Àfrica
Destinació
13 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

El viatger podrà descobrir la vitalitat excepcional dels etíops en ocasió de la celebració d’una de les seves festivitats religioses. El Timkat en el marc espectacular de Gondar, amb els fascinants banys de Fasilidas adornats és, potser, la seva màxima expressió. Una visita a Lalibela ens permetrà gaudir de la bellesa de les seves famoses esglésies. El recorregut per terra ens permet viure més de prop la realitat del país.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
17 GEN VOL MADRID / ADDIS ABEBA A bord
18 GEN ADDIS ABEBA. VISITES Hotel
19 GEN ADDIS ABEBA. VOL A AXUM. INICI FESTES DE LA EPIFANIA E / S Hotel
20 GEN FESTES DE LA EPIFANIA – TIGRAY E / S Hotel
21 GEN ESGLÉSIES DEL TIGRAY. FESTES DE MIKAEL E / S Hotel
22 GEN TIGRAY – LALIBELA E / S Hotel
23 GEN LALIBELA E / S Hotel
24 GEN LALIBELA. CELEBRACIÓ A BILBALA KIRKOS E / S Hotel
25 GEN LALIBELA – AWRAMBA – GONDAR E / S Hotel
26 GEN GONDAR – MT. SIMIEN – GONDAR E / S Hotel
27 GEN GONDAR – BAHAR DAR E / S Hotel
28 GEN BAHAR DAR. VOLS DE TORNADA VIA ADDIS ABEBA E / S Hotel day use
29 GEN ARRIBADA A MADRID
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

17 GEN.- Vol Madrid / Addis Abeba
Presentació a l’aeroport i embarcament en el vol amb destinació Addis Abeba. Nit a bord.

18 GEN.- Addis Abeba
Arribada al matí, tràmits de visat a l’aeroport i recepció per part del nostre guia a l’aparcament adjacent a l’aeroport. Esmorzar en un cafè d’Addis Abeba, que es pot considerar la capital de l’Àfrica: seu de la Unió Africana i d’una delegació molt important de les Nacions Unides, és la ciutat d’Àfrica amb major nombre de delegacions diplomàtiques. És una ciutat jove segons l’estàndard europeu, però és una de les poques ciutats africanes que pugui jactar un centre amb edificis històrics amb més de 100 anys. Visita del museu nacional (on es troben les restes de l’homínid ‘Lucy’) i del museu etnogràfic amb una interessant exposició d’objectes dels pobles d’Etiòpia.
Visitarem també l’església de la Trinitat, on hi ha el monumental cementiri de la ciutat on es troben les tombes de les més grans personalitats del país, entre totes destaca la de l’emperador Haile Sellassie.

19 GEN.- Addis Abeba. Vol a Axum. Inici festes de l’Epifania
Prendrem l’avió aviat al matí per sortir cap a l’extrem nord del país. Arribada a la ciutat d’Axum, la capital més antiga d’Etiòpia, on, segons la llegenda local, es guarda la mítica arca de l’aliança robada al rei Salomó pel seu fill Menelik. Però el que fa única aquesta petita ciutat és l’extraordinari parc de les esteles, monuments funeraris gegants i testimonis de l’època més gloriosa del regne més antic de la banya d’Àfrica.
A la tarda ens incorporarem ja a l’inici de les celebracions de l’Epifania; a tot el país, la celebració és molt sentida per la gent però potser en Axum sigui on se celebra de la manera més pura i on el flux de visitants influeix menys en el desenvolupament de la celebració.

20 GEN.- El Timkat. Sortida cap al Tigray
Al matí seguirem amb la celebració del Timkat. Sortirem a la tarda per arribar a la regió del Tigray que serà la nostra propera etapa de viatge.

21 GEN.- Esglésies del Tigray. Festes de Mikael
En aquesta jornada podrem visitar dues de les espectaculars esglésies del Tigray, amb l’afegit de fer-ho durant la celebració de la festa de Mikael. A més de l’emplaçament, gaudirem del color dels locals que van a la celebració.

22 GEN.- Tigray – Lalibela
Deixarem avui la regió del Tigray per sortir cap al sud. Durant el recorregut tindrem sempre a la nostra dreta el massís dels Mt. Simien. Les parades en ruta ens permetran entrar en contacte amb la realitat del país, més enllà dels enclavaments purament turístics. Arribarem a Lalibela on passarem les tres properes nits.

23 GEN.- Lalibela
Aquesta ciutat situada a 2600 metres sobre el nivell del mar és coneguda per les seves 11 esglésies monolítiques construïdes al segle XII, excavades en roques de granit rosa i que es compten entre les meravelles del món. Cada església té un estil arquitectònic únic: totes estan magníficament tallades i la majoria estan decorades amb pintures ben conservades. Tota la ciutat és una escultura dedicada a la glòria de Déu i això es percep en observar el fervor dels fidels del lloc.

24 GEN.- Lalibela. Celebració de Bilbala Kirkos
Deixarem Lalibela per visitar l’església de Iemrhane Kristos, magnífic exemple d’arquitectura axumita, que arribarem després d’un passeig en pujada de 20 minuts. No gaire lluny d’allà, podrem visitar l’església de Bilbala Kirkos i compartir la celebració que avui té lloc aquí.

25 GEN.- Lalibela – Gondar
Dia de viatge al llarg de la renovada “La Xina Road”, des de la qual podrem admirar la bellesa del camp etíop, des de la regió del Lasta fins a la regió del Gojjam. Pel camí tindrem l’oportunitat de visitar l’original comunitat autogestionada d’Awramba, on es viu seguint una gestió comunitària del treball, compartint totes les tasques, des de l’educació dels fills fins a les feines del camp, mantenint una obertura total a totes les religions i defensant la paritat de drets entre homes i dones, així com el respecte als drets dels infants. Arribada a Gondar i instal·lació a l’hotel.

26 GEN.- Gondar – Mts. Simien
Des Gondar sortirem per a una jornada completa que dedicarem a la visita de les Muntanyes Simien.
El cim de les terres altes d’Etiòpia és el Ras Dashen, amb els seus més de 4.500 metres d’altura; altres cims de més de 4.000 metres s’alcen també a la zona. En aquest paisatge d’alta muntanya es troben algunes espècies d’animals endèmiques de la regió (el babuí “gelada”, el xacal de Simien, etc.). Pararem també per visitar alguns dels poblets que esquitxen aquesta zona tan rural i apartada de les rutes turístiques clàssiques.

27 GEN.- Gondar – Bahar Dar
En Gondar ens trobem amb una dotzena de castells construïts per diversos emperadors durant més de 236 anys en un període de gran esplendor (segles XV i XVI). Sembla a un tros d’Europa transportat a Etiòpia i reflecteix influències tant europees com islàmiques.
Sortida per carretera fins Bahar Dar, vorejant les ribes del llac Tana podrem observar grans camps d’arròs, cereals i també “xat”, planta de fulla verda amb lleugers efectes estupefaents que és molt popular a Etiòpia i en tots els països limítrofs.

28 GEN.- Bahar Dar. Vols de tornada via Addis Abeba
Al matí excursió amb barca privada per poder visitar alguns dels monestirs de la península de Zeghié (Ura Kidane Mehret i Azwa Mariam habitualment), encara regentats per monjos devots i de significat interès històric i artístic. Es tracta de llocs remots que aconseguirem amb un passeig a peu en un sender bàsicament pla, creuant un bosc semitropical i plantacions de cafè. Els interiors dels monestirs estan completament recoberts de pintures, obres mestres de l’art pictòric gondarià, caracteritzat per una rica simbologia, colors vius i una gran força expressiva.

A la tarda sortida en vol a Addis Abeba, on tindrem temps per a les darreres compres. Disposarem d’habitacions per a un breu descans en hotel i gaudirem d’un sopar en un restaurant local, amenitzada per balls folklòrics. A última hora, trasllat a l’aeroport per embarcar en el vol internacional de tornada.

29 GEN.- Arribada a Madrid
Arribada a l’aeroport de Madrid i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.190 €
Preu Base per persona (4 Primeres Inscripcions) 2.060 €
Suplement grup de 8 a 11 persones 125 €
Suplement grup de 6 a 7 persones 220 €
Suplement Habitació Individual 290 €
Taxes Aèries (Aprox.) 250 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vols domèstics Addis Abeba / Axum i Bahar Dar / Addis Abeba.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia local de parla hispana durant tot el recorregut.
Trasllats segons itinerari.
Visites i excursions indicades a l’itinerari i entrades necessàries per a les visites.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat d’entrada Etiòpia (es tramita a l’aeroport a l’arribada).
Propines i extres personals.
Begudes de ningun tipus.
Activitats o visites opcionals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari