Àsia
Destinació
9 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Per primera vegada en la història Aràbia Saudita ha obert les seves fronteres al món i aquest viatge pretén brindar-te una oportunitat única de ser un dels primers viatgers que descobreixin la història, cultura i paisatges de la península Aràbiga. En aparença un territori desèrtic i desolat, Aràbia Saudita ha vist creuar per les seves terres una part important de la història antiga de l’home. El país es troba ple de vestigis de la Ruta de l’encens, on les antigues caravanes ascendien per la costa occidental des del Iemen fins a Jordània i més enllà transportant aquest preuat producte.

D’altra banda, la Meca ha actuat durant segles com a potent imant per al pelegrinatge de musulmans de tot el planeta, deixant al seu pas antics caravanserais i ciutats oasi enterrades al desert que servien de parades al viatger amb destinació a la ciutat sagrada. Aquest viatge ens porta des de la moderna Riad, passant per l’oasi d’Al Ahsa i les històriques Hail i Al Jawf, descobrint la vall de Hisma amb els seus espectaculars paisatges i inscripcions en àrab a les roques del desert i acabant a la costa del Mar Roig passejant entre cases de corall al barri històric de Jeddah.

Veure fitxa completa del viatge

DATA DE SORTIDA: 07 MARÇ 2020
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
07 MAR VOL CIUTAT D’ORIGEN / RIAD Hotel
08 MAR RIAD. VISITA DIRIYAH E Hotel
09 MAR RIAD. EXCURSIÓ A AL AHSA E Hotel
10 MAR TREN RIAD – HAIL E Hotel
11 MAR HAIL – OASIS DE JUBBAH – AL JAWF E Hotel
12 MAR AL JAWF – DOMAT AL JANDAL – TABUK – VALL DE HISMA E Campament
13 MAR VALL DE HISMA – TABUK. VOL A JEDDAH E Hotel
14 MAR JEDDAH E
15 MAR VOL JEDDAH / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ: ESMORZAR = E

07 MAR.- Vol Ciutat d’origen / Riad
Sortida en vol regular amb escala intermèdia fins Riad. Arribada a l’aeroport, recepció i assistència a l’arribada. Trasllat a l’hotel i allotjament.

08 MAR.- Riad. Visita Diriyah
Després d’esmorzar comença un dia complet a la capital del Regne d’Aràbia Saudita. Comencem amb la visita a un mercat local de camells, seguint posteriorment amb Diriyah, Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, llar original de la família reial saudita. Nit en hotel a Riad.

09 MAR.- Riad. Excursió a Al Ahsa
Després d’esmorzar a l’hotel, ens desplacem per carretera per visitar Al Ahsa, la llar d’un dels oasis naturals més grans de el món i una ciutat catalogada per la UNESCO. Gaudim de les fonts naturals d’Al Ahsa i del llac Asfar. Després visitem el palau Ibrahim, una obra mestra arquitectònica. Combinant dissenys tradicionals àrabs i militars, primer es va usar com a base de l’exèrcit i després com a caserna general d’una guarnició. Passegem per explorar la mesquita Al-Qubba, que encara es fa servir avui dia.
Donem finalment una volta pel Souq Al Qaisariya, 1 basar a l’aire lliure que és un dels mercats més antics del Regne i una festa per a tots els nostres sentits. Tornada a Riad per carretera i nit a l’hotel.

10 MAR.- Tren Riad – Hail
Esmorzar a l’hotel i trasllat a l’estació de tren de Riad per prendre un modern tren (la línia es va inaugurar fa tot just un any) a través del desert fins a la localitat de Hail, arribant al mig dia després d’un trajecte d’unes 4 hores i mitja. Comencem el recorregut per la zona històrica de Hail, la riquesa de la qual deriva d’estar emplaçada a la ruta de les caravanes de camells de Hajj, el pelegrinatge a La Meca. Entre d’altres llocs, visitarem l’impressionant Palau Al Qishlah amb les seves vuit torres de vigilància i alguns barris on viu la gent local. Nit en hotel a Hail.

11 MAR.- Hail – Oasi de Jubbah – Al Jawf
Després d’esmorzar a l’hotel iniciem un impressionant viatge a través del desert de Nafud fins Al Jawf. Pel camí ens aturarem a l’Oasi de Jubbah, que està envoltat de grans afloraments de gres plens d’antics petroglifs Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO, ja que es tracta d’una de les rutes per on passaven les caravanes. Continuació per carretera fins Al Jawf i nit en hotel.

12 MAR.- Al Jawf – Domat al Jandal – Tabuk – Vall de Hisma
Després d’esmorzar sortim per carretera cap a Tabuk. Pel camí visitarem Domat al Jandal, antiga ciutat en ruïnes i la capital històrica de la província d’Al Jawf, al nord-oest d’Aràbia Saudita. També visitarem la Mesquita d’Omar, a la mateixa localitat. Arribem a Tabuk i seguim per carretera fins a la vall de Hisma. Nit en campament a la vall de Hisma.

13 MAR.- Vall de Hisma – Tabuk. Vol Tabuk / Jeddah
Esmorzar i dia complet explorant la Vall de Hisma. Aquesta regió, prolongació natural de desert de Wadi Rum a Jordània més enllà de la frontera, és la llar de paisatges espectaculars constituïts per formacions rocoses úniques enmig de la sorra de desert i per zones amb art rupestre antic, així com centenars d’inscripcions en àrab que daten de les primeres dècades de l’Islam. Després del dia de visita tornarem a Tabuk per prendre un vol a última hora cap Jeddah.

14 MAR.- Jeddah
Esmorzem a l’hotel i procedim a fer una visita de Jeddah, especialment detenint-nos en la seva zona històrica on podem trobar cases antigues com la Nasif House.
Les cases van ser construïdes de corall i reforçades amb fusta per tal que les bigues creuin les parets interiors. Els balcons de fusta i les finestres abatibles són una característica especial de l’estil de Jeddah, amb elaborats adorns que decoren les façanes de les cases antigues; normalment hi ha un petit balcó davant de cada finestra. Algunes persianes de portes i finestres estan pintades i altres romanen simplement de fusta amb vernís. A última hora de la nit, trasllat a l’aeroport.

15 MAR.- Vol Jeddah / Ciutat d’origen
Sortida en el vol regular amb destinació a la teva Ciutat d’origen. Arribada i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
En base a grup de 10 a 16 persones 2.675 €
En base a grup de 5 a 9 persones 2.790 €
En base a grup de 2 a 4 persones 2.895 €
Suplement Individual Consultar
Taxes Aèries (Aprox.) 300 €
GRUP MÍNIM 2 PERSONES
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals.
Vol domèstic Tabuk / Jeddah.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicle privat durant tota la ruta.
Trajecte en tren Riad – Hail (en seient classe turista).
Allotjament en hotels 3* en base habitacions dobles amb esmorzar inclòs.
Guia local acompanyant de parla anglesa.
Entrades als llocs a visitar.
Assegurança d’assistència en viatge.
SERVEIS NO INCLOSOS
Visat Aràbia Saudita (117 USD).
Alimentació no especificada en el quadre. Begudes.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari

Classificació