Àfrica
Destinació
16 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Els vasts paisatges de Namíbia s’estenen sense interrupció durant centenars de quilòmetres, sense signes de la intervenció de l’home. Els seus sorprenents deserts ens mostren exhibicions de colors canviants sobre el terreny, mentre que la fauna i la flora lluiten per sobreviure en aquest dur entorn. En aquest recorregut podrem visitar els llocs més populars, però també podrem conèixer llocs fora del comú i allunyats de les rutes turístiques.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A WINDHOEK Hotel
2 WINDHOEK – KGALAGADI E / D / S Tenda
3 KGALAGADI TRANSFRONTIER PARK E / D / S Tenda
4 KGALAGADI – FISH RIVER CANYON E / D / S Tenda
5 FISH RIVER CANYON – AUS E / D / S Tenda
6 AUS – KOLMANSKOP – LUDERITZ – AUS E / S Tenda
7 DESERT DEL NAMIB E / D / S Tenda
8 DESERT DEL NAMIB E / D / S Tenda
9 DESERT DEL NAMIB – DUNES DE SOSSUSVLEI  E / D / S Tenda
10 DUNES DE SOSSUSVLEI – SWAKOPMUND E / D Lodge
11 SWAKOPMUND E Lodge
12 SWAKOPMUND – COSTA DELS ESQUELETS – SPITZKOPPE E / D / S Tenda
13 a 14 PARC NACIONAL ETOSHA E / D / S Tenda
15 PARC NACIONAL ETOSHA – PARC NACIONAL WATERBERG E / D / S Tenda
16 PARC NACIONAL WATERBERG – WINDHOEK E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

DIA 1.- Arribada a Windhoek
La nostra aventura a Namíbia comença a Windhoek, la capital de país. A les 14.00 h ens reunirem a l’hotel per fer una breu sessió informativa sobre la ruta. Després iniciarem la visita de la ciutat; els atractius principals són el museu local i l’església. Més tard gaudirem de la càlida hospitalitat del famós restaurant “Joe ‘s Beerhouse” o un de similar (sopar per compte propi, no inclòs). Passarem la nit al nostre allotjament i ens prepararem per al següent dia.

DIA 2.- Windhoek – Kgalagadi
Al matí començarem el nostre viatge cap a les planes obertes de l’immens desert de Kalahari. En el nostre recorregut coneixerem pobles agrícoles i podrem fer una ullada a la vida quotidiana dels seus habitants. El recorregut durarà la major part del dia, però ens mantindrem ocupats gaudint de la bellesa del paisatge fins que arribem al nostre campament a última hora de la tarda.

DIA 3.- Parc Transfronterer de Kgalagadi
Després de l’esmorzar ens embarcarem en un fabulós passeig pel Parc Transfronterer de Kgalagadi, que s’estén a banda i banda de la frontera de Sud-Àfrica i Botswana. Aquest parc és conegut per albergar una gran població de depredadors, com el guepard i el grandiós lleó de cabellera negra. Gaudirem d’oportunitats úniques per a l’observació de diferents espècies de mamífers i multitud d’aus.
Passarem la major part del dia al costat sud-africà a la recerca d’animals. El nostre guia ens donarà informació sobre les diferents espècies que trobarem al parc i ens explicarà com sobreviuen en les dures condicions de desert.

DIA 4.- Kgalagadi – Fish River Canyon
Despertarem d’hora per ser testimonis de l’alba abans d’esmorzar. Avui viatjarem per una de les carreteres més pintoresques de Kalahari, creuant nombroses dunes que es converteixen en miradors espectaculars. Ens dirigirem a Keetmanshoop, on descansarem breument abans de continuar la nostra ruta cap a Fish River Canyon, considerat com el segon canó més gran de món. Contemplarem les fascinants vistes que ofereix abans de passar la nit a Ai-Ais, on es troben les aigües termals sulfuroses del canó.

DIA 5.- ​​Fish River Canyon – Aus
Gaudirem de l’esmorzar abans de començar el nostre viatge per camins remots, fins al punt situat més a sud del nostre viatge: el poderós riu Orange.
Formant la frontera amb Sud-Àfrica, aquest riu crea una estreta franja de vegetació verda que serpenteja a través de les imponents muntanyes escarpades d’aquest paisatge aparentment sec.
Farem una parada per dinar i possiblement ens puguem donar un bany al riu. Continuació cap al nord al llarg de la zona d’extracció de diamants de Sperrgebiet, fins arribar a Aus, una bonica població on passarem les dues nits següents.

DIA 6.- Aus – Kolmanskop – Luderitz – Aus
Sortida d’hora per obrir-nos pas a través de les planes desèrtiques obertes cap a l’Oceà Atlàntic. La nostra primera parada del dia serà a la ciutat fantasma de Kolmanskop, antic poble colonial en què tota la població treballava en les pròsperes mines de diamants. Quan van descobrir que en una localitat propera es trobaven diamants més grans, van abandonar el lloc, que a poc a poc va ser envaït per les sorres del desert.
Gaudirem d’un entretingut recorregut per la ciutat i pels antics edificis que donen vida a la seva història. Després ens dirigirem a Luderitz, una petita ciutat portuària situada en una de les costes més inhòspites que puguem imaginar.
Visitarem la creu instal·lada per Díaz l’any 1487 i passarem un temps passejant per la ciutat, gaudint de la seva arquitectura única. A la tarda tornarem a desert i ens aturarem en ruta per observar a una colònia de cavalls salvatges del desert.

DIA 7.- Desert del Namib
Començarem el dia amb un tranquil esmorzar abans de continuar viatjant cap al nord, a la zona seca de l’interior. Ens endinsarem a cor del Namib, on podrem observar les seves vastes planes, dunes vermelles i elevades muntanyes de pedra. Les nostres dues properes nits les passarem al Greenfire Desert Camp, un campament remot ubicat a l’interior de la reserva. La reserva és la llar d’una important varietat de vida silvestre adaptada a aquestes condicions desèrtiques. Gaudirem d’un recorregut diürn i nocturn durant la nostra estada aquí.

DIA 8.- Desert del Namib
El desert s’estén més enllà del que pot arribar a la nostra vista en aquesta reserva protegida i conservada gràcies als ingressos del turisme. Tots els animals viuen en un entorn completament natural i són lliures de moure’s sense restriccions per les seves 22.000 hectàrees. El nostre guia ens ajudarà a saber més sobre la fauna i la flora de la zona en una caminada informativa per aquest bell entorn, buscant empremtes, estudiant signes del comportament dels animals i observant estratègies de supervivència que els permeten sobreviure en aquestes dures condicions. Durant el dia tenim temps per relaxar-nos al campament o explorar els voltants a peu.
A la tarda sortida en vehicle per fer una ruta pel desert. Durant el recorregut ens aturarem en un lloc adequat per gaudir de la meravellosa posta de sol acompanyada d’una bona beguda tradicional. Un cop hagi fet de nit tornarem a el campament i potser puguem trobar a algun animal nocturn.

DIA 9.- Desert del Namib – Dunes de Sossusvlei
Sortida d’hora per continuar a través de les interminables planes de desert fins al Canó de Sesriem i les impressionants dunes de Sossusvlei, suposadament les més altes del planeta. Després d’explorar el canó a peu, ens traslladarem a el cor de les dunes i passarem el temps pujant per aquestes espectaculars muntanyes de sorra. Dedicarem el dia a explorar el Canó de Sesriem, Sossusvlei i Deadvlei, amb trasllats en 4×4. Després ens allotjarem al nostre campament situat al desert.

DIES 10 i 11.- Swakopmund
Creuant el Parc Namib Naukluft, ens dirigim a la ciutat costanera de Walvis Bay fins a arribar a Swakopmund, on passarem dues nits en un allotjament confortable. Explorarem aquesta ciutat que destaca per la seva arquitectura d’estil colonial alemany, i gaudirem de menjars en restaurants locals (no inclosos).
Swakopmund és una parada obligatòria per a qualsevol visitant i ofereix una gran varietat d’activitats d’aventura que podem realitzar de forma opcional. Per a aquells que simplement vulguin relaxar-se, la ciutat disposa de restaurants i botigues on pots gaudir de l’ambient de la ciutat amb tranquil·litat.

DIA 12.- Swakopmund – Costa dels Esquelets – Spitzkoppe
Sortida cap a l’àrida Costa dels Esquelets, escenari d’una gran quantitat de naufragis. Visitarem la colònia de llops marins de Cape Cross, on podrem observar molt de prop a aquests grans animals salvatges.
Continuarem visitant els imponents pics de granit que es troben a Spitzkoppe i a la tarda acamparem per gaudir d’una preciosa posta de sol des de la muntanya.

DIES 13 i 14.- Parc Nacional d’Etosha
En el nostre recorregut cap al nord ens endinsarem al Parc Nacional d’Etosha, on passarem les dues següents nits.
El Parc Nacional d’Etosha és principalment una immensa depressió salina que li dóna al terreny un to gris clar brillant molt particular. Al sud d’aquesta depressió hi ha zones de vegetació abundant, prats i gorgs naturals que atreuen a la fauna i proporcionen abundants oportunitats de safari, especialment en la temporada seca, on els animals es concentren a milers prop de les fonts d’aigua: zebres, nyus, impales, etc. Les girafes i els antílops també es troben a la zona, a prop del començament dels boscos, amb els depredadors sempre a l’aguait (especialment lleons i lleopards). Existeixen també ramats de més d’un centenar d’elefants i es poden veure, a l’oest de parc, tant el rinoceront negre com el blanc.

DIA 15.- Parc Nacional d’Etosha – Parc Nacional de Waterberg
Després d’un breu recorregut al matí, sortirem de parc i ens dirigirem fins l’impressionant Parc Nacional Waterberg Plateau. Aquest altiplà és la llar de més de 200 espècies d’aus i espècies d’antílops fora del comú, que es troben en els turons més baixos de la muntanya. A la tarda farem una caminada per la muntanya i des del cim, gaudirem de les vistes de Kalahari.

DIA 16.- Parc Nacional de Waterberg – Windhoek
Al matí començarem el nostre viatge de tornada a la civilització. El viatge a Windhoek durarà aproximadament 5 hores, arribant a la capital a les 13.00 h (aprox.). Arribada a Windhoek i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona – Camping Tour 1.965 €
Preu Base per persona – Confort Tour 3.145 €
GRUP REGULAR INTERNACIONAL – MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Recorregut en camió adaptat per a llargues travesses i safaris, amb capacitat per 17 passatgers i especialment preparat com a campament mòbil.
Allotjament segons quadre en hotel, lodges i tendes.
Alimentació especificada en el quadre.
Vehicle obert 4×4 per a les activitats especificades, tal i com es descriu a l’itinerari.
Activitats, visites i excursions indicades a l’itinerari.
Entrades a reserves i parcs nacionals.
Conductor-guia expert en la ruta, i cuiner a càrrec dels àpats.
Material d’ús col·lectiu (tendes de campanya dobles, taules, cadires i material de cuina).
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Visats.
Trasllats aeroport – punt de trobada o finalització – aeroport.
Alimentació no especificada en el quadre.
Visites i activitats opcionals o no especificades com a incloses.
Sac de dormir i tovallola (obligatoris), ni coixí (opcional).
Propines i extres personals.
Taxes locals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Nits d’hotel a l’inici o final del programa, en cas de no connectar amb els horaris dels vols internacionals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari