Viatjant a Pakistan: els nostres itineraris recomanats

Viatjar al Pakistan és viatjar a una de les majors joies de l’arquitectura islàmica, un país inèdit amb mil·lennis d’història. El turisme pràcticament inexistent ens converteix en persones estranyes i exòtiques. Lluny de ser un problema, la gent del Pakistan és molt amable i acollidora, així que no dubtaran a fotografiar-se amb nosaltres per agrair-nos la visita al seu país.

 

LES NOSTRES RUTES A PAKISTAN

Antigues civilitzacions de l’Indus
De nord a sud, començant a Islamabad, als peus de l’Himàlaia, ens dirigim a través de la vall del riu Indus mentre descobrim restes d’antigues civilitzacions, la màgia de ciutats com Lahore o Karachi, i deserts com el de Cholistan. Aquest itinerari de caràcter cultural combina la visita a llocs arqueològics de gran importància, increïbles mostres d’arquitectura de tots els períodes de la història del Pakistan, paisatges extrems al llarg del riu Indus, i ens permet gaudir de la vida, cultura i religió a llocs totalment inalterats per Occident.

  • Vall del riu Indus. Recorreràs les restes d’antigues civilitzacions que es remunten fins a l’any 3000 a.C. També visitaràs grans mesquites modernes, antigues fortificacions i mercats locals, en un paisatge urbà molt singular que et recordarà les històries de “Les mil i una nits”.

Himàlaia: Kafiristan a Baltistan en Jeep
El nord del Pakistan destaca per la verticalitat de les seves muntanyes i l’autenticitat dels seus petits pobles. A causa de l’aïllament i la quasi total absència de turisme, en aquest viatge en Jeep a través del Kafiristan i el Baltistan trobarem una enorme varietat d’ètnies, cultures i tradicions religioses, amb influències de l’islam, l’hinduisme, el budisme i fins i tot amb marcats tints animistes.

  • Autèntics pobles remots a l’Himàlaia. Gaudiràs d’espectaculars paisatges de muntanya i de l’estampa que formen els petits pobles remots assentats als seus peus. La seva diversitat cultural i religiosa els fa encara més especials.

Trekking al Camp Base del K2, Glaciar de Baltoro i Gondogoro La
Aquest trekking està considerat un dels millors del planeta. Es tracta d’un viatge desafiant al Campament Base del K2 i a Concòrdia, on conflueixen els glaciars de Baltoro i Godwin-Austen, per finalment creuar el pas tècnic de Gondogoro La.
Descrita com la “Sala del tro dels déus de la muntanya”, Concòrdia ofereix panoràmiques úniques de 360º de muntanyes per sobre dels 7.000 metres, a més d’impressionants vistes al K2.

  • Un clàssic del trekking. El trekking del K2 transporta qualsevol persona amb ganes de caminar, energia i esperit d’aventura, a espectaculars muntanyes i un escenari remot, acompanyats en tot moment d’un guia expert de muntanya, portejadors i cuiner.

Comentaris dels nostres viatgers: Toni (Antigues Civilitzacions de l’Indus – Març 2019)
“Un magnífic viatge del Nord fins el Sud (d’Islamabad a Karachi) recorrent quasi bé tot el patrimoni històric-artístic del país. Velles civilitzacions mig perdudes de la vall de l’Indus de millers anys d’antiguitat, i d’altres no tan antigues però també molt remotes. Per tots aquells viatgers enamorats de la historia i l’arquitectura és un viatge molt recomanable. En el meu cas, ho haig de reconèixer, molt per sobre de les expectatives que m’havia fet abans d’anar-hi. La gent del país és meravellosa i molt amable amb nosaltres. Hi ha tan poc turisme que per ells érem éssers tan exòtics que tothom volia fer-se fotos amb nosaltres. És un país totalment islàmic. Una Índia 100% islamitzada, així que res d’alcohol ni diversions nocturnes.”

 

Si desitges més informació sobre els nostres viatges a Pakistan, consulta l’enllaç o posa’t en contacte amb nosaltres a bcn@viatgesindependents.cat o trucant al 93 454 37 03. T’esperem!

Comentaris

Deixa un comentari