Àfrica
Destinació
8 dies
Duració
Setmana Santa
Temporada
Inclosos
Vuelos

Al sud de Douz s’obre el Gran Erg Oriental. Una incursió a peu ens permetrà prendre-li el pols al desert, adaptant la velocitat del nostre desplaçament a peu als costums locals i podrem passar uns dies a el ritme de les antigues caravanes i la població nòmada de la zona. Les muntanyes del Dahar separen l’erg de la costa mediterrània i en elles trobem multitud de poblats berbers amb una fantàstica arquitectura i uns costums molt arrelats.

Veure fitxa completa del viatge

PRÒXIMES SORTIDES EN CONSTRUCCIÓ
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
05 ABR VOL BARCELONA / TUNIS / DJERBA Hotel
06 ABR DJERBA – DOURIET – CHENINI E / D / S Hotel local
07 ABR CHENINI – GUERMESSA – KSAR HALLOUF E / D / S Casa local
08 ABR KSAR HALLOUF – MATMATA E / D / S Casa local
09 ABR MATMATA – TAMEZRET – DESERT E / D / S Acampada
10 ABR DESERT E / D / S Acampada
11 ABR DESERT – DOUZ – DJERBA. VOL A TUNIS E / D / S Hotel
12 ABR VOL TUNIS / BARCELONA E
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

05 ABR.- Vol Barcelona / Tunis / Djerba
Presentació a l’hora acordada i embarcament en el vol amb destinació Tunis. Arribada, tràmits d’immigració i connexió amb destinació a l’illa de Djerba. Recepció per part del nostre representant i trasllat a l’hotel.

06 ABR.- Djerba – Douriet – Chenini
Sortida després de l’esmorzar per carretera cap a la cadena de les Muntanyes Dahar on es troba Douriet. A l’arribada començarem a peu la visita d’aquest poble berber abandonat on esmorzarem. A la tarda iniciarem el primer passeig fins arribar a Chenini, població situada també al Dahar, que segueix habitada en l’actualitat. La travessia durarà unes 4 hores i ens acompanyarà el guia local amb la seva mula que transportarà l’aigua per a tots nosaltres. A l’arribada a Chenini ens allotjarem en un alberg local construït excavant els vessants de la muntanya.

07 ABR.- Chenini – Guermessa – Ksar Hallouf
La primera hora del matí la dedicarem a visitar la població de Chenini amb els seus costeruts carrers i personals construccions. Després sortirem a peu en una travessia pels camins de la cadena del Dahar per arribar fins a Guermessa, un altre poble berber abandonat en l’actualitat (unes 5 hores de marxa). Aquest poble domina la plana de Jeffara i des d’aquí podem contemplar esplèndids paisatges. Després de dinar a Guermessa sortirem en els vehicles cap a Ksar Hallouf, on podrem visitar l’antic alcàsser. A Ksar Hallouf ens allotjarem a casa locals habilitades per acollir els visitants.

08 ABR.- Ksar Hallouf – Matmata
La caminada del matí ens portarà des de Ksar Hallouf fins al Mogor (5 hores aprox.), on ens esperaran els vehicles. Deprés ens aturarem a Toujane per visitar la ciutat antiga. El dia acabarà amb l’últim tram de conducció fins a Matmata. Allotjament en un dels clàssics habitacles ‘troglodites’ de la zona.

09 ABR.- Matmata – Tamezret – Desert
Sortirem aviat al matí en 4×4 cap a Tamezret, població que visitarem abans de sortir caminant fins Zraoua la vella (uns 8 km). Visitarem el lloc abans de sortir en els vehicles en direcció a la ciutat de Douz, la porta del desert. Aquí visitarem el petit museu dedicat a explicar la vida dels nòmades al Sàhara. Més tard sortirem per arribar a les dunes i assolir el campament en el qual passarem la nit. A partir d’aquí estarem a la cura del nostre equip saharià: el cuiner i el guia que s’ocupa també dels dromedaris que fem servir per al transport de l’equip.

10 ABR.- Desert
Caminarem avui a través de les dunes del Gran Erg Oriental. Viurem la jornada al ritme de les antigues caravanes de camells que creuaven el desert en les seves rutes comercials. Les dunes es combinen amb zones de planes pedregoses en una successió canviant de paisatges que anirem assimilant lentament, al ritme de la nostra marxa. Una altra nit d’acampada ens permetrà gaudir de les esplèndides nits saharianes.

11 ABR.- Douz – Illa de Djerba. Vol a Tunis
L’última part de la nostra marxa ens acostarà de nou a Douz, on trobarem una altra vegada els vehicles. Des d’allà sortirem de tornada a Djerba. Arribada a última hora de la tarda i trasllat directament a l’aeroport per agafar el vol a Tunis, on passarem l’última nit.

12 ABR.- Vol Tunis / Barcelona
Trasllat a l’aeroport i sortida en el vol de tornada a Barcelona.

PREUS PER PERSONA 4 Primeres Places Preu Base
Preu Base per persona 940 € 1.090 €
Taxes Aèries (Aprox.) 115 €
SUPLEMENTS
Suplement Grup de 4 a 9 persones 75 €
Suplement Habitació Individual 55 €
GRUP MÍNIM 4 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Passatge aeri Barcelona / Tunis / Djerba i tornada. Tarifa sotmesa a restriccions en cas de canvis o cancel·lació.
Allotjament i alimentació segons quadre d’itinerari.
Transport per terra en vehicles 4×4 amb conductor local de parla francesa.
Entrades al museu de Douz.
Guia cameller i cuiner durant les etapes al desert.
Aigua mineral durant les etapes al desert.
Material d’acampada i cuina (excepte sac de dormir).
Acompanyant des de Barcelona a partir de 9 persones.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visites o activitats opcionals.
Propines i extres personals.
Ampliació de cobertures de l’assegurança d’assistència i anul·lació.
Taxa de sortida per a visitants estrangers (30 TND / 13 € aprox.).
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari