Àfrica
Destinació
16 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Una ruta que permet descobrir la realitat de Botswana, un país ocupat en la seva major part pel desert del Kalahari, excepte la zona nord del país, travessat pel riu Okavango. Conegut com el riu perdut, ja que es perd en el desert, el delta que forma abans d’arribar al Kalahari és un oasi natural on troben refugio milers d’animals. El nostre recorregut ens portarà a través de les vastes planes de Makgadikgadi i ens reunirà amb els boiximans locals. Explorarem els parcs nacionals en vehicles totalment equipats i gaudirem d’un creuer amb vaixell pel poderós riu Chobe, abans de conèixer les majestuoses Cataractes Victoria.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 JOHANNESBURG – KALAHARI Tenda
2 BOIXIMANS DEL KALAHARI E / D / S Tenda
3 a 5 DELTA DE L’OKAVANGO E / D / S Tenda
6 DELTA DE L’OKAVANGO – MAUN E / D / S Lodge
7 a 10 SAFARI A LES RESERVES DE MOREMI I SAVUTI E / D / S Tenda
11 MAUN E / S Lodge
12 MAUN – MAKGADIKGADI PANS E / D / S Tenda
13 MAKGADIKGADI PANS – RIU CHOBE – VICTORIA FALLS E / D / S Lodge
14 VICTORIA FALLS E Lodge
15 VICTORIA FALLS – FRANCISTOWN E / D / S Tenda
16 FRANCISTOWN – JOHANNESBURG E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Johannesburg – Kalahari
Trobada amb el grup en el lodge a les 06.30h i sortida cap a Lobatse, a la frontera amb Botswana. Una vegada realitzats els tràmits fronterers, passarem per una zona que presumeix d’una important història, ja que arribarem a les vastes planes del Kalahari. Cobrirem bastant distància en el dia d’avui abans d’arribar al nostre allotjament, situat en la rodalia de Kang.

Dia 02 | Boiximans del Kalahari
Ens despertarem d’hora per a contemplar un espectacular començar el dia en el Kalahari. Gaudirem d’un sumptuós desdejuni abans de continuar cap a la ciutat fronterera de Ghanzi, llar d’alguns dels últims boiximans tradicionals. Aprendrem sobre el desert al costat d’aquestes persones tan fascinants i realitzarem una caminada educativa dirigida per veritables boiximans per a donar-nos una idea de la seva vida diària i els seus mètodes de supervivència en aquestes dures condicions. Passarem la nit en un territori propietat de la població local.

Dies 03 a 05 | Delta de l’Okavango
El riu Okavango, que emana del centre d’Angola, flueix cap al sud i l’est durant més de 1.500 km abans de desaccelerar-se i estendre’s cap a un dels únics deltes interiors del món, creant un ecosistema únic. Ens instal·larem a la vora d’una de les llacunes més grans de l’Okavango, que ens servirà com a base per a explorar el delta. Lliscarem a través d’estrets canals en els tradicionals “mokoros” i caminarem per petites illes mentre aprenem sobre els animals i plantes de l’ecosistema, de la mà de guies locals que han crescut en la zona. A través de la interacció informal amb els guies, tindrem l’oportunitat de conèixer en profunditat la gent local i la seva forma de vida en aquesta zona salvatge. També tindrem temps per a simplement relaxar-nos gaudint del paisatge, o fer una passejada acompanyats del nostre guia.
En un dels dies, gaudirem d’un relaxant creuer amb barca al capvespre. Existeix la possibilitat de sobrevolar en helicòpter el delta per a veure la seva immensitat des de l’aire (activitat opcional no inclosa).

Dia 06 | Delta de l’Okavango – Maun
Abandonarem l’Okavango en direcció a Maun, iniciant així el retorn a la civilització. Agafarem provisions a la ciutat abans de dirigir-nos al lodge, on gaudirem d’una tarda de relax, amb possibilitat de banyar-nos en la piscina. L’allotjament es troba a la vora del riu Boteti, conegut per canviar la seva adreça segons la temporada i les pluges.

Dies 07 a 10 | Safari en les reserves de Moremi i Savuti
Abans de partir de Maun, proveirem el vehicle 4×4 especialment preparat per a safaris, ja que en els pròxims dies realitzarem la part de la ruta més destinada al safari pròpiament dit, en aquesta zona de reserves naturals encadenades i on habiten una gran varietat d’animals.
Durant aquests dies, carregarem la nostra càmera fotogràfica i motxilla de dia, amb el pícnic i algunes begudes, mentre que un altre vehicle de suport portarà el gruix de l’equipatge i el material d’acampada cada dia fins al campament.

Nota. El programa dels següents dies és totalment flexible, així que el descrit a continuació és un exemple del que es podria fer.

Inici del safari en la Reserva de Moremi, passant la primera nit en el conegut Third Bridge. Ens anirem a dormir sota les estrelles amb els udols de les hienes llunyanes, el rugit terrenal d’un lleó, i fins i tot el profund grunyit d’un hipopòtam mitjà submergit. Continuem cap al nord per Xakanaxa per a acampar prop de la Porta Nord, un lloc excel·lent d’observació on realitzarem safaris al matí i a la tarda, al llarg d’una zona d’aiguamolls.

Prosseguim cap a la Reserva de Savuti, un lloc ideal per a realitzar safaris. Aquí haurem de mantenir la fruita ben amagada de l’elefant errant, la carn de les hienes rondant i absolutament tot dels micos! El paisatge i vegetació aniran canviant conforme avancem, des de planes obertes, palmeres i pantans, fins a densos boscos de matoll d’Acàcia.

Depenent de les condicions dels parcs és possible que ens aventurem a la regió del Kalahari Central o al Parc Nacional de Makgadikgadi Pans. Durant tots aquests dies acamparem en zones remotes i privades on no hi ha senyals de la presència de l’home.

Dia 11 | Maun
Abandonarem al matí el parc, realitzant el nostre últim safari en aquesta àrea. Tindrem temps per a explorar Maun i esmorzar (no inclòs) abans de tornar al lodge, per a relaxar-nos novament després de tants dies immersos en la naturalesa salvatge.

Dia 12 | Maun – Makgadikgadi Pans
Gaudirem d’un matí relaxat en Maun, gaudint de la tranquil·litat de la zona o descansant en la piscina. Esmorzarem aviat i continuarem la nostra aventura en direcció aquest, cap als salessis de Makgadikgadi. A més del paisatge auster, podrem admirar aquestes fantàstiques depressions, ben conegudes per l’abundància d’ocells i altres animals adaptats a la vida en el desert. Quan arriben les pluges també es poden observar flamencs migratoris.
Ens dirigim a un lloc remot on acampem i gaudim de l’aïllament i la serenitat d’aquest lloc. Encara que instal·lem carpes, recomanem gaudir de la nit sota les estrelles, sense altres llums al nostre voltant.

Dia 13 | Makgadikgadi Pans – Riu Chobe – Victoria Falls
Continuarem la nostra travessia en direcció nord, deixant enrere les depressions àrides per a aconseguir el poderós riu Chobe. L’àrea del Chobe és coneguda pels ramats d’elefants més multitudinàries d’Àfrica, que baixen a beure al riu igual que moltes altres espècies.
A la tarda realitzarem un creuer en pot pel riu, on tindrem ocasió d’observar hipopòtams, cocodrils, i multitud d’ocells aquàtics. De nou en terra, travessarem la frontera i seguirem el camí fins al nostre allotjament, situat en Victoria Falls, a molt poca distància de les cataractes.

Dia 14 | Victoria Falls
Avui despertem en la capital de l’aventura a Àfrica, on explorem les meravelloses Cataractes Victoria. Són conegudes localment com “Mosi o Tunya” (que significa “el fum que trona”). L’entrada a les cataractes està inclosa, per la qual cosa podràs admirar al teu aire aquesta meravella natural. És possible visitar el poble tribal, el mercat local, o realitzar algun tipus d’activitat opcional per compte del viatger: vol escènic sobre les cataractes, recorregut en pot pel riu Zambezi, rafting, etc. Avui soparem en un restaurant local (no inclòs), mentre escoltem de fons el so nocturn d’Àfrica i el rugit de les cataractes.

Dia 15 | Victoria Falls – Francistown
Sortida en direcció sud cap a Botswana, amb destinació a Francistown, seu de la selecció nacional de futbol. Avui passarem l’última nit en botigues, gaudint de la nit africana i celebrant la nostra aventura amb un sopar.

Dia 16 | Francistown – Johannesburg
Després de travessar el riu Limpopo, entrem a Sud-àfrica i continuem la ruta cap a Johannesburg. Arribada a la tarda a la ciutat i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona en opció Standard (Camping Tour) 2.670 €
Preu Base per persona en opció Superior (Confort Tour) 3.420 €
GRUP REGULAR INTERNACIONAL – MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Recorregut en camió adaptat per a llargues travesses i safaris amb capacitat per a 17 passatgers i preparat com a campament mòbil.
Allotjament segons quadre en lodges, campaments estables i tendes de campanya.
Alimentació especificada al quadre d’itinerari.
Vehicle 4×4 obert per a les activitats especificades.
Activitats, visites i excursions indicades a l’itinerari.
Entrades a reserves i parcs nacionals.
Recorregut en mokoros al Delta de l’Okavango.
Conductor-guia expert, i cuiner durant la ruta.
Material d’ús col·lectiu (tendes de campanya dobles, taules, cadires, material de cuina).
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visats.
Trasllats des de / fins als aeroports.
Alimentació no especificada al quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i activitats opcionals o no especificades com a incloses.
Sac de dormir i tovallola (obligatoris) i coixí (opcional).
Propines i extres personals.
Taxes locals ni d’aeroport.
Nits d’hotel a l’inici i/o final del programa, en cas de no connectar amb els horaris dels vols internacionals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

21 setembre, 2016

Botswana permite disfrutar de fauna salvaje en cada rincón. Es una experiencia fantástica, no sólo poder ver tantísimos animales, sino hacerlo en paisajes preciosos como el Delta del Okavango o el Río Chobe.

17 març, 2017

Ha estat un viatge fantàstic!
Botswana és natura en estat pur. El Kalahari, el Delta de l’Okavango, el Riu Chobe on vam veure molts elefants a la vora de l’aigua, les increïbles Cascades Victòria… un viatge recomanable per qui li agradi la natura i els animals

13 febrer, 2020

…estuvimos en parejita en 1996 y repetimos en 2014 con nuestros dos hijos de 14 y 9 años… es FASCINANTE, la naturaleza en todo su esplendor, la crudeza de la vida salvaje, los olores, los sonidos, el compañerismo internacional de Drifters… hay que vivirlo !! …volveremos de nuevo en unos añitos, y esta vez quizás con los nietecitos

Deixar un comentari