Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Els massissos de Rila i Pirin són els més alts de la península Balcànica i constitueixen un terreny adequat per als amants de la naturalesa. En aquests parcs nacionals abunden els llacs i valls glacials, a més de petites estacions termals que són el lloc ideal per a relaxar-se després d’un llarg dia de trekking.
Les nostres primeres caminades transcorren a la muntanya de Rila. Aquí ascendirem al Pic Malyóvitsa (2.729 m) i descobrirem el circ dels Set Llacs de Rila. Durant el trajecte, realitzarem una ruta de senderisme fins al conegut Monestir de Rila, el més important del país degut a la seva fascinant arquitectura, art i història. A les muntanyes alpines de Pirin ascendirem al Pic Vihren (2.914 m) i finalitzarem la ruta explorant el poble de Melnik.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A SETEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A SOFIA – MONTE RILA S Hotel familiar
2 PIC MALYOVITSA E / P / S Hotel familiar
3 ELS SET LLACS DE RILA – MONESTIR DE RILA E / P / S Hotel familiar
4 MONESTIR DE RILA – REFUGI MACEDÒNIA – BANSKO E / P / S Hotel familiar
5 PIC VIHREN E / D / S Hotel familiar
6 REFUGI VIHREN – REFUGI TEVNO EZERO E / P / S Refugio
7 REFUGI TEVNO EZERO – MELNIK E / P / S Hotel
8 MELNIK – SOFIA. TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Sofia – Muntanya Rila
Arribada a Sofia, recepció a l’aeroport i trasllat a l’hotel familiar situat en els boscos de la muntanya de Rila. Sopar i allotjament.

Dia 02 | Pic Malyóvitsa
Avui coneixerem la vall glacial més impressionant de Rila: el de Malyóvitsa. Coneguts com el “verdón de l’escalada” de Bulgària, la vall i el pic de Malyóvitsa atreuen no sols a alpinistes, sinó a aventurers del món sencer, que venen aquí a gaudir de les espectaculars vistes que ofereix la muntanya. Travessem la vall i al cap d’unes 3 hores arribem al cim (2.729 m). Dinar tipus pícnic i tornada al vehicle. Trasllat a l’hotel i sopar.

Dia 03 | Els set llacs de Rila – Monestir de Rila
Al matí, prenem la telecabina que ens portarà a la part alta de la muntanya. Emprenem una caminada molt bonica pel circ màgic dels Set llacs de Rila. Pas a pas descobrim les “7 meravelles”: el llac Dólnoto (el de baix), Ríbnoto (el dels peixos), Trilístnika (el trèvol), Bliznaka (els bessons), Bábreka (el ronyó) i opcionalment els dos més elevats; Okoto (l’ull) i Salzata (la llàgrima). Dinar tipus pícnic. Pujarem el pas Razdela (2600 m), un dels millors miradors de Rila, i el camí ens portarà cap al monestir de Rila, el més gran de Bulgària i sens dubte el més conegut de tots els monestirs búlgars. Visitarem aquest monument declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i ens allotjarem en la zona. Sopar i allotjament.

Dia 04 | Monestir de Rila – Refugi Macedònia – Bansko
Avui farem una ruta més lleugera. Un trasllat (20 min) ens portarà a l’inici de la sendera. Emprendrem una caminada a través de la bella parteix sud de la muntanya cap al refugi Macedònia. El dinar serà tipus pícnic. Descens al petit poble de Dobarsko i continuació a Bansko – una ciutat de cases tradicionals, bressol de la música folklòrica búlgara, situada al peu de la impressionant muntanya de Pirin. Actualment Bansko és l’estació d’esquí més coneguda del país. Sopar i allotjament.

Dia 05 | Pic Vihren
Trasllat fins a l’inici de la sendera (30 min) que ens portarà al segon pic més alt de Bulgària i el més alt de Pirin. L’ascens al pic Vihren (2915 m) és la part més tècnica del nostre itinerari, però ens oferirà unes vistes increïbles i un panorama de pics alpins, parets de marbre i llacs glacials. No és casual que considerin Pirin la muntanya més bella de Bulgària, el parc nacional de Pirin també té l’estatus de Patrimoni de la Humanitat. Dinar tipus pícnic i tornada a Bansko en vehicle. Sopar en una taverna tradicional.

Dia 06 | Bansko – Refugi Tevno Ezero
Al matí ens dirigim al Refugi Vihren (1.950 m), on emprenem la nostra caminada pels circs glacials de Pirin. Dinar tipus pícnic. Passem per diversos llacs d’aigües cristal·lines per a aconseguir el llac Tevno Ezero, situat a 2515 msnm. Aquesta nit ens allotjarem en una cabanya situada al peu de la impressionant Muntanya Kamenitza. Sopar i allotjament.

Dia 07 | Refugi Tevno Ezero – Melnik
Dia dedicat al descens de la muntanya. La sendera passa entre llacs glacials i boscos de pi. Dinar tipus pícnic. Un transfer ens portarà al poble de Melnik, declarat la ciutat més petita del país, amb 350 habitants. Melnik és coneguda per les seves cases tradicionals, els seus cellers (té la seva pròpia denominació d’origen) i les seves ‘piràmides’, unes formacions naturals de sorra i arenisca. Allotjament en hotel i sopar de comiat.

Dia 08 | Melnik – Sofía. Trasllat a l’aeroport
A l’hora prevista, trasllat a Sofia i a l’aeroport. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 6 persones 660 €
En base a grup de 4 a 5 persones 785 €
Suplement Habitació Individual 120 €
Nit Extra a Sofia en Habitació Doble (per persona) 65 €
Nit Extra a Sofia en Habitació Individual 80 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 18
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport segons itinerari en vehicle adequat al tamany del grup.
Allotjament en hotels familiars en base habitacions dobles. Una nit en refugi bàsic d’alta muntanya.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Guia professional de muntanya de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Equip personal de trekking.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.