Àfrica
Destinació
10 dies
Duració
Nadal
Temporada
Inclosos
Vuelos

El Mt. Sinaí és un d’aquests racons màgics del món, amb alt llegat històric, és una muntanya del qual hem sentit parlar en diferents relats religiosos; És considerat un lloc sagrat per a les principals religions monoteistes del món però el que no ens han comptat és l’espectacle paisatgístic que ens ofereix la seva visita. És un dels llocs més espirituals del món i està envoltat d’un impressionant desert de roques mil·lenàries, vistes que tallen l’alè i deus d’aigua. Per la península del Sinaí, passa un dels Trails més importants del món; avui dia té un recorregut de 550 km, en el qual s’han implicat 8 tribus de la zona per a fer-ho possible, aportant els seus coneixements sobre el terreny, convertint-se en una de les millors maneres de donar suport a la regió, amb un turisme sostenible i oferint oportunitats a les comunitats de Beduïns que viuen en la zona. A través d’aquests camins podem descobrir llegendes, històries i sobretot ajudar a preservar l’anciana cultura de la zona.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 27 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / SHARM EL SHEIK Hotel
2 SHARM EL SHEIK – STA. CATALINA – TREKKING ABU JEEFA, WADI ALZAWATEEN E / D / S Bedouin garden
3 TREK MUNTANYES ABBAS PASHA – WADI JABAL E / D / S Bedouin garden
4 TREK WADI JABAL – MASBA ABU GHARUN – AIN NAJILA – FARSH EL ROMMANAH E / D / S Bedouin garden
5 TREK WADI TALAA KIBIRA – GALT EL AZRAQ – WADI SAGAR E / D / S Bedouin garden
6 TREK WADI TALAH – DR. AHMEF HARPER GARDEN – STA. CATALINA E / D / S Campament beduí
7 TREK MT. SINAÍ – MONESTIR STA. CATALINA – DAHAB E / D / S Hotel
8 DAHAB E / D / S Hotel
9 DAHAB. VOL DE TORNADA A BARCELONA E / D / S Hotel / Vol
10 ARRIBADA A BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

27 DES | Vol Ciutat d’origen / Sharm el Sheik
Sortida en vol amb escala. Arribada a Sharm el Sheik, tràmits de visat i recollida d’equipatge. Recepció en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit en Sharm el Sheik.

28 DES | Sharm el Sheik – Sta. Catalina – Trekking Abu Jeefa – Wadi Alzawateen
Esmorzar. Després d’esmorzar trasllat a la zona del Sta. Catalina, menjarem en el campament beduí. Havent dinat i sent conscients que avui haurem dormit poc, començarem a endinsar-nos feia les muntanyes de la Península del Sinaí amb un trekking moderat. Caminarem a través d’escarpats wadis fins al campament on ens allotjarem.

29 DES | Trekking: Muntanyes Abbas Pasha – Wadi Jabal
Esmorzar. Caminarem a través d’una bella zona d’altes muntanyes, profunds congostos i els més remots wadis, creuant passos alts com el de les muntanyes d’Abbas.

30 DES | Trekking: Wadi Jabal – Masba Abu Gharun – Ein Najila – Farsh Rummana
Esmorzar. Avui caminarem per la base de Bab el Donya, una de diverses muntanyes situades juntes, que es troba sobre Wadi Jabal i Farsh Rummana. Si es puja en un dia buidat, es pot veure El Tur i el Golf de Suez. Sota el pic de la muntanya, l’aigua brolla d’una deu, conegut com Ein Najila, que corre a través de diverses cascades abans de desaparèixer en el sòl arenós de la vall.

31 DES | Trekking: Wadi Talla Kibeera – Galt el Azraq – Wadi Sagar
Descendirem Wadi Talla Kibeera al profund gorg de Galt el Azraq, on és possible nedar. A partir d’aquí seguirem per un camí empinat i accidentat fins a la conca alta de Farsh Auwlad. Dormirem en la zona de Wadi Sagar.

01 GEN | Trekking: Wadi Talah – Dr. Ahmef Harper Garden – Sta. Catalina
Esmorzar. Continuarem a través de pujols baixos i rocosos, encreuaments vells, passos de camells i caminarem per wadis salvatges camí cap a les terres altes de Sta. Catalina, que anirem albirant just davant el nostre fins a arribar al Campament beduí. Avui ens anirem a dormir aviat perquè ens toqués matinar per a finalitzar els nostres dies de Trekking pujant al cim de la muntanya sagrada de la Península del Sinaí. Allotjament.

02 GEN | Sta. Catalina – Trekking Mt. Sinaí – Dahab
De matinada molt d’hora, sortirem a realitzar el trekking a la muntanya Sinaí per a veure la sortida del sol, un dels millors moments per a pujar a la muntanya. Pujarem de nit, a aquestes hores la temperatura és baixa. Ens esperen 3 hores d’ascensió fins a arribar a la Muntanya Sagrada de Moisès, el sostre d’Egipte (2.285m). S’acaba amb 750 graons tallats en pedra. En el cim de la muntanya, pots admirar una mesquita i una capella dedicada a Moisès i per descomptat una de les millors vistes de la península del Sinaí. Després d’un descans iniciarem el descens (2h aprox) per a tornar a l’allotjament i prendre un merescut esmorzar.
Després d’esmorzar i una estona de descans, farem la visita al monestir de Sta. Caterina, situat als peus del Mt. Sinaí, encara habitat i recinte totalment emmurallat que ha aconseguit sobreviure a les guerres, profanacions i convulses batalles del Sinaí, en l’actualitat pertany a l’església Ortodoxa, dependent de la Iglesias Ortodoxa de Jerusalem. Després de la visita, sortida cap a la costa, on ens allotjarem en Dahab. Dahab és un antic llogaret pesquer beduïna, és coneguda per les seves platges de sorra protegides, les aigües clares i els esculls de coral. Alberga també el Blue Hole, o forat blau, ideal per a fer tub respirador o busseig. Allotjament.

03 GEN | Dahab. Dia lliure
Esmorzar. Dia lliure per a gaudir de la platja i d’activitats opcionals. Dahab és un antic llogaret pesquer beduïna, és coneguda per les seves platges de sorra protegides, les aigües clares i els esculls de coral. Alberga també el Blue Hole, o forat blau, ideal per a fer tub respirador o busseig . Sopar i Allotjament.

04 GEN | Dahab. Dia lliure. Trasllat a l’aeroport Sharm el Sheik
Esmorzar. Dia lliure per a gaudir de la platja i d’activitats opcionals. A l’hora indicada (a la nit) trasllat a l’aeroport per a prendre el vol de tornada.

05 GEN | Vol de tornada a Barcelona
De matinada, sortida del vol de tornada. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 11 a 14 persones 1.195 €
En base a grup de 9 a 10 persones 1.250 €
En base a grup de 6 a 8 persones 1.395 €
Suplement Habitació Individual (excepte als gardens) 135 €
Taxes Aèries (Aprox.) 320 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla anglesa durant els trekkings i excursió en jeep.
Coordinador acompanyant VIT des de Barcelona de parla hispana.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Egipte (25 USD aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines obligatòries (50 € per persona).
Extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinación de servicios de viaje que se le ofrece es un viaje combinado en el sentido del texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre.Por lo tanto, usted gozará de todos los derechos que se aplican en el marco de la UE a los viajes combinados. La empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. será plenamente responsable de la correcta ejecución del viaje combinado en su conjunto.Además, como exige la legislación, la empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. está cubierta por una garantía para reembolsarle los pagos realizados y, si el transporte está incluido en el viaje, asegurar su repatriación en caso de que incurra en insolvencia.Más información sobre sus principales derechos con arreglo al texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre (que se proporcionará mediante un hiperenlace).2. A esta oferta de viaje le resultan aplicables las siguientes Condiciones Generales de contrato de viaje combinado.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari