XI’AN E / D Hotel
14 AGO TREN XI’AN – SHANGHAI E / D Hotel
15 AGO SHANGHAI E / D Hotel
16 AGO SHANGHAI. DIA LLIURE D Hotel
17 AGO VOL SHANGHAI / BARCELONA Vol
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D

04 AGO.- VOL BARCELONA / BEIJING
Sortida en vol regular amb destinació Beijing. Nit a bord.

05 AGO.- BEIJING. DIA LLIURE
Arribada a la capital xinesa a les 04’15h del matí, rebuda i trasllat a l’hotel. Hotel inclòs des de la nit del 4 d’agost per poder descansar. Dia lliure per explorar la ciutat o relaxar-se. Nit a l’hotel.

06 AGO.- BEIJING
Després d’esmorzar, sortida per visitar la plaça de Tiananmen i la Ciutat prohibida imperial. Després de dinar, seguim amb una visita al Palau d’estiu. Retorn i nit a l’hotel.

07 AGO.- EXCURSIÓ A LA GRAN MURALLA
Excursió a la Gran Muralla, concretament a la secció de Mutianyu. Després de la visita i l’esmorzar, tornada i visita del temple del Lama. Nit a l’hotel.

08 AGO.- TREN BEIJING – DATONG
Matí lliure. Trasllat a l’estació per agafar el tren amb destinació a Datong (sortida a les 15.00h i arribada a les 22.00h). A l’arribada, trasllat a l’hotel a Datong.

09 AGO.- DATONG
Avui visitarem les Coves de Yungang, un exemple preciós que ens ha deixat l’art asiàtic pel que fa a la recreació de santuaris budistes a les muntanyes. També visitarem el Temple de Hanging, la Paret dels Quatre Dracs i el Temple de Huayan. Tornada a l’hotel i allotjament.

10 AGO.- TREN DATONG – PINGYAO
Al matí trasllat a l’estació de trens de Datong per agafar el tren a Pingyao (sortida a les 09:32 i arribada a les 15:24). A l’arribada, trasllat a l’hotel a Pingyao. Resta del dia lliure.

11 AGO.- PINGYAO
Dia dedicat a visitar l’antiga ciutat de Pingyao. L’entrada inclou l’accés als principals llocs de la ciutat, entre els quals destaquen: el temple de la Cultura, l’antiga Oficina del Governador, l’antic banc Rishengchang, les Muralles antigues, etc.

12 AGO.- TREN PINGYAO – XI’AN
Al matí, visitarem el Temple Daoista de Shuanglin i la Casa Mansió de la Família Wang. Més tard, trasllat a l’estació de trens per agafar el tren ràpid a Xi’an (2 hrs i 40 min) Arribada i trasllat a l’hotel. Nit a Xi’an.

13 AGO.- XI’AN
Després de l’esmorzar, visitarem el Museu de l’Exèrcit dels Guerrers i corsers de Terracota, el major i més important lloc arqueològic de la Xina, ja que conté el Mausoleu del Primer Emperador de Xina, Qin Shi Huang, i tota la seva cort reproduïda amb total fidelitat per protegir-lo en l’altra Vida. A la tarda veurem la Petita Pagoda de l’Oca Salvatge. Després passeig pel barri musulmà de l’ètnia Hui. Trasllat a l’hotel i allotjament.

14 AGO.- TREN XI’AN – SHANGHAI
La primera visita del dia després d’esmorzar serà a les Muralles de la ciutat en bici, que daten de la dinastia Ming i estan en molt bon estat de conservació. Visitarem també la Gran Mesquita, curiosa barreja d’arquitectura àrab i xinesa fruit dels intercanvis que hi ha hagut en l’antiguitat. Trasllat a l’estació de trens i sortida amb tren a Shanghai. Arribada i trasllat a l’hotel. Allotjament.

15 AGO. SHANGHAI
Dia de visites a Shanghai després de l’esmorzar. Visita dels Jardins Yuyuan, el barri antic de la ciutat i antic jardí d’un funcionari de la dinastia Ming, el Temple del Buda de Jade i passeig per Xintiandi, zona ‘fashion’ i moderna situada entre shikumen (habitatges típics del Shanghai de principi de segle XX) on hi ha llocs de menjar i petites botigues curioses. A la tarda anirem al Pudong (zona financera) i pujarem al World Trade Center SWFC per veure Shanghai des de les altures. A continuació passeig per la Plaça del Poble, l’Avinguda de Nanjing (artèria principal de la ciutat) i passeig per la zona del Bund des d’on es veu el skyline de la ciutat. Trasllat a l’hotel per passar la nit.

16 AGO. SHANGHAI. DIA LLIURE
Dia lliure després de l’esmorzar. Disposarem de l’habitació de l’hotel fins a les 18:00 de la tarda. Trasllat a l’aeroport per agafar el vol que surt ja el dia 17 d’agost a les 00’45h.

17 AGO.- VOL SHANGHAI / BARCELONA
Sortida de matinada en el vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 15 persones 2.365 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.595 €
En base a grup de 4 a 5 persones 2.895 €
Suplement Habitació Individual 750 €
Taxes Aèries (Aprox.) 395 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals directes Barcelona / Beijing i Shanghai / Barcelona, en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Bitllets de tren Beijing – Datong i Datong – Pingyao (en lliteres de llit-dur).
Bitllets de tren ràpid Pingyao – Xi’an i Xi’an – Shanghai (en classe turista).
Transport per carretera en vehicle privat segons programa.
Guies locals de parla hispana durant les visites indicades al programa i de parla anglesa a Datong i Pingyao.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat i tramitació (150 €).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 2 ressenyes
19 agost, 2016

Tenía muchas ganas de viajar a China y vuelvo muy contenta, como primer viaje al país creo que es perfecto. Lo mejor sin duda es Pekín, que es espectacular, y todo el itinerario entre Datong y Xi’an, visitando templos, mausoleos y museos de gran valor histórico, como el de los guerreros de terracota.

5 octubre, 2016

El viaje ha ido muy bien, éramos un grupo pequeño así que hemos estado cómodos. La ruta es muy interesante, con unos contrastes muy grandes entre las gigantes metrópolis chinas y otras zonas mucho más tradicionales. Me hubiera gustado ver la Gran Muralla más a fondo (quizás otra parte donde hubiera menos gente), pero el resto ha sido perfecto.

Deixar un comentari

Classificació