Àsia
Destinació
13 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Proposem descobrir la regió més desconeguda de la Xina al teu aire. La província de Yunnan és la regió geogràfica i ètnicament més diversa del país. Cap altra província ofereix tanta varietat; cadenes muntanyoses de gran alçada a la zona que limita amb el Tibet, altures mitjanes en el centre, àrees volcàniques, i rius llegendaris com el Yangtzé, el Mekong o el Perla … Al sud es troben muntanyes de menor altura i abunda el bosc tropical. A Yunnan existeixen a més 25 minories ètniques de les 55 reconegudes al país.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DIÀRIES 2019 DES DE KUNMING
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A KUNMING S Hotel
2 KUNMING – TUANSHAN – JIANSHUI E Hotel
3 JIANSHUI – YUANYANG E Hotel
4 YUANYANG E Hotel
5 YUANYANG – SHILIN o BOSC DE PEDRA – KUNMING E Hotel
6 KUNMING – WEISHAN E Hotel
7 WEISHAN – DALI – XIZHOU E Hotel
8 XIZHOU – SHAXI E Hotel
9 SHAXI – SHIBAOSHAN (MUNTANYA DELS TRESORS DE PEDRA) – ZHONGDIAN E Hotel
10 ZHONGDIAN E Hotel
11 ZHONGDIAN – GOLA SALT DEL TIGRE – SHUHE (LIJIANG) E Hotel
12 LIJIANG – BAISHA – PARC HEILONGTANG – SHUHE E Hotel
13 SHUHE – LIJIANG. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

DIA 1.- ARRIBADA A KUNMING
Arribada a Kunming, capital de la província de Yunnan, i trasllat a l’hotel. Sopar de benvinguda / reunió informativa.
Kunming és coneguda com la “ciutat de l’Eterna Primavera”. La seva situació en una latitud subtropical, juntament amb la seva altitud de 1.800 metres sobre el nivell del mar, fan que gaudeixi d’un clima temperat durant tot l’any.

DIA 2.- KUNMING – TUANSHAN – JIANSHUI
Sortida cap al petit poble de Tuanshan (4 hores aprox.), On passejarem per les seves antigues cases perfectament conservades i gaudirem de la magnífica arquitectura tradicional de l’època Ming. Temps lliure per visitar Tuanshan. Coneixerem també el Pont de Shuanglong o dels Dos Dracs, construït durant la Dinastia Qing. Aquest pont està considerat una obra mestra a la Xina.
Continuació fins a l’antiga ciutat de Jianshui. Situada sobre la Ruta de la Seda, també coneguda com l’antiga ruta del te i els cavalls, des d’aquí es controlava als comerciants i viatgers que es dirigien a Vietnam. Per això es va convertir en el segle XIII en un centre polític i militar molt actiu. En l’actualitat aquesta petita ciutat és un veritable museu d’arquitectura antiga. Resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga.

DIA 3.- JIANSHUI – YUANYANG
Al matí visitarem la ciutat antiga. A continuació sortida cap a la població de Yuanyang (3 hores aprox.). Aquesta petita població és la llar de les minories Yi i Hani, i és on es troben les terrasses d’arròs més belles i espectaculars del món, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO des de 2013. Arribada i trasllat a l’hotel.

DIA 4.- YUANYANG
Avui dedicarem el dia a descobrir els voltants de Yuanyang, amb les seves terrasses d’arròs i les poblacions de les minories Yi i Hani. Si el clima ho permet, es pot realitzar una caminada entre terrasses (1 hora aprox.). Allotjament a Yuanyang.

DIA 5.- ​​YUANYANG – SHILIN o BOSC DE PEDRA – KUNMING
Després de l’esmorzar iniciarem el nostre camí cap a Shilin o Bosc de Pedra (5 hores aprox.). El Bosc de Pedra ha estat inclòs recentment en la llista de Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.
És un dels exemples més espectaculars de paisatge càrstic, està considerat un fenomen natural extraordinari i una referència geològica mundial. Temps lliure per a la visita. Tornada a Kunming i allotjament.

DIA 6.- KUNMING – WEISHAN
Avui sortirem cap a la població de Weishan (6 hores aprox.). Un cop allà visitarem la muntanya de Weibaoshan, considerada una de les catorze muntanyes taoistes més importants del país. A la tarda visitarem la ciutat antiga de Weishan, llar de les minories ètniques Yi i Hui, construïda fa més de 600 anys durant la Dinastia Ming. Resta del dia lliure per visitar la ciutat.

DIA 7.- WEISHAN – DALI – XIZHOU
Al matí sortida cap a la població de Dali (1,5 hores aprox.). Dali està situada en un marc natural incomparable, entre les majestuoses muntanyes de Cangshan (amb una alçada mitjana de 4.000 metres) i el Llac Erhai. Dali està principalment poblat per la minoria Bai, que es va instal·lar a la vora del llac fa uns 3000 anys. Aquesta petita i atractiva ciutat es troba dins de muralles que daten de la dinastia Ming i en la seva major part, conserva l’arquitectura tradicional dels Bai. Temps lliure per visitar la ciutat antiga.
Continuació cap a la petita població de Xizhou, també habitada per la minoria Bai, però menys turística que Dali. Ens allotjarem en un hotel amb encant ubicat en una preciosa i antiga casa que va pertànyer a una important família que comerciava amb et.

DIA 8.- XIZHOU – SHAXI 
Al matí disposarem de temps lliure per visitar la població Bai de Xizhou, on descobrirem la seva típica arquitectura, el mercat local i provarem algunes de les seves especialitats culinàries. Continuació cap a la població de Shaxi (2 hores aprox.).

Arribada a Shaxi i resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga. Situada al sud-est del districte de Jianchuan, aquesta població va ser també un important poble comercial a l’antiga ruta del te i els cavalls durant les dinasties Qing i Han. Des dels temps de la Dinastia Tang, el poble de Shaxi ja era un important centre de comunicacions entre Sichuan, Yunnan i el Tibet. En aquest lloc es realitzaven les transaccions de te, sucre moreno, teles de Yunnan i Sichuan, pells, a més d’altres productes de la regió del Tibet. Tot i que aquesta ruta comercial ja no està en ús, la població encara conserva els seus carrers empedrats i les seves cases tradicionals tal com estaven fa un mil·lenni.

DIA 9.- SHAXI – SHIBAOSHAN (MUNTANYA DELS TRESORS DE PEDRA) – ZHONGDIAN
Sortida per carretera en direcció a Zhongdian (Shangri-La). En ruta visitarem Shibaoshan o la Muntanya dels Tresors de Pedra, una zona muntanyosa situada a 12 km de la població de Shaxi, coneguda per les seves escultures tallades en pedra fa més de 1300 anys i que representen la vida del regne de Nanzhao (748 – 902) i la influència en Yunnan del Budisme Mahayana procedent del Tibet. Si el clima ho permet, baixarem la muntanya a peu, en una caminada fàcil i agradable (1,5 hores aprox.).
La població de Zhongdian es troba en una vall envoltada de muntanyes, a 3.200 metres d’altura sobre el nivell del mar. Aquest lloc marca l’inici del món tibetà. És coneguda també amb el nom de Shangri-la, terra on regna la pau i la serenitat, gràcies a la novel·la de James Hilton “Lost Horizon”.

DIA 10.- ZHONGDIAN
Avui visitarem el Monestir Songzanglin, conegut també com el “Petit Potala”. Aquest monestir tibetà és el més gran i important de la província i compta amb més de 600 monjos, a més del poble tibetà situat al costat del monestir. Temps lliure per visitar la ciutat antiga.
Visitarem la Reserva Natural de l’Estany Napa, una de les praderies més grans de la zona, amb meravellosos paisatges i una gran varietat d’animals (cavalls, iacs, ovelles, ànecs salvatges, etc.). Allotjament a Shangri-La.

DIA 11.- ZHONGDIAN – GOLA SALT DEL TIGRE – SHUHE (LIJIANG)
Sortida cap a la ciutat antiga de Lijiang, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1999. Aquesta població conserva intacte i en la seva totalitat el nucli antic, format per petits carrerons empedrats, centenàries cases tradicionals i petits canals que recorren la ciutat amb l’aigua pura i gelada procedent de la Muntanya del Drac de Jade (5.550 m). El seu cim permanentment coberta de neu és el símbol de la minoria Naxi, els habitants de Lijiang.

En ruta, també visitarem la impressionant Gola del Salt del Tigre, on les aigües del riu Yangtzé han creat una de les goles més profundes del món. S’estén al llarg de 15 quilòmetres, i en alguns punts les seves parets mesuren 3.900 metres d’altura. Arribada i trasllat a l’hotel amb encant situat a la població de Shuhe, més petita i menys turística que Lijiang. Temps lliure a Shuhe i allotjament.

DIA 12.- LIJIANG – BAISHA – PARC HEILONGTANG – SHUHE
Al matí visitarem la ciutat antiga de Lijiang. Donarem també una volta pel seu mercat local, un dels més grans i variats de la província. A la tarda ens dirigirem al poble de Baisha i al bonic parc de Heilongtang. Allotjament en Shuhe.

DIA 13.- SHUHE – LIJIANG. TRASLLAT A L’AEROPORT
Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a 4 persones  1.459 €
En base a 3 persones 1.650 €
En base a 2 persones 2.034 €
Suplement Habitació Individual 780 €
  GRUP DE 2 A 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb conductor durant tota la ruta.
Allotjament en hotels indicats o similars en habitacions dobles amb esmorzar inclòs. Hotels amb encant a les poblacions de Yuanyang, Jianshui, Xizhou (Dali), Shaxi, Shuhe (Lijiang) i Zhongdian.
Sopar de benvinguda i reunió informativa a Kunming.
Ampolles d’aigua mineral durant tot el recorregut.
Telèfon mòbil físic amb assistència en castellà 24 hores.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals ni domèstics.
Visat Xina i tramitació.
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades als llocs a visitar (100 € aprox.).
Guies locals en les visites.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

5 Basat en 1 ressenya
18 juliol, 2016

Yunnan es algo único por su curioso pueblo, sus mercados y unos paisajes impresionantes. La gran variedad de grupos étnicos, con fisonomías bastante características, son un ingrediente más de este viaje.

Deixar un comentari

Classificació