Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Bangladesh és, pràcticament en la seva totalitat, el Delta on desemboquen alguns dels més importants rius provinents de l’Himàlaia. Es tracta d’un país encara per descobrir que proporciona una fantàstica oportunitat per conèixer la vida dels seus habitants a la vora dels seus rius i canals. En aquesta ruta explorem primer les mesquites i palaus de la seva capital, Dacca, prosseguint després en vaixell pels seus rius, i descobrint la seva imponent naturalesa salvatge en Sundarbans. Acabarem amb un seguit de visites centrades en l’arquitectura i restes arqueològiques Patrimoni de la Humanitat.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / DHAKA A bord
2 ARRIBADA A DHAKA. DIA LLIURE Hotel
3 VISITA A DHAKA I EMBARCAMENT EN EL “ROCKET” E / D / S Barco
4 DESEMBARCAMENT A HULARHAT – BAGERHAT – MONGLA E / D / S Hotel
5 MONGLA – SUNDARBANS E / D / S Barco
6 SUNDARBANS E / D / S Barco
7 SUNDARBANS – KHULNA E / D / S Hotel
8 KHULNA – PHUTIA – RAJSHAHI E / D / S Hotel
9 RAJSHAHI – PAHARPUR – MAHASTHANGARH – BOGRA E / D / S Hotel
10 BOGRA – JAMUNA RIVER CHAR – DHAKA E / D / S Hotel
11 VOL DHAKA / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Dacca
Sortida de l’aeroport de Barcelona o Madrid amb destinació a Dacca amb escales intermèdies. Nit a bord.

DIA 2.- Arribada a Dacca. dia lliure
Arribada del vol a Dacca, on et rebrà el guia a l’aeroport. Trasllat a l’hotel a prop del centre històric per descansar. Resta del dia lliure per visitar el centre històric de Dhaka al teu aire.

DIA 3.- Visites a Dacca. Trasllat i embarcament al vaixell a pales ‘Rocket’
Després de l’esmorzar la visita se centrarà en el casc vell i nou de Dhaka, incloent les següent visites: l’edifici del Parlament Nacional (de l’arquitecte americà Louis Khan), el palau Ahsan Manzil (Pink Palace – Palau Rosa, per la seva estrident façana) , el carrer ‘Hindu Street’, plena de vida i comerços, el fort de Lalbagh (imponent encara que incompleta construcció del segle XVII que s’alça al costat del riu Buriganga), la Mesquita Tara Masjid (Star Mosque), el temple nacional d’Dhakeswari , l’Església Armènia, la Universitat de Dhaka i alguns museus si el temps ho permet. Dinarem autèntic menjar tradicional de Bangla Desh. Abans de la posta de sol ens dirigirem cap a l’embarcador de Sadarghat, on embarcarem en el ‘Rocket’, un vaixell a pales de gairebé 100 anys d’antiguitat, vestigi de l’era colonial anglesa. El vaixell iniciarà la seva travessia cap al Sud i passaràs la nit a bord en la teva cabina.

DIA 4.- Desembarcament a Hularhat – Bagerhat – Mongla
A primera hora del matí podràs gaudir de les agradables vistes de les ribes del riu mentre el vaixell circula lentament sortejant illes fins arribar a Hularhat, l’embarcador on finalitza la seva travessia més o menys cap a les 10 del matí. Aquí et esperarà un transport privat per dirigir-te fins Bagerhat (1 hora), Patrimoni de la Humanitat, on podràs visitar totes les mesquites que queden en peu de la ciutat anomenada Khalifatabad, que va tenir la seva esplendor al segle XV. Les visites inclouen la Mesquita dels 60 pilars, la Mesquita dels 9 pilars i les Mesquites Rono Bijoypur i Singair.

A part de les mesquites també visitaràs el mausoleu de Khan Jahan Ali, a qui se li atribueix la fundació de la ciutat i la islamització de la regió, així com el temple Hindú de Kodla Moth, del segle XVII. Finalment, a la tarda trasllat a la ciutat de Mongla (1 hora), just al costat del parc natural de Sundarbans, on passarem els propers dies.

DIA 5.- ​​Mongla – Sundarbans
Després de l’esmorzar avui sortirem d’hora a navegar en un petit vaixell privat a través dels canals del Delta format per la desembocadura del Brahmaputra i els seus afluents principals. Arribarem a l’estació forestal de Kotka sobre les 16:00 de la tarda, on desembarcarem i farem una petita caminada a través dels seus boscos per apropar-nos a les formes de vida salvatge que hi viuen. Nit al vaixell.

DIA 6.- Sundarbans
Molt d’hora al matí sortirem en una petita embarcació per navegar els estrets canals i zones inundades dels boscos del delta de l’Brahmaputra. En aquesta hora tan especial la selva es desperta i comença a cobrar vida. Després de prendre l’esmorzar, sortirem a caminar de nou per la selva per descobrir la seva fauna i els seus racons amb més encant. Al migdia el vaixell ens portarà fins al santuari de Kachikhali, on farem una altra caminada per finalment fer una barbacoa a l’aire lliure per sopar. Nit al vaixell.

DIA 7.- Sundarbans – Khulna
En el nostre últim dia a la Reserva Forestal de Sundarbans sortirem a navegar pels canals propers al santuari de Kachikhali i tornarem per una via diferent cap al Nord, passant per un petit poble pesquer per observar la vida dels seus habitants. Arribarem finalment a Mongla, on un transport privat ens espera i ens trasllada per carretera fins a Khulna, on passarem la nit en un hotel.

DIA 8.- Khulna – Puthia – Rajshahi
Avui matinem per poder agafar el tren de Khulna a les 06:30 del matí i arriba a Rajshahi a les 13:10. Des de l’estació, trasllat al teu hotel, on tindràs temps de descansar una mica per sortir després a dinar i cap a Puthia, localitat molt propera, on podràs visitar diversos temples (Shiva, Guvinda i Jaganyath) i el palau reial (Rajbari). Tornada a Rajshahi per sopar i passar la nit al teu hotel.

DIA 9.- Rajshahi – Paharpur – Mahasthangarh – Bogra
Després de l’esmorzar sortiràs d’hora en transport privat en direcció a Paharpur (3 hores) passant primer per la Mesquita de Kusumba, pertanyent a l’època medieval. Un cop a Paharpur, podràs visitar el Sompur Mahavihar, patrimoni de la UNESCO per tractar-se a una de les restes de temple budista vijara més antics del planeta. Després dinar en un restaurant local trasllat de nou per carretera fins a Mahasthangarh (2 hores), les ruïnes arqueològiques més antigues de Bangla Desh, datades del segle III a.C. Aquí podràs visitar el Museu de la ciutat, la ciutadella i algun altre lloc d’interès de la ciutat antiga fins a finalment ser traslladat a Bogra (30 minuts) per passar la nit.

DIA 10.- Bogra – Jamuna River Char – Dhaka
Després d’esmorzar trasllat en vehicle privat per desplaçar-te fins a les petites ‘char’ (illes en el riu) del riu Jamuna. Aquí agafarem un vaixell per descobrir la incessant baralla dels habitants d’aquestes terres contra l’erosió del riu. Després de la visita, sortirem de nou per carretera en direcció a Dacca, amb una parada per sopar pel camí. Arribarem a Dacca a última hora. Trasllat a l’hotel per descansar abans del trasllat a l’aeroport.

DIA 11.- Vol Dacca / Ciutat d’origen
De matinada, trasllat a l’aeroport i sortida del vol de tornada a Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 4 persones 1.840 €
Suplement Individual (només en hotels) 135 €
Habitació Compartida ** Garantida
Taxes Aèries (Aprox.) 390 €
  GRUP MÍNIM 4 PERSONES / MÀXIM 16
** NOTA: En aquest viatge si la reserva s’ha fet amb un mínim de 30 dies i s’ha sol·licitat habitació a compartir, l’agència no aplicarà el suplement d’habitació individual, sempre que s’estigui disposat a compartir amb un home o dona indistintament.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en vehicle privat amb A/C, un trajecte en vaixell de vapor, trasllats en barco a Sundarbans i un trasllat en tren (Khulna – Rajshahi).
Entrades als llocs a visitar.
Guia local de parla anglesa durant tot l’itinerari.
Taxes d’entrada a parcs, permisos i impostos.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visat (50 € aprox.).
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari