Àfrica
Destinació
13 dies
Duració
Inclosos
Vuelos

Àfrica Occidental guarda a Ghana els seus costums, creences i cultures úniques al continent. Lluny dels circuits turístics, trobem una gran varietat de paisatges: sabanes, muntanyes, boscos tropicals i una bella costa plena de platges i cocoters.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES D’ABRIL 2019 A ABRIL 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ACCRA Hotel
2 ACCRA – HO E Hotel
3 HO – HOHOE – AKOSOMBO E Hotel
4 AKOSOMBO – KUMASI E Hotel
5 KUMASI – PARC NACIONAL DE MOLE E Hotel
6 PARC NACIONAL DE MOLE E Hotel
7 PARC NACIONAL DE MOLE – KUMASI E Hotel
8 KUMASI – CAPE COAST – ELMINA E Hotel
9 ELMINA E Hotel
10 ELMINA – KOKROBITE E Hotel
11 KOKROBITE E Hotel
12 KOKROBITE – ACCRA. VOLS DE TORNADA E A bord
13 ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

DIA 1.- VOL CIUTAT D’ORIGEN / ACCRA
Sortida en vol regular amb destinació Accra, amb connexió intermèdia. Arribada a Accra i trasllat a l’hotel. Breu explicació de la ruta.

DIA 2.- ACCRA – HO
Sortida cap a la regió del Volta, on es troba la gran presa hidroelèctrica d’Akosombo, la més gran d’Àfrica i la més gran del món per capacitat. Amb la construcció de la presa el 1965, l’acumulació d’aigua al riu va acabar per originar la creació del Llac Volta. Abans de dirigir-nos a nostre allotjament a Ho, pararem per conèixer les ribes del riu.

DIA 3.- HO – HOHOE – AKOSOMBO
Sortida en direcció nord cap a la ciutat de Hohoe, prop de la frontera amb Togo. Ens desplaçarem 20 km a l’est, on es troba una de les meravelles naturals més impressionants i màgiques del país, les Cascades Wli. Amb una alçada de 143 metres, és la caiguda d’aigua més alta de tota Àfrica Occidental. Els viatgers més aventurers podran prendre un bany refrescant després de caminar pel bosc tropical.
Si hi ha temps, tenim prevista una excursió opcional a la vora del Llac Volta, concretament al poble de pescadors de Kpando, on farem un breu passeig en vaixell pel llac, admirant la flora i fauna de la zona. A la tarda, arribada a Akosombo.

DIA 4.- AKOSOMBO – KUMASI
Avui travessarem el bosc tropical per dirigir-nos a Kumasi, l’antiga capital de l’Imperi Ashanti. El nom d’Ashanti significa “a qui els agrada la guerra”, però a més de grans guerrers es van convertir en importants comerciants d’or i altres productes. Visitarem el museu històric dels Ashanti per aprendre més sobre ells i també del llegat cultural de Ghana abans de la seva colonització per part de Gran Bretanya. Després de la visita, ens dirigirem al Centre Cultural de Kumasi, on podrem comprar artesania local de tot tipus o descansar sota l’ombra dels arbres dels seus jardins. Finalment, aprofitarem per fer una passejada pel mercat de Kejetia, el més gran de Ghana i de tota Àfrica occidental.

DIA 5.- ​​KUMASI – PARC NACIONAL DE MOLE
Passarem el dia d’avui realitzant un intens viatge per carreteres africanes cap al nord, observant el canvi de vegetació en el paisatge. Deixarem enrere els boscos humits semi-caducifolis del sud i ens dirigirem al nord del país per endinsar-nos en una sabana on es troba el nostre següent destí: el Parc Nacional Mole. Avançarem fins arribar a l’hotel on ens allotjarem els dos dies que passarem al parc.

DIA 6.- PARC NACIONAL DE MOLE
Amb una superfície de 4.921 km², el Parc Nacional Mole és el refugi de vida silvestre més gran i visitat del territori ghanès i es troba a una altitud d’entre 180 i 360 metres sobre el nivell del mar.
Al matí farem un petit recorregut per tenir una primera presa de contacte amb el parc. A la tarda anirem a la recerca de la fauna que habita al parc, entre la qual destaca: antílops, primats, xacals, hienes, lleons, lleopards, búfals, senglars, cocodrils, varans, sargantanes, tortugues, etc. Però sens dubte, veurem una gran quantitat d’elefants, doncs aquí es concentra la major població de tota Àfrica Occidental.

DIA 7.- PARC NACIONAL DE MOLE – KUMASI
Sortida en el nostre vehicle per prendre de tornada el mateix camí que ens va portar al Parc Nacional Mole. Abandonarem la sabana per tornar novament als boscos humits, travessant els poblets Ashanti. A la tarda, arribada a Kumasi.

DIA 8.- KUMASI – CAPE COAST – ELMINA
Sortida al matí en direcció a Elmina. En ruta, pararem al llac volcànic de Bosumtwi, envoltat per multitud de petits pobles. El llac es va generar fa milions d’anys per la caiguda d’un meteorit i es va anar omplint amb les pluges al llarg dels anys. És considerat un lloc sagrat per als Ashanti i els Akan.

Continuació del nostre itinerari fins arribar a la famosa costa dels esclaus, on visitarem Cape Coast i el seu castell. El castell va ser erigit per primera vegada en 1653, primer en fusta i més endavant en pedra. Va ser utilitzat per al tràfic d’esclaus, que esperaven en els seus calabossos fins a ser embarcats cap al Nou Continent. El castell va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO el 1979. Un cop acabada la visita, farem un curt desplaçament fins a la ciutat veïna de Elmina, que va rebre el primer assentament europeu en l’Oest d’Àfrica.

DIA 9.- ELMINA
Dia dedicat a visitar la ciutat de Elmina, el símbol principal és el Castell de Sant Jordi, al voltant del qual es va desenvolupar la ciutat. Fundat el 1482 per Joan II de Portugal va ser el quarter general de militars i comerciants en el seu període d’exploració i conquesta d’Àfrica. En acabar la visita recorrerem el port de pescadors. La varietat de colors dels vaixells fan d’aquest el port el més bonic de la zona.

A la tarda podem fer una excursió opcional al Parc Nacional de Kakum. El parc presenta una vegetació de bosc humit perenne, amb arbres que arriben als 65 metres d’altura. En el seu interior trobem més de 40 espècies de mamífers (entre els quals destaca el suricata, en perill d’extinció), 200 espècies d’aus i una important quantitat de rèptils i amfibis.

DIA 10.- ELMINA – KOKROBITE
Sortida cap a l’est en direcció a Kokrobite, vorejant la costa i gaudint de les vistes des de la carretera. Arribada al poble de pescadors de Kokrobite i temps lliure per relaxar-nos a la platja o gaudir de l’ambient del poble.

DIA 11.- KOKROBITE
Dia lliure a Kokrobite. Aquest poble és conegut per la pesca tradicional al mar, les seves platges de sorra blanca, l’ambient divertit i l’ambient nocturn. Els relaxants passejades per la platja, la seva música en directe a l’aire lliure, la seva exquisida menjar i l’alegria que desprèn la seva gent, fan de Kokrobite el lloc ideal on finalitzar el nostre viatge.

DIA 12.- KOKROBITE – ACCRA. VOL DE TORNADA
Retorn a Accra, la capital del país, per passar el dia al nostre aire. Tindrem temps per passejar pels seus carrers i realitzar les últimes compres. A l’hora prevista, trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada a la nostra ciutat d’origen.

DIA 13.- ARRIBADA A CIUTAT D’ORIGEN
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup a partir de 6 persones 1.863 €
Suplement grup de 5 persones 100 €
Suplement Habitació Individual 380 €
Taxes Aèries (Aprox.) 370 €
  GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 12
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Transport en vehicle privat adequat al tamany del grup.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Guia de parla hispana durant tota la ruta.
Visita de les cascades a Hohoe i recorregut en barcassa al Llac Busumtwi.
Assegurança bàsica d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Ghana.
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Entrades als llocs a visitar i al Parc Nacional de Mole (60 € aprox.).
Excursions opcionals al poble de Kpando (50 € per persona) i al Parc Nacional de Kakum (11 € por persona).
Propines i extres personals.
Taxes aèries ni d’aeroport.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació