Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Estiu
Temporada
No Inclosos
Vuelos

No tot el Tibet es troba dins de les fronteres del propi Tibet. Partint d’aquesta premissa, aquest viatge et permetrà conèixer en profunditat el món tibetà, la seva gent, arquitectura, paisatges, costums i creences religioses. Benvingut al Tibet Kham.

Partint des de Yunnan iniciem una travessia descobrint primer l’enorme varietat ètnica de les valls que condueixen al bell mig de l’Himàlaia, endinsant-nos progressivament en la cultura tibetana, per creuar després a la província de Sichuan, en una regió que constitueix un autèntic Tibet fora del Tibet. Aquí descobrirem espectaculars paisatges d’alta muntanya i la vida de grans comunitats monàstiques que viuen en harmonia amb els seus principis budistes, resistint encara a la potent influència cultural del gegant asiàtic.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
01 AGO VOL BARCELONA / KUNMING Vol
02 AGO ARRIBADA A KUNMING. DIA LLIURE S Hotel
03 AGO KUNMING – DALI – XIZHOU E Hotel
04 AGO XIZHOU – SHIBAOSHAN – SHAXI E Hotel
05 AGO SHAXI – LIJIANG E Hotel
06 AGO LIJIANG – GOLA SALT DEL TIGRE – SHANGRI-LA E Hotel
07 AGO SHANGRI-LA E Hotel
08 AGO SHANGRI-LA – XIANGCHENG (RANWU) E Homestay
09 AGO XIANGCHENG – DAOCHENG – PARC NACIONAL DE YADING E Hotel
10 AGO PARC NACIONAL DE YADING E Hotel
11 AGO PARC NACIONAL DE YADING – LITANG – XINDUQIAO E Hotel
12 AGO XINDUQIAO – TAGONG – DANBA E Hotel
13 AGO POBLES DE DANBA E Hotel
14 AGO DANBA – SIGUNIAN SHANG – CHENGDU E Hotel
15 AGO CHENGDU (ÓSSOS PANDA). VOL A KUNMING E Hotel
16 AGO VOL KUNMING / BARCELONA E A bord
17 AGO ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

01 AGO.- Vol Barcelona / Beijing
Sortida en vol regular amb destinació Beijing. Nit a bord.

02 AGO.- Kunming
Arribada a Kunming, capital de la província de Yunnan i trasllat a l’hotel. Kunming és coneguda a la Xina com “la ciutat de l’Eterna Primavera” i la seva situació permet al viatger gaudir d’un clima temperat durant tot l’any. Avui és el nostre sopar de benvinguda / sessió informativa en una casa tradicional / restaurant que va pertànyer a un important governador de Kunming, podrem degustar especialitats locals que ens sorprendran.

03 AGO.- Kunming – Dali – Xizhou
Avui sortirem cap a la població de Dali (aprox. 5 hores i mitja de trajecte). Dali, població situada en un marc natural incomparable, entre les majestuoses muntanyes de Cangshan amb una alçada mitjana de 4000m i el llac Erhai, està principalment poblat per la minoria Bai que es va instal·lar a la vora del llac fa uns 3.000 anys. Aquesta petita i atractiva ciutat es troba dins de muralles que daten de la dinastia Ming i en la seva major part, la ciutat conserva l’arquitectura tradicional dels Bai. Arribada i temps lliure per a visita de la ciutat antiga. A continuació trasllat a la petita població de Xizhou, també habitada per l’ètnia Bai i menys turística que Dali. Aquí ens allotjarem en un hotel amb encant ubicat en una preciosa i antiga casa que va pertànyer a una família molt important que comerciava amb te.

04 AGO.- Xizhou – Shibaoshan – Shaxi
Al matí temps lliure per visitar Xizhou on descobrirem la seva típica arquitectura, el seu mercat local i provarem una de les seves especialitats. A continuació sortida cap a la població de Shaxi (aprox. 2 hores).
Abans d’arribar a Shaxi, visitarem Shibaoshan o la muntanya dels tresors de pedra. Shibaoshan és una àrea muntanyosa situada a 12 km de la població de Shaxi coneguda per les seves escultures tallades en pedra fa més de 1300 anys i que representen la vida del regne de Nanzhao (748-902) i la influència a Yunnan del Budisme Mahayana procedent del Tibet.

Arribada a Shaxi i resta del dia lliure per visitar la ciutat antiga. Situada al sud-est del districte de Jianchuan, aquesta població va ser també un important poble comercial a l’antiga ruta del Te i dels Cavalls durant les Dinasties Qing i Han. Des dels temps de la Dinastia Tang, el poble de Shaxi ja era un important centre de comunicacions entre la província xinesa de Sichuan, Yunnan i el Tibet. En aquest lloc es realitzaven les transaccions de te, sucre moreno, teles de Yunnan i Sichuan, pells i altres productes de la regió del Tibet. Tot i que aquesta ruta ja no segueix funcionant, la població de Shaxi encara conserva els seus carrers empedrats i les seves cases tradicionals tal com estaven fa mil anys.

05 AGO.- Shaxi – Lijiang
Després de l’esmorzar sortida cap a la ciutat antiga de Lijiang. Aquesta població conserva intacte i en la seva totalitat el nucli antic, format per petits carrerons empedrats, centenàries cases tradicionals i petits canals que recorren la ciutat amb l’aigua pura i gelada procedent de la Muntanya del Drac de Jade (5550m) que serveix, amb el seu cim permanentment cobert de neu, de símbol de la minoria Naxi, els habitants de Lijiang. Lijiang va ser declarada el 1999 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Arribada i trasllat a l’hotel. Temps lliure per visitar la ciutat antiga de Lijiang.

06 AGO.- Lijiang – Gola Salt del Tigre – Zhongdian (Shangri-La)
Continuació de la ruta per carretera fins a Zhongdian (Shangri-La). En ruta visitarem la impressionant Gola del Salt del Tigre. Aquí les aigües del riu Yangtzé han creat una de les goles més profundes del món. S’estén al llarg de 15 quilòmetres, i en alguns punts les seves parets mesuren 3900 metres d’altura. La població de Shangri-la es troba en una vall envoltada de muntanyes, a 3200 metres d’altura sobre el nivell de la mar. Aquest lloc marca l’inici del món tibetà. Coneguda també amb el nom de Shangri-la, terra on regna la pau i la serenitat, gràcies a la novel·la de James Hilton “Lost Horizon”.

07 AGO.- Zhongdian (Shangri-La)
Avui visitarem el Monestir Songzanglin, conegut també com el “Petit Potala”. Aquest monestir tibetà és el més gran i important de la província i compta amb més de 600 monjos i el poble tibetà situat a la banda del monestir. Temps lliure per visitar la ciutat antiga.
A la tarda visitarem la Reserva Natural del Llac Napa, una de les praderies més grans de la zona, amb meravellosos paisatges i una gran varietat d’animals, cavalls, iacs, ovelles, ànecs salvatges, etc.

08 AGO.- Shangri-La – Xiangcheng (Poble de Ranwu)
Sortida cap a la regió de Xiangcheng (6-7 hores aprox.), ja a Sichuan, a través de profundes valls esquitxades per cases tradicionals, alts altiplans, i intercalades amb torrents on els grangers tibetans encara viuen d’acord amb els seus costums i tradicions antigues. Arribada a la tarda i trasllat al poble de Ranwu a la regió de Xiangcheng. Temps lliure per descobrir aquesta encantadora població.

09 AGO.- Xiangcheng – Daocheng – Parc Nacional de Yading
Al matí visitarem el Monestir de Sangpi, de l’Escola Gelupa (gorres grocs) un dels més grans de la regió Kham. Continuació per la carretera provincial 217 i 216, (aprox. 4-5 hores de trajecte). Arribada a la tarda a la zona del Parc Nacional de Yading. Ens allotgem als afores de parc.

10 AGO.- Parc Nacional de Yading
Avui dedicarem el dia a explorar una de les reserves naturals més impressionants de la Xina, que és coneguda pels seus tres cims sagrats que van ser beneïts al segle VIII pel Buda Padmasmbhava, donant-los noms de bodhisattvas. Al sud es troba el cim de Jambeyang (5.958 m) que representa el Bodhisattva de la Saviesa; a l’est es troba Chanadorje (també de 5.958m d’altura), que simbolitza el Bodhisttva de la Ira; i per últim al nord, trobem el cim de Chenresig (6.032 m) que representa el de la Misericòrdia. Aquests tres pics són el sant patró dels tibetans i es diu que si un pelegrí visita 3 vegades aquest lloc sagrat, es compliran tots els seus desitjos. Yading és el paradís de fotògrafs i amants de la muntanya.

11 AGO.- Yading – Litang – Xinduqiao
Al matí, ens dirigirem fins a Litang (aprox. 6 hores), a través d’altiplans i turons coberts de prats. També és una oportunitat per observar la carretera tibetana que resulta ser una atracció en si mateixa. No és estrany trobar molts exemplars de la fauna tibetana: iacs, porcs negres, gossos, marmotes … Arribada a Litang i temps lliure per visitar el monestir de Litang, que era el lloc de residència del tercer Dalai Lama, i on l’escola Gelugpa va tenir el seu moment més àlgid a l’oest de Sichuan.

12 AGO.- Xinduqiao – Tagong – Danba
Continuació cap a la regió Danba (aprox. 6 hores). Travessarem el pas Zheduo a 4290m i visitarem el Monestir de Tagong, que és part de l’Escola Sakyapa. Seguirem ruta a través d’una vall daurada per cultius de blat que marquen el final de les terres altes de Tagong. Arribada a la tarda i trasllat a l’hotel.

13 AGO.- Danba i voltants
Avui dedicarem el dia a visitar els pobles típics de la regió de Danba, inclòs el de Suopo, famós per les seves talaies, i el poble de Jiaju, considerat un dels pobles més bonics de tota la Xina.

14 AGO.- Danba – Four Maiden ‘s Mountain (Sigunian Shang) – Chengdu
Sortida cap a Chengdu (aprox. 6 hores), a través de la “muntanya de les 4 nenes”, que deu el seu nom als 4 pics que s’assemblen a les 4 nenes tibetanes segons la llegenda. Arribada a Chengdu i trasllat a l’hotel. A la nit possibilitat d’assistir a l’Òpera de Sichuan, amb la seva famosa dansa i canvi de màscares (activitat opcional).

15 AGO.- Chengdu – Centre de desenvolupament d’Óssos Pandes. Vol a Kunming
Aquest matí visitarem el Centre d’Investigació i Protecció del Panda Gegant que és un dels centres més importants a Sichuan. A continuació ens dirigirem a l’antic carrer comercial de Jinli on disposarem de temps lliure per fer les últimes compres. A l’hora acordada trasllat a l’aeroport per agafar el nostre vol en direcció a Kunming. Arribada i trasllat a l’hotel.

16 AGO.- Vol Kunming / Barcelona
Matí lliure. A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per agafar el nostre vol amb destinació Barcelona, ​​amb escala intermèdia. Nit a bord.

17 AGO.- Arribada a Barcelona
Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 4 persones 3.215 €
En base a grup de 3 persones 3.475 €
En base a grup de 2 persones 3.975 €
Suplement Habitació Individual 1.085 €
Taxes Aèries (Aprox.) 430 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol interior Chengdu / Kunming (directe), en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Cotxe privat amb conductor pels desplaçaments segons itinerari.
Allotjament en base habitacions dobles amb bany privat en hotels amb encant, amb esmorzar inclòs.
Sopar de benvinguda a Kunming.
Telèfon mòbil físic amb assistència 24 hores en castellà.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat i tramitació (126 € aprox.).
Entrades als llocs a visitar (125 € aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari