Àsia, Europa
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Una versió reduïda del Transsiberià a través del seu sector més escènic, conegut també com “Transmongolià”. Aquest viatge en ferrocarril ens permet conèixer en un sol viatge la Gran Muralla, els nòmades de l’estepa mongola i la taigà siberiana. El viatge s’articula sobre dos recorreguts en ferrocarril: Pekin – Ulan Bator i Ulan Bator – Irkutsk, on finalitza la ruta. Els trajectes en tren no són llargs (24 hores cada un), de manera que el viatger pot gaudir dels llocs més interessants de la línia sense necessitat de passar llargues jornades a bord.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
05 JUL VOLS BARCELONA / PEKIN A bord
06 JUL ARRIBADA A PEKIN D Hotel
07 JUL PEKIN. EXCURSIÓ A LA GRAN MURALLA E / D Hotel
08 JUL PEKIN E Hotel
09 JUL TREN PEKIN – ULAN BATOR (MONGÒLIA) E Tren
10 JUL ARRIBADA A ULAN BATOR S Hotel
11 JUL ULAN BATOR. FESTIVAL DE NAADAM E / D Hotel
12 JUL ULAN BATOR – BAYAN GOBI E / D / S Camp / Gers
13 JUL BAYAN GOBI – KHAR KHORIN E / D / S Camp / Gers
14 JUL KHAR KHORIN (VALL D’ORKHON) E / D / S Camp / Gers
15 JUL KHAR KORIN – ULAN BATOR E / D / S Hotel
16 JUL TREN ULAN BATOR – IRKUTSK (RÚSSIA) E Tren
17 JUL ARRIBADA A IRKUTSK S Hotel
18 JUL IRKUTSK – LISTVYANKA (LLAC BAIKAL) E / D / S Hostal local
19 JUL EXCURSIÓ A BOLSHIE KOTY. FERRY A IRKUTSK E / D / S Hotel
20 JUL VOLS IRKUTSK / MOSCÚ / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

05 JUL.- Vols Barcelona / Pekin
Sortida en el vol amb destinació Pekin, via Moscú. Nit a bord.

06 JUL.- Arribada a Pekin
Arribada a Pekin i trasllat a l’hotel. Temps lliure per descansar fins l’hora de dinar. Anirem a dinar a un restaurant local i, a la tarda, passejarem pels barris tradicionals del Pekin antic (hutongs), acabant en el Mercat de la Seda.

07 JUL.- Pekin. Excursió a la Gran Muralla
Excursió de mig dia a la Gran Muralla a la seva secció de Mutianyu; un tram no massa visitat des d’on es tenen panoràmiques espectaculars del mur serpentejant sobre les muntanyes. Dinar. De camí de tornada a Pekin, visita del Temple Lama Yonghegong.

08 JUL.- Pekin
Dia lliure a Pekin per completar les visites (Ciutat Prohibida, Plaça de Tiananmen…) i realitzar alguna compra. Allotjament en hotel.

09 JUL.- Ferrocarril Pekin – Ulan Bator
Esmorzar / picnic box. Trasllat a l’estació de tren per embarcar en el ferrocarril amb destinació Mongòlia (sortida prevista a les 08:05). Viatjarem en direcció nord a través d’un paisatge cada vegada més àrid. Convé proveir-se de menjar i beguda ja que a la nit el restaurant del tren tanca, i l’encreuament de la frontera es produeix de matinada. Nit en tren, cotxe-llit.

10 JUL.- Arribada a Ulan Bator
Arribada a Ulan Bator al migdia. Trasllat i acomodació a l’hotel. A la tarda visita de la ciutat: temple de Gandan, l’àrea de Sukhbaatar Square i el Museu d’Història.

11 JUL.- Ulan Bator. Festival de Naadam
Avui tenim la sort que la nostra estada a Ulan Bator coincideixi amb el Festival de Naadam. Disposarem d’entrades per a la cerimònia d’obertura, on podrem veure la desfilada i les primeres rondes de les competicions de lluita i arc (programa a confirmar). Aquesta és una oportunitat única! Al vespre Ulan Bator ofereix una variada programació cultural durant els dies del Festival.

12 JUL.- Ulan Bator – Bayan Gobi
Esmorzar i ruta cap a Bayan Gobi (240 km / 4 hores). Arribada al migdia, dinar i acomodació en un campament de gers, la tenda tradicional dels nòmades mongols. Al voltant del campament es troba una àrea de dunes de sorra; també sol ser habitual la presència de famílies de pastors. Passarem la tarda visitant aquests escènics llocs. Allotjament en campament de gers.

13 JUL.- Bayan Gobi – Khar Khorin
Al matí ens acostarem al petit Monestir d’Uvgun, des d’on un camí muntanya amunt ens porta a les restes de l’antic temple.
A continuació sortirem cap a Khar Khorin (70 km / 90 min). Arribada i visita del temple d’Erdene Zuu. Després de dinar dedicarem la tarda a visitar el museu on s’explica la història de Karakorum, la capital de l’antic Imperi de Gengis Khan. Si faltés temps alguna d’aquestes visites es passaria al dia següent.

14 JUL.- Khar Khorin (Vall d’Orkhon)
Excursió a la vall d’Orkhon, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Seguint el curs del riu Orkhon, ens endinsem en un prat infinit només alterat pels gers dels nòmades i els seus ramats. L’essència del paisatge d’Àsia Central.

15 JUL.- Khar Khorin – Ulan Bator
Tornada a Ulan Bator per carretera (320 km / 5 hrs). Acomodació a l’hotel i sopar de comiat d’aquest magnífic país.

16 JUL.- Ulan Bator – Tren a Irkutsk (Rússia)
Al migdia trasllat a l’estació i embarcament en el ferrocarril Transmongolià per cobrir la part d’itinerari entre Ulan Bator i Irkutsk (sortida prevista a les 15:20). Convé proveir-se de menjar i beguda ja que a la nit el restaurant del tren tanca, i l’encreuament de la frontera es produeix de matinada. Nit en tren, cotxe-llit.

17 JUL.- Arribada Irkutsk
Arribada del tren prevista a les 14.30h. Trasllat a l’hotel. A la tarda visita dels llocs més destacats de la ciutat (2 hores aprox.). Sopar i acomodació a l’hotel.

18 JUL.- Visita d’Irkutsk i ruta a Listvyanka (Llac Baikal)
Després de l’esmorzar sortida per carretera cap a Listvyanka, el centre turístic del Llac Baikal (70 km). La ruta segueix el curs del riu Angara, endinsant-se al frondós bosc de la taigà siberiana. Parada al Museu a l’aire lliure d’arquitectura de fusta, que acull bons exemples de les construccions tradicionals siberianes. Listvyanka és un popular destí de vacances; aquí trobem botigues d’artesania, restaurants amb especialitats locals (boníssimes!) i podem gaudir d’un relaxant passeig pel llac.
Després de dinar caminarem pels seus carrers i pujarem a Cherskiy Rock, un punt d’observació situat a la part alta del turó. Descobrirem també el Museu Limnològic del Baikal, un lloc únic per recollir informació sobre el llac. Sopar i acomodació en un hostal local.

19 JUL.- Bolshie Koty. Ferry a Irkutsk
Avui carreguem la motxilla únicament amb el necessari per a un dia fora, i deixem la resta d’equipatge a l’hotel perquè el traslladin directament a Irkutsk. Ens dirigim a l’embarcador on trobarem els vaixells amb els quals navegarem pel llac Baikal fins el poblet de Bolshie Koty (sortida prevista a les 09:00).
Amb només 70 habitants i sense accés per carretera, Bolshie Koty és un lloc únic per experimentar la vida al costat del llac, envoltats pels boscos de la taigà siberiana. Passarem el dia caminant pels voltants i dinarem en un hostal local. A la tarda continuarem explorant la zona fins a les 18.30h, quan embarcarem de nou en el ferry que ens porta de tornada a Irkutsk (arribada prevista a les 20.00h). Trasllat, sopar i allotjament a Irkutsk.

20 JUL.- Vols Irkutsk / Moscú / Barcelona
Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Embarcament en el vol amb destinació Moscú i posterior enllaç cap a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En Habitació Doble i Cabina Quàdruple en Tren 2.800 €
Taxes Aèries (Aprox.) 280 €
Visats i Tramitació 325 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 425 €
Cabina Doble en Trens (Pekin – Ulan Bator – Irkutsk) 325 €
  GRUP MÍNIM 10 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Bitllet de tren Pekin – Ulan Bator – Irkutsk. Acomodació en cabines-llit de 4 persones.
Tots els trasllats a hotels, estacions i aeroports.
Hotel de 1ª categoria a Pekin i hotels categoria turista a Irkutsk i Ulan Bator. Hostal tradicional al llac Baikal. Campaments estables “gers” durant la ruta per Mongòlia.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Visites i excursions segons itinerari.
Guies locals de parla hispana a Pekin, Mongòlia, Irkutsk i llac Baikal.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i excursions no especificades com a incloses a l’itinerari.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Taxes d’entrada / sortida del país o aeroports, en cas d’existir.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari