Àsia
Destinació
13 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge als racons més allunyats de la civilització, replets de gent entranyable, paisatges espectaculars i història antiga. Durant el viatge podrem sentir la increïble hospitalitat dels pobles de Kirguistan, donarem la volta al Llac Issyk Kul, veurem les meravelloses muntanyes del Pamir i el Tien Shan, ens endinsarem en territori nòmada al Llac Son Kul, on dormirem en iurtes, seguirem fins a Osh, enclavament de la Ruta de la Seda, i tornarem a Bishkek, amb noves experiències i moments inoblidables.

DATA DE SORTIDA: 05 AGOST 2021
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BISHKEK Hotel
2 BISHKEK – LLAC ISSYK KUL VIA LA TORRE DE BURANA E / S Hotel
3 LLAC ISSYK KUL – KARAKOL – YETY OGUZ E / S Iurta
4 YETY OGUZ – BARSKOON – TAMGA E / S Iurta
5 TAMGA – SKAZKA – KOCHKOR E / S Iurta / GH
6 KOCHKOR – LLAC SON KUL E / D / S Iurta / GH
7 LLAC SON KUL – NARYN E / D Hotel
8 NARYN – KAZARMAN E / S Casa local
9 KAZARMAN – DZALAL ABAD – UZGEN – OSH E / D Hotel
10 OSH – CHICHKAN E / S Motel
11 CHICHKAN – BISHKEK E Hotel
12 BISHKEK E / S Hotel
13 VOL BISHKEK / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

05 AGO | Vol Barcelona / Bishkek
Sortida en vol amb destinació Bishkek (connexió intermèdia). Nit a bord.

06 AGO | Bishkek – Llac Issyk Kul via la Torre de Burana
Arribada a Bishkek. Trobada amb el guia i trasllat a un cafè prop de l’aeroport per a esmorzar (allí tindrem la possibilitat de canviar-nos de roba). Després d’esmorzar sortida cap a la ciutat de Tokmok per a veure la Torre de Burana, situada en la rodalia d’aquesta ciutat. Aquest almenar, ajunto les restes d’un castell i tres mausoleus, és tot el que queda de l’antiga ciutat de Balasagún; una de les capitals de la Dinastia Qarakhànida que va existir en els segles IX-XII d.C. També veurem exponents de Balbals (monuments ancestrals nòmades d’Àsia Central). A continuació, trasllat fins al Llac Issyk Kul. Allotjament en hotel a la riba del llac Issyk Kul prop de Cholpon Atá.

07 AGO | Llac Issyk Kul – Karakol – Yety Oguz
Avui viatjarem cap a la ciutat de Karakol, situada en la riba nord del Llac Issyk Kul. Karakol és una de les ciutats més belles de Kirguistan, els habitants del mateix país vénen a descansar aquí. Aquesta ciutat balneària és la més gran de Issyk-Kul, des d’aquí comencen moltes rutes de muntanya pel Tian-Shan Central. De camí passarem pel museu de Nikolai M. Przhevalsky, gran viatger i geògraf, que va explorar deserts i serralades d’Àsia Central, travessant rutes que a la fi del segle XIX encara ningú coneixia.
A continuació, farem un recorregut per la ciutat, visitant la mesquita Dungana, construcció singular d’estil xinès, però que serveix per a fins de culte musulmà, també visitarem una vella Església Ortodoxa Russa– “La Catedral de la Santa Trinitat” feta de fusta sense un sol clau. Visitarem també el Museu Etnogràfic local. En acabar la visita, ens traslladarem al congost de Yety Oguz (30 km aprox).
Yety Oguz en l’idioma local significa “Set Toros”. Aquest pintoresc canó ha estat dit així a causa de les seves formacions de sorra vermellosa cobertes de boscos de coníferes del Tien Shan. Caminarem pel congost per a veure les roques més famoses “Cor Partit” i “Set Toros”. Allotjament i sopar en un campament de iurtes.

08 AGO | Yety Oguz – Barskoon – Tamga
Al matí dedicarem una estona a caminar i gaudir de les espectaculars vistes del congost. Trekking lleuger. Es pot anar fins a la Vall de Kok Dzaiyik i des d’allà fins a la cascada que es diu “Les trenes d’una jove”. Després seguirem el camí feia el congost de Barskaun, on es pot veure el monument de Yuriy Gagarin i contemplar els bonics paisatges. A la tarda arribada al poble de Tamga. Allotjament en una guest house o en un campament de iurtes (segons disponibilitat).

09 AGO | Tamga – Skazka – Kochkor
Sortida cap al poble de Kochkor. De camí realitzarem una parada prop del canó “Skazka”, (significa “La Història Fantàstica”), i està format d’argila petrificada de múltiples colors, minerals pintorescos i roques, que ofereix una vista espectacular amb el llac de fons. Realitzarem breus caminades. En acabar, continuarem fins a Kochkor, on ens allotjarem en un guest house.

10 AGO | Kochkor – Llac Son Kul
Avui sortim cap al Llac Son Kul, passant pel pas Kalmak Ashuu (3436m). Arribada a Son Kul i allotjament en el campament de iurtes. Al llac Son Kul, podrem veure com els nòmades pasturen els seus ramats d’ovelles, caps de bestiar i cavalls. Una excel·lent oportunitat per a conèixer-los de prop, aprendre sobre les seves vides i prendre fotos inoblidables. Dinar i sopar en el campament de iurtes. Opcionalment es pot realitzar un passeig a cavall pels voltants del llac.

11 AGO | Llac Son Kul – Naryn
Avui podrem aprendre com es munten les iurtes i tindrem la resta del matí lliure per a gaudir de la naturalesa, passejar pels voltants i relaxar-se. Dinar en campament de iurtes, i a la tarda, sortida cap a la ciutat de Naryn. De camí, travessem el pas “33 papagais” (3133m snm) o Kalmak Ashuu (3436m snm) segons les condicions climàtiques. Arribada a Naryn.

12 AGO | Naryn – Kazarman
Al matí realitzarem un recorregut per la ciutat. Visitarem el Museu Històric de Naryn, la Mesquita Central i la plaça Principal. Després seguirem el nostre camí fins al poble de Kazarman. Arribada a Kazarman a la tarda.

13 AGO | Kazarman – Dzalal Abad – Uzgen – Osh
Esmorzar i sortida cap a la ciutat de Osh. Dinar amb una família local en Dzalal Abad. Continuarem el nostre camí cap a Osh, parant a la ciutat d’Uzgen, una de les ciutats més antigues d’Àsia Central amb aproximadament 2000 anys d’història. Es troba a 54 km a l’est de la ciutat de Osh. La ciutat d’Uzgen va ser fundada fins i tot abans que la Gran Ruta de la Seda comencés a funcionar plenament. Durant el famós període dels Qarakhànides en els segles IX-XII, la ciutat va ser la segona capital d’aquesta gran dinastia. Visita del complex arquitectònic d’Uzgen amb el seu minaret famós i els mausoleus. Arribada a Osh a la tarda.

14 AGO | Osh – Chichkan
Al matí realitzarem un recorregut per la ciutat de Osh. Visitarem la Muntanya de Suleiman, un dels santuaris del món islàmic a Àsia Central, el Museu Històric, situat en la gruta principal de la muntanya, visitarem la Casa de Babur, el Fundador de la Gran Dinastia Mogol, visitarem el Basar de Osh (la part del mercat daurat i les ferreries), visitarem la Plaça Central, el Monument de Lenin i l’Església Ortodoxa. En acabar, sortida cap al congost de Chichkan al llarg del riu més gran del país – el riu Naryn. També de camí veurem la reserva de Toktogul. Arribada a la tarda al congost de Chichkan.

15 AGO | Chichkan – Bishkek
Esmorzar i sortida cap a la ciutat de Bishkek. Arribada, i allotjament a l’hotel. A la tarda, es pot visitar el mercat de Osh (tancat els dilluns), on es poden comprar records o simplement veure la vida quotidiana dels residents locals.

16 AGO | Bishkek
D’hora al matí, abans d’esmorzar, trasllat fins a un laboratori per a realitzar el test PCR. El resultat estarà fet el mateix dia a la tarda, a partir de les 18.00 hores. Després de la prova, tornada a l’hotel per a esmorzar.
Avui realitzarem un recorregut per la ciutat de Bishek. Visitarem el monument a Mannàs, l’heroi èpic més important del poble kirguís, farem una volta per la Plaça Ala Too, per a observar el canvi de la Guàrdia d’Honor (si està disponible), les principals residències governamentals i finalitzar en La Plaça Vella i La Casa del Parlament, La Plaça de la Victòria i la Mesquita Central. Resta del dia lliure. Sopar de comiat en un restaurant local.

17 AGO | Vol Bishkek / Barcelona
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada a Barcelona (connexió intermèdia). Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 15 persones 1.370 €
En base a grup de 6 a 11 persones 1.485 €
Suplement Habitació Individual 235 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en minibús amb aire condicionat durant la ruta.
Guia de parla hispana durant la ruta.
Excursions, visites i entrades als monuments descrits a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Test PCR per entrar a Kirguistan (a realitzar a ciutat d’origen).
Test PCR per tornar a la ciutat d’origen (a realitzar a Bishkek, 20 € aprox.).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari