Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Iran s’ha obert al turisme en els últims anys. La seva població és amigable, acollidora i molt culta. S’interessaran molt per la nostra opinió sobre el país i la seva gent. En aquesta ruta coneixerem antigues ciutats com Isfahan, Yazd i Shiraz, totes elles grans mostres de l’espectacular arquitectura islàmica. També visitarem Persépolis, l’antiga capital de l’Imperi Persa, i Naqhs-e- Rostam, on es troben les tombes de diferents reis aquemènides i sassànides. Acabarem la ruta visitant la regió de les tribus nòmades Qashqai que conserven la seva forma de vida i tradicions centenàries.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
04 ABR VOL BARCELONA / TEHERAN Vol / Hotel
05 ABR TEHERAN – KASHAN E Hotel
06 ABR KASHAN – ABYANEH – ISFAHAN E Hotel
07 ABR ISFAHAN E Hotel
08 ABR ISFAHAN – YAZD E Hotel
09 ABR YAZD E Hotel
10 ABR YAZD – PASARGADA – NAQS-E-ROSTAM – PERSÈPOLIS – SHIRAZ E Hotel
11 ABR SHIRAZ E Hotel
12 ABR SHIRAZ. TRIBUS NÒMADES QASHQAI I BISHAPUR E Hotel
13 ABR VOL SHIRAZ / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

04 ABR.- VOL BARCELONA / TEHERAN
Sortida en vol regular amb destinació Teheran, amb connexió intermèdia a Estambul. A l’arribada, recepció a l’aeroport per al trasllat a l’hotel.
Teheran és la capital de l’Iran, és la ciutat més important del país i una de les urbs més importants del món islàmic. El seu encant no rau només en majestuosos edificis, sinó també en la seva pròpia personalitat. Compta amb nombroses zones enjardinades i amb els millors museus del país. Nit a Teheran.

05 ABR.- TEHERAN – KASHAN
Al matí descobrirem els llocs més interessants de la capital.
S’inicia la visita a mig matí amb el Museu Pre-Islàmic, el Palau de Golestan, la torre de telecomunicacions, el monument cerimonial Bori i Azad (Torre de la Llibertat) i el basar. També es visita el Museu de Joies si el temps ho permet.
Després del capvespre sortida en direcció a Kashan, una de les ciutats més antigues de l’Iran i un oasi a la riba occidental del desert del Kavir. Trasllat a l’hotel i allotjament.

06 ABR.- KASHAN – ABYANEH – ISFAHAN
Esmorzar. Inici de la visita de Kashan, on coneixerem algun dels seus monuments més emblemàtics. Destaquen les cases-palau Tabatabaiha i Borojerdiha, el hammam, la mesquita Jame o el basar cobert.
Abandonem Kashan en direcció al sud, seguint el límit del desert, per desviar-se en direcció a les Muntanyes Karkas, on es troba la població tradicional de Abyaneh. La població manté intacta la seva arquitectura original i els seus habitants encara parlen, viuen i vesteixen a l’estil persa original. Continuació fins Isfahan i allotjament.

07 ABR.- ISFAHAN
Avui visitarem Isfahan, la ciutat llegendària que mai defrauda als seus visitants. Isfahan és sens dubte la perla de l’arquitectura islàmica tradicional.
Es diu d’Isfahan que a causa de les seves infinites riqueses i de les seves dimensions va ser cridada la “Meitat del Món”. El nostre tour de dia complet inclou la coneguda plaça de Naqsh-i Jahan o Plaça de l’Imam, la segona plaça del món després de Tiananmen a Pequín.
Visitarem les meravelles d’aquesta plaça: la mesquita del Sheikh Lotfollah, la Mesquita de l’Imam, els palaus Aliqapu, Chehel Sutoon i Hasht Behesht, així com un dels basars més grans i antics d’Iran (segle XVII), on s’exhibeixen multitud d’ productes típics de la regió.

08 ABR.- ISFAHAN – YAZD
Segon dia de visites dedicat a Isfahan. La Mesquita Jame d’Isfahan és una mostra on es pot veure l’evolució de l’art i l’arquitectura islàmica des dels principis de l’islam fins als nostres dies. Visita dels ponts històrics de Isfahan. A la tarda recorrerem els 350 km que ens separen de Yazd. Nit a Yazd.

09 ABR.- YAZD
Esmorzar. Yazd pot ser considerada la ciutat de tova més antiga del món encara habitada. Envoltada pel cim del Shirkooh (4.000 m) i els dos majestuosos deserts de l’Iran, Dasht-e-Kavir i Kavir-e-Loot, aquesta ciutat té l’inconfusible caràcter de les ciutats que es troben al costat del desert: mercats genuïns, gent d’origen rural i tribal, la calor sec que es deixa intuir i per descomptat la seva arquitectura primitiva en tova.
Es tracta d’una ciutat amb infinites carrerons per perdre, plena de monuments, a cadascú més valuós, des de la Mesquita del Divendres, al mausoleu del sufí Rokned Din, múltiples mesquites, khanes i palaus decorats amb les torres de vent, a més del conjunt de la plaça del Amir Chakh Mag, i l’interessant museu de l’aigua.
En Yazd és on es fa més patent la religió que un dia va ser imperial, i que encara segueixen algunes comunitats, el zoroastrisme. Mostra d’això són el Temple del Foc etern i les Torres del Silenci. Nit a Yazd.

10 ABR.- YAZD – PASARGADA – NAQHS-E-ROSTAM – PERSÈPOLIS – SHIRAZ
Dia dedicat a visitar els monuments històrics no islàmics més imponents de tot el país. La nostra primera parada serà a la tomba de Ciro el Gran, a la localitat de Pasargada. Dinar a Aghamir, en una casa adaptada per una família per oferir menjar al viatger.
A una hora es troba Naqhs-e-Rostam, on es conserven perfectament tallades a la roca les tombes de diferents reis perses tant aquemènides com sassànides (Darío I, Xerxes I, Artaxerxes I i Darío II, encara que només el primer es sap amb total seguretat ).
Continuació fins a Persèpolis o “ciutat de Pèrsia”, que va ser la capital cerimonial de l’Imperi Aquemènida (550-330 a.C.). El recinte arqueològic de grans dimensions conserva part del conjunt de temples i palaus en excel·lent estat: la gran escala processional, el palau de Jerjes, el palau de Darío, el palau de les 100 columnes, propileus d’entrada, les tombes reials d’Artajerjes I i Artajerjes II, el museu, etc. Després de les visites, continuació a Shiraz i allotjament.

11 ABR.- SHIRAZ
Shiraz ha estat durant la història una ciutat il·lustrada i sofisticada que va destacar com a centre de la cultura persa i va ser la capital durant la dinastia Zand. Es diu de Shiraz que és la ciutat dels poetes, la música, la literatura i les flors, encara que abans de la Revolució Islàmica era coneguda com “la ciutat de les dones i el vi”. En l’artesania del basar destaca el mosaic, la plata i els kilims típics de les tribus locals. Visita de la Llar d’Eram, declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO com a part del conjunt de jardins perses.

Alguns llocs d’interès són el Palau de Karim Khan, la bella Mesquita Vakil, amb la seva sala hipòstila formada per 48 columnes, el basar, el caravanserai Saray-i-Moshir, i la Mesquita Nasir al molok, anomenada la Mesquita Rosa pel color de les rajoles al seu interior.

Poetes, filòsofs i místics perses com Hafez o Sa’adi que van arribar als màxims nivells de la literatura i del coneixement, van tenir el seu origen en aquesta refinada ciutat de jardins. Avui podem recordar-los visitant les seves tombes i llegint alguns dels seus versos.

12 ABR.- SHIRAZ. POBLES NÒMADES QASHQAI I BISHAPUR
Al sud-oest de Shiraz es troba una regió rica en monuments que es remunten als períodes Elamita (I-III mil·lennis a.C.) i Sassànida (segles III-VII). Durant el dia d’avui explorarem la regió de les tribus nòmades Qashqai, on visitarem una haima tradicional per aprendre sobre la manera de vida i algunes de les tradicions d’aquest poble majoritàriament d’origen túrquic (Àsia Central).

Més tard visitarem Bishapur, una antiga ciutat sassànida situada al sud de la moderna Faliyan, a l’antiga ruta que unia les capitals de Istakhr (propera a Persèpolis) i Ctesifonte (al sud de l’actual Bagdad). Abans de tornar a Shiraz farem una breu visita a el temple d’Anahita. Nit a Shiraz.

13 ABR.- VOL SHIRAZ / BARCELONA
Trasllat a l’aeroport de matinada i sortida en el vol de tornada a Barcelona, ​​amb connexió intermèdia a Estambul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.595 €
Suplement Habitació Individual 295 €
Taxes Aèries (Aprox.) 265 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb conductor durant la ruta.
Allotjament en hotels en base a habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Guia local de parla hispana.
Carta Invitació Visat.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Iran (75 € aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar (60 € aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

10 maig, 2016

Es uno de los viajes más interesantes que he hecho nunca! El guía muy atento y nos daba mucha información. Isfahán ha sido la perla del viaje, junto con las ruinas de Persépolis. Muy recomendable, no es para nada lo que nos llega de los medios de comunicación, la gente muy amable y hospitalaria, se quieren hacer fotos contigo, y te dan las gracias por visitar su país. Los hoteles sencillos, pero limpios y correctos, y bien ubicados. Un gran viaje! Muchas gracias por vuestro consejo y servicios, equipo de Independents! Hasta otra!

25 agost, 2016

Hacía muchos años que quería viajar a Irán, y me ha impresionado mucho más de lo que me esperaba!! La guía (Fariba), muy bien, muy atenta, estaba muy pendiente de todo el grupo y nos respondía todas las preguntas muy amablemente. Para mi gusto el grupo demasiado grande, éramos 15 personas y muy diferentes aunque congeniamos mucho… yo que viajaba solo me encontré con otras 4 personas viajando solas, y estuvo bastante bien. En general muy contento y con ganas de regresar!

5 setembre, 2016

Ens ha agradat molt el viatge a l’Iran. A l’estiu fa calor, però és una calor seca i molt suportable. Tot el viatge molt interessant, el guia molt bo, era jove però amb molta cultura i experiència, i ens ha ajudat a entendre moltes coses, i ha aconseguit que ens enamoréssim completament d’aquest espectacular país. Els hotels molt bé i el minibus era espectacular.

16 setembre, 2016

Un gran viaje, la ruta muy interesante, la comida me encantó! El guía era muy bueno, un poco radical con sus ideas, pero muy amable y muy profesional. Para mi lo mejor del viaje es Isfahán, me encantó y me sorprendió mucho. Aunque las mujeres tengamos que ir con el pañuelo, para mi gusto, es uno de los viajes más interesantes que se pueden hacer hoy en día.

16 setembre, 2016

Em va agradar molt Iran i el viatge va anar molt bé. Erem 12 persones i vam estar tots molt a gust. El guia i el xofer molt simpatics i atents. No puc dir res negatiu, perque tot va anar molt bé. Gràcies!

21 setembre, 2016

Me gustó mucho Irán. Quise la opción más básica de hoteles, y ahora pienso que quizás hubiera pagado un poco más para subir la categoría, pero eran hoteles limpios y estaban bien. La guía muy amable y nos explicó muchas más cosas de las que tocaban, incluso nos presentó a su familia y fue una experiencia genial. Algún trayecto de coche un poco largo, pero las carreteras están bien.

10 febrer, 2017

Un viaje muy recomendable! El país muy interesante, la gente muy amable y hospitalaria, y todo fue muy bien.

Deixar un comentari