Àsia, Pròxim Orient
Destinació
8 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Les capritxoses formacions geològiques que esculpeixen les valls de Capadòcia han estat llar de cultures mil·lenàries, des dels remots hitites i assiris fins a bizantins i turcs, la qual cosa la converteix en un immens museu a l’aire lliure. Caminarem per les senderes d’aquesta increïble regió de Turquia, visitant els llocs principals i les àrees menys freqüentades. Amb un nivell fàcil de senderisme durant tots els dies, acabarem el viatge amb una estada a la ciutat d’Istanbul, nexe d’unió d’Orient i Occident.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ESTAMBUL / KAYSERI (CAPADÒCIA) S Hotel
2 SENDERISME: VALL BLANCA – UCHISAR – VALL DELS COLOMS E / D / S Hotel
3 SENDERISME: VALL D’IHLARA – CIUTAT SUBTERRÀNIA D’OZLUCE E / D / S Hotel
4 SENDERISME: VALL VERMELLA I VALL DE LES XEMENEIES DE FADES E / D / S Hotel
5 SENDERISME: VALL DE GIOLGOLI – VALL D’UZENGI – MUSTAFAPASHA E / D / S Hotel
6 VOL CAPADÒCIA / ESTAMBUL E Hotel
7 ESTAMBUL E Hotel
8 VOL ESTAMBUL / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Istanbul – Kayseri. Capadòcia
Sortida en vol de línia regular amb destinació a Kayseri, amb connexió a Istanbul.
Arribada i tràmits d’entrada al país. Després de recollir l’equipatge, trobada i assistència per part del nostre equip local i trasllat al nostre allotjament a Capadòcia.

Dia 02 | Senderisme a Capadòcia. Vall Blanca, Castillo de Uchisar i Vall dels Coloms
Sortida fins a la Vall Blanca o de Baglýdere (1 hora de trajecte). Iniciarem la caminada descendint fins al centre de la vall per a veure les formacions volcàniques que donen nom a la Vall dels Enamorats i seguim fins a Uchisar. Ascensió al Castell d’Uchisar, una estranya formació geològica amb antics habitatges i altres dependències excavades a l’interior. La seva pintoresca forma li ha donat el sobrenom de castell encara que, en realitat, és una fortalesa. Va ser abandonat fa relativament poc temps degut als despreniments de roques. Dinar en un restaurant del mateix poble.
A continuació, caminada per a descendir fins a la Vall dels Coloms i arribar fins al poble de Goreme. Al llarg de la vall veurem les coves, els colomars i les extenses vinyes. Finalitzada la caminada, trasllat a l’hotel. Temps lliure per a descansar.

Dia 03 | Senderisme a Capadòcia. Vall d’Ihlara i Ozluce
Trasllat fins al poble d’Ihlara (una hora i mitja de trajecte), situat a la vall del mateix nom. Caminada al llarg del canó d’Ihlara, amb 14 km de llarg i fins a 100 metres de profunditat en alguns punts. En les seves parets hi ha excavades més d’un centenar d’esglésies, algunes de l’època bizantina. Està en part cobert per una rica vegetació, més o menys verda en funció de l’època de l’any. Durant l’excursió es visiten els monestirs i les esglésies excavades en la roca, mostres de l’original arquitectura local. Dinar en el pintoresc poble de Belisýrma. Seguim la nostra marxa creuant el poble fins a arribar a la ciutat subterrània d’Ozluce. Visitarem el lloc arqueològic per a veure les seves singulars cases, túnels i dipòsits. Tornarem al nostre hotel en vehicle (30 minuts aprox.).

Dia 04 | Senderisme a Capadòcia. Vall Vermella i Xemeneies de Fades
Realitzarem amb el nostre vehicle un trajecte de 15 minuts fins a Kýzýlvade, conegut com la Vall Vermella. Caminada a través de la magnífica vall de Güllüdere, on visitarem les esglésies de Üzümlü Kilise i Haçlý Kilise, nomenades en la Bíblia i que representen l’esperit i la simbologia de les primeres comunitats cristianes. Arribarem al poble de Cavusin, el més antic de la Capadòcia excavat en la roca, i que avui dia està abandonat. Pujarem cap a la part alta del poble i visitarem l’església i mesquita, també excavades en la roca. En el cim ens espera una de les més esplèndides vistes de tota Capadòcia.
La nostra marxa continuarà fins a la Vall Paþabaðý, coneguda mundialment com la Vall de les Xemeneies de Fades, a causa de les singulars formacions de roca erosionades pel pas del temps. Ens trobarem amb el nostre vehicle per a portar-nos al poble de Avanos, que es troba travessat pel riu Kizilýrmak, i és el centre de l’artesania local. Dinar i temps lliure per a visitar si es desitja alguns dels seus tallers locals de catifes, kilims, onix, ceràmica, etc.

Dia 05 | Senderisme a Capadòcia. Vall de Giolgoli, Mustafapasha, Vall de Gomeda i Uzengi
Sortida cap a la Vall de Golgoli. Descens a peu fins al centre de la vall i travessarem la vall de Gomeda per a visitar alguns dels monestirs i esglésies excavats en la roca, mostra de l’arquitectura de les primeres comunitats cristianes. Seguim la marxa fins a la Vall Uzengi, des del qual podrem contemplar els millors colomars de la zona, excavats per la mà de l’home en les enormes i altes roques de pedra calcària. Parada en una deu d’aigua mineral. A causa de les característiques del terreny, podrem veure’ns obligats a caminar per zones humides o enfangades. A la sortida de la vall, el nostre transport ens espera per a portar-nos al poble de Mustafapasha, on dinarem en una casa local. Tornada a l’hotel.

Dia 06 | Capadòcia – Kayseri. Vol a Istanbul
Sortida cap a a l’aeroport per a volar a Istanbul. Arribada, recepció i trasllat a l’hotel. Temps lliure per a iniciar les visites per compte propi a algun dels nombrosos atractius que ofereix la ciutat.

Dia 07 | Istanbul
Dia lliure per a continuar visitant la ciutat per compte propi.
La història d’Istanbul abasta uns 3.000 anys i nombrosos llocs d’interès així ho testifiquen: el palau Topkapi, residència dels sultans des del segle XV fins a principis del XIX, és una de les joies de la ciutat, l’harem del palau (els apartaments de la família imperial) s’assemblava a un petit poble, que albergava fins a 500 persones de manera contínua, entre les quals hi havia unes 300 concubines. El tresor imperial és un altre dels reclams del palau, està satisfet d’or, plata, diamants i objectes enlluernadors. També són d’interès Institutriu Sofya (Santa Sofia), la basílica de la Divina Saviesa, que es va erigir durant el regnat de Justinià, l’any 548, i en aquesta època va ser la major església de la cristiandat. Després de 14 segles d’història, l’amenaça dels sismes ha provocat que en l’actualitat l’església es trobi reforçada amb contraforts, suports, quioscos i dependències que abracen les seves robustes parets. En qualsevol cas, la immensa cúpula de l’interior continua sent impressionant. Finalment la mesquita blava és un triomf de l’harmonia, la proporció i l’elegància; la seva part exterior evoca el mateix tipus d’admiració que l’interior d’Institutriu Sofya.

En prendre un transbordador per a creuar el Bòsfor o en passejar pel Gran Basar (un laberint d’estrets carrerons en les quals és possible comprar un braçalet, una catifa o simplement tafanejar), un pot cansar-se de veure tants turistes, encara que hi ha diverses maneres d’escapar. Uzunçarsi Caddesi constitueix l’alternativa menys turística; en ella es poden trobar botigues de torners de fusta, equipament de caça o comerciants de peces de vestir. En la zona de Beyoglu, al nord del pont, resulta fascinant fer-se una passejada a través de Istiklal Caddesi, el carrer principal. En aquest lloc passejaven els otomans de classe alta i els residents de les potències europees fa un segle, però en l’actualitat és un escenari decadent. Malgrat tot, no resulta difícil imaginar aquesta magnífica artèria en la seva època d’apogeu. Visita de la capital, ruïnes del palau de la Reina, mercats, etc.

Dia 08 | Vol Istanbul / Ciutat d’origen
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble (taxes aèries incloses) 1.240 €
Suplement Habitació Individual 150 €
Suplement Temporada Alta (01 Juliol al 30 Setembre) 140 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 12
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 4 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols Ciutat d’origen / Estambul / Kayseri / Estambul / Ciutat d’origen, amb la companyia aèria Turkish Airlines, en classe turista (V).
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera en vehicle privat (tamany segons grup).
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Caminades, excursions i visites segons itinerari. Entrades a museus, esglésies, etc, durant el nostre recorregut per Capadòcia.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta.
Taxes aèries (de carburant, aeroport, seguretat): 220 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i guia a Estambul.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.