Àsia
Destinació
11 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

El Kirguistan es troba entre els deserts uzbeks i les estepes kazakhs, i és popularment denominat “la Suïssa d’Àsia”, per la seva varietat en paisatges alpins i les seves dues grans serralades del Tien Shan i el Pamir, amb cims que superen de 7000 metres. Kirguistan ha estat sempre terra de nòmades i testimoni d’això són les nombroses iurtes que es munten durant els mesos d’estiu. Proposem una ruta en vehicle al voltant del llac Issyk Kul fins arribar a les terres altes, descobrint els llacs Kel Suu i Son Kul.

Veure fitxa completa del viatge

DATES DE SORTIDA 2020: 12 JULIOL / 06 i 11 AGOST
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / BISHKEK
2 ARRIBADA A BISHKEK. SORTIDA A CHON KEMIN E / D / S Casa local
3 CHON KEMIN – PETRÒGLIFS DE CHOLPON ATA – GOLA DE GRIGORIEVSKOE – TEPKE E / S Casa local
4 TEPKE – KARAKOL – CANÓ DJETY OGUZ – TAMGA E / S Casa local
5 TAMGA – GOLA BARSKAUN – SKAZKA – KOCHKOR E / S Casa local
6 KOCHKOR – LLAC KEL SUU E / S Campament
7 LLAC KEL SUU E / D / S Campament
8 LLAC KEL SUU – LLAC SON KUL E / S Iurtes
9 LLAC SON KUL E / D / S Iurtes
10 LLAC SON KUL – BISHKEK E Hotel
11 VOL BISHKEK / CIUTAT D’ORIGEN E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Vol Ciutat d’origen / Bishkek
Sortida en vol regular destinació Bishkek amb connexió intermèdia.

DIA 2.- Arribada a Bishkek
Arribada a l’aeroport de Bishkek de matinada. Trobada amb el guia i trasllat a un restaurant prop de l’aeroport per a esmorzar. Sortida cap a la ciutat de Tokmok per veure la Torre de Burana. Aquest almenar va ser construït a la ciutat de Balasagún; una de les capitals de l’Estat Qarajanido que va existir en els segles X-XII DC. També veurem exponents de Balbals, o làpides sepulcrals ancestrals turqueses. Esmorzar en una casa local a Tokmok. Després, sortida cap a la vall de Chon Kemin. Esmorzar i descans. A la tarda caminada pels voltants del poble o visita del lloc amb la vista panoràmica. Sopar i nit a casa d’hostes a la vall de Chon Kemin.

DIA 3.- Chon Kemi – Cholpon Ata – Gola Grigorievskoe – Poble de Tepke
Després del desdejuni sortida cap a la ciutat de Cholpon Ata al llarg de la riba nord del llac Issyk Kul. En ruta farem una excursió a l’anomenat “Jardí de Pedra” o Lloc Petroglífic de Cholpon Ata, un temple a l’aire obert que van deixar els Escitas i Huns que daten des dels segles IX i VIII aC fins als segles III i IV dC. Sortida cap a la Gola de Grigorievskoe (Chon Ak-Suu 1600 m). Sopar i allotjament en casa local.

DIA 4.- Tepke – Karakol – Canó Djety Oguz – Tamga
Esmorzar i sortida cap a la ciutat de Karakol. De camí visita del museu de Przhevalskii. Visita de la ciutat de Karakol: Església Ortodoxa Russa i la seva Mesquita Dungan. Després ens traslladarem cap al canó Djety-Oguz (2200m) conegut com el canó dels Set Toros, un pintoresc lloc que té fama per les seves formacions rocoses d’arenisca vermella, boscos de coníferes i prats alpins. Destaca la roca cor partit, panoràmica dels “7 toros”. Trasllat a Tamga. Allotjament en casa local o en campament de iurtes a les ribes del llac Issyk Kul.

DIA 5.- Tamga – Gola Barskaun – Cañon Skazka – Kochkor
Esmorzar. Avui seguirem el camí cap a la gola de Barskaun, on podrem veure el monument de Yuriy Gagarin i contemplar els bonics paisatges. Caminades en la gola. Trasllat a Kochkor al llarg de la riba sud del llac Issyk-Kul. Pel camí realitzarem una parada prop del canó “Skazka” (La Història Fantàstica) per a breus caminades. El canó consisteix en argila petrificada de múltiples colors que ofereix una vista molt interessant amb el llac de fons. Arribada a Kochkor. Allotjament i sopar a casa d’una família local.

DIA 6.- Kochkor – Llac Kel Suu
Després d’esmorzar, sortida cap al campament Kel Suu que es troba a la província més muntanyenca de Kirguistan – província de Naryn. Parada a la ciutat de Naryn. Visita de la plaça Central i el Museu de Naryn (si està obert). Sortida cap al llac Kel Suu per a admirar el paisatge pintoresc d’aquesta zona. Sopar i allotjament en campament de tendes.

DIA 7.- Llac Kel Suu
Jornada d’exploració pel misteriós llac de Kel Suu, un llac remot que s’estén al llarg de 10 km a través d’un congost de muntanya que arriba gairebé fins a la frontera amb la Xina. Té una característica inusual, per la qual se li va atorgar aquest nom. Kel-Suu es tradueix del kirguís com a «aigua entrant». De fet, a vegades el llac desapareix i es filtra a través de coves i grutes subterrànies i, per tant, abans d’anar-hi, s’ha de saber que no sempre és possible arribar fins a l’aigua.

DIA 8.- Llac Kel Suu – Lago Son Kul
Després d’esmorzar, sortida en direcció al llac Son Kul. El llac alpí de Son Kul es troba en a serralada del Tien Shan a una altitud de 3016 metres. Durant l’estiu, les pastures de Son Kul són considerades les millors del Kirguistan. El camí cap al llac travessa els ventosos ports de muntanya i s’esvaeix en el cel. Sopar i allotjament en el campament de iurtes a 3.016 metres.

DIA 9.- Llac Son Kul
Dia complet dedicat a conèixer la vida nòmada a la vora del llac: caminades i trekking lleuger a les ribes del llac, visita de iurtes kirguisses, etc. Els habitants d’aquesta zona encara tenen un estil de vida nòmada. Passeig pels voltants del camp gaudint de naturalesa.
Opcionalment, es poden realitzar rutes a cavall pels voltants del llac (pagament extra). Nit i sopar en el camp de iurtes.

DIA 10.- Llac Son Kul – Bishkek
Esmorzar i sortida cap a la ciutat de Bishkek a través del Canó de Boom. Arribada a Bishkek a la tarda. Visita de la ciutat: la Plaça Central Ala Too, la Casa Blanca, la Casa del Parlament, l’Estàtua de Lenin, el Parc de Robles, el teatre de la Òpera i Ballet, la plaça de la Victòria, la mesquita central. Temps lliure. Allotjament en hotel.

DIA 11.- Vol Bishkek / Ciutat d’origen
Esmorzar i trasllat a l’aeroport. Sortida en el vol de tornada a la nostra Ciutat d’origen. Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 11 a 14 persones 1.380 € 1.480 €
En base a grup de 6 a 10 persones 1.450 € 1.550 €
Taxes Aèries (Aprox.) 280 €
SUPLEMENTS
Suplement Habitació Individual 135 €
Habitació Compartida Garantida
Suplement Sortida 12 Juliol 90 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat amb aire condicionat durant la ruta.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Visites i excursions detallades a l’itinerari.
Entrades als llocs a visitar segons programa. 
Guia de parla hispana durant tota la ruta.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Visites i activitats no especificades com a incloses.
Propines i extres personals.
Taxes per a realitzar fotografies o gravar en vídeo a llocs històrics.
Taxes de sortida d’aeroports.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació