Àfrica
Destinació
13 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Àfrica Occidental guarda a Ghana els seus costums, creences i cultures úniques al continent. Lluny dels circuits turístics, trobem una gran varietat de paisatges: sabanes, muntanyes, boscos tropicals i una bella costa plena de platges i cocoters.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ACCRA Hotel
2 ACCRA – KPANDU – HO E Hotel
3 HO. EXCURSIÓ A HOHOE E Hotel
4 HO – AKOSOMBO – KUMASI E Hotel
5 KUMASI E Hotel
6 KUMASI – PARC NACIONAL DE MOLE E Hotel
7 PARC NACIONAL DE MOLE E Hotel
8 PARC NACIONAL DE MOLE – KUMASI E Hotel
9 KUMASI – CAPE COAST – ELMINA E Hotel
10 ELMINA E Hotel
11 ELMINA – WINNEBA E Hotel
12 WINNEBA – ACCRA. VOLS DE TORNADA E A bord
13 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Accra
Sortida en vol regular amb destinació Accra, amb connexió intermèdia. Arribada a Accra i trasllat a l’hotel.

Dia 02 | Accra – Kpandu – Ho
Sortida en direcció a Ho, parant en ruta al poble de Kpandu, situat a la vora del llac Volta, el llac artificial més gran d’Àfrica. A bord d’una barca visitarem algun poblet de pescadors per continuar fins als contraforts de les muntanyes Fetitxe.

Dia 03 | Ho. Excursió a Hohoe
Sortida en direcció nord cap a la ciutat de Hohoe, prop de la frontera amb Togo. Ens desplaçarem 20 km a l’est, on es troba una de les meravelles naturals més impressionants i màgiques de país, les Cascades Wli. Amb una alçada de 143 metres, és la caiguda d’aigua més alta de tota Àfrica Occidental. Els viatgers més aventurers podran prendre un bany refrescant després de caminar pel bosc tropical. Després de la visita, tornada a Ho.

Dia 04 | Ho – Akosombo – Kumasi
Avui travessarem el bosc tropical per dirigir-nos a Kumasi, l’antiga capital de l’Imperi Ashanti, el nom significa “a qui els agrada la guerra”, encara que a més de grans guerrers es van convertir en importants comerciants d’or.

Farem una parada a la gran presa hidroelèctrica d’Akosombo, la més gran d’Àfrica i la més gran de món per capacitat. Amb la construcció de la presa el 1965, l’acumulació d’aigua al riu va acabar per originar la creació del Llac Volta. Arribada a la tarda a Kumasi.

Dia 05 | Kumasi
Avui visitarem el museu històric dels Ashanti per aprendre més sobre ells i també del llegat cultural de Ghana abans de la seva colonització per part de Gran Bretanya. Després de la visita, ens dirigirem a al Centre Cultural de Kumasi, on podrem comprar artesania local de tot tipus o descansar sota l’ombra dels arbres dels seus jardins. Finalment, aprofitarem per fer una passejada pel mercat de Kejetia, el més gran de Ghana i de tota Àfrica occidental. A la tarda podem visitar el llac volcànic i algun dels 12 pobles que el voregen.

Dia 06 | Kumasi – Parc Nacional de Mole
Passarem el dia d’avui realitzant un intens viatge per carreteres africanes cap al nord, observant el canvi de vegetació en el paisatge. Deixarem enrere els boscos humits semi-caducifolis de sud i ens dirigirem a nord de país per a endinsar-nos en una sabana on es troba el nostre següent destí: el Parc Nacional Mole. Avançarem fins arribar a l’hotel on ens allotjarem els dos dies que passarem al parc.

Dia 07 | Parc Nacional de Mole
Amb una superfície de 4.921 km², el Parc Nacional Mole és el refugi de vida silvestre més gran i visitat del territori ghanès i es troba a una altitud d’entre 180 i 360 metres sobre el nivell de la mar.
Al matí farem un petit recorregut per tenir una primera presa de contacte amb el parc. A la tarda anirem a la recerca de la fauna que habita al parc, entre la qual destaca: antílops, primats, xacals, hienes, lleons, lleopards, búfals, senglars, cocodrils, varans, sargantanes, tortugues, etc. Però sens dubte, veurem una gran quantitat d’elefants, doncs aquí es concentra la major població de tota Àfrica Occidental.

Dia 08 | Parc Nacional de Mole – Kumasi
Sortida en el nostre vehicle per prendre de tornada el mateix camí que ens va portar a Parc Nacional Mole. Abandonarem la sabana per tornar novament als boscos humits, travessant els poblats Ashanti. A la tarda, arribada a Kumasi.

Dia 09 | Kumasi – Cape Coast – Elmina
Sortida al matí en direcció a Elmina, fins arribar a la famosa costa dels esclaus, on visitarem Cape Coast i el seu castell. El castell va ser erigit per primera vegada en 1653, primer en fusta i més endavant en pedra. Va ser utilitzat per al tràfic d’esclaus, que esperaven en els seus calabossos fins a ser embarcats a el Nou Continent. El castell va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1979.
Un cop acabada la visita, farem un curt desplaçament fins a la ciutat veïna d’Elmina, que va rebre el primer assentament europeu a l’Àfrica Occidental.

Dia 10 | Elmina
Dia dedicat a visitar la ciutat d’Elmina, el símbol principal és el Castell de Sant Jordi, al voltant del qual es va desenvolupar la ciutat. Fundat el 1482 per Joan II de Portugal va ser el quarter general de militars i comerciants en el seu període d’exploració i conquesta d’Àfrica. A l’acabar la visita recorrerem el port de pescadors. La varietat de colors dels vaixells fan d’aquest port el més bonic de la zona.
A la tarda podem fer una excursió opcional a Parc Nacional de Kakum (38 km). El parc presenta una vegetació de bosc humit perenne, amb arbres que arriben als 65 metres d’altura. En el seu interior trobem més de 40 espècies de mamífers (entre els quals destaca el suricata, en perill d’extinció), 200 espècies d’aus i una important quantitat de rèptils i amfibis. Un altre dels seus atractius és un dels ponts suspesos més alts del món, situat a una alçada de 37 metres.

Dia 11 | Elmina – Winneba
Sortida cap a l’est en direcció a Winneba, vorejant la costa i gaudint de les vistes des de la carretera. Arribada a el poble de pescadors on podem fer una excursió per visitar els castells de Fort Patience i Fort Goede Hoop.

Dia 12 | Winneba – Accra. Vols de tornada
Tornada a Accra, la capital de país, per passar el dia al nostre aire. Tindrem temps per passejar pels seus carrers i realitzar les últimes compres. Trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a casa. Nit a bord.

Dia 13 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 6 persones 1.863 €
Suplement grup de 5 persones 100 €
Suplement Habitació Individual 380 €
Taxes Aèries (Aprox.) 385 €
GRUP MÍNIM 5 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Transport en vehicle privat adequat al tamany del grup.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant tota la ruta.
Visita de les cascades a Hohoe i recorregut en barcassa al Llac Busumtwi.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Ghana.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar i al Parc Nacional de Mole (60 € en total aprox.).
Activitats i excursions opcionals o no indicades com a incloses.
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari