Àsia
Destinació
13 dies, 15 dies, 18 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Descobreix una de les zones més desconegudes de la Xina al teu aire. La província de Yunnan és la regió geogràfica i ètnicament més diversa de país. Cap altra província ofereix tanta varietat; cadenes muntanyoses de gran alçada a la zona que limita amb el Tibet, altures mitjanes en el centre, àrees volcàniques, rius llegendaris com el Yangtzé, el Mekong o el Perla, bosc tropical… A Yunnan existeixen a més 25 minories ètniques de les 55 reconegudes en el país.

Els diferents itineraris mostrats en aquest programa són una recomanació perquè no et perdis el més rellevant de la província de Yunnan, depenent del nombre de dies de viatge dels que disposis. Pots modificar l’itinerari o sol·licitar ajuda per adaptar-lo a les teves preferències, i realitzarem un pressupost personalitzat.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ – ITINERARI 13 DIES
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A KUNMING S Hotel
2 KUNMING – SHILIN o BOSC DE PEDRA – YUANYANG E Hotel
3 YUANYANG E Hotel
4 YUANYANG – TUANSHAN – JIANSHUI E Hotel
5 JIANSHUI – KUNMING E Hotel
6 KUNMING – DONGLIANHUA – WEISHAN E Hotel
7 WEISHAN – DALI – XIZHOU E Hotel
8 XIZHOU – SHAXI E Hotel
9 SHAXI – SHIBAOSHAN (MUNTANYA TRESORS DE PEDRA) – ZHONGDIAN E Hotel
10 ZHONGDIAN (SHANGRI-LA) E Hotel
11 ZHONGDIAN – GOLA SALT DEL TIGRE – SHUHE (LIJIANG) E Hotel
12 LIJIANG – BAISHA – PARC DE HEILONGTANG – SHUHE E Hotel
13 SHUHE. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ – ITINERARI 15 DIES
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
12 SHUHE – LIJIANG – WUMU E Guesthouse
13 WUMU – BARCO PEL RIU YANGTZÉ – BAOSHAN – WUMU E Guesthouse
14 WUMU. TORNADA A SHUHE PEL P.N. DE LA MUNTANYA DEL DRAC DE JADE o VISITA POBLES DE BAISHA I YUHU E Hotel
15 SHUHE. TRASLLAT A L’AEROPORT E

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ – ITINERARI 18 DIES
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
4 YUANYANG – JINPING E Hotel
5 JINPING (MERCAT DIUMENGE) – JIANSHUI Hotel
6 JIANSHUI – KUNMING E Hotel
7 KUNMING – DONGLIANHUA – WEISHAN E Hotel
8 WEISHAN – DALI – XIZHOU E Hotel
9 XIZHOU – SHAXI E Hotel
10 SHAXI – SHIBAOSHAN (MUNTANYA TRESORS DE PEDRA) – RESERVA NACIONAL TRES RIUS PARAL·LELS – TACHENG E Hotel
11 TACHENG – CIZHONG – DEQIN (MUNTANYA MEILI) E Hotel
12 DEQIN – CORBA DEL RIU YANGTZÉ – BENZILAN – ZHONGDIAN E Hotel
13 ZHONGDIAN (SHANGRI-LA) E Hotel
14 ZHONGDIAN – GOLA SALT DEL TIGRE – SHUHE (LIJIANG) E Hotel
15 SHUHE – LIJIANG – WUMU E Guesthouse 
16 WUMU – BARCO PEL RIU YANGTZÉ – BAOSHAN – WUMU E Guesthouse 
17 WUMU. TORNADA A SHUHE PEL P.N. DE LA MUNTANYA DEL DRAC DE JADE o VISITA POBLES DE BAISHA I YUHU E Hotel
18 SHUHE. TRASLLAT A L’AEROPORT E

** Consultar itinerari detallat per als itineraris de 15 dies i 18 dies al PDF adjunt **

DIA 1.- ARRIBADA A KUNMING
Arribada a Kunming, capital de la província de Yunnan, i trasllat a l’hotel.
Kunming és coneguda com la “ciutat de l’Eterna Primavera”. La seva situació en una latitud subtropical, juntament amb la seva altitud de 1.800 metres sobre el nivell de la mar, fan que gaudeixi d’un clima temperat durant tot l’any. Sopar de benvinguda amb especialitats locals en una casa tradicional reconvertida en restaurant que va pertànyer a un important governador de Kunming.

DIA 2.- KUNMING – SHILIN o BOSC DE PEDRA – YUANYANG
Després de l’esmorzar iniciarem el nostre recorregut cap a Yuanyang (6-7 hores aprox.). En ruta visitarem Shilin o el Bosc de Pedra, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. És un dels exemples més espectaculars de paisatge càrstic i està considerat un fenomen natural extraordinari i una referència geològica mundial. Arribada a Yuanyang i allotjament.

DIA 3.- YUANYANG
Avui dedicarem el dia a descobrir els voltants de Yuanyang, amb les seves espectaculars terrasses d’arròs i autèntics pobles que sembla s’hagin quedat ancorats en el passat, així com mercats on les minories Yi i Hani compren les seves provisions regularment. El mercat mereix ser assaborit per la seva enrenou i bullici tradicional, així com els seus colors brillants i vius. Allotjament a Yuanyang.

DIA 4.- YUANYANG – TUANSHAN – JIANSHUI
Sortida cap al petit poble de Tuanshan (4 hores aprox.), On passejarem per les seves antigues cases perfectament conservades i gaudirem de la magnífica arquitectura tradicional de l’època Ming. Visitarem també el Pont de Shuanglong o dels Dos Dracs, construït durant la Dinastia Qing. Aquest pont està considerat una obra mestra a la Xina.
Continuació fins a l’antiga ciutat de Jianshui. Situada sobre la Ruta de la Seda, també coneguda com l’antiga ruta del té i els cavalls, des d’aquí es controlava als comerciants i viatgers que es dirigien a Vietnam. Per això es va convertir en el segle XIII en un centre polític i militar molt actiu. En l’actualitat aquesta petita ciutat és un veritable museu d’arquitectura antiga.

DIA 5.- ​​JIANSHUI – KUNMING
Temps lliure per visitar Jianshui, on destaca el Temple de Confuci, el segon més important de país, amb un preciós parc on floreix el lotus des de juny fins a l’agost. Podem visitar també la casa-jardí de la Família Zhu, antics governadors de la ciutat durant la Dinastia Qing. A l’hora acordada tornada a Kunming (4 hores aprox.) I trasllat a l’hotel. Resta del dia lliure.

Activitat opcional: A la nit podem assistir al meravellós espectacle sobre les minories ètniques anomenat “Impressions de Yunnan”, dirigit per la famosa artista Yang Liping. Consultar en cas d’estar interessat.

DIA 6.- KUNMING – DONGLIANHUA – WEISHAN
Avui sortirem cap a la població de Weishan (6 hores aprox.). En ruta visitarem el poble de Donglianhua, habitat principalment per l’ètnia musulmana Hui. La majoria d’ells són descendents de soldats musulmans que van conquistar la província de Yunnan per als exèrcits mongols de Kublai Khan al segle XII. Aquesta zona també va ser un important punt comercial a l’antiga ruta de les caravanes.
A la tarda temps lliure per visitar la ciutat antiga de Weishan, llar de les minories ètniques Yi i Hui, construïda fa més de 600 anys durant la Dinastia Ming.

DIA 7.- WEISHAN – WEIBAOSHAN – DALI – XIZHOU
Al matí ens dirigirem a la muntanya de Weibaoshan, considerada una de les catorze muntanyes taoistes més importants de país. Temps lliure per visita.
Continuació cap a la població de Dali (1,5 hores aprox.), Situada en un marc natural incomparable, entre les majestuoses muntanyes de Cangshan (amb una alçada mitjana de 4.000 metres) i el Llac Erhai. Dali està principalment poblada per la minoria Bai, que es va instal·lar a la vora del llac fa uns 3000 anys. Aquesta petita i atractiva ciutat es troba dins de muralles que daten de la dinastia Ming i en la seva major part, conserva l’arquitectura tradicional dels Bai. Temps lliure per descobrir la ciutat antiga.
Seguim la nostra ruta cap a la petita població de Xizhou, també habitada per la minoria Bai, però menys turística que Dali. Ens allotjarem en un hotel amb encant ubicat en una preciosa i antiga casa que va pertànyer a una important família que comerciava amb te.

DIA 8.- XIZHOU – SHAXI
Al matí disposarem de temps lliure per visitar la població Bai de Xizhou, on descobrirem la seva típica arquitectura, el mercat local i provarem algunes de les seves especialitats culinàries. Continuació cap a la població de Shaxi (2 hores aprox.).
Arribada a Shaxi i resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga. Situada a sud-est de districte de Jianchuan, aquesta població va ser també un important poble comercial a l’antiga ruta del te i els cavalls durant les dinasties Qing i Han. Des dels temps de la Dinastia Tang, el poble de Shaxi ja era un important centre de comunicacions entre Sichuan, Yunnan i el Tibet.

En aquest lloc es realitzaven les transaccions de te, sucre moreno, teles de Yunnan i Sichuan, pells, a més d’altres productes de la regió de Tibet. Tot i que aquesta ruta comercial ja no està en ús, la població encara conserva els seus carrers empedrats i les seves cases tradicionals tal com estaven fa un mil·lenni.

DIA 9.- SHAXI – SHIBAOSHAN (MUNTANYA TRESORS DE PEDRA) – ZHONGDIAN (SHANGRI-LA)
Sortida per carretera en direcció a Zhongdian (Shangri-La). En ruta visitarem Shibaoshan o la Muntanya dels Tresors de Pedra, una zona muntanyosa situada a 12 km de la població de Shaxi, coneguda per les seves escultures tallades en pedra fa més de 1300 anys i que representen la vida del regne de Nanzhao (748 – 902) i la influència en Yunnan del Budisme Mahayana procedent de Tibet.
La població de Zhongdian es troba en una vall envoltada de muntanyes, a 3.200 metres d’altura sobre el nivell de la mar. Aquest lloc marca l’inici del món tibetà. És coneguda també amb el nom de Shangri-la, terra on regna la pau i la serenitat, gràcies a la novel·la de James Hilton “Lost Horizon”.

DIA 10.- ZHONGDIAN
Avui visitarem el Monestir Songzanglin, conegut també com el “Petit Potala”. Aquest monestir tibetà és el més gran i important de la província i compta amb més de 600 monjos, a més del poble tibetà situat a la banda del monestir. Temps lliure per visitar la ciutat antiga.
A la tarda ens dirigirem a la Reserva Natural del Llac Napa, una de les praderies més grans de la zona, amb meravellosos paisatges i una gran varietat d’animals (cavalls, iacs, ovelles, ànecs salvatges, etc.). Allotjament a Shangri-La.

DIA 11.- ZHONGDIAN – GOLA SALT DEL TIGRE – SHUHE (LIJIANG)
Sortida cap a la ciutat antiga de Lijiang, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1999. Aquesta població conserva intacte i en la seva totalitat el nucli antic, format per petits carrerons empedrats, centenàries cases tradicionals i petits canals que recorren la ciutat amb l’aigua pura i gelada procedent de la Muntanya del Drac de Jade (5.550 m). El seu cim permanentment coberta de neu és el símbol de la minoria Naxi, els habitants de Lijiang.
En ruta, també visitarem la impressionant Gola el Salt del Tigre, on les aigües del riu Yangtzé han creat una de les goles més profundes del món. S’estén al llarg de 15 quilòmetres, i en alguns punts les seves parets mesuren 3.900 metres d’altura. Arribada i trasllat a l’hotel amb encant situat a la població de Shuhe, més petita i menys turística que Lijiang. Temps lliure i allotjament.

DIA 12.- LIJIANG – BAISHA – PARC DE HEILONGTANG – SHUHE
Al matí visitarem la ciutat antiga de Lijiang. Donarem també una volta pel seu mercat local, un dels més grans i variats de la província. A la tarda ens dirigirem al poble de Baisha i al preciós parc de Heilongtang. Allotjament en Shuhe.

DIA 13.- SHUHE. TRASLLAT A L’AEROPORT
Esmorzar. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Itinerari 13 Dies
En base a 4 persones 1.485 €
En base a 3 persones 1.680 €
En base a 2 persones 2.070 €
Itinerari 15 Dies
En base a 4 persones 1.685 €
En base a 3 persones 1.823 €
En base a 2 persones 2.392 €
Itinerari 18 Dies
En base a 4 persones 2.105 €
En base a 3 persones 2.288 €
En base a 2 persones 2.963 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual (Itinerari 13 Dies) 730 €
Suplement Habitació Individual (Itinerari 15 Dies) 797 €
Suplement Habitació Individual (Itinerari 18 Dies) 1.109 €
GRUPO DE 2 A 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb conductor durant tot el recorregut.
Allotjament en hotels indicats o similars en habitacions dobles amb esmorzar inclòs. Hotels amb encant a les poblacions de Yuanyang, Jianshui, Xizhou (Dali), Shaxi, Shuhe (Lijiang) i Zhongdian.
02 nits en guesthouse senzilla a Wumu (als itineraris de 15 i 18 dies).
Sopar de benvinguda a Kunming.
Aigua mineral durant tot el recorregut.
Telèfon mòbil físic amb assistència en espanyol 24 hores.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals ni domèstics.
Visat Xina i tramitació.
Alimentació no especificada en el quadre.
Entrades als llocs a visitar (100 – 130 € aprox.).
Guies locals en les visites.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

18 juliol, 2016

Yunnan es algo único por su curioso pueblo, sus mercados y unos paisajes impresionantes. La gran variedad de grupos étnicos, con fisonomías bastante características, son un ingrediente más de este viaje.

Deixar un comentari