VIATJO SOL

Perquè m’agrada. Perquè l’experiència és més intensa. Perquè les meves vacances no coincideixen amb les dels meus amics. Perquè no tinc parella. Perquè tinc parella però no compartim manera de viatjar. Perquè m’agrada ser independent

I M’AGRADA VIATJAR EN GRUP

Perquè és divertit. Perquè puc compartir les vivències. Perquè és més econòmic. Perquè em dóna seguretat. Perquè m’oblido de temes organitzatius. Perquè conec gent

VIATGES SOL EN GRUP

VIATGES EN GRUP REDUÏT PER A PERSONES QUE VIATGEM SOLES. 

 

PREGUNTES MÉS FREQÜENTS:

DE QUANTES PERSONES CONSTEN ELS GRUPS DE SOLENGRUP?

En la majoria dels nostres viatges el mínim és d’unes 5 persones aprox. El màxim dels nostres grups és de 16 persones aprox, i en alguns viatges pot ser de màxim unes 12 persones.

QUIN ÉS EL PERFIL MÉS HABITUAL DE LES PERSONES QUE VIATGEN?

Per la nostra experiència de molts anys, podem dir que hi ha més dones que homes que viatgen sols, i la mitjana d’edat és d’entre 30 anys a 65 anys aprox.

PUC VIATJAR AMB LA MEVA PARELLA?

En els grups de SOLENGRUP no poden viatjar parelles ni nens.

PUC VIATJAR AMB UN AMIC/A?

La majoria dels nostres grups estan formats per gent que viatja sola i no coneix a ningú del grup, encara que és possible viatjar amb algun amic / a (que no sigui parella), ja que hi ha gent que es coneix en els nostres viatges, i després vol repetir amb algú que va conèixer en un viatge anterior, o dos amics o amigues, que volen viatjar junts / es.

PUC COMPARTIR HABITACIÓ?

Els preus corresponen a l’allotjament en habitacions dobles. Es pot disposar d’una habitació individual mitjançant el pagament del suplement corresponent i pot sol·licitar-se l’opció de compartir habitació amb una altra persona. Si hi ha altres participants que també ho han sol·licitat, l’agència els facilitarà l’acomodació compartida en habitació doble. En cas contrari s’haurà d’abonar el suplement d’habitació individual.

PODRÉ CONÈIXER LA GENT QUE VIATJARÀ AMB MI ABANS DE LA SORTIDA DEL VIATGE?

Si prefereixes conèixer algú del mateix grup abans de la sortida del viatge, ho pots sol·licitar a l’agent de viatges que et faci la reserva, i preguntarem si algú més està interessat en donar les dades i si és així us informarem de les dades de les persones que així ho autoritzin. Habitualment, la gent que forma els nostres grups, està disposada a donar les dades per conèixer-se abans de la sortida, però cada un pot escollir l’opció que més prefereixi.

ÉS SOLENGRUP UNA AGÈNCIA DE VIATGES PER SINGLES?

SOLENGRUP és una agència de viatges culturals i d’aventura; els nostres viatges en grup són els mateixos viatges que programem per a la resta de grups, l’única excepció és que en els grups de SOLENGRUP no poden viatjar ni parelles ni nens, però no fem cap activitat relacionada amb Singles ja que no és la nostra filosofia de viatges.

QUINA ÉS la FILOSOFIA DE SOLENGRUP?

La filosofia de SOLENGRUP respon a una necessitat del viatger que busca compartir el viatge amb altres persones que també viatgin soles i que tinguin interessos similars als seus. Una sol·licitud habitual a qualsevol de les nostres oficines. Però SOLENGRUP pretén anar més enllà. Creiem que a part de “amb qui viatjo” és igualment important el contingut del viatge, el “on viatjo”, per això hem dissenyat rutes atractives i amb contingut.

ESTÀ SOLENGRUP PRESENT EN XARXES SOCIALS?

Si, SOLENGRUP està present a Facebook.

Segueix-nos aquí: https://www.facebook.com/ViajarSOLoenGRUPo

COM ES FA LA RESERVA?

Per reservar la teva plaça, pots trucar al 93 454 37 03, o pots enviar un email a: bcn@viatgesindependents.cat o venir a la nostra oficina situada a Avinguda Diagonal 337 (entre carrer Girona i Bailén) de Barcelona. Per realitzar la reserva, l’agència necessitarà les dades completes del passatger que vulgui viatjar, i el 40% com a paga i senyal. La resta de l’import es paga en el lliurament de la documentació del viatge, que és uns 15 dies abans de la sortida del viatge.