Europa, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

El nostre itinerari ofereix la possibilitat de descobrir la varietat de monuments prehistòrics, clàssics, bizantins i medievals, a més de visitar cadascuna de les ciutats amb interès històric i cultural del país. També proposem un acostament a la cultura local a les zones interiors de muntanya, on visitarem els pobles tradicionals xipriotes, que ens transporten a ambients d’un passat no tan llunyà, allunyats del turisme massificat que s’imposa a la costa. D’aquesta manera, intentarem comprendre la realitat social, religiosa, cultural i fins i tot política, tan diferent i alhora tan interrelacionada d’ambdues zones del país.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE MAIG A DESEMBRE 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A LARNAKA Hotel
2 LARNAKA – LEFKARA – CHARIKOITIA – LIMASOL – CURIUM – APOLLO HILATES – PETRA TOU ROMIOU – PAFOS E Hotel
3 PAFOS – RESERVA AKAMA – BANYS D’AFRODITA – MONESTIR KYKKOS – PLATRES o TROODOS E Hotel
4 KAKOPETRIA – MT. OLIMP – OMODOS – ASINOU – NICÒSIA E Hotel
5 NICÒSIA – ST. HILARIÓN – BELLAPAIS – KYRENIA – NICÒSIA E Hotel
6 NICÒSIA – SALAMIS – SAN BERNABÉ – FAMAGUSTA – LARNAKA E Hotel
7 LARNAKA. DIA LLIURE E Hotel
8 LARNAKA. TRASLLAT A L’AEROPORT
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Arribada a Larnaka
Arribada a Larnaka, recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit en Larnaka.

Dia 02 | Larnaka – Lefkara – Charikoitia – Limasol – Curium – Apollo Hilates – Petra Tou Romiou – Pafos
Inici de la visita de Larnaka ciutat coneixia per la seva espectacular ciutadella turca (segle XVII). Sortim en direcció oest seguint la costa cap a la població Lefkara, pintoresca i típica població xipriota pròxima a la costa així com la pròxima població de Charikoitia, on es troba un dels jaciments neolítics més valuosos del món antic amb vistoses construccions i restes funeràries de poblacions autòctones sedentàries que es remunten al VII mil·lenni a.C. (declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO).
Continuació del viatge cap a l’est i parada a la ciutat de Limasol amb temps lliure per a esmorzar i vagarejar pel seu centre medieval. Visita de la fortalesa medieval de Lusignan. Prosseguim cap a les ruïnes de Curium, ciutat amb orígens micènics que destaca en l’època egipci-ptolemaica i romana. Un passeig de 45 minuts ens permet contemplar llocs com la Casa d’Aquil·les, el majestuós teatre romà enfront de la mar, la basílica paleocristiana, etc. Posterior sortida cap a les restes del temple del déu Apollo Hilates on sentirem l’esplendorós passat d’èpoques grega i romana en què el lloc era un centre de peregrinació i d’ofrenes de primer ordre. Camí de Pafos parem en l’anomenat Lloc del Naixement d’Afrodita o Petra Tou Romiou, un lloc idíl·lic de la costa xipriota que ens recorda els orígens orientals mesopotàmics i fenicis de la deessa Ishtar, Afrodita, Venus. Allotjament en Pafos.

Dia 03 | Pafos – Reserva Akama – Banys d’Afrodita – Monasterio Kykkos – Platres o Troodos
Visita del conjunt històric greco-romà de Pafos (declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO), ciutat que en l’època de domini de l’Egipte Ptolemaic va ser capital de l’illa. Destaquen entre les restes clàssiques els fantàstics mosaics que es troben en els paviments de diverses viles romanes i que constitueixen una col·lecció bàsica en el període romà tardà, així com les tombes dels reis ptolemaics cavades en la roca del subsòl. Continuació cap a la Reserva Natural de Akama, considerada l’última zona salvatge de Xipre, amb 230 km² de superfície. La seva bellesa paisatgística està determinada per la seva diversitat de flora i fauna. A les seves platges, algunes gairebé verges, trobem a les tortugues babaues i verdes niant.
Passeig opcional per la reserva d’entre 1 i 2 hores o passeig panoràmic en vehicle per diferents punts d’interès. Descans en la zona dels Banys d’Afrodita, on bells racons naturals recorden el bany mitològic de la deessa: penya-segats, badies d’aigües cristal·lines i coves perforant la roca.
Creuem el massís del Troodos ascendint fins als 1.500 metres d’altura per a dirigir-nos al Monestir de Kykkos, lloc sagrat per excel·lència on des del segle XI (època bizantina medieval) s’adora una icona de la verge. Continuació en direcció sud fins al nostre allotjament situat en Platres o Troodos; la població del qual es dedica principalment a la viticultura.

Dia 04 | Kakopetria – Mt. Olimp – Omodos – Asinou – Nicòsia
Prossecució cap a la vessant nord, al costat de la vall del Sol, on es troba la pintoresca i tradicional població de Kakopetria, típica per la seva arquitectura en pedra, tova i fusta. Passeig i visita del poble, amb les seves sinuoses i estrets carrers que encara conserven premses d’oli, molins d’aigua i centres tradicionals d’elaboració de pa, vi i oli. Ascens al Mt. Olimp i passeig per una dels vessants del Troodos al peu del cim durant 1 o 2 hores.
Trasllat en vehicle a Omodos, el més famós dels pobles d’interior del país. Destaca per la presència de la seva famosa església-monestir i per la bellesa dels seus carrerons emblanquinats, la seva tradició d’elaboració d’encaixos, les premses centenàries de vi i oli, i la seva excel·lent cuina. Posteriorment i continuant la volta pel Troodos descendim cap a l’església bizantina Agios Nikolaos, una meravellosa església d’origen medieval (segle XI) amb frescos d’un valor incalculable protegits per la UNESCO. Pròxima parada en Asinou, envoltada de verds paisatges, per a veure els frescos més espectaculars del país (Patrimoni de la Humanitat) que van des del segle XI fins al XVI. Descens per carretera fins a la capital del país, Lefkosia (Nicòsia). Nit a Nicòsia.

Dia 05 | Nicòsia – St. Hilarión – Bellapais – Kyrenia – Nicòsia
Demà dedicada a conèixer la part més septentrional de Xipre, ocupat per Turquia. Visita de l’escarpat i inaccessible castell de San Hilarión, amb impressionants vistes, conquistat per Ricardo Corazón de Lleó i residència d’estiu dels senyors de Lusignan. Visita de Bellapais, l’Abadia construïda per monjos fugits de Jerusalem en 1187, després de la presa d’aquesta per les forces de Saladino. Tant les ruïnes medievals com el poble i les belles vistes de la costa justifiquen la visita del lloc. Descens a la població de Kyrenia. Temps per a esmorzar i per a passejar pel port medieval, amb edificis d’origen medievals i otomans.
Tornada a la capital per a iniciar la visita de la part grega de la capital, on destaquen les muralles venecianes en forma d’estrella, amb la porta de Pafos i la porta de Famagusta, el pintoresc barri de Laiki Geitonia, el Hammam i la Mesquita Omariya. Creuant a peu cap a la part ocupada de la ciutat, a través del control policial turc, podem visitar en un ambient molt més oriental els fantàstics edificis d’origen medieval i de conversió islàmica com la Catedral – Mesquita Selimiye, i llocs de bella factura turca com la gran posada o Buyuk Khan. Nit a Nicòsia.

Dia 06 | Nicòsia – Salamis – Enkomi – Sant Bernabé – Famagusta – Larnaka
Completem la visita de la ciutat de Nicòsia amb una visita del museu arqueològic amb restes espectaculars i monuments de diferents civilitzacions.
Sortida cap a la zona nord del país per a visitar les ruïnes de Salamis (Salamina), ciutat d’origen fenici, sotmesa posteriorment a Assíria i Pèrsia. Va ser famosa per les batalles entre grecs i perses pel domini del Mediterrani Oriental. Restes de l’època romana donen fe de la importància comercial que va tenir aquest enclavament, el més pròxim a Orient.
Prosseguim per a trobar enmig del no-res el monestir i església de Sant Bernabé, un dels principals lloc de culte del passat i hereva d’una meravellosa col·lecció d’icones. Finalment ens dirigim a l’última parada en Famagusta. Aquesta ciutat portuària destaca pel seu centre històric tancat en els seus murs venecians, la qual cosa la converteix en una de les poblacions més belles i romàntiques de Xipre. Aquí podem trobar diverses esglésies gòtiques, algunes transformades en mesquites. Destaquem la mesquita del pacha Lala Mustafa (antiga catedral gòtica de Sant Nicolàs) o la mesquita del pacha Sinan (també d’orígens medievals cristians). Tornada a Larnaka creuant el lloc fronterer. Nit a Larnaka.

Dia 07 | Larnaka. Dia lliure
Esmorzar. Dia lliure per a gaudir d’un bany en el Mediterrani o passejar per la ciutat. Recomanem visitar per lliure les ruïnes de Kition, l’església bizantina de St. Lazaro (segle IX) i la ciutat medieval. Nit a Larnaka.

Dia 08 | Larnaka. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu en base a Habitació Doble en Hotels 3* 1.240 €
Suplement Individual en Hotels 3* 165 €
Suplement Temporada Alta (Setmana Santa i Agost) 75 €
Suplement grup de 2 a 3 persones 240 €
OPCIÓ HOTELS CATEGORIA SUPERIOR
Preu en base a Habitació Doble en Hotels 4* 1.595 €
Suplement Individual en Hotels 4* 300 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 16
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 2 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per terra en vehicle privat amb conductor local de parla anglesa.
Guia de parla hispana per a grups a partir de 8 persones.
Allotjament en hotels en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Guia de parla hispana per a grups de 2 a 7 persones.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari