Europa
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Les muntanyes de Rila i Pirin són les més altes de la península Balcànica i en elles abunden llacs i valls glaciars. A les seves vessants es troben petites estacions termals que són el lloc perfecte per relaxar-se després d’un llarg dia de trekking. Les nostres primeres caminades transcorren a la muntanya de Rila. Aquí pujarem al Pic Musala (2.925 m), el més elevat del país, i descobrirem el circ encantat dels Set llacs de Rila. Durant el trasllat d’una muntanya a l’altra pararem per visitar el famós Monestir de Rila, conegut per la seva fascinant arquitectura, art i història. Abans d’acabar, explorarem les muntanyes alpines de Pirin, on pujarem al Pic Vijren (2.914 m).

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A SOFIA Hotel
2 PIC MUSALA E / P / S Hotel familiar
3 PIC MALYOVITSA E / P / S Hotel familiar
4 ELS SET LLACS DE RILA E / P / S Hotel familiar
5 MONESTIR DE RILA E / D / S Hotel familiar
6 REFUGI VIJREN – REFUGI DEMYÁNITSA E / P / S Hotel familiar
7 PIC VIJREN – SOFIA E / P / S Hotel
8 SOFIA. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Sofia
Arribada a Sofia. Trasllat a l’hotel cèntric i allotjament.

DIA 2.- Pic Musala
Dia dedicat a l’ascens del Pic Musala, el més alt de la Península Balcànica amb 2.925 metres d’altura. Després d’un curt trasllat de mitja hora arribem al centre d’esquí i estiueig Borovets. Des d’allà pujem en telefèric a una alçada de 2.350 m, on comença la nostra caminada. Passem per dos refugis de muntanya i diversos llacs glaceres, entre els quals es troba el més alt del país: Ledeno ezero (2.710 m). Després d’unes tres hores de serpentejos entre precioses valls i crestes alpines amb vistes a Vitosha i els Balcans al nord, arribem al “sostre” de Bulgària. Allà, si tenim sort, gaudirem d’una vista panoràmica espectacular. Dinar tipus picnic. Retorn pel mateix camí d’anada. Curt trasllat de mitja hora a l’hotel familiar on ens allotjarem durant tres nits.

DIA 3.- Pic Malyovitsa
Avui coneixerem la vall glacial més impressionant de Rila: el de Malyovitsa. Trasllat pel matí al centre de la muntanya. Coneguts com el “Verdón de l’escalada” de Bulgària, la vall i el pic de Malyovitsa atreuen no només a alpinistes, sinó a aventurers de tot el món, que vénen aquí a gaudir de les espectaculars vistes que ofereix aquesta muntanya. Travessem la vall i al cap d’unes 3 hores arribem al cim (2.729 m). Dinar tipus picnic i tornada al bus. Retorn a l’hotel i sopar.

DIA 4.- Els set llacs de Rila
Al matí, trasllat al centre de muntanya Paníchishte. Ascens en telecadira al refugi Rilski Ezera per sortir a la carena alpina de la part més encantadora de la muntanya de Rila. Emprenem una caminada molt bonica pel circ màgic dels Set llacs de Rila. Pas a pas descobrirem les “7 meravelles”: el Llac Dólnoto (el de sota), Ríbnoto (el dels peixos), Trilístnika (el trèvol), Bliznaka (els bessons), Bábreka (el ronyó) i opcionalment els dos més elevats ; Okoto (l’ull) i Salzata (la llàgrima). Dinar tipus picnic. A la baixada passarem per profunds boscos coníferes.

DIA 5.- ​​Monestir de Rila
Trasllat en bus des de Govedartsi (2 h) cap al Monestir de Rila, la joia de l’art i de la cultura búlgara, monument declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Fem la visita del monestir i una curta caminada de 2 hores cap a la cova on residia l’ermità i fundador del monestir Sant Joan de Rila. Durant la caminada creuem boscos mixtos de la reserva natural pertanyent al monestir i gaudim de les vistes cap a la vall profunda del riu Rilska. Després de dinar, seguim en bus en direcció sud fins a Bansco. Ens allotjarem durant les pròximes 2 nits als peus de la muntanya de Pirin, en un hotel familiar.

DIA 6.- Refugi Vijren – Refugi Demyánitsa
Al matí ens dirigim en bus fins al Refugi Vijren (1.950 m) on emprenem la nostra caminada pels circs glacials de Pirin. Passem per diversos llacs d’aigües cristal·lines per arribar al coll Todórina. Descendim per l’altre costat de la muntanya Todorka, admirant preciosos llacs i boscos de coníferes, seguint la vall del riu Demyánitsa. Dinar tipus picnic i tornada a l’hotel familiar a Bansco.

DIA 7.- Pic Vijren – Sofia
Dia dedicat a l’ascensió del pic més alt del massís i el segon més alt a Bulgària, el Pic Vijren (2.914 m). Sortim des del refugi i iniciem la caminada entre les crestes rocoses, totes de marbre blanc i granit. Aquí gaudim d’unes vistes espectaculars des de la cresta alpina cap a les muntanyes gregues al sud, la muntanya ja coneguda de Rila al nord i totes les meravelles de Pirin. Dinar tipus picnic. Descens al refugi i trasllat directament a Sofia. Allotjament en hotel cèntric i sopar de comiat.

DIA 8.- Sofia. Trasllat a l’aeroport
Visita del centre històric de la capital. Observarem els monuments de major importància: la Catedral de Sant Alexander Nevsky (segle XX), que és l’església ortodoxa més gran de Bulgària, l’Església de Santa Sofia (segle VI), la rotonda de Sant Jordi (segle IV), la Mesquita Banya Bashi Djami (segle XVI) i la Sinagoga (segle XX). Temps lliure per realitzar les últimes visites i compres, depenent de l’hora de sortida del vol de tornada. Trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 14 a 15 persones 680 €
En base a grup de 12 a 13 persones 710 €
En base a grup de 10 a 11 persones 750 €
En base a grup de 8 a 9 persones 790 €
En base a grup de 6 a 7 persones 870 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.060 €
En base a grup de 3 persones 1.090 €
En base a grup de 2 persones 1.400 €
Suplement Habitació Individual 100 €
  GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 15
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera segons itinerari en vehicle adequat al tamany del grup.
Allotjament en hotels familiars i hotel 3* a Sofia.
Pensió completa durant el viatge (excepte a Sofia).
Guia professional de muntanya de parla hispana.
Activitats i visites indicades a l’itinerari.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Telefèrics i telecadira.
Equip personal de senderisme (recomanem botes còmodes de trekking, pantaló llarg, forro polar, impermeable, bastons de senderisme, etc).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació