Àsia
Destinació
16 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

En aquest viatge descobriràs una Xina inèdita, més autèntica, allunyada del turisme occidental i de bellesa sense igual. Començaràs la teva aventura a Beijing, descobrint un tram autèntic i sense restaurar de la Gran Muralla Xina, per endinsar-se ràpidament en la Xina profunda, visitant la població fluvial de Fenghuang i els arrossars aterrassats de Ziquejie, uns dels més remots de país. Seguiràs fins als voltants de Wuyuan i Huangshan, on podràs gaudir de la tradició i l’arquitectura Feng Shui en petits pobles de muntanya amb molt encant, per acabar finalment a la moderna metròpolis de Shanghai.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
03 AGO VOL BARCELONA / BEIJING Vol / Hotel
04 AGO ARRIBADA A BEIJING. DIA LLIURE E Hotel
05 AGO BEIJING. EXCURSIÓ A LA GRAN MURALLA E Hotel
06 AGO TREN BEIJING – ZIQUEJIE E Guesthouse
07 AGO EXCURSIÓ TERRASSES D’ARRÒS DE ZIQUEJIE E Guesthouse
08 AGO TREN ZIQUEJIE – FENGHUANG E Hotel
09 AGO FENGHUANG E Hotel
10 AGO EXCURSIÓ A QIANYANG I HONGJIANG E Hotel
11 AGO TREN FENGHUANG – WUYUAN. TRASLLAT A LIKENG E Guesthouse
12 AGO LIKENG. EXCURSIÓ A XIAOQI, JIANGWAN I WANGKOU E Guesthouse
13 AGO EXCURSIÓ YANCUN I HUANGLING. TREN WUYUAN – HUANGSHAN. TRASLLAT A LES MUNTANYES HUANGSHAN E Hotel
14 AGO MUNTANYES HUANGSHAN – HONGCUN E Guesthouse
15 AGO HONGCUN – HUANGSHAN E Hotel
16 AGO TREN HUANGSHAN – SHANGHAI E Hotel
17 AGO SHANGHAI. DIA LLIURE E
18 AGO VOL SHANGHAI / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

03 AGO.- Vol Barcelona / Beijing
Sortida des de Barcelona en vol regular amb destinació a Beijing. Nit a bord.

04 AGO.- Arribada a Beijing. Dia lliure
Arribada a l’aeroport de Beijing a primera hora del matí. Trobada amb el nostre corresponsal i trasllat fins a l’hotel per esmorzar i descansar unes hores. Disposes del dia lliure per visitar, si ho desitja, els llocs més destacats de la capital de la Xina: la plaça de Tian’anmen, la Ciutat Prohibida, el Parc de Jingshan, i fins i tot els Hutong, els barris tradicionals que encara es conserven a la ciutat.

05 AGO.- Beijing. Excursió a la Gran Muralla
Sortida d’hora al matí per fer una excursió a un tram molt especial i sense restaurar de la Gran Muralla en una secció remota de Badaling, evitant per complet les multituds i gaudint de l’autenticitat i bellesa de la muralla en tot el seu esplendor. Trigarem unes 2 hores a arribar i podrem passar unes 2 o 3 hores caminant per les ruïnes de la muralla. Tornada a Beijing (2 hores) i descans. A la nit sortirem a visitar el bulliciós mercat nocturn de Wangfujing, on podràs gaudir de la barreja d’olors i provar les delícies del “street food”, un dels punts forts de país.

06 AGO.- Tren Beijing – Xinhua. Trasllat a Ziquejie
A primera hora del matí esmorzem a l’hotel i sortim cap a l’estació de tren per agafar un tren d’alta velocitat fins a Xinhua. El trajecte és llarg (8:00-17:47) però molt interessant, ja que sortirem de la gran ciutat i ens anirem endinsant gradualment en les regions menys explorades de la Xina, amb els seus preciosos paisatges i pobles. A l’arribada a Xinhua, recepció per part del guia i trasllat per carretera fins a les terrasses d’arròs de Ziquejie. Nit a Guesthouse.

07 AGO.- Terrasses d’Arròs de Ziquejie
Avui despertem enmig de les Terrasses d’Arròs de Ziquejie, unes de les més belles i extenses de tota la Xina, així com també una de les més remotes i menys explorades. Aquestes terrasses, irrigades amb un complex sistema que canalitza l’aigua de la pluja i de deus, formen uns paisatges espectaculars situats entre 500 i 1.100 m per sobre del nivell de la mar. Van ser creades fa més de 2.000 anys i s’han mantingut en perfecte estat fins a la data. Durant el dia d’avui sortim a explorar-les, gaudint també de l’arquitectura de les casetes de fusta on viuen els pagesos locals, que segueixen vivint de forma tradicional.

08 AGO.- Ziquejie – Xinhua. Tren a Huaihua – Fenghuang
Després de l’esmorzar, disposem de temps lliure per relaxar-nos en aquest entorn natural tan agradable. Després de dinar sortim per carretera fins a l’estació de tren de Xinhua, des d’on surt el nostre tren d’alta velocitat en direcció a Huaihua (15:03-15:36). A l’arribada, ens espera el nostre guia i trasllat a la ciutat de Fenghuang. Després de fer check-in, temps lliure per gaudir de les llums del capvespre en aquesta preciosa localitat a la banda del riu.

09 AGO.- Fenghuang
La ciutat antiga de Fenghuang sembla treta d’un conte. Amb el riu com a protagonista dividint la població en 2 meitats i amb les cases d’arquitectura tradicional situades pràcticament sobre el riu, Fenghuang ofereix la possibilitat d’endinsar-se en una Xina mil·lenària i tradicional en un agradable entorn. Després caminar pel centre històric baixarem en canoa pel riu que travessa la població per obtenir millors vistes i pujarem fins al segon pis del Rainbow Bridge. Al capvespre, de nou temps lliure per passejar per la població.

10 AGO.- Excursió a Qianyang i Hongjiang
Trasllat a ciutat antiga de Qianyang. Passada per alt per molts viatgers, la ciutat evita la massificació. Hi ha una gran quantitat d’arquitectura tradicional i les botigues de la vila serveixen als locals en un entorn que et permetrà veure l’estil de vida rural dels xinesos. Els vells cartells de Mao se sumen a l’atmosfera especial d’aquest lloc. A la tarda, trasllat al nucli antic de Hongjiang. Per la seva ubicació a la confluència dels rius Yuan i Wu, aquesta ciutat compta amb una història extraordinària com a centre comercial i de negocis de la dinastia Qing, sent el principal centre de distribució d’opi al sud-oest de la Xina. La majoria dels edificis han estat completament restaurats, incloent l’oficina d’impostos, la botiga d’opi, el bordell, l’oficina de diaris, el saló ancestral i el pati dels comerciants, amb actors que recreen la vida quotidiana dels habitants de l’època.

11 AGO.- Fenghuang – Huaihua. Tren a Wuyuan. Trasllat a Likeng
Des tan remot lloc i després d’un bon esmorzar, trasllat a l’estació de tren on prendrem una combinació de 2 trens d’alta velocitat, connectant a Shangrao, per arribar finalment a Wuyuan, la capital d’una comarca del mateix nom, que destaca per posseir alguns dels poblets tradicionals més bells de la Xina, que han escapat fins a la data de radar del turista occidental. Després d’arribar a Wuyuan ens desplaçarem a Likeng per carretera, el primer poble de la nostra ruta, que gaudirem al nostre aire al capvespre, un dels moments més impressionants causa de la llum de la posta de sol sobre les teulades de les seves casetes tradicionals.

12 AGO.- Visites a Likeng. Excursió a Xiaoqi, Jiangwan i Wangkou
Després d’esmorzar, sortirem d’hora i explorarem al llarg del dia els pobles més destacats de la vall de Wuyuan: Likeng, Xiaoqi, Jiangwan i Wangkou. En tots els pobles podrem visitar cases i mansions d’arquitectura Hui, amb exquisits dissenys i patis interiors centrats en la canalització de l’aigua, molt abundant en aquesta regió, seguint els principis del Feng Shui. Tornada a Likeng i allotjament.

13 AGO.-Excursió Yancun i Huangling. Tren Wuyuan – Huangshan. Trasllat al Mt. Huangshan
Esmorzar i sortida a visitar el poble de Yancun, situat en un altre de les valls d’Wuyuan, per després passar per Huangling, on podem presenciar el ritual dels veïns de posar la collita i les flors a assecar a el sol, en un espectacle de color impressionant. Posteriorment ens desplacem fins a l’estació de tren per agafar el tren d’alta velocitat fins a Huangshan (11:37-00:00). Aquí ens trobem amb el guia i trasllat per explorar la zona escènica de la ‘Yellow Mountain’ (Muntanya Groga), un lloc molt especial a causa de les espectaculars formacions rocoses, estranya vegetació i, si el temps acompanya, un increïble mar de núvols que se sol formar el fons de la vall durant la posta de sol. Pujarem en telefèric i caminarem unes 2 hores en pujada fins al cim, per on passejarem admirant les diferents vistes i formacions rocoses que ens envolten. Nit en hotel al cim de la ‘Yellow Mountain’.

14 AGO.- Mt. Huangshan – Hongcun
Si el temps acompanya i t’aixeques d’hora podràs veure una espectacular sortida de sol des de dalt de la muntanya. Posteriorment prenem l’esmorzar i sortim caminant de baixada des del cim de la Muntanya Huangshan. Recollida en vehicle i ens desplacem cap a Hongcun, una altra població molt atractiva visualment que sembla representar a la perfecció la idea de poble tradicional de la Xina en perfecta harmonia amb la natura, on destaca el seu llac central en forma de mitja lluna. Temps lliure a la tarda per passejar per la població i nit a Guesthouse a Hongcun.

15 AGO. Hongcun – Huangshan
Al matí després d’esmorzar visitem aquesta bonica població històrica, la disposició recorda la forma d’un bou, esquitxada de canals d’aigua, tots ells confluint en el llac central en forma de mitja lluna. Hongcun ens proporciona, sense cap dubte, aquesta imatge mental que projectem a l’imaginar la Xina Rural, un lloc gairebé místic, on la gent encara viu una vida tradicional, pesquen davant de les seves cases i pengen els peixos a assecar-se a el sol per preservar-los per seva posterior consum. Passejarem pels seus carrers estrets i laberíntics i visitarem les diverses residències històriques que pertanyen a les dinasties Qing i Ming. Després de la visita ens dirigim per carretera a Huangshan, ciutat capital de la regió, a explorar el seu carrer principal (Tunxi Old Street) i el carrer de Liyang, ambdues bullicioses, acolorides i plenes de botigues, en contrast amb les poblacions que hem vist durant els últims dies.

16 AGO. Tren Huangshan – Shanghai
Després d’esmorzar, farem una visita a el Museu de Cultura de Huizhou, un dels més interessants de la província d’Anhui, on podrem donar sentit a molt del que haurem vist fins ara a la regió. A continuació, sortirem a passejar per una zona amb cases molt antigues al llarg del riu Xin’an. A la tarda, trasllat fins a l’estació de tren, on prendrem el tren d’alta velocitat en direcció a Shanghai (5h aprox.), Ciutat on acaba el nostre viatge. Trobada amb el guia i trasllat a l’hotel per passar la nit a la gran ciutat.

17 AGO.- Shanghai. Dia lliure
Després de l’esmorzar, dia lliure per explorar la metròpolis de Shanghai, un contrast extrem amb el que hem vist fins ara. Pots passejar per la Plaça del Poble, per la zona colonial Britànica del Bund, a la banda del riu, així com pels Jardins de Yuyuan, un recés de pau enmig de les atrafegades carrers de la localitat. Una altra opció és pujar a la torre d’Oriental Pearl TV per obtenir vistes de la ciutat i acabar el dia passant una estona al bazaar de Yu per si vols comprar algun record del teu viatge o simplement gaudir del seu ambient. A la nit trasllat a l’aeroport a preparació per a la sortida cap a Barcelona.

18 AGO.- Vol Shanghai / Barcelona
Sortida del vol regular just passada la mitjanit des de Shanghai a Barcelona. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 2.355 €
En base a grup de 10 a 11 persones 2.515 €
En base a grup de 8 a 9 persones 2.695 €
En base a grup de 6 a 7 persones 3.045 €
Suplement Habitació Individual 550 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 395 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Beijing i Shanghai / Barcelona (directes).
Transport per carretera en vehicle privat durant tot el recorregut. Trasllats des de / fins a aeroports i estacions de tren.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Bitllets pels trajectes en tren d’alta velocitat especificats (en segona classe).
Guia privat de parla hispana durant tota la ruta, excepte a la regió de Wuyuan i Huangshan, on el guia serà de parla anglesa.
Entrades a tots els monuments i llocs mencionats.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat Xina (126 € aprox.). Informació detallada a la fitxa tècnica.
Visites no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

21 agost, 2019

En quan el viatge haig de dir que he quedat encantada, ha sigut meravellós, hem gaudit molt del paisatge, de la gent, la cultura. Es un país molt interessant i m’ha sorprès gratament amb moltes coses.
Excel·lent organització, transports, xofers, guies, en especial la Valery es una extraordinària persona que per ser la primera vegada que actuava com a guia ha estat a l’alçada, es una persona amb molta empatia, sempre pendent del que puguis necessitar i que no ens faltes rés, molt professional!!
Els hotels força bé, destacar sobretot el de Monte Huangshan que el vaig trobar molt confortable i desprès de la caminata que vàrem fer va ser ideal per poder descansar, llàstima que el vàrem amortitzar poquet. Potser el de Beijing (el Nostalgia) era el més fluixet però correcte. De les Guesthouese a Ziquejie el llit era molt incomoda, tots vam opinar el mateix poca gent vàrem poder descansar aquelles dues nits, apart el tema dels lavabos turcs, per sort a nosaltres dues no ens va tocar.
En quan el itinerari molt ben escollit potser afegir una nit més a Beijing i a Shanghai ja que son unes capitals que hi ha molta cosa a veure i no vam disposar de temps suficient ja que només era un dia, potser allargar una miqueta més el viatge seria perfecte.
Una cosa a destacar es que Fenghuang el guia que vàrem tenir allà ens va oferir, molt bé per la seva part, anar al teatre a veure un espectacle de cant i ball, va ser un gran encert, tots vam quedar molt contents.
Be en definitiva, viatge extraordinari, molt bona organització, el grup també ens hem avingut molt i hagut molta connexió entre tots i en quant al ritme per mi ha estat correcte. Segur que tornaré a repetir una experiència com aquesta amb viatges independents.

Deixar un comentari