Europa
Destinació
8 dies
Duració
Estiu
Temporada
No Inclosos
Vuelos

Els massissos de Rila i Pirin són els més alts de la península Balcànica i constitueixen un terreny adequat per als amants de la naturalesa. En aquests parcs nacionals abunden els llacs i valls glacials, a més de petites estacions termals que són el lloc ideal per a relaxar-se després d’un llarg dia de trekking.
Les nostres primeres caminades transcorren a la muntanya de Rila. Aquí ascendirem al Pic Musala (2.925 m), el més elevat del país, i descobrirem el circ dels Set Llacs de Rila. Durant el trajecte entre una muntanya i l’altra visitarem el conegut Monestir de Rila, el més important del país degut a la seva fascinant arquitectura, art i història. Finalitzarem la ruta explorant les muntanyes alpines de Pirin, on ascendirem al Pic Vijren (2.914 m).

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A SOFIA Hotel
2 PIC MUSALA E / P / S Hotel familiar
3 PIC MALYOVITSA E / P / S Hotel familiar
4 ELS SET LLACS DE RILA E / P / S Hotel familiar
5 MONESTIR DE RILA E / D / S Hotel familiar
6 REFUGI VIJREN – REFUGI DEMYÁNITSA E / P / S Hotel familiar
7 PIC VIJREN – SOFIA E / P / S Hotel
8 SOFIA (VISITES). TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Sofia
Arribada a Sofia, recepció en l’aeroport i trasllat al centre de la ciutat.

Dia 02 | Pic Musalá
Dia dedicat a l’ascens del Pic Musalá (2.925 m), el més alt de la Península Balcànica. Després d’un curt trasllat de mitja hora arribem al centre d’esquí i estiueig Bórovets. Des d’allà pugem en telefèric a una altura de 2.350 m, on comença la nostra caminada. Passem per dos refugis de muntanya i diversos llacs glacials, entre els quals es troba el més alt del país: Lédeno Ézero (2.710 m). Després d’unes tres hores de serpentejos entre precioses valls i crestes alpines amb vistes a Vítosha i els Balcans al nord, arribem al “sostre” de Bulgària. Si tenim sort, gaudirem d’una vista panoràmica espectacular. Dinar tipus pícnic. Tornada pel mateix camí d’anada. Continuació fins a l’hotel familiar on ens allotjarem les tres pròximes nits.

Dia 03 | Pic Malyóvitsa
Avui coneixerem la vall glacial més impressionant de Rila: el de Malyóvitsa. La vall i el pic de Malyóvitsa atreuen no sols a alpinistes, sinó a aventurers del món sencer, que vénen aquí a gaudir de les espectaculars vistes que ofereix la muntanya. Travessem la vall i al cap d’unes 3 hores arribem al cim (2.729 m). Dinar tipus pícnic. Tornada al vehicle i trasllat a l’hotel.

Dia 04 | Els set llacs de Rila
Al matí, sortim caminant per camins encantadors sota l’ombra dels boscos de Rila, fins a arribar a la vall veïna. Emprenem una caminada molt bonica pel circ màgic dels Set llacs de Rila. Pas a pas descobrim les “7 meravelles”: el llac Dólnoto (el de baix), Ríbnoto (el dels peixos), Trilístnika (el trèvol), Bliznaka (els bessons), Bábreka (el ronyó) i opcionalment els dos més elevats; Okoto (l’ull) i Salzata (la llàgrima). Dinar tipus pícnic. Baixarem per un altre camí per a trobar-nos amb el vehicle que ens portarà a l’hotel.

Dia 05 | Monestir de Rila
Trasllat fins al Monestir de Rila, la joia de l’art i la cultura búlgara, monument declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Fem la visita del monestir i una curta caminada de 2 hores cap a la cova on residia l’ermità i fundador del monestir, Sant Joan de Rila. Durant la caminada creuem boscos mixtos de la reserva natural pertanyent al monestir i gaudim de les vistes cap a la vall profunda del riu Rilska. Després de l’esmorzar, seguim en vehicle en direcció sud fins a Bansco. Ens allotjarem durant les pròximes 2 nits en les vessants de la muntanya de Pirin.

Dia 06 | Refugi Vijren – Refugi Demyánitsa
Al matí ens dirigim en bus al Refugi Vijren (1.950 m), on emprenem la nostra caminada pels circs glacials de Pirin. Passem per diversos llacs d’aigües cristal·lines per a aconseguir el serral Todórina. Descendim per l’altre costat de la muntanya Todorka, admirant preciosos llacs i boscos de coníferes, seguint la vall del riu Demyánitsa. Dinar tipus pícnic. Tornada a l’hotel familiar situat a Bansco.

Dia 07 | Pic Vijren – Sofía
Dia dedicat a l’ascensió del pic més alt del massís i el segon més alt a Bulgària, el Pic Vijren (2.914 m). Sortim des del refugi i iniciem la caminada entre les crestes rocoses, totes de marbre blanc i granit. Gaudim d’unes vistes espectaculars des de la cresta alpina cap a les muntanyes gregues al sud, la muntanya ja coneguda de Rila al nord, i totes les meravelles de Pirin. Dinar tipus pícnic. Descendim al refugi i continuem en vehicle directament a Sofia.

Dia 08 | Sofia (visites). Trasllat a l’aeroport
Visita a peu del centre històric de la capital. Observarem els monuments de major importància: la Catedral de Sant Alexander Nevsky (segle XX), que és l’església ortodoxa més gran de Bulgària, l’Església de Santa Sofia (segle VI), la rotonda de Sant Jordi (segle IV), la Mesquita Banya Bashi Djami (segle XVI) i la Sinagoga (segle XX).
Disposarem de temps lliure per a realitzar les últimes visites al nostre aire (segons l’horari del vol de sortida). A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu per persona en base a Habitació Doble 935 €
Suplement Habitació Individual 130 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 15
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 6 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.

SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport segons itinerari en vehicle adequat al tamany del grup.
Allotjament en hotel 3* a Sofia i en hotels familiars en base habitacions dobles
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Guia professional de muntanya de parla hispana.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Telefèrics i telecadira.
Equip personal de trekking.
Propines i extres personals.
Assegurances opcionals de cancel·lació i/o d’assistència en viatge ampliat. Consultar.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.