Amèrica del Nord
Destinació
16 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Un viatge a Costa Rica a través de les seves espectaculars reserves naturals. Seguint la nostra filosofia de viatges, hem inclòs diferents caminades pels senders de les reserves naturals, banys en cascades i aigües termals, snorkel a les aigües del Carib i l’observació del quetzal, amb la possibilitat de visitar la comunitat indígena Bribri de Yorkín, navegant en canoes pel riu Sixaola, o realitzant una activitat d’observació de balenes a Manuel Antonio.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE JULIOL A NOVEMBRE 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / SAN JOSÉ Hotel
2 SAN JOSÉ – PN DE TORTUGUERO E / D / S Lodge
3 PN DE TORTUGUERO. NAVEGACIÓ PELS CANALS E / D / S Lodge
4 PN DE TORTUGUERO – PN CAHUITA E / D Hotel
5 PN CAHUITA. RESERVA INDÍGENA BRIBRI YORKÍN (opcional) E / D Hotel
6 PN CAHUITA – PN VOLCÀ ARENAL E Hotel
7 PN VOLCÀ ARENAL E Hotel
8 PN VOLCÀ ARENAL – PN VOLCÀ TENORIO – PN RINCÓN DE LA VIEJA E Hisenda
9 PN RINCÓN DE LA VIEJA – CATARACTA LAS CHORRERAS E Hisenda
10 PN RINCÓN DE LA VIEJA – RESERVA DE MONTEVERDE E Hotel
11 RESERVA DE MONTEVERDE E Hotel
12 RESERVA DE MONTEVERDE – PN CARARA – DOMINICAL E / D Hotel
13 DOMINICAL – SAN GERARDO DE DOTA E Hotel
14 SAN GERARDO DE DOTA – CERRO DE LA MUERTE E / D  Hotel
15 SAN GERARDO DE DOTA. VOLS DE TORNADA A CIUTAT D’ORIGEN E A bord
16 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / San José
Embarcament al vol amb destinació a San José. Arribada, trasllat a l’hotel i allotjament.

DIA 2.- San José – Parc Nacional de Tortuguero
A primera hora del matí, trasllat per terra a través del Parc Nacional Braulio Carrillo i les plantacions de bananers cap a l’embarcador situat en la finca ramadera de Caño Blanco. Embarcament amb llanxa i navegació (1 h 30 min aprox.) A través dels canals fins al lodge. Per la tarda visita del poble de Tortuguero. A la nit, es pot observar opcionalment la fresa dels tortugues (temporada òptima de juliol a setembre).
El P.N. de Tortuguero, situat a les planes del Carib Nord, està travessat per una xarxa de canals i llacunes navegables paral·leles a la costa. És de gran bellesa escènica, i la seva densa vegetació hi ha un gran nombre d’espècies animals aquàtics i terrestres.

DIA 3.- Parc Nacional de Tortuguero. Navegació pels canals
Al matí, caminada pels senders que envolten el lodge. Després de dinar, excursió amb llanxa pels canals per observar la riquesa de la flora i fauna (tortugues, cocodrils, micos, mandrosos, lloros, pegellides, tucans …).

DIA 4.- Parc Nacional de Tortuguero – Parc Nacional Cahuita
Després de l’esmorzar navegació amb llanxa (1 h 15 min) fins al embarcador principal i trasllat per terra fins al poble de Guapiles.
Dinar i continuació a Cahuita, a la costa Carib, que compta amb una acolorida barreja de cultures de Costa Rica i Jamaica. Arribada a l’hotel a mitja vesprada.

DIA 5.- ​​Parc Nacional Cahuita. Reserva Indígena Bribri (opcional)
Visita a peu del Parc Nacional de Cahuita (2 h 30 min).
El parc es troba a la ciutat de Cahuita, 43 quilòmetres al sud de Llimona, a la costa caribenya del país. A més de seves platges de sorra blanca plenes de cocoters, les seves aigües tranquil·les i cristal·lines, i els seus esculls de coral prop de la riba, l’element més atractiu del parc és la biodiversitat marina. En els seus boscos aquàtics floreix el corall cervell i hi ha una gran varietat de peixos tropicals de colors brillants i cridaners. Esquals, rajades i anguiles també són residents permanents. Opcionalment podem fer snorkel.

DIA 6.- Parc Nacional Cahuita – Cataracta Las Golondrinas – Parc Nacional del Volcà Arenal
Esmorzar i sortida cap al nord del país per conèixer l’imponent Volcà Arenal. En ruta pararem per visitar la Cataracta Las Golondrinas, a Guácimo. Breu caminada cap a la cascada, situada al bosc, amb una caiguda perfecta.

Després d’un bany a la bassa de la cataracta, continuem cap al P.N. del Volcà Arenal, amb la seva con gairebé perfecte a 1.633 metres d’altura i sense activitat des de fa pocs anys. Està situat en les planes de San Carlos, famoses per la bellesa dels seus paisatges, els seus pobles pintorescos i clima particular. Parada a la comunitat de Moll on reposen les iguanes. Arribada a l’allotjament.

DIA 7.- Parc Nacional del Volcà Arenal (caminades)
Pocs llocs a Costa Rica inspiren més respecte i admiració que el volcà Arenal.
A primera hora, iniciarem una caminada guiada per observar aus, micos i mandrosos. Coneixerem rituals, cultura i art ancestral costa-riqueny durant la nostra visita al colorit poble de Vila maleku i la granja de muntanya; inclosa en el projecte de rescat del patrimoni cultural del país. Amb la nostra visita donem suport 12 famílies de la zona.

Visitarem el parc i els Ponts Penjants de l’Arenal, que comprenen una àrea de 600 acres conservats com una reserva forestal. Caminada de 3,1 km creuant 15 ponts dissenyats especialment per a l’observació de l’paisatge, i la seva variada flora i fauna.

DIA 8.- Parc Nacional del Volcà Arenal – Parc Nacional Volcà Tenorio – Parc Nacional Rincón de la Vieja
Esmorzar i visita de l’Arbre de la Pau, ceibo de grans dimensions i gran importància a la cultura maleku, situat al Guatuso de San Carlos.
Sortida cap al P.N. Tenorio, en ruta cap a Rincón de la Vieja, ubicat a la serralada de Guanacaste. Farem una espectacular caminada (5 km / 3 hrs) per les faldilles del Volcà Tenorio, seguint riu Celeste i la Llacuna Blava. El seu nom es deu al color de les aigües cristal·lines blavoses, produït per una reacció química volcànica.
Continuació de la ruta fins a Rincón de la Vieja.
A les 14.000 hectàrees d’aquest parc trobem grans atractius naturals: un volcà actiu, estanys de fang bullint, fonts termals, boscos litorals secs, boscos nuvolosos i molta vida salvatge. Sens dubte, un paradís per als excursionistes, amb més de 100 km de senders senyalitzats.

DIA 9.- Parc Nacional Rincón de la Vieja – Cataracta Las Chorreras (caminades)
Després d’esmorzar, iniciarem una llarga caminada (3 km / 2 hrs) pels alguns dels majestuosos paratges del P.N. Volcà Rincón de la Vieja. Podrem banyar-nos en les cristal·lines aigües d’alguna de les seves cataractes, com la de Las Chorreras.
Retorn i tarda lliure per descansar a la hisenda. Els que prefereixin seguir caminant, poden triar la ruta que més els convingui per dificultat i durada, a qualsevol de les cataractes. Els senders i pistes estan molt ben indicats.

DIA 10.- Parc Nacional Rincón de la Vieja – Reserva Biològica de Monteverde
Després d’esmorzar visitarem el poble de Libèria.
Sortida cap a la Reserva Biològica de Monteverde, parant en ruta a Llanos de Cortes, una cascada de 20 metres d’alt i 40 metres de llarg situada al riu Potrero. Es troba administrada per una associació local; les donacions d’entrada permeten sostenir els projectes de l’escola local. No és estrany veure els micos jugant en els arbres propers a la cataracta. Arribada a Monteverde i allotjament a l’hotel.

DIA 11.- Reserva Biològica de Monteverde
Visita de la Reserva Biològica de Monteverde, hàbitat natural on es va descobrir el famós Gripau Daurat i l’àrea de reproducció de l’esplendorós Quetzal, a més d’una àmplia varietat de aus (trogones, colibrís, l’ocell campana, tucancillo, etc.). També trobem insectes, mamífers, rèptils, així com flora rica en epífites, orquídies, bromelias, molses, falgueres i arbres com el higuerón, Ocotea, guarumo, etc.

DIA 12.- Reserva de Monteverde – Parc Nacional Carara (caminades) – Dominical
Després de l’esmorzar trasllat cap a Quepos. Parada en ruta sobre el riu Tárcoles per observar cocodrils de fins a 6 metres de llarg i aus aquàtiques com agrons, espàtules i falcons. Arribada al Parc Nacional de Carara l’únic parc a Costa Rica situat entre hàbitats Amazònics i Mesoamericanos, una zona de transició que alberga diversitat de flora i la fauna de cada un dels respectius hàbitats. El Riu Tárcoles està habitat per cocodrils durant gairebé tot l’any. El nom del parc, Carara, va ser brindat pels nadius Huetar; el seu significat és “cocodril”.

Hi trobarem un altre tipus de vida silvestre com la granota de cara blanca, caputxí i els guacamais escarlata, que emigren diàriament des de l’interior del dens bosc fins als manglars prop de la desembocadura del riu. També trobem guacamais, tucans, lloros, aracaríes, martines i garses, que prosperen en els mangles costaners. I finalment pècaris, óssos formiguers i les granotes verinoses que salten provisionalment en els sòls del bosc humit. Trasllat fins Dominical per l’allotjament.

DIA 13.- Dominical – San Gerardo de Dota
Matí lliure per gaudir de la platja o realitzar caminades pels senders de la zona. A la tarda trasllat a San Gerardo de Dota. Arribada i acomodació al lodge, situat a la Reserva Forestal Els Sants. Aquesta zona protegida és l’habitat del Quetzal.

DIA 14.- San Gerardo de Dota – Cerro de la Muerte (caminades)
Després de l’esmorzar farem una caminada de descens del Cerro de la Muerte.
Situat en aquesta regió de bosc primari i secundari de mitjana altitud (de 2.200 a 2.400 m), descobrim gran riquesa pel que fa a la seva biodiversitat; habiten 71 espècies endèmiques del país, destacant tucans, pics verds, trogónits i el famós quetzal, au mítica les plomes adornaven el cap dels maies. Caminada de 4-5 hores. Allotjament al lodge.

DIA 15.- San Gerardo de Dota – Aeroport de San José. Vols de tornada
Sortida a primera hora al matí a la recerca del resplendent Quetzal, una de les aus més cridaneres del mond. Aquesta zona és l’hàbitat primari del Quetzal. Continuem la caminada a la reserva biològica privada de gairebé 400 hectàrees d’extensió, amb una xarxa de 6 senders que sumen aproximadament 30 quilòmetres. Aquesta reserva alberga una espectacular biodiversitat que atreu les mirades de tothom. És a més un camp d’investigacions científiques i aconsegueix provocar un profund sentiment de pau i tranquil·litat.
Després de dinar (no inclòs) baixem a la ciutat de Cartago, en visitant la plaça central i la Basílica de la Mare de Déu dels Àngels, que segons el costum religiosa és lloc de peregrinació de molts creients. Trasllat a l’aeroport Internacional de San José per embarcar en el vol de tornada a Ciutat d’origen. Nit a bord.

DIA 16.- Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 9 a 16 persones 2.600 € 2.700 €
En base a grup de 6 a 8 persones 2.800 € 2.900 €
Taxes Aèries (Aprox.) 335 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 645 €
Suplement Aeri Sortida 04 Agost 85 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats privats d’entrada i sortida d’aeroports.
Transport per terra en minibús amb A/C durant tota la ruta.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tota la ruta.
Excursions guiades en barca pels canals de Tortuguero.
Entrades i caminades guiades en tots els parcs i reserves.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Taxa de sortida a San José (29 € aprox. per persona).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Excursions opcionals: Reserva Bribri de Yorkín (115 USD), Reserva de Manzanillo des de Cahuita (4 €). Preus aproximats per persona.
Excursió nocturna observació de tortugues a Tortuguero.
Opcional Ecotermales (PN Volcà Arenal). Entrada 40 USD aprox.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació