Àsia, Pròxim Orient
Destinació
10 dies
Duració
Fora de temporada
Temporada
Inclosos
Vuelos

Aquest arxipèlag de la mar Aràbiga formada per les illes de Socotra, Abd al Kuri, Samhah i Darsah, va ser en el seu dia un lloc llegendari en els confins del món conegut. Temut pels seus baixos perillosos, per les seves fortes tempestats i per la creença que els illencs dominaven els vents que empenyien els vaixells cap a la costa per a saquejar-los, els mariners tenien a aquesta terra incògnita entre els seus llocs maleïts. Marco Polo, la Reina de Saba o el mateix Carlemany, van cobejar i van explotar tresors de Socotra com les seves resines aromàtiques, l’extracte medicinal de l’aloe o la saba vermella de l’esplèndid “arbre drac”. Coneguda com “les Galápagos de l’Oceà Índic”, aquest arxipèlag Patrimoni Mundial de la UNESCO posseeix una flora i una fauna excepcionalment rica i diversa que sorprendrà des del primer dia a tot viatger que s’aventuri a recórrer-ho, perquè es compta entre els llocs amb major biodiversitat del planeta, mostrant unes combinacions d’elements d’Àfrica, Àsia i Europa que encara avui intriguen a biòlegs i naturistes.

Veure fitxa completa del viatge

SORTIDA: OCTUBRE 2022. CONSULTEU A LES NOSTRES OFICINES
DIES ITINERARI ALIM. ALLOTJ.
1 VOL CIUTAT D’ORIGEN / ABU DHABI Hotel
2 VOL ABU DHABI / HADIBOH – ARHER E / D / S Acampada
3 ARHER – ERISSEL – HOQ CAVE – ARHER E / D / S Acampada
4 ARHER – HOMHIL – DIHAMRI E / D / S Acampada
5 DIHAMRI – FIRHMIN – WADI DIRHUR E / D / S Acampada
6 WADI DIRHUR – DAGUB – ZAHEK – AOMAK E / D / S Acampada
7 AOMAK – LLACUNA DE DETWAH – QALANSIYA E / D / S Acampada
8 LLACUNA DE DETWAH – SHOAB – HADIBOH E / D / S Hotel
9 VOL HADIBOH / ABU DHABI E
10 VOL ABU DHABI / CIUTAT D’ORIGEN
ALIMENTACIÓ:  ESMORZAR = E / DINAR = D / SOPAR = S

Dia 1 | Vol Ciutat d’origen/ Abu Dhabi
A l’hora indicada ens embarcarem en un vol directe amb destinació a Abu Dhabi, capital dels Unió dels Emirats Àrabs. Després de realitzar els tràmits d’entrada trasllado a un cèntric hotel.

Dia 2 | Vol Abu Dhabi / Hadiboh – Arher
D’hora al matí ens traslladarem a l’aeroport d’Abu Dhabi i prendrem el vol que ens portarà fins a Hadiboh a l’illa de Socotra. Després de realitzar els tràmits d’entrada ens dirigirem a una casa local socotrí on serem rebuts pel nostre equip local. A continuació, sortirem a recórrer una mica els voltants i tindrem un primer contacte amb aquesta illa que dóna recer a petits pobles de gent amable, platges verges i estranyes plantes que possiblement mai haurem vist abans. En arribar a Arher, gaudirem d’un paisatge on enormes dunes de més de cent metres d’altura creades pel monsó, s’amunteguen al costat de les escarpades parets rocoses dels penya-segats. En aquest lloc muntarem el campament i passarem la nostra primera nit a l’illa a l’abric de les estrelles. Nit en acampada.

Dia 3 | Arher – Erissel – Hoq Cave – Arher
Després d’esmorzar ens acostarem al poblet tradicional de Erissel, la més oriental de l’illa. Aquí descobrirem el dia a dia dels habitants d’aquest remot lloc, aprendrem sobre les activitats dels pescadors locals i visitarem una casa familiar socotrí on gaudirem d’un chai local. Després de la visita ens dirigirem a la recerca d’una de les coves més impressionants de l’illa, la cova de Hoq. En Socotra hi ha molts sistemes de coves a causa de la seva naturalesa càrstica i els seus altiplans de pedra calcària. Després d’una caminada d’unes dues hores arribarem a la boca de la cova on serem recompensats amb un espectacular canal subterrani pel qual ens endinsarem en un recorregut d’uns dos quilòmetres. Malgrat que la cova no ha estat explorada per complet, els espeleòlegs creuen que la seva longitud total pot ser d’uns 10 km o més. Durant la nostra caminada per les entranyes de la muntanya ens admirarem amb estalactites, estalagmites, escriptures antigues i canals d’aigua subterrània. Després de la visita tornarem de nou a Arher i disposarem de la resta de la tarda lliure per a relaxar-nos gaudint del lloc. Qui ho desitgi, podrà caminar fins a l’alt del plateau on gaudirà d’una vista panoràmica dels costats nord i sud de l’illa. Al nostre retorn soparem a la platja acampant de nou en Arher. Nit en acampada.

Dia 4 | Arher – Homhil – Dihamri
Després d’esmorzar ens traslladarem fins a l’Àrea Protegida de Homhil un nom que serà difícil d’oblidar ja que precisament aquí és on tindrem l’oportunitat d’abraçar per primera vegada en la nostra vida un arbre drac o drago, una espècie endèmica de l’illa. Aquesta espècie produeix una resina coneguda com a “sang de drac” que és utilitzada en medicines tradicionals o com a colorant. En aquest lloc tindrem l’oportunitat de donar-nos un bany en una preciosa piscina natural amb les millors vistes a la Mar Aràbiga que un pugui imaginar, sempre envoltats de la flora més inusual del planeta. A la tarda ens dirigirem a l’Àrea Marina Protegida de Dihamri, un lloc amb un dels esculls de coral més rics de l’arxipèlag situat en una badia amb una flora única. Aprofitarem per a relaxar-nos i qui ho desitgi podrà realitzar snorkeling i gaudir de l’impressionant espectacle submarí replet de coral, tortugues marines, mers gegants, peixos lloro i taurons punta negra. Instal·larem el nostre campament a la platja de Dihamri i ens disposarem a gaudir d’una vetllada única al costat de la mar. Nit en acampada.

Dia 5 | Dihamri – Firhmin – Wadi Dirhur
Després d’esmorzar deixarem la costa i ens dirigirem cap al plateau de Diksam, veritable llar de la Dracaena Cinnabari, el conegut com a arbre drac. En aquest lloc descobrirem petits assentaments amagats en les esquerdes de la vall on els pastors nòmades ens rebran enmig del paisatge de pedra calcària més espectacular de l’illa. Aquí, el congost descendeix uns 700 metres fins al fons de la vall i les vistes ens recordaran a paisatges prehistòrics. Continuarem recorrent la zona fins a aconseguir el bosc de Firhmin el lloc amb la major concentració d’arbres drac de l’illa i del món i coneixerem de primera mà la famosa resina i les seves propietats miraculoses. La ruta continuarà per la carretera que descendeix cap a Wadi Dirhur, on ens submergirem en un profund abisme de granit per a gaudir d’un dels majors secrets de l’illa: un oasi que envolta una piscina d’aigua dolça amb tobogan d’aigua natural. Muntarem el nostre campament en aquest lloc per a passar la següent nit. Nit en acampada.

Dia 6 | Wadi Dirhur – Dagub – Zahek – Aomak
Avui deixarem el plateau central i descendirem a la recerca de la costa sud, just on acaba l’altiplà i s’obre l’interminable Oceà Índic. El nostre destí és Aomak i les seves immaculades platges de sorra blanca. Després de l’esmorzar visitarem algun dels pobles escampats per la plana abans d’arribar a la cova de Dagub. Aquesta gruta té algunes formacions rocoses molt interessants i durant molt de temps va ser utilitzada pels vilatans amb finalitats rituals o per a albergar al bestiar durant la temporada dels monsons. La tarda la dedicarem a visitar Zahek i les seves increïbles dunes de sorra blanca, un desert dins d’una illa que delectarà als acèrrims amants del desert del Sàhara. Després de la visita continuarem fins a Aomak on muntarem el nostre campament per a passar la nit. Nit d’acampada.

Dia 7 | Aomak – Llacuna de Detwah – Qalansiya
Després d’esmorzar ens dirigirem cap a l’occident de l’illa per a gaudir dels dos últims dies en aquesta terra incògnita. Visitarem la Llacuna de Detwah, una àrea protegida situada en la confluència de la Mar Aràbiga i els corrents de l’Oceà Índic que alberga una gran varietat tant d’ocells marins com de vida submarina. La llacuna és un ecosistema format per una gran llengua de sorra blanca envoltada per les càlides aigües turqueses de la badia. Sens dubte una de les platges més impressionants de l’illa. La ruta continuarà fins a Qalansiya el segon assentament més gran de l’illa on ens perdrem pels estrets carrerons, creuant-nos en tot moment amb gent amable i molts nens curiosos. Qui ho desitgi, a la tarda podrà realitzar una caminada fins al pic més alt de la zona des d’on tindrà una preciosa vista de l’illa. Tornarem a la llacuna de Detwah on muntarem el nostre campament. Nit en acampada.

Dia 8 | Llacuna de Detwah – Shoab – Hadiboh
Després de gaudir d’un immillorable esmorzar, ens traslladarem al port de Qalansiya, un lloc esquitxat de vaixells de pesca amb un animat mercat. En funció de les condicions climatològiques, ens pujarem a una embarcació que, en un tranquil recorregut sobre aigües cristal·lines i possiblement acompanyats de dofins, ens portarà a recórrer els penya-segats de la costa occidental fins a aconseguir la platja verge de Shoab, un preciós lloc on podrem assaborir mariscos frescos portats per pescadors locals. A la tarda navegarem de retorn al port de Qalansiya i ens dirigirem cap a Hadiboh on ens instalarem en un senzill hotel per passar la darrera nit a l’illa. Nit en Hotel bàsic.

Dia 9 | Vol Hadiboh / Abu Dhabi
Al matí després de l’esmorzar, disposarem de temps lliure per recórrer una mica la capital de l’illa abans de dirigir-nos a l’aeroport i agafar el vol de tornada a Abu Dhabi. Arribats a l’emirat ens instal·larem en un hotel ia l’hora prevista ens traslladarem a l’aeroport a agafar el vol de tornada a casa.

Dia 10 | Vol Abu Dhabi / Ciutat d’origen
Vol de tornada a casa i fi dels nostres serveis.

PREUS PER PERSONA
Preu Base per persona 2.500 €
Suplement Habitació Individual 95 €
Taxes Aèries (Aprox.) 290 €
GRUP MÍNIM 6 PERSONES / MÀXIM 14
La realització d’aquest viatge requereix la participació d’un mínim de 6 persones.
Si no s’arriba a aquest mínim, l’agència té dret a anul·lar el viatge fins a 20 dies abans de l’inici del viatge. En el cas que l’agència anul·li el viatge per no assolir el nombre mínim de viatgers, l’agència reemborsarà tots els imports prèviament abonats en concepte del viatge.
SERVEIS INCLOSOS Vols internacionals anada i tornada Ciutat d’origen / Abu Dhabi, en classe turista.
Vols Abu Dhabi / Hadiboh (Socotra) i tornada, en classe turista.
Visat d’entrada a Iemen.
Trasllats aeroport – hotel – aeroport.
Transport en vehicles 4×4 amb conductor pels trajectes a Socotra.
Barca pel trajecte Qalansiya – Shoab – Qalansiya.
Allotjament en hotel a Abu Dhabi amb esmorzar inclòs.
Allotjament en hotel bàsic a Hadiboh.
6 dies d’acampada durant el recorregut per Socotra, en règim de pensió completa.
Alimentació especificada en el quadre d’itinerari. Aigua potable durant les acampades.
Equipament per a les acampades: tendes de campanya individuals, estoreta, llençols, coixí i mantes; a més de material comú: plats, coberts, carpes, etc.
Cuina i cuiner durant les acampades.
Guia local de parla anglesa durant la ruta.
Guies locals per a excursions específiques.
Permisos d’acampada i de visita a les zones protegides.
Assegurança d’assistència en viatge i cancel·lació fins a 3000 €.
SERVEIS NO INCLOSOS
Alimentació no especificada en el quadre d’itinerari.
Entrades a museus o llocs d’interès no indicats al recorregut.
Sac de dormir pels dies d’acampada.
Equip per a snorkelling.
Propines i extres personals.
Qualsevol altre concepte no indicat com a inclòs.

1. La combinació de serveis de viatge que se li ofereix és un viatge combinat en el sentit del text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre.

Per tant, vostè gaudirà de tots els drets que s’apliquen en el marc de la UE als viatges combinats. L’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. serà plenament responsable de la correcta execució del viatge combinat en el seu conjunt.

A més, com exigeix la legislació, l’empresa VIATGES INDEPENDENTS I TREKKINGS S.L. està coberta per una garantia per a reemborsar-li els pagaments realitzats i, si el transport està inclòs en el viatge, assegurar la seva repatriació en cas que incorri en insolvència.

Més informació sobre els seus principals drets conforme al text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat per Reial decret Legislatiu 1/2007, del 16 de novembre (que es proporcionarà mitjançant un enllaç).

2. A aquesta oferta de viatge li resulten aplicables les següents Condicions Generals de contracte de viatge combinat.

Opinions del Viatge

Encara no hi ha comentaris.

Deixar un comentari