Àfrica
Destinació
9 dies
Duració
Pont Desembre
Temporada
Inclosos
Vuelos

Gàmbia és el país més petit d’Àfrica continental, però culturalment posseeix una riquesa extraordinària, sent llar de diverses ètnies. Mandinká, Fula, Wolof, Jola, Soninké… són només algunes de les ètnies repartides al llarg d’aquest país que avui dia conviuen en harmonia entre l’islam, el catolicisme i l’animisme. El país se situa en les dues ribes del riu homònim, però també posseeix unes de les millors platges d’Àfrica Occidental i no és casual que sigui anomenada ‘la costa somrient d’Àfrica’. Visitarem el patrimoni colonial de Banjul i Janjanbureh, les ciutats vives de Serrekunda i Brikama, pobles de pescadors, llocs històrics (Wassu i com no, l’illa de Kunta Kinteh), però també coneixerem la rica fauna en espais naturals com el PN Kiang West, Baboon Island, Tanbi Wetland i el PN Abuko.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 3 DESEMBRE 2022
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BANJUL Hotel
2 BANJUL (SERREKUNDA, BAKAU) E / S Hotel
3 BANJUL – TANJI – KARTONG E / S Lodge
4 KARTONG – BRIKAMA – KANILAI E / S Lodge
5 KANILAI – PN KIANG WEST E / S Campament
6 PN KIANG WEST – SOMA – BABOON ISLAND – JANJANBUREH E / S Cabanes
7 JANJANBUREH – WASSU – KUNTAH KINTEH – JUFFUREH E / S Lodge
8 JUFFUREH – TANBI WETLAND – PN ABUKO – BANJUL (AEROPORT) E / S A bord
9 VOL BANJUL / BARCELONA
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / SOPAR = S

03 DES | Vol Barcelona / Banjul
Presentació a l’aeroport a l’hora acordada i embarcament en vol de línia regular amb destinació Banjul. Arribada a l’aeroport internacional Yundum de Banjul, assistència pel nostre personal en l’aeroport i trasllat a l’hotel. Nit a Banjul.

04 DES | Banjul (Serrekunda, Bakau)
Esmorzar i sortida cap a Serrekunda, la ciutat més poblada del país, on veurem una fàbrica de tye-dye, una tècnica de colorit estampat semblant al batik. Seguirem el nostre recorregut amb Bakau i els enormes cocodrils de la piscina sagrada de Kachically. Tornarem a Banjul, on coneixerem el museu nacional i visitarem l’animat mercat. Sopar i allotjament. Nit en hotel.

05 DES | Banjul – Tanji – Kartong
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a la costa, on realitzarem una visita al poblat pesquer de Tanji, veient els pescadors, les dones que descarreguen la pesca i com el peix s’asseca o ahúma. La pesca és un dels pilars de l’economia gambiana i una part de la producció es destina al mercat local, mentre una altra s’exporta a l’interior (Mali, Burkina Faso, Níger). La pròxima parada serà la granja de serps de Kartong. Sopar i allotjament. Nit en lodge.

06 DEC | Kartong – Brikama – Kanilai
Esmorzar. Sortida cap a Brikama, segona ciutat més gran i capital de la regió administrativa occidental. Realitzarem una parada en el mercat d’artesania, Brikama és coneguda per les seves talles en fusta. Continuarem cap al mercat central, els mercats són una part molt important de la cultura gambiana. Sortirem, seguint el curs del riu Gàmbia cap a l’interior, per la riba sud. Passarem pels poblats de Bwiam i de Kanilai, poble natal de l’antic president Yahya Jammeh. Al costat d’aquí hi ha un petit parc de safari, on podem veure cocodrils, lleopards, senglars, antílops. La zona és llar dels jola (anomenats també diola), una població musulmana, que antigament era animista. Són emparentats amb els balanta (l’ètnia majoritària de Guinea Bissau). Els jola són sedentaris i tradicionalment conreen arròs i recol·lecten ostres, per la qual cosa els seus poblats solen estar prop de rius, manglars i aiguamolls. Sopar i allotjament. Nit en lodge.

07 DEC | Kanilai – PN Kiang West
Esmorzar i sortida cap al PN Kiang West, el més gran de Gàmbia. Explorarem el parc nacional en vehicle per a veure alguns de les seves hienes, babuins, mangostas i ocells i després recorrerem els manglars en canoa. La zona està habitada principalment pels mandinká, l’ètnia majoritària del país. El seu idioma és molt pròxim al bambara, l’idioma nacional de Mali. Els mandinká provenen de Mali i antigament van formar un dels imperis més importants d’Àfrica Occidental, l’imperi de Mali (1230–1672). Són uns dels quals van expandir l’islam al llarg dels seus territoris. Sopar i allotjament. Nit en campament.

08 DEC | PN Kiang West – Soma – Baboon Island (PN River Gàmbia) – Janjanbureh
Esmorzar. Seguirem el nostre recorregut cap a Soma i visitarem el mercat local amb carro d’ases. Continuarem amb llanxa, passant prop de l’illa Baboon Island, part del NP River Gàmbia, situada en el mitjà del riu i habitada per ximpanzés, babuins, cocodrils i hipopòtams. L’illa té l’accés restringit i és l’hàbitat més important del país de ximpanzés. Després de 3 o 4 hores de navegació pel riu arribarem a Georgetown, una ciutat colonial, antany va ser la segona més important del país. Actualment es diu Janjanbureh. Sopar i allotjament. Nit en cabanyes en un campament.

09 DEC | Janjanbureh – Wassu – Kuntah Kinteh – Juffureh
Esmorzar. Dedicarem el dia a la història de Gàmbia. Començarem amb una breu visita a Georgetown i a continuació visitarem els cercles megalítics de Wassu. Es tracta d’11 cercles de pedra que van servir de monuments funeraris i daten dels segles X – XIV. Es consideren el jaciment arqueològic més important d’Àfrica Occidental. Seguirem per la carretera de la riba nord del riu Gàmbia i arribarem al poble de Juffure, on coneixerem la trista història de l’esclavitud, narrada per Alex Haley en la seva novel·la ‘Arrels’. Prendrem una llanxa fins a l’illa de Kunta Kinteh, anomenada James Island durant l’època colonial i coneguda com a punt de retenció i sortida dels esclaus abans de la seva llarga travessia per l’Atlàntic. Sopar i allotjament. Nit en lodge.

10 DEC | Juffureh – Tanbi Wetland – PN Abuko – Banjul. Trasllat a l’aeroport
Esmorzar. Travessarem el riu Gàmbia en ferri i realitzarem un tour breu per a veure els manglars de la reserva de Tanbi Wetland. A continuació, visitarem el parc nacional Abuko, llar de diverses espècies de micos. Temps lliure a Banjul. A última hora de la nit, trasllat a l’aeroport.

11 DEC | Vol Banjul / Barcelona
Sortida en el vol de tornada a Barcelona. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 10 persones 1.080 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.160 €
En base a grup de 4 a 5 persones 1.290 €
Suplement Habitació Individual 265 €
Taxes Aèries (Aprox.) 365 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols Barcelona / Banjul / Barcelona (possible connexió intermèdia) en classe turista.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle amb A/C durant tot el circuit.
Allotjament en hotels, lodges i campaments segons programa.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari.
Ferry Barra – Banjul; passeigs en canoa al PN Kiang West i Kinta Kinteh; excursió en llanxa de Soma a Janjanbureh.
Guia local de parla hispana durant la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i excursions no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Taxa d’entrada i sortida de Gàmbia.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinación de servicios de viaje que se le ofrece es un viaje combinado en el sentido del texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre.Por lo tanto, usted gozará de todos los derechos que se aplican en el marco de la UE a los viajes combinados. La empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. será plenamente responsable de la correcta ejecución del viaje combinado en su conjunto.Además, como exige la legislación, la empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. está cubierta por una garantía para reembolsarle los pagos realizados y, si el transporte está incluido en el viaje, asegurar su repatriación en caso de que incurra en insolvencia.Más información sobre sus principales derechos con arreglo al texto refundido de la Ley General para la Defensa de los Consumidores y Usuarios y otras leyes complementarias, aprobado por Real Decreto Legislativo 1/2007, de 16 de noviembre (que se proporcionará mediante un hiperenlace).2. A esta oferta de viaje le resultan aplicables las siguientes Condiciones Generales de contrato de viaje combinado.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari