Àfrica
Destinació
11 dies
Duració
No Inclosos
Vuelos

Els vasts paisatges de Namíbia s’estenen sense interrupció durant centenars de quilòmetres, sense signes de la intervenció de l’home. Els seus sorprenents deserts ens mostren exhibicions de colors canviants sobre el terreny, mentre que la fauna i la flora lluiten per sobreviure en aquest dur entorn. En aquest recorregut podrem visitar els llocs més populars, però també podrem conèixer llocs fora del comú i allunyats de les rutes turístiques.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDES DE GENER A DESEMBRE 2023
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 ARRIBADA A WINDHOEK Hotel
2 WINDHOEK – DESERT DEL NAMIB E / D / S Tenda
3 DESERT DEL NAMIB E / D / S Tenda
4 DESERT DEL NAMIB – DUNES DE SOSSUSVLEI E / D / S Tenda
5 DUNES DE SOSSUSVLEI – SWAKOPMUND E / D Lodge
6 SWAKOPMUND E Lodge
7 SWAKOPMUND – COSTA DELS ESQUELETS – BRANDBERG E / D / S Tenda
8 BRANDBERG – DAMARALAND E / D / S Tenda
9 DAMARALAND – PN ETOSHA E / D / S Tenda
10 PN ETOSHA E / D / S Tenda
11 PN ETOSHA – WINDHOEK E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Arribada a Windhoek
La nostra aventura a Namíbia comença a Windhoek, la capital del país. A les 14.00h ens reunirem a l’hotel per a fer una breu sessió informativa sobre la ruta. Després iniciarem la visita de la ciutat, els atractius principals de la qual són el museu local i l’església. Més tard gaudirem de la càlida hospitalitat del famós restaurant “Joe’s Beerhouse” o un similar (sopar per compte propi, no inclosa). Passarem la nit en el nostre allotjament i ens prepararem per al següent dia. Nit en hotel.

Dia 02 | Windhoek – Desert del Namib
Començarem el dia esmorzant tranquil·lament abans de sortir cap al sud, a la zona seca de l’interior. Ens endinsarem al cor del Namib, on podrem observar les seves vastes planes, dunes vermelles i elevades muntanyes de pedra. Les nostres dues pròximes nits les passarem en el Greenfire Desert Camp, un campament remot situat a l’interior de la reserva. La reserva és la llar d’una important varietat de vida silvestre adaptada al desert. Gaudirem d’un recorregut diürn i nocturn durant la nostra estada aquí. Nit en campament.

Dia 03 | Desert del Namib
El desert s’estén més enllà del que pot aconseguir la nostra vista en aquesta reserva protegida i conservada gràcies als ingressos del turisme. Tots els animals viuen en un entorn completament natural i són lliures de moure’s sense restriccions per les seves 22.000 hectàrees. El nostre guia ens ajudarà a saber més sobre la fauna i la flora del desert en una caminada informativa per aquest bell entorn, buscant petjades, estudiant signes del comportament dels animals i observant estratègies de supervivència que els permeten sobreviure en aquestes dures condicions. Durant el dia tenim temps per a relaxar-nos en el campament o explorar els voltants a peu. A la tarda sortida en vehicle per a realitzar una ruta pel desert. Durant el recorregut ens detindrem en un lloc adequat per a gaudir de la meravellosa posta de sol acompanyada d’una bona beguda tradicional. Una vegada hagi fosquejat tornarem al campament i potser podem trobar a algun animal nocturn. Nit en campament.

Dia 04 | Desert del Namib – Dunes de Sossusvlei
Sortida d’hora per a continuar a través de les interminables planes del desert fins al Canó de Sesriem i les impressionants dunes de Sossusvlei, suposadament les més altes del món. Després d’explorar el canó a peu, ens traslladarem al cor de les dunes i passarem el temps pujant per aquestes espectaculars muntanyes de sorra. Dedicarem el dia a explorar el Canó de Sesriem, Sossusvlei i Deadvlei, amb trasllats en 4×4. Després ens allotjarem en el nostre campament en el desert. Nit en campament.

Dia 5 i 6 | Swakopmund
Creuant el Parc Namib Naukluft, ens dirigim a la ciutat costanera de Walvis Bay fins a arribar a Swakopmund, on passarem dues nits en un allotjament confortable. Explorarem aquesta ciutat que destaca per la seva arquitectura d’estil colonial alemany, i gaudirem de menjars en restaurants locals (no incloses). Swakopmund és una parada obligatòria per a qualsevol visitant i ofereix una gran varietat d’activitats d’aventura que podem realitzar de manera opcional. Per a aquells que simplement vulguin relaxar-se, la ciutat disposa de restaurants i botigues on pots gaudir de l’ambient de la ciutat amb tranquil·litat. Nit en lodge.

Dia 7 | Swakopmund – Costa dels Esquelets – Brandberg
Sortida cap a l’àrida Costa dels Esquelets, escenari d’una gran quantitat de naufragis. Visitarem la colònia de llops marins de Cape Cross, on podrem observar molt de prop a aquests grans animals salvatges. Continuarem visitant la icònica muntanya de Brandberg i a la tarda acamparem per a gaudir d’una preciosa posta de sol des de la muntanya. Passarem la nit a la vessant de la muntanya. Nit en campament.

Dia 8 | Brandberg – Damaraland
Esmorzar i sortida cap a Damaraland, llar de l’ètnia damara. En ruta visitarem Organ Pipes, una formació rocosa que sembla tubs d’òrgan, formada fa 150 milions d’anys per la lava. També visitarem Twyfelfontein, el millor exemple art rupestre del país. Nit en campament.

Dia 9 i 10 | Parc Nacional de Etosha
En el nostre recorregut cap al nord ens endinsarem al Parc Nacional de Etosha, on passarem les dues següents nits i realitzarem safaris durant els dos dies.
El Parc Nacional de Etosha és principalment una immensa depressió salina que li dona al terreny un to gris clar brillant molt particular. En el sud d’aquesta depressió existeixen zones de vegetació abundant, prades i gorgs naturals que atreuen a la fauna i proporcionen abundants oportunitats de safari, especialment en la temporada seca, on els animals es concentren a milers prop de les fonts d’aigua: zebres, nyus, impales, etc. Les girafes i els antílops també es troben en la zona, prop de l’inici dels boscos, amb els depredadors sempre al voltant, especialment lleons i lleopards. Existeixen també rajades de més d’un centenar d’elefants i poden veure’s, en l’oest del parc, tant el rinoceront negre com el blanc. Nit en campament.

Dia 11 | Parc Nacional d’Etosha – Windhoek
Al matí començarem el nostre viatge de tornada a la civilització. El viatge a Windhoek durarà gran part del dia, arribant a la capital a la tarda. Arribada a Windhoek i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona – Càmping Tour 1.650 €
Preu Base per persona – Confort Tour 2.285 €
GRUP REGULAR INTERNACIONAL – MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Recorregut en camió adaptat per llargues travessies i safaris, amb capacitat per 17 passatgers i especialment preparat com a campament mòbil.
Allotjaments i alimentació segons quadre d’itinerari.
Vehicle obert 4×4 per a les activitats especificades, tal i com es descriu a l’itinerari.
Activitats, visites i excursions indicades a l’itinerari.
Entrades a reserves i parcs nacionals.
Conductor-guia expert en la ruta, i cuiner a càrrec dels àpats.
Material d’ús col·lectiu (tendes de campanya dobles, taules, cadires i material de cuina).
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació.
SERVEIS NO INCLOSOS
Vols internacionals.
Trasllats aeroport – punt de trobada o finalització – aeroport.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i activitats opcionals o no especificades com a incloses.
Sac de dormir i tovallola (obligatoris), ni coixí (opcional).
Nits d’hotel a l’inici o final del programa, en cas de no enllaçar amb els horaris dels vols internacionals.
Propines i extres personals.
Taxes locals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari