Àsia
Destinació
17 dies
Duració
Estiu
Temporada
Inclosos
Vuelos

A Kandy, durant els dies de lluna plena, es commemora l’Esala Perahera, el festival budista més famós del país. Els carrers de la ciutat s’inunden de pelegrins en processó fins al Temple de la Dent de Buda. Des de quatre santuaris surten representacions de les divinitats, escortades per més de cent elefants engalanats, mentre músics, acròbates i dansaires vestits per a l’ocasió, es mouen a ritme de la música. La ruta ens porta també a visitar el triangle cultural del nord, les muntanyes, les plantacions de te i l’aïllada costa sud.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / COLOMBO
2 ARRIBADA A COLOMBO. TRASLLAT A DAMBULLA S Hotel
3 DAMBULLA – ANURADHAPURA – MIHINTALE – DAMBULLA E / S Hotel
4 DAMBULLA – POLONNARUWA – SAFARI PN MINERIYA – DAMBULLA E / S Hotel
5 DAMBULLA – SIGIRIYA – AUKANA – DAMBULLA E / S Hotel
6 DAMBULLA – KANDY (FESTIVAL PERAHERA) E / S Hotel
7 KANDY – NUWARA ELIYA E / S Hotel
8 NUWARA ELIYA (HAPUTALLE, CAMINADA LIPTON’S SEAT) E / S Hotel
9 NUWARA ELIYA (CAMINADA PN HORTON PLAINS) – TANGALLE E / S Hotel
10 PLATJA DE TANGALLE E / S Hotel
11 PLATJA DE TANGALLE (KATARAGAMA) E / S Hotel
12 PLATJA DE TANGALLE – GALLE E / S Hotel
13 GALLE – COLOMBO E Hotel
14 COLOMBO – KANDY E / S Hotel
15 KANDY (TEMPLE LOOP I JARDINS PERADENIYA) E / S Hotel
16 KANDY – COLOMBO. VOL DE TORNADA A CIUTAT D’ORIGEN E
17 ARRIBAD A CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 01 | Vol Ciutat d’origen / Colombo
Presentació en l’aeroport a l’hora prevista i embarcament en el vol amb destinació a Colombo (connexions intermèdies). Nit a bord.

Dia 02 | Arribada a Colombo – Dambulla
Arribada a Colombo. Després dels tràmits duaners i la recollida de l’equipatge, ens trobarem amb el nostre representant local per al trasllat a l’hotel i resta del dia lliure.

Dia 03 | Dambulla (Anuradhapura i Mihintale)
Dia complet de visites pels voltants de Dambulla per a conèixer les dues ciutats més importants i sagrades per al budisme: Anuradhapura i Mihintale.
Anuradhapura en el seu moment va ser la primera capital de Sri Lanka, avui pertany a una de les ciutats que formen el triangle cultural el que la converteix en un lloc ideal per a conèixer a fons el passat i la història de Sri Lanka. Declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Mihintale és el bressol del budisme. Segons compte la llegenda va ser aquí, a la part alta del pujol, on es va iniciar el culte al budisme. Des de llavors aquest pujol s’ha convertit en un lloc sagrat de peregrinació per als fidels.

Dia 04 | Dambulla (Polonnaruwa i safari en el P.N. Mineriya
Demà que dedicarem a la visita de l’antiga ciutat de Polonnaruwa, la que va ser segona capital de Sri Lanka i declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Visitarem el que van ser els seus antics palaus i jardins i el conjunt d’escultures més famós del país, les figures monolítiques de Buda esculpides en la roca i que formen el Gal Vihara. A la tarda efectuarem un safari en 4×4 pel Parc Nacional de Mineriya on podrem observar els grans ramats d’elefants en el seu hàbitat natural. Els parcs naturals de Mineriya i Kaudulla estan situats al voltant d’un llac i els elefants es van movent entre un i un altre parc a la recerca de l’aigua i menjar. Depenent l’època en la qual es viatgi, el safari s’efectuarà en un d’aquests dos parcs amb la finalitat de poder veure els grans ramats el més a prop possible.

Dia 05 | Dambulla (Fortalesa de Sigiriya i Aukana)
Després d’esmorzar sortida per a la visita de la fortalesa natural de Sigiriya i a la tarda visita de Aukana per a veure la colossal estàtua de Buda de 13 metres d’altura esculpida en la roca. Aquesta estàtua és considerada com un dels millors exemples de figures de Buda en peus que s’han esculpit mai. La fortalesa de Sigiriya, coneguda també com “la roca del lleó”, és el tresor de Sri Lanka i va ser declarat lloc Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 1982. En aquesta fortalesa es troben les ruïnes d’un antic palau, i és una talaia natural que servia com a element de defensa ja que permetia albirar als enemics des de lluny. Des de l’alt es tenen impressionants vistes de tota la regió.

Dia 06 | Dambulla – Kandy (Festival ESALA PERAHERA)
Després d’esmorzar, sortida cap a Kandy, l’última capital del regne sinalés i conquistada pels britànics en 1815. De camí, efectuarem una parada on visitarem el Temple de Dambulla, un conjunt de petits temples esculpits dins d’antigues coves, on encara es conserven alguns frescos i més de 150 estàtues de Buda a grandària natural. Continuació a Kandy. Està ciutat està situada sobre cinc pujols i a la vora d’un llac artificial. Arribada i temps lliure per a moure’s i gaudir del fantàstic ambient que es viu a la ciutat i que procedeix al festival ESALA PERAHERA, al qual assistirem per a presenciar la processó d’elefants engalanats, músics, acròbates i ballarins que donaran color i música per tots els carrers de Kandy (entrada amb seient inclosa). Sopar i allotjament.

Dia 07 | Kandy – Nuwara Eliya
El nostre pròxim destí serà la ciutat de Nuwara Eliya. Pel camí efectuarem una parada per a visitar una plantació de te i veure el procés de la seva elaboració.
Nuwara Eliya, situada en les terres altes de Sri Lanka, va ser antic balneari de l’època colonial amb les seves mansions d’estil Tudor i Victoriano. L’encant real d’aquesta localitat està en el paisatge dels seus voltants amb interminables muntanyes de verds camps de te onejant en els pujols.

Dia 08 | Nuwara Eliya (Haputale, caminada Lipton’s Seat)
Sortida cap a Haputale, localitat coneguda per trobar-se les famoses plantacions de te de Lipton’s Seat, a l’arribada efectuarem una caminada per les plantacions que ens farà gaudir del fantàstic paisatge i ser testimoni de la vida quotidiana dels treballadors del te. Finalitzada la caminada, tornada a Nuwara Eliya i resta del dia lliure. Sopar i allotjament.
Sens dubte val la pena anar fins al mirador conegut avui per tot el món com el seient de Lipton (Lipton’s Seat). Al llarg del camí al mirador es pot observar un vast panorama de magnífics paisatges muntanyencs. És una experiència meravellosa per a simplement passejar i ser testimoni de la vida quotidiana dels treballadors del te.

Dia 09 | Nuwara Eliya (Caminada P.N. Horton Plains) – Platja de Tangalle
Sortida molt primerenca cap al Parc Nacional de Horton Plains. Per la seva biodiversitat en fauna i flora, aquest parc nacional va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Efectuarem una interessant caminada pel parc fins a arribar al famós penya-segat popularment conegut com World’s End. Finalitzada la caminada sortirem cap a les paradisíaques platges de Tangalle, situades al sud de l’illa. Arribada, trasllat a l’hotel i resta del dia lliure.

Dia 10 | Platja de Tangalle
Dia lliure per a gaudir d’aquesta fantàstica platja o bé fer una petita visita al poble de Tangalle.

Dia 11 | Platja de Tangalle (Kataragama)
Sortida cap a Kataragama on efectuarem la visita del seu temple, lloc on suposadament el Déu hindú Skanda o Murugan (en tàmil), va conèixer a Valli, una noia d’origen Veda amb qui va contreure matrimoni. Kataragama és un lloc venerat per igual per budistes sihaleses, hindús, musulmans i el poble Veda, originari de l’illa. Tornada a Tangalle i resta del dia lliure.

Dia 12 | Platja de Tangalle – Port de Galle
A l’hora prevista, sortida cap a la ciutat portuària de Galle, un dels ports més emblemàtics de la ruta de la seda. Al llarg del camí efectuarem diverses parades per la costa sud de Sri Lanka, on podrem veure als típics pescadors xanquers, una tradicional i antiga manera de pescar de la zona. A l’arribada a Galle, visitarem el seu fort i tindrem temps lliure per a passejar per la ciutat emmurallada i recórrer els seus animats carrers. El port de Galle va ser un dels ports més importants d’Orient on es venien i compraven espècies, joies i animals. A més d’arribar a ser la major fortalesa d’Europa construïda a Àsia. En la Bíblia es fa referència al port de la ciutat Galle, anomenada Tharsis, on el rei Salomó buscava paons i ivori.

Dia 13 | Galle – Colombo
A l’hora prevista tornarem a la capital de Sri Lanka on tindrem temps lliure per a visitar la ciutat per compte propi. Recomanem passejar pel barri de Pettah, replet de mercats ambulants improvisats, venedors ambulants, botigues i el tan acolorit i espectacular mercat de fruites i verdures exòtiques.

Dia 14 | Colombo – Kandy
Sortida novament cap a la ciutat de Kandy per a poder-la gaudir tranquil·lament sense l’aglomeració del festival, ja finalitzat. A l’arribada visitarem el temple de Dalada Maligawa o “Temple de la Dent de Buda” i resta del dia lliure. En el món existeixen poques relíquies tan peculiars com la Dent de Buda a Sri Lanka. Compte la llegenda que, en morir Buda, el seu cos va ser incinerat i d’aquesta pira funerària es va rescatar una dent. La relíquia viatjo per tota l’Índia, passant per les mans de diversos reis, fins a arribar a Sri Lanka camuflada entre els cabells d’una princesa a manera de motiu ornamental.

Dia 15 | Kandy (Temple Loop i Jardins de Peradeniya)
Esmorzar i sortida per a fer la visita dels tres temples (Temple Loop) de Embekke, Lankatilaka i Galadeniya, situats a curta distància entre ells i són testimoniatge viu de l’herència budista. Cada temple conté una quantitat d’informació històrica de l’era de l’antic regne, tallada en pedra. A la tarda, ens dirigirem al més gran Jardí Botànic de Sri Lanka en Peradeniya i on tindrem temps suficient per a passejar. aquest jardí, alberga una extensa col·lecció d’arbres, plantes trepadores tropicals, bambús, palmeres, orquídies, espècies i altres plantes, fins a un total de 4.000 espècies diferents. Tornada a l’hotel i resta del dia lliure. Sopar i allotjament.

Dia 16 | Kandy – Colombo. Vol a Ciutat d’origen
Esmorzar i a l’hora prevista, tornada a la capital per al trasllat a l’aeroport i embarcament en el vol de tornada (connexions intermèdies). Nit a bord.

Dia 17 | Arribada a Ciutat d’origen
Arribada a Ciutat d’origen i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
En base a grup de 10 a 16 persones 2.440 € 2.550 €
En base a grup de 6 a 9 persones 2.570 € 2.680 €
Suplement Habitació Individual 720 €
Suplement Sortida Agost 120 €
Taxes Aèries (Aprox.) 430 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Allotjament en hotels i resorts en base habitacions dobles  en règim de mitja pensió (excepte a Colombo).
Guia acompanyant de parla hispana durant tota la ruta.
Guia local especialitzat de parla anglesa per a les visites en el Triangle Cultural (entrades incloses).
Visites i excursions indicades a l’itinerari com a incloses.
Entrades al PN de Minneriya i safari en vehicle 4×4.
Entrada amb seient inclòs al FESTIVAL DE PERAHERA.
Propines.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Sri Lanka.
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari. Begudes.
Visites i/o excursions opcionals.
Extres personals com begudes, bugaderia, mini bar, telèfon, internet, etc.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

28 agost, 2016

Vaig decidir viatjar a Sri Lanka una mica de forma improvisada sense saber molt ver què esperar i pensant que em trobaria un país semblant a l’Índia…
El que m’he trobat és un país molt ric culturalment, amb uns paissatges espectaculars i amb una població molt més riallera…Moltes gràcies per aquest viatge!

1 setembre, 2016

Es un país increíble! Me ha gustado todo. La subida a la roca de Sigiriya, los parques y sus elefantes, las plantaciones de te, los templos…..
El festival de Perahera es mucho más animado de lo que me imaginaba, ha sido muy divertido de ver

Deixar un comentari