Àfrica
Destinació
16 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Namíbia conté tots els elements necessaris per a una gran aventura. Les llargues distàncies a recórrer unides a la dificultat de trobar allotjaments en diverses regions fan d’aquesta ruta en camió una de les millors alternatives per visitar el país. Tot això permetrà al viatger acampar en zones remotes del desert, escalar alguna de les dunes més altes del món, recórrer un tros de la costa atlàntica que banya el país i realitzar un complet safari al Parc Nacional d’Etosha.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE FEBRER A DESEMBRE 2019
DÍAS ITINERARIO ALIM. ALOJ.
1 ARRIBADA A WINDHOEK Hotel
2 WINDHOEK – KGALAGADI E / D / S Tenda
3 KGALAGADI TRANSFRONTIER PARK E / D / S Tenda
4 KGALAGADI – FISH RIVER CANYON E / D / S Tenda
5 FISH RIVER CANYON – AUS E / D / S Tenda
6 AUS – LUDERITZ – KOLMANSKOP – AUS E / S Tenda
7 DESERT DEL NAMIB E / D / S Tenda
8 DESERT DEL NAMIB E / D / S Tenda
9 DESERT DEL NAMIB – SOSSUSVLEI  E / D / S Tenda
10 SOSSUSVLEI – SWAKOPMUND E / D Lodge
11 SWAKOPMUND E Lodge
12 SWAKOPMUND – COSTA DELS ESQUELETS – SPITZKOPPE E / D / S Tenda
13 a 14 PARC NACIONAL ETOSHA E / D / S Tenda
15 PARC NACIONAL ETOSHA – PARC NACIONAL WATERBERG E / D / S Tenda
16 PARC NACIONAL WATERBERG – WINDHOEK E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Windhoek
La nostra aventura a Namíbia comença a Windhoek, la capital del país. A les 14.00 h ens reunirem a l’hotel per fer una breu sessió informativa sobre la ruta. Després iniciarem la visita de la ciutat, els atractius principals són el museu local i l’església. Més tard gaudirem de la càlida hospitalitat del famós restaurant “Joe ‘s Beerhouse” o un de similar (sopar per compte propi, no inclosa).
Passarem la nit en el nostre allotjament i ens prepararem per al següent dia.

DIA 2.- Windhoek – Kgalagadi
Al matí començarem el nostre viatge cap a les planes obertes del vast desert del Kalahari. En el nostre recorregut coneixerem pobles agrícoles i podrem fer una ullada a la vida quotidiana dels seus habitants.
El nostre viatge durarà la major part del dia, però podrem gaudir de la bellesa del paisatge fins que arribem al nostre campament a última hora de la tarda.

DIA 3.- Parc Transfronterer de Kgalagadi
Després de l’esmorzar ens embarcarem en un fabulós passeig pel Parc Transfronterer de Kgalagadi, que s’estén a banda i banda de la frontera de Sud-àfrica i Botswana. Aquest parc és conegut per albergar una gran població de depredadors, com el guepard i el grandiós lleó de cabellera negra. Gaudirem d’oportunitats úniques per a l’observació de diferents espècies de mamífers i multitud d’aus.
Passarem la major part del dia al costat sud-africà a la recerca d’animals. El nostre guia ens donarà informació sobre els diferents animals que trobarem al parc i ens explicarà com sobreviuen en les dures condicions del desert.

DIA 4.- Kgalagadi – Fish River Canyon
A l’aixecar-nos d’hora serem testimonis de l’alba sobre el paisatge. Avui viatjarem per una de les carreteres més pintoresques de Kalahari, creuant nombroses dunes que es converteixen en miradors espectaculars. Ens dirigirem a Keetmanshoop, on descansarem breument abans de continuar la nostra ruta cap a Fish River Canyon, considerat com el segon canó més gran del món.

Contemplarem les fascinants vistes que ofereix abans de passar la nit a Ai-Ais, on es troben les aigües termals sulfuroses del canó.

DIA 5.- ​​Fish River Canyon – Aus
Gaudirem de l’esmorzar abans de començar el nostre viatge per camins remots, fins al punt situat més al sud del nostre viatge: el poderós riu Orange.
Formant la frontera amb Sud-àfrica, aquest riu crea una estreta franja de vegetació verda que serpenteja a través de les imponents muntanyes escarpades d’aquest paisatge aparentment sec.
Farem una parada per dinar i possiblement ens puguem donar un bany al riu. Continuació cap al nord al llarg de la zona d’extracció de diamants de Sperrgebiet, fins arribar al encantador poble de Aus, on passarem les dues nits següents.

DIA 6.- Aus – Kolmanskop – Luderitz – Aus
Començarem d’hora per obrir-nos pas a través de les planes desèrtiques obertes cap a l’Oceà Atlàntic. La nostra primera parada del dia serà a la ciutat fantasma de Kolmanskop. Antany va ser un poble colonial els habitants treballaven en les pròsperes mines de diamants. Quan van descobrir que en una localitat propera es trobaven diamants d’una grandària major, van decidir abandonar el lloc, que a poc a poc va ser envaït per les sorres del desert.
Gaudirem d’un entretingut recorregut per la ciutat i pels antics edificis que donen vida a la seva història. Després ens dirigirem a Luderitz, una petita ciutat portuària situada en una de les costes més inhòspites que puguem imaginar.
Visitarem la creu instal·lada per Díaz en 1487 i passarem un temps passejant per la ciutat, gaudint de la seva arquitectura única. A la tarda tornarem al desert i ens aturarem en ruta per observar a una colònia de cavalls salvatges del desert.

DIA 7.- Desert del Namib
Començarem el dia amb un tranquil esmorzar abans de continuar viatjant cap al nord, a la zona seca de l’interior. Ens endinsarem al cor del Namib, on podrem observar les seves vastes planes, dunes vermelles i elevades muntanyes de pedra. Les nostres dues properes nits les passarem al “Greenfire Desert Camp”, un campament remot ubicat a la reserva Namib Rand. La reserva és la llar de gran varietat de vida silvestre adaptada al desert. Gaudirem d’un recorregut diürn i nocturn durant la nostra estada aquí.

DIA 8.- Desert del Namib
El desert s’estén més enllà del que pot arribar a la nostra vista en aquesta reserva protegida i conservada gràcies al turisme. Tots els animals viuen en un entorn completament natural i són lliures de moure sense restriccions per les seves 22.000 hectàrees. El nostre guia ens ajudarà a saber més sobre la fauna i la flora del desert en una caminada informativa per aquest bell entorn, buscant empremtes, estudiant signes del comportament dels animals i observant estratègies de supervivència que els permeten sobreviure en aquestes dures condicions.
Durant el dia tenim temps per relaxar-nos al campament o explorar els voltants a peu.
A la tarda sortirem per fer una ruta pel desert. Durant el recorregut ens aturarem en un lloc adequat per gaudir de la meravellosa posta de sol acompanyada d’una bona beguda tradicional. Un cop hagi fet fosc tornarem al campament i potser puguem trobar a algun animal nocturn.

DIA 9.- Desert del Namib – Dunes de Sossusvlei
Sortida d’hora per continuar a través de les interminables planes del desert fins al Canó de Sesriem i les impressionants dunes de Sossusvlei, suposadament les més altes del món. Després d’explorar el canó a peu, ens traslladarem al cor de les dunes i passarem el temps pujant per aquestes espectaculars muntanyes de sorra. Aquest dia estarà dedicat a explorar el Canó de Sesriem, Sossusvlei i Deadvlei, amb trasllats en 4 × 4. Després ens allotjarem al nostre campament en el desert.

DIES 10 i 11.- Swakopmund
Creuant el Parc Namib Naukluft, ens dirigim a la ciutat costanera de Walvis Bay fins a arribar a Swakopmund, on passarem dues nits en un allotjament confortable. Explorarem aquesta ciutat que destaca per la seva arquitectura d’estil colonial alemany, i dels seus voltants, gaudint de sopars en restaurants locals (sopars no incloses).
Swakopmund és una visita obligatòria per a qualsevol visitant i ofereix gran varietat d’activitats d’aventura: lloguer de quads, surf a la sorra, paracaigudisme, etc. Per a aquells que simplement vulguin relaxar-se, la ciutat ofereix gran varietat de restaurants i botigues on simplement pots gaudir de l’ambient de la ciutat amb tranquil·litat.

DIA 12.- Swakopmund – Costa dels Esquelets – Spitzkoppe
Sortida cap a l’àrida Costa dels Esquelets, escenari d’una gran quantitat de naufragis. Visitarem la colònia de llops marins de Cape Cross, on podrem observar molt de prop a aquests grans animals salvatges.
Continuarem visitant els imponents pics de granit que es troben en Spitzkoppe ia la tarda acamparem per gaudir d’una preciosa posta de sol des de la muntanya. Passarem la nit a la falda de la muntanya.

DIES 13 i 14.- Parc Nacional d’Etosha
En el nostre recorregut cap al nord ens endinsarem al Parc Natural d’Etosha, on passarem dues nits en un dels campaments de l’interior del parc.

Durant aquests dies realitzarem excursions, visitant petits pous d’aigua durant la calor del dia i romanent a l’interior del parc. Una de les nits podrem apropar-nos a un pou d’aigua il·luminat per observar els animals que vénen aquí a beure.

DIA 15.- Parc Nacional d’Etosha – Parc Nacional de Waterberg
Després d’un breu recorregut al matí, sortirem del parc i ens dirigirem fins l’impressionant Parc Nacional Waterberg Plateau. Aquest altiplà és la llar de més de 200 espècies d’aus i espècies d’antílops fora del comú, que es troben en els pujols més baixes de la muntanya.
A la tarda farem una caminada per la muntanya i des del cim, gaudirem de les vistes de Kalahari.

DIA 16.- Parc Nacional de Waterberg – Windhoek
Al matí començarem el nostre viatge de tornada a la civilització. El viatge a Windhoek durarà 5 hores aproximadament, arribant a la capital a les 13.00 h (aprox.). Fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 1.845 €
Preu Base Sortides en Acomodació Superior 2.995 €
  GRUP REGULAR INTERNACIONAL – MÍNIM 10 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Recorregut en camió adaptat per a llargues travesses i safaris.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Vehicle 4×4 obert per a les activitats especificades.
Permisos i entrades a reserves i parcs nacionals.
Conductor-guia expert en la ruta i cuiner a càrrec dels àpats.
Material d’ús col·lectiu (tendes de campanya dobles, taules, cadires i material de cuina).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visats.
Trasllats aeroport – punto de trobada o finalització – aeroport.
Nits d’hotel a l’inici o final del programa, en cas de no connectar amb els horaris dels vols internacionals.
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats opcionals o no especificades com a incloses.
Sac de dormir i tovallola (obligatoris) ni coixí (opcional).
Propines i extres personals.
Taxes locals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació