Europa
Destinació
8 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Els massissos de Rila i Pirin són els més alts de la península Balcànica i constitueixen un terreny adequat per als amants de la naturalesa. En aquests parcs nacionals abunden els llacs i valls glacials, a més de petites estacions termals que són el lloc ideal per a relaxar-se després d’un llarg dia de trekking.
Les nostres primeres caminades transcorren a la muntanya de Rila. Aquí ascendirem al Pic Musala (2.925 m), el més elevat del país, i descobrirem el circ dels Set Llacs de Rila. Durant el trajecte entre una muntanya i l’altra visitarem el conegut Monestir de Rila, el més important del país degut a la seva fascinant arquitectura, art i història. Finalitzarem la ruta explorant les muntanyes alpines de Pirin, on ascendirem al Pic Vijren (2.914 m).

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A SOFIA Hotel
2 PIC MUSALA E / P / S Hotel familiar
3 PIC MALYOVITSA E / P / S Hotel familiar
4 ELS SET LLACS DE RILA E / P / S Hotel familiar
5 MONESTIR DE RILA E / D / S Hotel familiar
6 REFUGI VIJREN – REFUGI DEMYÁNITSA E / P / S Hotel familiar
7 PIC VIJREN – SOFIA E / P / S Hotel
8 SOFIA (VISITES). TRASLLAT A L’AEROPORT E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / PICNIC = P / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Sofia
Arribada a Sofia, recepció a l’aeroport i trasllat al centre de la ciutat. Allotjament.

Dia 02 | Pic Musala
Dia dedicat a l’ascens del Pic Musala (2.925 m), el més alt de la Península Balcànica. Després d’un curt trasllat de mitja hora arribem al centre d’esquí i estiueig de Bórovets. Des d’allà pugem en telefèric a una altura de 2.350 m, on comença la nostra caminada. Passem per dos refugis de muntanya i diversos llacs glacials, entre els quals es troba el més alt del país: Lédeno Ézero (2.710 m).
Després d’unes tres hores de zig-zag entre precioses valls i crestes alpines amb vistes a Vítosha i els Balcans al nord, arribem al sostre de Bulgària. Si tenim sort, gaudirem d’una vista panoràmica espectacular. Dinar tipus picnic. Retorn pel mateix camí d’anada. Continuació fins a l’hotel familiar on ens allotjarem les tres pròximes nits. Sopar.

Dia 03 | Pic Malyóvitsa
Avui coneixerem la vall glacial més impressionant de Rila: Malyóvitsa. Al matí ens desplacem al centre de la muntanya. La vall i el pic de Malyóvitsa atreuen no solament a alpinistes, sinó a aventurers de tot el món, que vénen aquí a gaudir de les espectaculars vistes que ofereix la muntanya. Travessem la vall i al cap d’unes 3 hores arribem al cim (2.729 m). Dinar tipus pícnic i tornada al bus. Trasllat a l’hotel i sopar.

Dia 04 | Els set llacs de Rila
Al matí sortim caminant per camins encantadors sota l’ombra dels boscos de Rila, fins arribar a la vall veïna. Emprenem una caminada molt bonica pel circ màgic dels Set llacs de Rila. Pas a pas descobrim les “7 meravelles”: el llac Dólnoto (el de baix), Ríbnoto (el dels peixos), Trilístnika (el trèvol), Bliznaka (els bessons), Bábreka (el ronyó) i opcionalment els dos més elevats; Okoto (l’ull) i Salzata (la llàgrima). Dinar tipus pícnic. Baixarem per un altre camí per a trobar-nos amb el vehicle que ens portarà a l’hotel. Sopar i allotjament.

Dia 05 | Monestir de Rila
Trasllat en bus des de l’allotjament fins al Monestir de Rila, la joia de l’art i la cultura búlgara, monument declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Fem la visita del monestir i una curta caminada de 2 hores cap a la cova on residia l’ermità i fundador del monestir, Sant Joan de Rila. Durant la caminada creuem boscos de la reserva natural pertanyent al monestir i gaudim de les vistes cap a la vall profunda del riu Rilska. Després de dinar, seguim en bus direcció sud fins a Bansco. Ens allotjarem durant les pròximes 2 nits als peus de la muntanya de Pirin. Sopar i allotjament en hotel familiar.

Dia 06 | Refugi Vijren – Refugi Demyánitsa
Al matí ens dirigim en bus cap al Refugi Vijren (1.950 m), on emprenem la nostra caminada pels circs glacials de Pirin. Passem per diversos llacs d’aigües cristal·lines fins assolir la collada de Todórina. Descendim per l’altre costat de la muntanya Todorka, admirant preciosos llacs i boscos de coníferes, seguint la vall del riu Demyánitsa. Dinar tipus pícnic. Tornada a l’hotel familiar a Bansco. Sopar.

Dia 07 | Pic Vijren – Sofía
Dia dedicat a l’ascensió del pic més alt del massís i el segon més alt de Bulgària, el Pic Vijren (2.914 m). Sortim des del refugi i iniciem la caminada entre les crestes rocoses, totes de marbre blanc i granit. Gaudim d’unes vistes espectaculars des de la cresta alpina cap a les muntanyes gregues al sud, la muntanya ja coneguda de Rila al nord, i totes les meravelles de Pirin. Dinar tipus pícnic. Descendim al refugi i continuem en vehicle directament a Sofia. Allotjament en hotel cèntric i sopar de comiat.

Dia 08 | Sofia (visites). Trasllat a l’aeroport
Visita a peu del centre històric de la capital. Observarem els monuments de major importància: la Catedral de San Alexander Nevsky (segle XX), que és l’església ortodoxa més gran de Bulgària, l’Església de Santa Sofía (segle VI), la rotonda de Sant Jordi (segle IV), la Mesquita Banya Bashi Djami (segle XVI) i la Sinagoga (segle XX).

Disposarem de temps lliure per a realitzar les últimes compres i visites al nostre aire (segons l’horari del vol de sortida). A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 14 a 15 persones 700 €
En base a grup de 12 a 13 persones 740 €
En base a grup de 10 a 11 persones 780 €
En base a grup de 8 a 9 persones 830 €
En base a grup de 6 a 7 persones 910 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.100 €
En base a grup de 3 persones 1.225 €
En base a grup de 2 persones 1.575 €
Suplement Habitació Individual 110 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES / MÀXIM 15
SERVEIS INCLOSOS Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport per carretera segons itinerari en vehicle adequat al tamany del grup.
Allotjament en base habitacions dobles en hotels familiars i hotel 3* a Sofia.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Guia professional de muntanya de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar.
Telefèrics i telecadira.
Equip personal de trekking.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació