Àsia
Destinació
14 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

Un viatge als racons més allunyats de la civilització, replets de gent entranyable, paisatges espectaculars i història antiga. Durant el viatge podrem sentir la increïble hospitalitat dels pobles de Kirguistan, donarem la volta al Llac Issyk Kul, veurem les meravelloses muntanyes del Pamir i el Tien Shan, ens endinsarem en territori nòmada al Llac Son Kul, on dormirem en iurtes, seguirem fins a Osh, enclavament de la Ruta de la Seda, i tornarem a Bishkek, amb noves experiències i moments inoblidables.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL BARCELONA / BISHKEK Vol
2 BISHKEK D Hotel
3 BISHKEK – LLAC ISSYK KUL VIA LA TORRE DE BURANA E / S Hotel
4 LLAC ISSYK KUL – KARAKOL – YETY OGUZ E / S Iurta
5 YETY OGUZ – BARSKOON – TAMGA E / S Iurta / GH
6 TAMGA – SKAZKA – KOCHKOR E / S Guest House
7 KOCHKOR – LLAC SON KUL E / D / S Iurta
8 LLAC SON KUL – NARYN E / D Hotel
9 NARYN – KAZARMAN E / S Casa local
10 KAZARMAN – DZALAL ABAD – UZGEN – OSH E / D Hotel
11 OSH E Hotel
12 OSH – CHICHKAN E / S Motel
13 CHICHKAN – BISHKEK E / S Hotel
14 VOL BISHKEK / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Barcelona / Bishkek
Sortida en vol amb destinació Bishkek, connexió intermèdia a Estambul. Nit a bord.

Dia 02 | Bishkek
A primera hora del matí arribat a Bishkek. Trobada amb el nostre guia i conductor i trasllat a la ciutat. Avui realitzarem un recorregut per la ciutat de Bishek. Visitarem el monument a Mannàs, l’heroi èpic més important del poble Kirguís, farem una volta per la Plaça Ala Too, per a observar el canvi de la Guàrdia d’Honor (si està disponible), les principals residències governamentals i finalitzarem en La Plaça Vella, La Casa del Parlament, La Plaça de la Victòria i la Mesquita Central. En acabar, dinar en hotel local. L’habitació de l’hotel la tindrem a partir de les 14h. Tarda lliure. Nit a Bishkek.

Dia 03 | Bishkek – Llac Issyk Kul via la Torre de Burana
Avui sortirem cap a la ciutat de Tokmok, per a veure la Torre de Burana, situada en la rodalia d’aquesta ciutat. Aquest almenar, ajunto les restes d’un castell i tres mausoleus, és tot el que queda de l’antiga ciutat de Balasagún; una de les capitals de l’Estat Qarajanido que va existir en els segles IX-XII DC. També veurem exponents de Balbals (monuments ancestrals nòmades d’Àsia Central). A continuació, trasllat fins al Llac Issyk Kul (1609m). Allotjament en hotel a la riba del llac Issyk Kul en la rodalia de Cholpon Ata.

Dia 04 | Llac Issyk Kul – Karakol – Yety Oguz
Avui viatjarem cap a la ciutat de Karakol, situada en la riba nord del Llac Issyk Kul. Karakol és una de les ciutats més belles de Kirguizistan, els habitants del mateix Kirguizistan venen a descansar aquí. Aquesta ciutat balneària és la més gran de Issik-Kul, des d’aquí comencen moltes rutes muntanyenques pel Tian-Shan Central. De camí passarem pel museu de Nikolai M. Przhevalsky gran viatger i geògraf, que va explorar deserts i serralades d’Àsia Central, travessant rutes que a la fi del segle XIX encara ningú coneixia. A continuació, farem un recorregut per la ciutat, visitant la mesquita Dungana, construcció singular d’estil xinès, però que serveix per a fins de culte musulmà, també visitarem una vella Església Ortodoxa Russa– “La Catedral de la Santa Trinidad” feta de fusta sense un només clau. Visitarem també el Museu Etnogràfic local. En acabar la visita, ens traslladarem al congost Ieti Oguz (30 km aprox). Yety Oguz (2200m), en l’idioma kirguís significa “Set Toros”. Aquest pintoresc canó ha estat dit així a causa de les seves formacions de sorra vermellosa cobertes de boscos de coníferes del Tien Shan. Caminarem pel congost per a veure les roques més famoses “Cor Partit” i “Set Toros”. Allotjament i sopar en un campament de iurtes.

Dia 05 | Yety Oguz – Barskoon – Tamga
Al matí dedicarem una estona a caminar i gaudir de les espectaculars vistes del congost. Trekking lleuger. (Altitud de 2.200m aprox i desnivell de +150m aprox). Es pot anar fins a la Vall de Kok Dzaiyik i d’allí fins a la cascada que es diu “Les trenes d’una jove”. Després seguirem el camí feia el congost de Barskaun, on es pot veure el monument de Yuriy Gagarin i contemplar els bonics paisatges. Caminades pel congost. A la tarda arribada al poble de Tamga. Allotjament en una guest house o en un campament de iurtes (segons disponibilitat).

Dia 06 | Tamga – Skazka – Kochkor
Sortida cap al poble de Kochkor. De camí realitzarem una parada prop del canó “Skazka”, (significa “La Història Fantàstica”), i està format d’argila petrificada de múltiples colors, minerals pintorescos i roques, que ofereix una vista espectacular amb el llac de fons. Realitzarem breus caminades. (Les caminades poden ser de fins a 5 km aprox, i amb un desnivell de +150 m -150 m). En acabar, continuarem fins a Kochkor (1800m), on ens allotjarem en un guest house.

Dia 07 | Kochkor – Llac Son Kul
Avui sortim cap al Llac Son Kul (3016m), passant pel pas Kalmak Ashuu (3436m). Arribada a Son Kul i allotjament en el campament de iurtes. En el llac Son Kul, podrem veure com els nòmades pasturen els seus ramats d’ovelles, caps de bestiar i cavalls. Una excel·lent oportunitat per a conèixer-los de prop, aprendre sobre les seves vides i prendre fotos inoblidables. Dinar i sopar en el campament de iurtes.

Dia 08 | Llac Son Kul – Naryn
Avui podrem aprendre com es munten les iurtes i tindrem la resta del matí lliure per a gaudir de la naturalesa, passejar pels voltants i relaxar-se. Dinar en campament de iurtes, i a la tarda, sortida cap a la ciutat de Naryn. De camí, travessem el pas “33 papagais” (3133m snm) o Kalmak Ashuu (3436m snm) segons les condicions climàtiques. Arribada a Naryn i allotjament en hotel.

Dia 09 | Naryn – Kazarman
Al matí realitzarem un recorregut per la ciutat. Visitarem el Museu Històric de Naryn, la Mesquita Central i la plaça Principal. Després seguirem el nostre camí fins al poble de Kazarman. Arribada a Kazarman a la tarda. Allotjament i sopar a casa d’una família local.

Dia 10 | Kazarman – Dzalal Abad – Uzgen – Osh
Sortida cap a la ciutat de Osh. Dinar amb una família local en Dzalal Abad. Continuarem el nostre camí cap a Osh, parant a la ciutat de Uzgen, una de les ciutats més antigues d’Àsia Central amb aproximadament 2000 anys d’història. Es troba a 54 km a l’est de la ciutat de Osh. La ciutat de Uzgen va ser fundada fins i tot abans que la Gran Ruta de la Seda comencés a funcionar plenament. Durant el famós període dels Qarajanidas en els segles IX-XII, la ciutat de Uzgen va ser la segona capital d’aquesta gran dinastia. Visita del complex arquitectònic de Uzgen amb el seu minaret famós i els mausoleus.Arribada a Osh a la tarda. Allotjament en hotel i temps lliure.

Dia 11 | Osh
Al matí realitzarem un recorregut per la ciutat de Osh. Visitarem la Muntanya de Suleimán, un dels santuaris del món islàmic a Àsia Central, el Museu Històric, situat en la gruta principal de la muntanya, visitarem la Casa de Babur, el Fundador de la Gran Dinastia Mogol, visitarem el Basar de Osh (la part del mercat daurat i les ferreries), visitarem la Plaça Central, el Monument de Lenin i l’Església Ortodoxa. Nit a Osh.

Dia 12 | Osh – Chichkan
A l’hora indicada, sortida cap al congost de Chichkan al llarg del riu més gran del país – el riu Naryn. També de camí veurem la reserva de Toktogul. Arribada a la tarda al congost de Chichkan. Allotjament i sopar en motel.

Dia 13 | Chichkan – Bishkek
Sortida cap a la ciutat de Bishkek. Arribada, i allotjament a l’hotel. A la tarda, es pot visitar el mercat de Osh (tancat els dilluns), on es poden comprar records o simplement veure la vida quotidiana dels residents locals. Nit a Bishkek.

Dia 14 | Vol Bishkek / Barcelona
A l’hora acordada, trasllat a l’aeroport per a embarcar en el vol de tornada a Barcelona, connexió a Estambul. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 12 a 16 persones 1.495 €
En base a grup de 10 a 11 persones 1.570 €
En base a grup de 6 a 9 persones 1.635 €
Suplement Habitació Individual (només en hotels) 195 €
Taxes Aèries (Aprox.) 295 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport en minibús amb aire condicionat durant la ruta.
Guia de parla hispana durant la ruta.
Excursions, visites i entrades als monuments descrits a l’itinerari.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Test PCR si fos necessari.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari